Setari Cookie-uri

Base loveste un copil - de neiertat

Lasati bai ca va dadea Geoana lapte si miere daca ajungea presedinte. Daca spun cuvinte frumoase, eu find un bun orator si voi gadila auzul oamenilor ei ma vor crede
mihailpaulcraciun
Postat pe 7 Decembrie 2009 19:27

... dedicatie ptr. psdisti ... CE BINE IMI PARE CA AI LUAT TEAPA ...

http://www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0

....
marco918
Postat pe 7 Decembrie 2009 21:16

... sobolanii vor scandal ... ... sobolanii dezbina ROMANII ... ... sobolanii vor CIOLAN ... ... parlamentul ''romaniei'' iarasi uita pe cine reprezinta ... cind o sa scapam de toti penibilii astia care traiesc in realitatea lor ? ... cind nu o sa mai fim acuzati pentru orice nu le iese lor ? ... cind nu o sa mai fim niste mingi in mintea lor strimba ? ...

... sobolanii instiga la URA, la DEZBINARE ... totul pentru CIOLAN ... vor alegeri ??? ... le mai dam 10 alegeri ...
marco918
Postat pe 8 Decembrie 2009 18:04
spuse TRICHINA ..
fii calm baby,ca ALFEL ..,vei ramane asa cum esti..
stef80
Postat pe 8 Decembrie 2009 21:36
De la: Altfel_, la data 2009-12-08 21:36:12spuse TRICHINA ..
fii calm baby,ca ALFEL ..,vei ramane asa cum esti..

... ... tu gindesti ce scrii sau asa va aduna la sobolani acolo !!! ... cit mai prostanaci posibili ... auzi - vei ramine cum esti ... ... multumesc, nici nu imi doream altceva ... ... credeam ca o sa ma ... ARESTATI ...

... ti-a mai ramas ceva din spagutza pe care ai primit-o la alegeri ? ...
marco918
Postat pe 9 Decembrie 2009 11:33
spagutza ? numai la asta iti este gandul ?
dupa cum ti-am explicat de cateva ori mai sus,nu-s membru al niciunuia din partidele ce au avut candidati la prezidentiale in 2009
nu am fost membru psd si nu i-am avut la inima niciodata..,am votat cu Geoana fortat fiind de situatia in care s-a ajuns
mai precis ,am avut de ales intre un simplu membru al pcr- Goana si un nomenclaturist pcr-Basescu

ti-am spus ca vei ramane asa cum esti,crezand ca intelegi si nu va trebui sa-ti desenez..
ai mare grija ,sa nu-ti crape testul de atata inteligenta ..
stef80
Postat pe 9 Decembrie 2009 18:30
De la: Altfel_, la data 2009-12-09 18:30:46spagutza ? numai la asta iti este gandul ?
dupa cum ti-am explicat de cateva ori mai sus,nu-s membru al niciunuia din partidele ce au avut candidati la prezidentiale in 2009
nu am fost membru psd si nu i-am avut la inima niciodata..,am votat cu Geoana fortat fiind de situatia in care s-a ajuns
mai precis ,am avut de ales intre un simplu membru al pcr- Goana si un nomenclaturist pcr-Basescu

ti-am spus ca vei ramane asa cum esti,crezand ca intelegi si nu va trebui sa-ti desenez..
ai mare grija ,sa nu-ti crape testul de atata inteligenta ..

... esti un sobolan rosu ... atita tot ... ce penibil esti in a lustrui ''adevarul'' ... acel SIMPLU MEMBRU PCR a fost pupila unui GENERAL DE SECURITATE care l-a ferit de realitatea sumbra si trista a acelor vremuri ... asa ca lasa-ma ...

... eu, ca multi altii care au plecat sau VOR SA PLECE ... am plecat din cauza unei societati MINTITE, FURATE, MANIPULATE de catre structurile rosii inca imediat dupa revolutie ... structuri care au furat totul si care fura totul DOAR PENTRU EI fara nici cea mai mica remuscare ... si care considera romanii niste SLUGI pe care ii linseaza cu serviciile si salariile pe care le pun la dispozitie dupa devalizarea tarii timp de 20 de ani ... orice ar spune si orice playboy ar pune in fata au aceiasi dorinta ... sa acopere faptele lor cu TACERE si niste articole in ziare de care rid in barba ...

... acesti sobolani INCA merg cu sloganul CINE ESTE IMPOTRIVA NOASTRA trebuie aratat cu degetul si supus LINSAJULUI PUBLIC de catre slugile lor ... acum 20 de ani urlau - NU NE VINDEM TARA astazi spun REVOLUTIA BUNUL SIMT ... dar cine a creat PROSTUL GUST ? ... cine ignora romanii 4 ani si ii mint ca pe copii inainte de alegeri ? ... cine a creat legi doar pentru ei ? ... cine traieste intr-o alta realitate ? ... cine striga HOTII cind ei acopera infractori si delicventi sub imunitate si diverse tertipuri ... cine ne acopera de penibil incercind sa DISTRUGA UN PRESEDINTE care nu ia parte la hotiile si manipularea pe care o practica ... hai sa fim seriosi, sobolane ...

... macar de ai fi mers tu 800 de km ca sa votezi si sa iti zica niste cac_ti ca diaspora(adica romanii pe care i-au alungat din tara) nu merita sa voteze, ca sint manipulati(cine ma manipuleaza pe mine si pe altii si cum ?), ca nu stim realitatea (o stim, vedem atitudini, declaratii), ca sintem imbuibati si nu ''suferim'' cu restul (adica cu cei pe care ei ii chinuie de 20 de ani, doar banii trimisi in romania sint buni) ... HUOOOOO ... sobolanilor INSTIGATI LA URA si DEZBINARE ...
marco918
Postat pe 9 Decembrie 2009 20:51
sunt poate...,doar in vizionarea ta bolnava de a eticheta oamenii asa cum ii vezi tu si nu cum sunt :

"... eu, ca multi altii care au plecat sau VOR SA PLECE ... am plecat din cauza unei societati MINTITE, FURATE, MANIPULATE de catre structurile rosii inca imediat dupa revolutie ... structuri care au furat totul si care fura totul DOAR PENTRU EI fara nici cea mai mica remuscare ... si care considera romanii niste SLUGI pe care ii linseaza cu serviciile si salariile pe care le pun la dispozitie dupa devalizarea tarii timp de 20 de ani ... orice ar spune si orice playboy ar pune in fata au aceiasi dorinta ... sa acopere faptele lor cu TACERE si niste articole in ziare de care rid in barba ..."

in parte sunt de acord cu tine, desi as vrea sa stiu mai exact....:
cum si cand ai plecat ??
daca ai paticipat sau nu la lupta anticomunista in timpul revolutiei si dupa ??
nu cred..., pt ca de-ar fi asa, ai fi avut alta pozitie acum sau poate esti unul dintre cei care si-au vandut constiinta pt o sita de malai... ...

" acesti sobolani INCA merg cu sloganul CINE ESTE IMPOTRIVA NOASTRA trebuie aratat cu degetul si supus LINSAJULUI PUBLIC de catre slugile lor ... acum 20 de ani urlau - NU NE VINDEM TARA astazi spun REVOLUTIA BUNUL SIMT ... dar cine a creat PROSTUL GUST ? ... cine ignora romanii 4 ani si ii mint ca pe copii inainte de alegeri ? ... cine a creat legi doar pentru ei ? ... cine traieste intr-o alta realitate ? ... cine striga HOTII cind ei acopera infractori si delicventi sub imunitate si diverse tertipuri .."

iti repet pt ultima data..., mai ceva ca la prostii serviciilor servitoare regimului basescian
in timp ce noi eram scuipati, batuti si arestati pt impunerea democratiei postrevolutionare si a bunului simt politic, altii (regimul iliescu si ai lui ministri ai transporturilor)......vezi ministrul transporturilor, aduceau mineri in bucuresti pentru a instaura "linistea" pentru urmatori ani, si urlau de mama focului "NU NE VINDEM TARA"

" ... cine ne acopera de penibil incercind sa DISTRUGA UN PRESEDINTE care nu ia parte la hotiile si manipularea pe care o practica ... hai sa fim seriosi, sobolane .."

nu i-a parte la hotii..,dar si-a aranjat familia..
vz cazul fratelui sau, al ficei ioana ce a primit cadou un apartament de aproape un milion de euro..,vz RAPTUL voturilor pt EBA, sa iasa europarlamentar si sa nu uitam ca nici iliescu nu a furat, dar si sub conducerea lui s-au petrecut mari nelegiuiri, continuate acum sub aceeasi forma...

"... macar de ai fi mers tu 800 de km ca sa votezi si sa iti zica niste cac_ti ca diaspora(adica romanii pe care i-au alungat din tara) nu merita sa voteze, ca sint manipulati(cine ma manipuleaza pe mine si pe altii si cum ?), ca nu stim realitatea (o stim, vedem atitudini, declaratii), ca sintem imbuibati si nu ''suferim'' cu restul (adica cu cei pe care ei ii chinuie de 20 de ani, doar banii trimisi in romania sint buni) ... HUOOOOO ... sobolanilor INSTIGATI LA URA si DEZBINARE ... "

ti-am spus prea multe despre mine care sa te lamureasca am sa raman acelasi
ii apreciez pe cei din diaspora care au plecat din motive politice si financiare pt ca si eu ca si ei putin mai tarziu am cerut azil politic
sa revenim la ale noastre:

" JUR CA NU AM LOVIT CU PUMNUL NICI IN PLEX SI NICI IN FATA"
rusine lui si voua ce-l sustineti
stef80
Postat pe 10 Decembrie 2009 14:40
ca tot vorbiti de pomana !!nu va luati de par agrafe !!! vine bre Craciunul ! mai toleranti !
coldwind
Postat pe 10 Decembrie 2009 19:29
De la: Altfel_, la data 2009-12-10 14:40:26sunt poate...,doar in vizionarea ta bolnava de a eticheta oamenii asa cum ii vezi tu si nu cum sunt :

"... eu, ca multi altii care au plecat sau VOR SA PLECE ... am plecat din cauza unei societati MINTITE, FURATE, MANIPULATE de catre structurile rosii inca imediat dupa revolutie ... structuri care au furat totul si care fura totul DOAR PENTRU EI fara nici cea mai mica remuscare ... si care considera romanii niste SLUGI pe care ii linseaza cu serviciile si salariile pe care le pun la dispozitie dupa devalizarea tarii timp de 20 de ani ... orice ar spune si orice playboy ar pune in fata au aceiasi dorinta ... sa acopere faptele lor cu TACERE si niste articole in ziare de care rid in barba ..."

in parte sunt de acord cu tine, desi as vrea sa stiu mai exact....:
cum si cand ai plecat ??
daca ai paticipat sau nu la lupta anticomunista in timpul revolutiei si dupa ??
nu cred..., pt ca de-ar fi asa, ai fi avut alta pozitie acum sau poate esti unul dintre cei care si-au vandut constiinta pt o sita de malai... ...

" acesti sobolani INCA merg cu sloganul CINE ESTE IMPOTRIVA NOASTRA trebuie aratat cu degetul si supus LINSAJULUI PUBLIC de catre slugile lor ... acum 20 de ani urlau - NU NE VINDEM TARA astazi spun REVOLUTIA BUNUL SIMT ... dar cine a creat PROSTUL GUST ? ... cine ignora romanii 4 ani si ii mint ca pe copii inainte de alegeri ? ... cine a creat legi doar pentru ei ? ... cine traieste intr-o alta realitate ? ... cine striga HOTII cind ei acopera infractori si delicventi sub imunitate si diverse tertipuri .."

iti repet pt ultima data..., mai ceva ca la prostii serviciilor servitoare regimului basescian
in timp ce noi eram scuipati, batuti si arestati pt impunerea democratiei postrevolutionare si a bunului simt politic, altii (regimul iliescu si ai lui ministri ai transporturilor)......vezi ministrul transporturilor, aduceau mineri in bucuresti pentru a instaura "linistea" pentru urmatori ani, si urlau de mama focului "NU NE VINDEM TARA"

" ... cine ne acopera de penibil incercind sa DISTRUGA UN PRESEDINTE care nu ia parte la hotiile si manipularea pe care o practica ... hai sa fim seriosi, sobolane .."

nu i-a parte la hotii..,dar si-a aranjat familia..
vz cazul fratelui sau, al ficei ioana ce a primit cadou un apartament de aproape un milion de euro..,vz RAPTUL voturilor pt EBA, sa iasa europarlamentar si sa nu uitam ca nici iliescu nu a furat, dar si sub conducerea lui s-au petrecut mari nelegiuiri, continuate acum sub aceeasi forma...

"... macar de ai fi mers tu 800 de km ca sa votezi si sa iti zica niste cac_ti ca diaspora(adica romanii pe care i-au alungat din tara) nu merita sa voteze, ca sint manipulati(cine ma manipuleaza pe mine si pe altii si cum ?), ca nu stim realitatea (o stim, vedem atitudini, declaratii), ca sintem imbuibati si nu ''suferim'' cu restul (adica cu cei pe care ei ii chinuie de 20 de ani, doar banii trimisi in romania sint buni) ... HUOOOOO ... sobolanilor INSTIGATI LA URA si DEZBINARE ... "

ti-am spus prea multe despre mine care sa te lamureasca am sa raman acelasi
ii apreciez pe cei din diaspora care au plecat din motive politice si financiare pt ca si eu ca si ei putin mai tarziu am cerut azil politic
sa revenim la ale noastre:

" JUR CA NU AM LOVIT CU PUMNUL NICI IN PLEX SI NICI IN FATA"
rusine lui si voua ce-l sustineti

... acum vad ca si mineriadele le-a organizat base ??? ... ... amice, ESTI SANATOS LA CAP ? ... sau faptul ca nu iti ies pasentele din care sperai sa mai sugi si tu cite ceva fara sa muncesti te-a adus la IMBECILITATE ... miine ai sa dai vina pe mine ca am adus minerii in bucuresti ??? ... poimiine pe maica-ta si tot asa !!! ... pe iliescu l-ai uitat, pe gelu voican voiculescu, pe ceilalalti din conducerea POLITICA de atunci ? ... sint neinteresanti acum, sau gasit altii de bestelit ... sobolane, regleaza-ti logica ...

... si ce este rusinos sau mincinos in declaratia lui base ??? ... nu e rusinos sa MINTI in fata unei tari ca nu cunosti o anumita persoana cu care te-ai intilnit aseara ??? ... nu e rusinos sa MINTI ca nu ai fost la moscova si sa eviti sa dai orice informatie ? ... probabil ca iti plac mai mult cei care va dau TEAVA ... e mai ''placut'', mai ''civilizat''' si oricum se pare ca e chiar o dovada de ''barbatie'' ... la cite curve sint in romania ce mai conteaza niste curvari ... ... nici nu ma mir de ce nu ai primit azil politic in azerbaijan ...

.. si sa stii ca cei din ''diaspora'' (sau capsunarii in functie de dispozitia sobolanilor rosii) nu au plecat doar din motive politice sau pentru ca erau morti de foame asa cum sugerezi ... HUOOOOO ... INSTIGATI si DEZBINATI ...
marco918
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:32
De la: mihailpaulcraciun, la data 2009-12-07 19:27:47Lasati bai ca va dadea Geoana lapte si miere daca ajungea presedinte. Daca spun cuvinte frumoase, eu find un bun orator si voi gadila auzul oamenilor ei ma vor crede

... intradevar, mai dadea si ... LAPTE ... gratis ... doar sa stai la coada la don presidente ... e chiar ceva normal, de bun simt, civilizat, ca-n ''filmele'' americane ...
marco918
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:50
suptul nu ma preocupa..,este doar menirea TA de zeci de ani..
da..,sunt convins ca basinosu' facea parte din echipa iliescu..,la fel cum sunt convins ca esti un securist venit din timpurile vechi, INADAPTABIL la vremurile astea...
nu am uitat pe nimeni din cei ce au facut rau, din cei ce au ucis copii si tinerii, iar azi incearca platiti fiind de altii cu banii nostri ,sa ne cumpere viitorul

"... si ce este rusinos sau mincinos in declaratia lui base ???"

era un JURAMANT cu mana pe BIBLIE...
in fata natiuni romane si nu o simpla declaratie in fata unui fruntas pd-l ..
SECURISTULE...,de data asta serviciile vor pierde DEFINITIV in fata vointei celor ce tu si inaintasi tai i-ati subjugat aproape un veac....

astept sa raspunzi..., de ce au plecat acei romani, asazisii "capsunari" ai tai ???
stef80
Postat pe 10 Decembrie 2009 22:40
De la: Altfel_, la data 2009-12-10 22:40:13suptul nu ma preocupa..,este doar menirea TA de zeci de ani..
da..,sunt convins ca basinosu' facea parte din echipa iliescu..,la fel cum sunt convins ca esti un securist venit din timpurile vechi, INADAPTABIL la vremurile astea...
nu am uitat pe nimeni din cei ce au facut rau, din cei ce au ucis copii si tinerii, iar azi incearca platiti fiind de altii cu banii nostri ,sa ne cumpere viitorul

"... si ce este rusinos sau mincinos in declaratia lui base ???"

era un JURAMANT cu mana pe BIBLIE...
in fata natiuni romane si nu o simpla declaratie in fata unui fruntas pd-l ..
SECURISTULE...,de data asta serviciile vor pierde DEFINITIV in fata vointei celor ce tu si inaintasi tai i-ati subjugat aproape un veac....

astept sa raspunzi..., de ce au plecat acei romani, asazisii "capsunari" ai tai ???

... gogule, esti prea orbit de avantajele promise de sobolani ca sa mai gindesti corect ... base a jurat CORECT ... a spus ca nu la lovit cu PUMNUL ... e clar ? ... intelege si un copil ...
... in schimb TEVARUL tau a MINTIT in fata ... il cunoaste pe vintu ? ... NUUUUUUU ... pai amice crezi ca romanii sint idioti sa inghita asa ceva ... mai bine accepta 10 palme decit sa fie minti in fata ... si nu uita cine minte azi asa miine te va vinde fara remuscari ...
... ia zi asa e ultimul slogan ... toti cei ce nu sint cu voi ii denumiti ca fiind ''securisti'' ? ... ... papusha, ramii un SOBOLAN ROSU si indiferent cite ''personalitati'' ati curata si scoate in fata ramin aceiasi jeguri imbuibate ...

Citeste si tu cam care a fost viata unui roman imediat dupa venirea sobolanilor, dar si in preajma partidelor ''istorice'' ...

Cuplet al lui Tanase de acum peste 70 de ani, de o actualitate descurajanta !!!

Constantin Tãnase, "ªi cu asta ce-am fãcut?" .....

Ne-am trezit din hibernare
ªi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
ªi-am luptat, cum am ºtiut,
S-avem nouã guvernare?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Ca mai bine sã ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trãim în sãracie?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Ia' corupþia amploare,
Cum nicicând nu s-a vãzut,
Scoatem totul la vânzare?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Pentru-a câºtiga o pâine,
Mulþi o iau de la-nceput,
Rãtãcesc prin þãri strãine?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decãzut,
Cresc întruna taxe-accize?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
ªi cu asta ce-am fãcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Þara-i plinã de vedete,
ªi cu asta ce-am fãcut?

Pleacã-ai noºtri, vin ai noºtri!
E sloganul cunoscut;
Iarãºi am votat ca proºtii,
ªi cu asta ce-am fãcut?

E inspaimantator ca e atat de valabil si azi, dupa 70 de ani !!!

Constantin Tãnase, nãscut la 5 iulie, 1880, în Vaslui, a murit la
Bucureºti, în 1945.

Existã zvonuri potrivit cãrora ar fi fost ucis de Armata Roºie
invadatoare, deºi surse mai credibile indicã faptul cã moartea sa s-a
datorat unui blocaj renal.

Constantin Tãnase încã mai juca în Bucureºti, la un an de la invazia
sovieticã, ºi se spune cã ar fi fost ucis din cauza satirei la adresa
soldaþilor ruºi, care aveau obiceiul sã rechiziþioneze mai ales
ceasuri, folosind expresia: "Davai Ceas" (davai = dã-mi)
Rãu era cu "der, die, das"
Da-i mai rãu cu "davai ceas"
De la Nistru pân' la Don
Davai ceas, davai palton
Davai ceas, davai moºie
Haraºo tovãrãºie !

Dupã mai multe reprezentaþii a fost arestat, ameninþat cu moartea ºi i
s-a ordonat sã nu mai joace piesa.

În urmãtorul spectacol a apãrut pe scenã într-un pardesiu imens, cu
mânecile pardesiului cãptuºite de sus pânã jos cu ceasuri de mânã.

Spectatorii l-au aplaudat frenetic la apariþie, deºi actorul nu a scos
niciun cuvânt.. Apoi ºi-a descheiat pardesiul, scoþând la ivealã un
ceas cu pendulã !

A spus doar: "El tic, eu tac, el tic, eu tac". Douã zile mai târziu
marele actor era mort.

Sa ne inclinam in fata geniului lui Constantin Tanase !!!
marco918
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:11
... intreaba-l pe PROSTANAC ... cit a luat pe noi ? ...

... si vad ca esti profund atasat de valorile BIBLIEI ? ... dar de cind le respecti, mai sobolane ? ... de cind te infioara cartea sfinta ? ... pina acum de ce nu te-ai ghidat dupa ea niciodata ? ... vad ca acoperi o sleafta de jeguri, dar de ce nu ii pui si pe MIRONISITELE tale din parlamentul ''bunului simt'' sa jure pe biblie ? .. nu ca ar respecta in vreun fel biblia ... dar ca sa rizi cu pofta ... sa ii intrebi - daca au facut furat vreodata ? ... daca au dat legi de care nu aveau habar si au ajutat diversi prieteni ? ... daca au incalcat legea sau au abuzat de ea ? ... daca au platit ca sa ajunga in parlament pe listele partidelor ''istorice'' sau nu ? ... intreaba-l pe orban daca era beat si daca a fugit de la locul accidentului acum 2 ani ? ... daca jura ca nu a lovit cu masina nici o fetitza atunci ? ... daca ia dat sau nu bani sa taca ? ... mai vrei juraminte ? ... pe biblie !!! ... sobolanilor ...
marco918
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:15

Constantin Tãnase, "ªi cu asta ce-am fãcut?" .....

Ne-am trezit din hibernare
ªi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
ªi-am luptat, cum am ºtiut,
S-avem nouã guvernare?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Ca mai bine sã ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trãim în sãracie?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Ia' corupþia amploare,
Scoatem totul la vânzare?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Pentru-a câºtiga o pâine,
Mulþi o iau de la-nceput,
Rãtãcesc prin þãri strãine?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decãzut,
Cresc întruna taxe-accize?
ªi cu asta ce-am fãcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
ªi cu asta ce-am fãcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Þara-i plinã de vedete,
ªi cu asta ce-am fãcut?

Pleacã-ai noºtri, vin ai noºtri!
E sloganul cunoscut;
Iarãºi am votat ca proºtii,
ªi cu asta ce-am fãcut?

E inspaimantator ca e atat de valabil si azi, dupa 70 de ani !!!

Constantin Tãnase, nãscut la 5 iulie, 1880, în Vaslui, a murit la
Bucureºti, în 1945.

Existã zvonuri potrivit cãrora ar fi fost ucis de Armata Roºie
invadatoare, deºi surse mai credibile indicã faptul cã moartea sa s-a
datorat unui blocaj renal.

Constantin Tãnase încã mai juca în Bucureºti, la un an de la invazia
sovieticã, ºi se spune cã ar fi fost ucis din cauza satirei la adresa
soldaþilor ruºi, care aveau obiceiul sã rechiziþioneze mai ales
ceasuri, folosind expresia: "Davai Ceas" (davai = dã-mi)
Rãu era cu "der, die, das"
Da-i mai rãu cu "davai ceas"
De la Nistru pân' la Don
Davai ceas, davai palton
Davai ceas, davai moºie
Haraºo tovãrãºie !

Dupã mai multe reprezentaþii a fost arestat, ameninþat cu moartea ºi i
s-a ordonat sã nu mai joace piesa.

În urmãtorul spectacol a apãrut pe scenã într-un pardesiu imens, cu
mânecile pardesiului cãptuºite de sus pânã jos cu ceasuri de mânã.

Spectatorii l-au aplaudat frenetic la apariþie, deºi actorul nu a scos
niciun cuvânt.. Apoi ºi-a descheiat pardesiul, scoþând la ivealã un
ceas cu pendulã !

A spus doar: "El tic, eu tac, el tic, eu tac". Douã zile mai târziu
marele actor era mort.

Sa ne inclinam in fata geniului lui Constantin Tanase !!!

in sfarsit ..,am trait sa vad si ceva frumos postat de tine pe forumul asta ,nu numai aberatii..
cred ca a venit timpul sa procedez ca si ceilalti...ma voi retrage oferindu-ti astfel posibilitatea sa aduci omagii cate doresti lui baselu' si echipei lui..
stef80
Postat pe 11 Decembrie 2009 13:43
... trebuie sa fii plecat tare cu sorcova ca sa iti inchipui ca din parlamentarii nostri cirpiti in c_r poti gasi citiva cu care sa faci ''revolutia bunul gust'' ... si trebuie sa fii un sobolan convins ca sa ignori 5 milioane de romani care l-au votat pe base, doar pentru ca unora li se pare foarte ''democratic'' sa injre ceea ce ieri considerau un atribut al lor personal ...

... se vede ca minti cu nerusinare si arunci fraze invatate si care ti-au placut dar nu le-ai gindit ... se vede ca nu esti cine vrei sa pari si ca esti muult mai mucos ... ca toti cei nascuti dupa revolutie sau cu putin inaintea ei NU STII ISTORIE DELOC ... si de aici si URA ta indusa de cei ce se pricep sa faca asta ... chiar daca nu ai fost un sobolan, acum ai inceput sa iti faca placere joculetzele lor ... si devii un sobolan ...

... apropo ... vuia, coanda, brincusi, ca sa enumar doar pe unii pe care nu poti sa ii acuzi de ''capsunarit'', crezi ca de foame au plecat din romania ? ... crezi ca din cauza sobolanilor rosii sau a ''partidelor istorice'' ? ... nu te-ai gindit niciodata ca au plecat de SCIRBA ? ... poate te pune pe ginduri putin faptul ca au trecut atita ani degeaba ...
marco918
Postat pe 11 Decembrie 2009 18:32

... breaking news ...

http://www.times.ro/national/a-murit-vadim ...

... florile si dansul ...

marco918
Postat pe 11 Decembrie 2009 21:48
filmuletzu e trucat..sau nu stiai?...sau stiai doar ca esti psd-ista?
mario19
Postat pe 11 Decembrie 2009 22:15
De la: mario19, la data 2009-12-11 22:15:57filmuletzu e trucat..sau nu stiai?...sau stiai doar ca esti psd-ista?

... stiam ... dar mai sint unii care nu VOR sa stie ...
marco918
Postat pe 12 Decembrie 2009 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Base loveste un copil - de neiertat 351 De la: marco918 12 Decembrie 2009 13:53
Buna ziua ! 5 De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18
Cafeneaua lui Femeie_Sabina 281 De la: Pisoiu3 5 Martie 2010 09:04
cafenea pe orice subiect 7 De la: mikela_my 10 Februarie 2009 13:11
sa vb despre operatii 5 De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49