Setari Cookie-uri

Base loveste un copil - de neiertat

... un indemn psd ... tare de tot ... romanii mai cred in lacrimile crocodililor ? ...



Sa-i iertam pe toti imbogatitii de carton, ca asa este crestineste. Sa facem pace sociala si fiecare sa porneasca cu sanse egale. Dar bestia capitalista sa dispara! Ea nu are doctrina, ci numai foame nestavilita de bani.Banii nu sunt de fapt nimic in afara muncii si a inteligentei. Capitalistii spun ca vin cu capital. Dar, de fapt adevaratul capital este munca si inteligenta noastra. Ei isi insusesc prin smecherii tot ce avem noi , si, pe baza a ceea ce si-au insusit in acest mod, fac cu noi ce vor. Trebuie sa ne luam inapoi ce si-au insusit acestia in mod imoral. Si putem face acest lucru, in mod pasnic, atata timp cat mai avem inca BNR. Sa-i lasam sa fiarba in suc propriu cu toti banii lor si sa ne dam si noua bani prin BNR. Sa vedem atunci cum o sa-si mai bata joc de un intreg popor!
E adevarat ca sunt bestii si in PSD, si in si in PNL. Dar aceste bestii vor fierbe in suc propriu si vor fi marginalizate daca nu se vor da de partea poporului. Nu exista decat doua doctrine sanatoase ce au fost verificate in practica: socialismul si liberalismul. Capitalismul salbatec nu are doctrina ci doar fuga besmetica dupa bani cu orice pret. Basescu este reprezentantul capitalismului salbatec, Geoana este reprezentantul unei coalitii social-liberale. Este clar pe cine trebuie sa alegem. Votati Geoana !!! JOS CU FIARA CAPITALISTA !!! JOS BESTIA !!!
Este adevarat ca unii politicieni au facut lucruri murdare, atat din PSD cat si din alte partide. Nu putem agrea asa ceva. Dar sa nu uitam esenta problemei. Intotdeaun vor exista asemenea rebuturi. Important este sa existe niste principii sanatoase in politica si oameni care sa lupte pentru ele. In prezent exista doua sisteme de principii sanatoase in politica si anume: socialismul si liberalismul. In afara acestora nu exista decat copitalismul salbatec, fara principii, fara doctrina, generat de indivizi care vor puterea cu orice pret, prin orice mijloace, pentru care nu conteaza decat banul. Aici intra asa zisii politicieni de dreapta. Basescu nu are nici o doctrina nu se bazeaza pe principii ci pe faptul ca o sa prosteasca din nou o tara intreaga



marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 22:26
De la: marco918, la data /2009-11-28 22:06:38


... cineva spunea de piata universitatii ... pe site-ul minune al tov geoana e o inregistrare cu bunicutza manipulind minerii impotriva bucurestenilor ...



http://www.mirceageoana.tv/?p=99


trebuie sa fie cineva tapit sa te "asculte"
hai sa nu amestecam prezidentialele cu parlamentarele..
bunicutza fuse si se duse,iar cei care stiu mai bine decat tine,stiu ca baselu' este produsul ei..
stef80
Postat pe 28 Noiembrie 2009 22:32
De la: rashela, la data 2009-11-28 21:33:23Un singur lucru ma intriga.. de ce in RO politica dezumanizeaza in asemenea hal... Ceea ce vad aici sau oriunde in alta parte pe net...imi aminteste de tot ceea ce s-a intamplat cu multi ani in urma... mai cu seama in Pta Universitatii.. cand roman scuipa roman, lovea cu bestialitate, radea cand unul era calcat in picioare s.a.m.d. Iar acum.. sunt contrariati ca x e posibil sa fi lovit un copil. E POSIBIL. sa fi lovit, sa fi atins, sa se fi prefacut ca-l loveste.. cum vreti voi. Piata Universitatii insa.. e o realitate. Imaginile de acolo nu sunt trucate si nici declaratiile studentilor de atunci. Culmea, partidul care "lovea" in piata.. era cel al domnului Geoana.. dar asta e doar o coincidenta, nu?!

Spunea cineva "de ce am adus politica pe forum"? Chiar asa? de ce ne prefacem cu totii (inclusiv eu) ca facem politica de calitate... injurand sau aratand cu degetul pe cel ce nu gandeste ca mine? Pro dreapta, pro stanga.. sunt optiuni pe care o asemenea disputa (cea de pe kudika, cel putin).. nu le va schimba ci, eventual, daca mai e cazul... le va bate in cuie. Nu e vorba de base sau geoana aici.. credeam ca am inteles cu totii asta. In ORICE campanie electorala vor exista asemenea tertipuri..., asemena "dovezi" scoase din maneca la momentul oportun.
Votati! Doar asta putem face... Ca va iesi base si va fi bine.. va profita si cel ce a votat cu geoana. Si reciproca este valabila. Bine sau rau, ne va fi la toti.


era o intalnire a Aliantei Civice ,o multime destul de luat in seama ,cu cei de la PNT, in Piata Aviatorilor..
tocmai sosea Ion Ratiu ,dintr-un miting electoral de la Galati..
cu siguranta era 22aprilie.
cand sa ne vorbeasca,s-au taiat cablurile electrice
cateva persoane ,vreo sase la numar..,am luat decizia sa mergem in Piata Universtatii si sa facem o baricada din flori,acolo unde unii dintre noi , murisera..
dupa noi a venit multimea..
pe Calea Dorobanti,o fata a murit in dreapta mea,ucisa de un ghiveci FESN-ist,aruncat de la un etaj..
este adevarat ca FSN,PDSR si mai nou PSD,a facut mult rau acestei tari,dar dati-mi voie sa constat ,ca cel mai mare rau oferit acestei tari de catre acest partid,este demolatorul basescu..
unde se afla baselu'in timpul revolutiei..??
unde se afla si ce masuri lua, in timp ce noi stateam in Piata..??
cine ere ministru' lui Iliescu la transporturi si cine a adus miile de mineri gratis la Bucuresti ,pt ai calca in picioare pe studeti ,intelectuali si pe cei din partidele istorice...??
cine ..?? timp de 20 de ani a demolat guverne,a distrus aliante..??
cine se adreseaza jurnalistilor cu gaozari..,tiganca imputita,centurista..??
mi-ar fi rusine fata de mine ,sa votez un asemenea personaj , mai degraba il votez pe Geoana,chiar daca-i exponentul aceluiasi partid..,macar e de moda noua..



stef80
Postat pe 28 Noiembrie 2009 22:34
Mult succes!
Mie nu imi este rusine in niciun moment cu ceea ce gandesc si nici pentru faptele mele.
rashela
Postat pe 28 Noiembrie 2009 22:51
multzumesc..,desi nu va fi doar al meu ,va fi si al vostru..
sincer, regret ca poporul asta doar atat poate,dar stii cum e..,uneori trebuie sa ne multumim si cu putin..
jenant ,dupa 20 de ani de la revolutie si inca 50 de comunism inainte
stef80
Postat pe 28 Noiembrie 2009 22:58
E trucaj facut de PSD, il stiu pe Basescu nu ar face el asa ceva. Mirce Geoana nu mai stie ce sa scoata acuma ca sa castige. Dar Basescu a fost un presedinte bun, cel mai bun pe care ia avut Romania dupa Ceausescu, e mai slobod la gura doar atat
mihailpaulcraciun
Postat pe 29 Noiembrie 2009 00:11
De la: Altfel_, la data 2009-11-28 22:32:09
De la: marco918, la data /2009-11-28 22:06:38


... cineva spunea de piata universitatii ... pe site-ul minune al tov geoana e o inregistrare cu bunicutza manipulind minerii impotriva bucurestenilor ...



http://www.mirceageoana.tv/?p=99


trebuie sa fie cineva tapit sa te "asculte"
hai sa nu amestecam prezidentialele cu parlamentarele..
bunicutza fuse si se duse,iar cei care stiu mai bine decat tine,stiu ca baselu' este produsul ei..







... daaaaa ... altii cred altceva ... uite si aici ...



http://www.romaniantipsd.ro/



... cred ca romanii nu mai sint prosti si inteleg ce se intimpla cind vad o clica din care zimbesc bunicutza, bombonel, combinatorul, vanghielie, parintele fni, expertul rompetrol si nababul conturilor lui ceausescu ... haida de ... iar crin a demonstrat ca este un ciolanar de zile mari ... si-a dat seama ca trebuie sa para ca isi poate manipula proprii sustinatori si ia tranzactionat ... milioane de romani au plecat din romania cautind un loc, nu neaparat unde sa cistige mai bine, dar sa fie tratati ca niste oameni nu ca niste cifre si platitori de taxe ...
marco918
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:17
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-28 16:41:54filmuletul ala nu poate fi real si sa nu fi parut pana acum la TV, tinand cont ca actiunea s-a intamplat in 2004. e un trucaj amarat pe care cred ca-l pot explica usor, menit sa ne provoace sila (si a reusit sa-mi provoace sila, dar nu catre basescu). sunt de acor ca basescu e un bou, precum orice alta latura din politica, da e nevoie de niste nenorociti sa faca un astfel de trucaj.


Filmuletul aparut pe net nu este cel original, cel real a fost propus spre analiza, exista un operator si altii, presupusi martori ai evenimentului !
Filmuletul il detinea Patriciu, care pe vremea aceea era in relatii bune cu Basescu, atunci ii convenea lui basescu de el, pt ca ii dadea bani tp campanie..asa cum ii convenea si de vantu, care i-a permis sa apara la postul sau ( de vantu rugandu-se gusa, ca sa il primeasca pe basescu la emisiuni)...dar deh, acum base dupa ce s-a folosit de ei, ii considera asa si pe dincolo.

Tot ce am spus mai sus poate fi verificat f usor, amintiti-va de alianta de la alegerile trecute !
Summer_
Postat pe 29 Noiembrie 2009 17:08
ce va mira????????????

filmuletul,adevarat sau nu,nu mai conteaza....

relevanta e argumentatia marelui sef de stat vis-a-vis de agresiunea unui minor :''poate m-a injurat....o fi vorbit urit...''
asta spune totul despre acest om si caracterul lui infect...
cristiman
Postat pe 29 Noiembrie 2009 18:24
De la: cristiman, la data 2009-11-29 18:24:10ce va mira????????????

filmuletul,adevarat sau nu,nu mai conteaza....

relevanta e argumentatia marelui sef de stat vis-a-vis de agresiunea unui minor :''poate m-a injurat....o fi vorbit urit...''
asta spune totul despre acest om si caracterul lui infect...


Unora nici acele declaratii nu li se par verosimile !
Summer_
Postat pe 29 Noiembrie 2009 18:35

ai dreptate ,summer...

cand ceva incomodeaza....abordam faza negarii....
cristiman
Postat pe 29 Noiembrie 2009 18:47
Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede de treaba. Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii, in cele din urma ajung si la taran. Anchetatorul il intreaba pe taran: -Cand ai sosit la locul accidentului mai erau in viata? - Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar mai poti sa-i crezi pe astia?!



ps. Trebuie sa recunoastem cu totii ca suntem de acord... cu ultima afirmatie / intrebare a taranului.
rashela
Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:28
De la: Summer_, la data 2009-11-29 17:08:37
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-28 16:41:54filmuletul ala nu poate fi real si sa nu fi parut pana acum la TV, tinand cont ca actiunea s-a intamplat in 2004. e un trucaj amarat pe care cred ca-l pot explica usor, menit sa ne provoace sila (si a reusit sa-mi provoace sila, dar nu catre basescu). sunt de acor ca basescu e un bou, precum orice alta latura din politica, da e nevoie de niste nenorociti sa faca un astfel de trucaj.


Filmuletul aparut pe net nu este cel original, cel real a fost propus spre analiza, exista un operator si altii, presupusi martori ai evenimentului !
Filmuletul il detinea Patriciu, care pe vremea aceea era in relatii bune cu Basescu, atunci ii convenea lui basescu de el, pt ca ii dadea bani tp campanie..asa cum ii convenea si de vantu, care i-a permis sa apara la postul sau ( de vantu rugandu-se gusa, ca sa il primeasca pe basescu la emisiuni)...dar deh, acum base dupa ce s-a folosit de ei, ii considera asa si pe dincolo.

Tot ce am spus mai sus poate fi verificat f usor, amintiti-va de alianta de la alegerile trecute !


cam acelasi lucru mi l-a spus cineva aseara si m-a pus pe ganduri... deci e foarte posibil sa fie cum zici tu.
baiat_anonim
Postat pe 30 Noiembrie 2009 12:34
De la: rashela, la data 2009-11-29 19:28:27Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede de treaba. Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii, in cele din urma ajung si la taran. Anchetatorul il intreaba pe taran: -Cand ai sosit la locul accidentului mai erau in viata? - Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar mai poti sa-i crezi pe astia?!



ps. Trebuie sa recunoastem cu totii ca suntem de acord... cu ultima afirmatie / intrebare a taranului.


baiat_anonim
Postat pe 30 Noiembrie 2009 12:35
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-30 12:34:18
De la: Summer_, la data 2009-11-29 17:08:37
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-28 16:41:54filmuletul ala nu poate fi real si sa nu fi parut pana acum la TV, tinand cont ca actiunea s-a intamplat in 2004. e un trucaj amarat pe care cred ca-l pot explica usor, menit sa ne provoace sila (si a reusit sa-mi provoace sila, dar nu catre basescu). sunt de acor ca basescu e un bou, precum orice alta latura din politica, da e nevoie de niste nenorociti sa faca un astfel de trucaj.


Filmuletul aparut pe net nu este cel original, cel real a fost propus spre analiza, exista un operator si altii, presupusi martori ai evenimentului !
Filmuletul il detinea Patriciu, care pe vremea aceea era in relatii bune cu Basescu, atunci ii convenea lui basescu de el, pt ca ii dadea bani tp campanie..asa cum ii convenea si de vantu, care i-a permis sa apara la postul sau ( de vantu rugandu-se gusa, ca sa il primeasca pe basescu la emisiuni)...dar deh, acum base dupa ce s-a folosit de ei, ii considera asa si pe dincolo.

Tot ce am spus mai sus poate fi verificat f usor, amintiti-va de alianta de la alegerile trecute !


cam acelasi lucru mi l-a spus cineva aseara si m-a pus pe ganduri... deci e foarte posibil sa fie cum zici tu.


Se pot verifica aceste informatii cautand pe net, in arhive, atunci era alinta DA impotriva psd-ului, acum dupa ce cei din pnl au vazut ca Basescu dupa ce a iesit presedinte nu s-a tinut de cuvant, si mai mult, a pus de exemplu sa fie arestat Patriciu, de atunci au izbucnit multe conflicte ! Iar filmuletul a fost pastrat, LOGIC, pt un moment cheie, cum sunt alegerile de acum, acest filmulet fiind o lovitura de imagine !
Iar Basescu si-a pus toata lumea politica in cap, inclusiv pe cei din afara, cand a spus ca Romania se va axa strictpe axa Londra-Washington si multe altele...
Summer_
Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:24


... fratilor ... alta e problema adevarata ... NOI ALEGEM PRESEDINTELE ? ... pe basescu il cunoastem cu bune sau cu rele, dar prostanacul nu a excelat NICIODATA la nimic ... a pierdut cu brio tot ce se putea pierde ... acum evita confruntarile ... DE CE ? ... independent de simtamintele fiecaruia fata de unul candidat sau altul NOI trebuie sa ii vedem ce gindesc, cum gindesc, sa le punem si noi intrebari ... E DREPTUL NOSTRU ... in schimb proastanacul ii trimite pe toti ca sa tina prostimea ocupata ... e ceva foarte putred aici ... chiar si constantinescu la vremea lui era mai curajos dar geoana se pare ca e mult mai fricos, mai labil, mai compromis ... IAR VRETI SA VEDETI UN PRESEDINTE PAPUSHA ? ... si chiar mai rau de atit ... chiar vreti un presedinte care ne negociaza cu oricine ii poate asigura o ''liniste'' in care saracia sa devina o lege iar slugarnicia o virtute ... chiar credeti ca mizeria de astazi nu are legatura cu ''principiile comunismului stiintific'' pe care le preamarea iliescu imediat dupa revolutie ? ...

marco918
Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:01
... mai este o problema ... MARE ... conform cu principiile aceleiasi propagande a COMUNISMULUI STINTIFIC sintem manipulati ca niste papushi ... romanii linseaza romani ... romani injura romani ... mase de oameni sint invrajbite pina la URA ... in fond ce iti poate face un om ASTAZI ca sa il linseji cu apelative referitoare la fizic - chiorul, cheliosul ... ce ne-a facut noua un om care astazi e linsat cu apelative - criminalul, dictatorul, animalul ... poate ca a incriminat comunismul ... poate ca vrea sa raminem si noi cu ceva intreprinderi ca sa nu mai fim santajati continuu de straini ... de ce sintem numarati ca niste puscariasi si tranzactionati ... de ce nu sintem lasati sa ii vedem ce le poate pielea ...
... mai nou am observat o ''explicatie'' foarte interesanta a faptului ca vintu, voiculescu, patriciu nu mai se ascund deloc si declara ca intradevar ei sint interesati de ultimele privatizari iar banii cu care sponsorizeaza invrajbirea si dezbinarea romanilor ... si explicau, prin vocea unui psd-ist, ca e absolut normal si cineva tot trebuie sa le cumpere, chiar daca basescu declara ca nu sint de vinzare ... adica noi sintem prea prosti pentru a mai ramine cu ceva in tara asta .. romanii trebuie sa ramina dezbinati, gregari, slugari ... romani trebuie sa munceasca, sa se injure, sa se fure, sa se minta ... cred ca e timpul ca comunismul sa dispara odata pentru totdeauna ...
marco918
Postat pe 1 Decembrie 2009 13:38
De la: Summer_, la data 2009-11-30 14:24:44
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-30 12:34:18
De la: Summer_, la data 2009-11-29 17:08:37
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-28 16:41:54filmuletul ala nu poate fi real si sa nu fi parut pana acum la TV, tinand cont ca actiunea s-a intamplat in 2004. e un trucaj amarat pe care cred ca-l pot explica usor, menit sa ne provoace sila (si a reusit sa-mi provoace sila, dar nu catre basescu). sunt de acor ca basescu e un bou, precum orice alta latura din politica, da e nevoie de niste nenorociti sa faca un astfel de trucaj.


Filmuletul aparut pe net nu este cel original, cel real a fost propus spre analiza, exista un operator si altii, presupusi martori ai evenimentului !
Filmuletul il detinea Patriciu, care pe vremea aceea era in relatii bune cu Basescu, atunci ii convenea lui basescu de el, pt ca ii dadea bani tp campanie..asa cum ii convenea si de vantu, care i-a permis sa apara la postul sau ( de vantu rugandu-se gusa, ca sa il primeasca pe basescu la emisiuni)...dar deh, acum base dupa ce s-a folosit de ei, ii considera asa si pe dincolo.

Tot ce am spus mai sus poate fi verificat f usor, amintiti-va de alianta de la alegerile trecute !


cam acelasi lucru mi l-a spus cineva aseara si m-a pus pe ganduri... deci e foarte posibil sa fie cum zici tu.


Se pot verifica aceste informatii cautand pe net, in arhive, atunci era alinta DA impotriva psd-ului, acum dupa ce cei din pnl au vazut ca Basescu dupa ce a iesit presedinte nu s-a tinut de cuvant, si mai mult, a pus de exemplu sa fie arestat Patriciu, de atunci au izbucnit multe conflicte ! Iar filmuletul a fost pastrat, LOGIC, pt un moment cheie, cum sunt alegerile de acum, acest filmulet fiind o lovitura de imagine !
Iar Basescu si-a pus toata lumea politica in cap, inclusiv pe cei din afara, cand a spus ca Romania se va axa strictpe axa Londra-Washington si multe altele...





... dar nu ti se pare mai logic sa fi folosit ''filmuletzul'' in 2007 si il ''terminau'' pe basescu de atunci ... de ce femeia care era in imagine declara ca nu a fost nici un pumn, barbatul care era in laterala copilului declara ca nu a vazut nimic de acest fel, copilul insusi declara ca a fost doar impins si nimic mai mult ? ... dar realitatea lui vintu nu avea nevoie de acestia, avea nevoie doar de niste declaratii ale unor oameni, inclusiv saracul patriciu, care nu pot proba ca erau acolo ... incredibil cum s-a creat o isterie perfecta pentru natiunea romana ... in care ilogicul a devenit normal ... ca in cartile lui kafka ...
... dar de ce unii considera logic ca MOGULII sa nu fie niciodata intrebati nici macar de unde au jupuit atitia bani ? ... justitia este creata doar pentru noi amaritii care trebuie sa platim intotdeauna si trebuie sa acceptam cite 10 controale fiscale anual si sa dam spagi continuu ... nu vorbim de sute de milioane ci de miliarde ... multe miliarde, pe care le imprumutat de la fmi ca sa acoperim gaurile ...
marco918
Postat pe 1 Decembrie 2009 13:46
De la: marco918, la data 2009-12-01 13:46:18
De la: Summer_, la data 2009-11-30 14:24:44
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-30 12:34:18
De la: Summer_, la data 2009-11-29 17:08:37
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-28 16:41:54filmuletul ala nu poate fi real si sa nu fi parut pana acum la TV, tinand cont ca actiunea s-a intamplat in 2004. e un trucaj amarat pe care cred ca-l pot explica usor, menit sa ne provoace sila (si a reusit sa-mi provoace sila, dar nu catre basescu). sunt de acor ca basescu e un bou, precum orice alta latura din politica, da e nevoie de niste nenorociti sa faca un astfel de trucaj.


Filmuletul aparut pe net nu este cel original, cel real a fost propus spre analiza, exista un operator si altii, presupusi martori ai evenimentului !
Filmuletul il detinea Patriciu, care pe vremea aceea era in relatii bune cu Basescu, atunci ii convenea lui basescu de el, pt ca ii dadea bani tp campanie..asa cum ii convenea si de vantu, care i-a permis sa apara la postul sau ( de vantu rugandu-se gusa, ca sa il primeasca pe basescu la emisiuni)...dar deh, acum base dupa ce s-a folosit de ei, ii considera asa si pe dincolo.

Tot ce am spus mai sus poate fi verificat f usor, amintiti-va de alianta de la alegerile trecute !


cam acelasi lucru mi l-a spus cineva aseara si m-a pus pe ganduri... deci e foarte posibil sa fie cum zici tu.


Se pot verifica aceste informatii cautand pe net, in arhive, atunci era alinta DA impotriva psd-ului, acum dupa ce cei din pnl au vazut ca Basescu dupa ce a iesit presedinte nu s-a tinut de cuvant, si mai mult, a pus de exemplu sa fie arestat Patriciu, de atunci au izbucnit multe conflicte ! Iar filmuletul a fost pastrat, LOGIC, pt un moment cheie, cum sunt alegerile de acum, acest filmulet fiind o lovitura de imagine !
Iar Basescu si-a pus toata lumea politica in cap, inclusiv pe cei din afara, cand a spus ca Romania se va axa strictpe axa Londra-Washington si multe altele...





... dar nu ti se pare mai logic sa fi folosit ''filmuletzul'' in 2007 si il ''terminau'' pe basescu de atunci ... de ce femeia care era in imagine declara ca nu a fost nici un pumn, barbatul care era in laterala copilului declara ca nu a vazut nimic de acest fel, copilul insusi declara ca a fost doar impins si nimic mai mult ? ... dar realitatea lui vintu nu avea nevoie de acestia, avea nevoie doar de niste declaratii ale unor oameni, inclusiv saracul patriciu, care nu pot proba ca erau acolo ... incredibil cum s-a creat o isterie perfecta pentru natiunea romana ... in care ilogicul a devenit normal ... ca in cartile lui kafka ...
... dar de ce unii considera logic ca MOGULII sa nu fie niciodata intrebati nici macar de unde au jupuit atitia bani ? ... justitia este creata doar pentru noi amaritii care trebuie sa platim intotdeauna si trebuie sa acceptam cite 10 controale fiscale anual si sa dam spagi continuu ... nu vorbim de sute de milioane ci de miliarde ... multe miliarde, pe care le imprumutat de la fmi ca sa acoperim gaurile ...


Oricine ar iesi presedinte, tara va merge asa cum vor ei ! promisiunile din campanie raman doar promisiuni, de cele mai multe ori....cu o mica exceptie, cand era Tariceanu prim-ministru atunci au crescut si salariile si pensiile, asa cum au promis, iar pe vremea lui Romania a avut cea mai mare crestere economica, dar dl Base nu i-a placut de Tariceanu :)
Asa ca, oricine ar iesi presedinte, ideea este sa fie cat de cat demn...mie mi s-a facut scarba de campani asta, ce, tu crezi ca Base nue corupt ? este , dar este smecher, si urla despre altii ca sunt corupti ca sa uite lumea de el, cu toate ca cine a trebuit, nu a uitat.
Cum ti se pare ca toata campania lui base se refera lal sloganuri impotriva psd-ului ? de ce nu se promoveaza pe ei ? ce inseamna asta sa fie invadatat orasul, netul de lozincin penibile cu chipurile celor ce conduc psd-ul ? Mi se pare penibila aceasta idee

Cat despre acel filmulet, te contrazic, exista declaratii ale familiei copilului, ale lui tariceanu care spunea ca isi aduce aminte de acel episod, dupa intalnirea de la Ploiesti se astepta c Base sa apara pt a cere scuze publice pt gestul sau, insa nu a scris nimeni despre incident !

Cat despre moguli, Basescu din banii cui si-a facut campaniile, cine l-a ajutat ?

Deci, cand il vad pe Base ca vb cu atata nerusinare despre moguli, coruptie etc, mi se face scarba si nici nu concep sa mai fie presedinte ! Ar putea sa aiba demnitatea sataca, pt ca daca pierde alegerile, se alege praful de el tinand cotn de cate greseli a facut peperioada campaniei !
Summer_
Postat pe 1 Decembrie 2009 14:55
of, m-am saturat de tampeniile astea~~~ !!!!!! ...atata stiu sa faca.
beyoance
Postat pe 1 Decembrie 2009 15:12
De la: Summer_, la data 2009-12-01 14:55:18
De la: marco918, la data 2009-12-01 13:46:18
De la: Summer_, la data 2009-11-30 14:24:44
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-30 12:34:18
De la: Summer_, la data 2009-11-29 17:08:37
De la: baiat_anonim, la data 2009-11-28 16:41:54filmuletul ala nu poate fi real si sa nu fi parut pana acum la TV, tinand cont ca actiunea s-a intamplat in 2004. e un trucaj amarat pe care cred ca-l pot explica usor, menit sa ne provoace sila (si a reusit sa-mi provoace sila, dar nu catre basescu). sunt de acor ca basescu e un bou, precum orice alta latura din politica, da e nevoie de niste nenorociti sa faca un astfel de trucaj.


Filmuletul aparut pe net nu este cel original, cel real a fost propus spre analiza, exista un operator si altii, presupusi martori ai evenimentului !
Filmuletul il detinea Patriciu, care pe vremea aceea era in relatii bune cu Basescu, atunci ii convenea lui basescu de el, pt ca ii dadea bani tp campanie..asa cum ii convenea si de vantu, care i-a permis sa apara la postul sau ( de vantu rugandu-se gusa, ca sa il primeasca pe basescu la emisiuni)...dar deh, acum base dupa ce s-a folosit de ei, ii considera asa si pe dincolo.

Tot ce am spus mai sus poate fi verificat f usor, amintiti-va de alianta de la alegerile trecute !


cam acelasi lucru mi l-a spus cineva aseara si m-a pus pe ganduri... deci e foarte posibil sa fie cum zici tu.


Se pot verifica aceste informatii cautand pe net, in arhive, atunci era alinta DA impotriva psd-ului, acum dupa ce cei din pnl au vazut ca Basescu dupa ce a iesit presedinte nu s-a tinut de cuvant, si mai mult, a pus de exemplu sa fie arestat Patriciu, de atunci au izbucnit multe conflicte ! Iar filmuletul a fost pastrat, LOGIC, pt un moment cheie, cum sunt alegerile de acum, acest filmulet fiind o lovitura de imagine !
Iar Basescu si-a pus toata lumea politica in cap, inclusiv pe cei din afara, cand a spus ca Romania se va axa strictpe axa Londra-Washington si multe altele...





... dar nu ti se pare mai logic sa fi folosit ''filmuletzul'' in 2007 si il ''terminau'' pe basescu de atunci ... de ce femeia care era in imagine declara ca nu a fost nici un pumn, barbatul care era in laterala copilului declara ca nu a vazut nimic de acest fel, copilul insusi declara ca a fost doar impins si nimic mai mult ? ... dar realitatea lui vintu nu avea nevoie de acestia, avea nevoie doar de niste declaratii ale unor oameni, inclusiv saracul patriciu, care nu pot proba ca erau acolo ... incredibil cum s-a creat o isterie perfecta pentru natiunea romana ... in care ilogicul a devenit normal ... ca in cartile lui kafka ...
... dar de ce unii considera logic ca MOGULII sa nu fie niciodata intrebati nici macar de unde au jupuit atitia bani ? ... justitia este creata doar pentru noi amaritii care trebuie sa platim intotdeauna si trebuie sa acceptam cite 10 controale fiscale anual si sa dam spagi continuu ... nu vorbim de sute de milioane ci de miliarde ... multe miliarde, pe care le imprumutat de la fmi ca sa acoperim gaurile ...


Oricine ar iesi presedinte, tara va merge asa cum vor ei ! promisiunile din campanie raman doar promisiuni, de cele mai multe ori....cu o mica exceptie, cand era Tariceanu prim-ministru atunci au crescut si salariile si pensiile, asa cum au promis, iar pe vremea lui Romania a avut cea mai mare crestere economica, dar dl Base nu i-a placut de Tariceanu :)
Asa ca, oricine ar iesi presedinte, ideea este sa fie cat de cat demn...mie mi s-a facut scarba de campani asta, ce, tu crezi ca Base nue corupt ? este , dar este smecher, si urla despre altii ca sunt corupti ca sa uite lumea de el, cu toate ca cine a trebuit, nu a uitat.
Cum ti se pare ca toata campania lui base se refera lal sloganuri impotriva psd-ului ? de ce nu se promoveaza pe ei ? ce inseamna asta sa fie invadatat orasul, netul de lozincin penibile cu chipurile celor ce conduc psd-ul ? Mi se pare penibila aceasta idee

Cat despre acel filmulet, te contrazic, exista declaratii ale familiei copilului, ale lui tariceanu care spunea ca isi aduce aminte de acel episod, dupa intalnirea de la Ploiesti se astepta c Base sa apara pt a cere scuze publice pt gestul sau, insa nu a scris nimeni despre incident !

Cat despre moguli, Basescu din banii cui si-a facut campaniile, cine l-a ajutat ?

Deci, cand il vad pe Base ca vb cu atata nerusinare despre moguli, coruptie etc, mi se face scarba si nici nu concep sa mai fie presedinte ! Ar putea sa aiba demnitatea sataca, pt ca daca pierde alegerile, se alege praful de el tinand cotn de cate greseli a facut peperioada campaniei !





... nu ti se pare ca frazele pe care le spui imi dau dreptate ? ... ''oricine ar fi presedinte, tara va merge tot asa cum vor ei'' ... asa ca lasi miinile jos si astepti ca mizeria sa mearga mai departe ... ''domnul'' Tariceanu s-a suparat atunci cind Basescu il urechea pentru faptul ca trimitea biletele parchetului pentru a il scapa pe Patriciu ... pentru ca tariceanu era PRIETEN cu Patriciu ... cit credeti doamna ca trebuia sa mai mearga cu acest sistem ... unde prietenii au acces la tot iar prostanacii se umfla de ura de clasa ... ''domnul'' Tariceanu s-a suparat ca nu mai mergea ca in mandatele PSD-ului sa dea un telefon si sa minareasca ceva ... sa nu uitam citi pnl-isti au fost exclusi atunci cind s-au opus apropierii de psd pentru ca Tariceanu sa isi mentina pozitia ... acum tot el se plinge ca nu a fost lasat sa ''munceasca'' ? ...
... spuneti ca vi se face scirba de Basescu ... dar ati fi capabila sa va riscati cariera pentru niste idealuri ? ... ati fi capabila sa infruntati o slehta de imbuibati si sa puneti viitorul in cumpana ? ... nu cred sint sigur ca aveti alte prioritati, iar compromisul e parte din el ...
... inca ceva ... parintii acelui copil au declarat CLAR chiar la realitatea ca ei nu erau linga copil si nu au vazut ''incidentul'' .. la fel si verisoara sau cumnata care dadea declaratii tot pe realitatea ... deci nu au vazut dar isi ''amintesc'' ca le-ar fi spus copilul ca a fost IMPINS ...
... a fost penibila astazi declaratia de la timisoara, unde 60-200 de manifestanti rosii ai psd-ului au fost bruiati de vreo 3000 de golani, schizofrenici, fani de fotbal, oameni bolnavi la cap, dupa cum declarau disperati psd-istii la aceiasi realitatea ...
... ceva interesant a fost prezentat astazi de milut de la pnc-cd care arata un protocol incheiat de pnl si psd inca din octombrie ... ... nu-i asa ca incep sa se lege toata circoteca pe care o produc psd-istii si blocajul intentionat al structurilor tarii ...
marco918
Postat pe 1 Decembrie 2009 18:59
va relatam mai sus ,cum s-a creat fenomenul Piata Universitatii
ma uit acum la tv ,cu multa durere si vad cum oamenii lui baselu' o ocupa ..
era ministru transporturilor sub presedintele iliescu
minerii erau adusi in Bucuresti cu trenurile gratis,pt a distruge manifestatia noastra anticomunista ..
acum dupa 20 de ani ,ne fura spiritul acelei manifestari...

jenant tov.basescu
revolutionarii adevarati ,au refuzat in majoritatea lor certificatele si avantajele ,acum sunt in casele lor si stiu ce trebuie sa voteze..
stef80
Postat pe 1 Decembrie 2009 21:49
De la: marco918, la data 2009-12-01 18:59:48[
... nu ti se pare ca frazele pe care le spui imi dau dreptate ? ... ''oricine ar fi presedinte, tara va merge tot asa cum vor ei'' ... asa ca lasi miinile jos si astepti ca mizeria sa mearga mai departe ... ''domnul'' Tariceanu s-a suparat atunci cind Basescu il urechea pentru faptul ca trimitea biletele parchetului pentru a il scapa pe Patriciu ... pentru ca tariceanu era PRIETEN cu Patriciu ... cit credeti doamna ca trebuia sa mai mearga cu acest sistem ... unde prietenii au acces la tot iar prostanacii se umfla de ura de clasa ... ''domnul'' Tariceanu s-a suparat ca nu mai mergea ca in mandatele PSD-ului sa dea un telefon si sa minareasca ceva ... sa nu uitam citi pnl-isti au fost exclusi atunci cind s-au opus apropierii de psd pentru ca Tariceanu sa isi mentina pozitia ... acum tot el se plinge ca nu a fost lasat sa ''munceasca'' ? ...
... spuneti ca vi se face scirba de Basescu ... dar ati fi capabila sa va riscati cariera pentru niste idealuri ? ... ati fi capabila sa infruntati o slehta de imbuibati si sa puneti viitorul in cumpana ? ... nu cred sint sigur ca aveti alte prioritati, iar compromisul e parte din el ...
... inca ceva ... parintii acelui copil au declarat CLAR chiar la realitatea ca ei nu erau linga copil si nu au vazut ''incidentul'' .. la fel si verisoara sau cumnata care dadea declaratii tot pe realitatea ... deci nu au vazut dar isi ''amintesc'' ca le-ar fi spus copilul ca a fost IMPINS ...
... a fost penibila astazi declaratia de la timisoara, unde 60-200 de manifestanti rosii ai psd-ului au fost bruiati de vreo 3000 de golani, schizofrenici, fani de fotbal, oameni bolnavi la cap, dupa cum declarau disperati psd-istii la aceiasi realitatea ...
... ceva interesant a fost prezentat astazi de milut de la pnc-cd care arata un protocol incheiat de pnl si psd inca din octombrie ... ... nu-i asa ca incep sa se lege toata circoteca pe care o produc psd-istii si blocajul intentionat al structurilor tarii ...


nu ti se pre ca dai dovada de prea multa vehementa in a-i pastra reputatia unui "vagabond" politic???
ia de aici si informeaza-te despre Baselu' tau si pe urma ia un distonocalm.... sau un pumn poate te calmezi..eventual de tot

Activitate politicã ºi profesionalã
Între 1981-1987 a fost comandant de navã[4] în cadrul flotei comerciale a RSR. Începând cu 1987 a fãcut parte din reprezentanþa Navrom la Anvers. În anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigaþie Civilã în cadrul Ministerului Transporturilor, în cabinetul Dãscãlescu, funcþie pe care a îndeplinit-o pânã la Revoluþia din 22 Decembrie 1989.

A fost membru al Partidul Comunist Român. Dupã cãderea comunismului a declarat cã s-a înscris în PCR doar pentru a putea face carierã în marina comercialã.

În primul guvern de dupã Decembrie 1989, Guvernul Petre Roman (1), a ocupat funcþia de subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor în Guvernul Petre Roman (2) (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
La alegerile legislative din 1992 a fost ales deputat de Vaslui din partea FSN (1992 – 1996)
Vicepreºedinte al Comisiei de Industrie ºi Servicii a Camerei Deputaþilor (1992 – 1996)
Director Coordonator în campania electoralã a lui Petre Roman (1996)
Deputat PD de Vaslui (1996-2000)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Victor Ciorbea (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Mugur Isãrescu (22 decembrie 1999 – 26 iunie 2000)
Primar General al Municipiului Bucureºti (Iunie 2000 – Decembrie 2004)
Preºedinte al Organizaþiei Partidului Democrat al Municipiului Bucureºti (2000 – 2001)
Preºedintele Partidului Democrat (Mai 2001 – Decembrie 2004)
Co-preºedinte al Alianþei D.A. alãturi de Theodor Stolojan (2003 – 2004
Preºedinte al României (20 decembrie 2004 – ...


asta e traiectoria politica a presedintelui actual, daca esti prea tampit incat sa judeci cu propriul creier iti sugerez sa iei unul de babuin si sa papi ceva banane in congo.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Decembrie 2009 22:14
Politicienii sunt toti la fel. Ei promit sa construiasca un pod si acolo unde nu este nici o apa.Politica nu este arta posibilului. Ea constã în a alege între dezastruos ºi insuportabil.
Harley
Postat pe 1 Decembrie 2009 22:19
De la: Altfel_, la data 2009-12-01 21:49:04va relatam mai sus ,cum s-a creat fenomenul Piata Universitatii
ma uit acum la tv ,cu multa durere si vad cum oamenii lui baselu' o ocupa ..
era ministru transporturilor sub presedintele iliescu
minerii erau adusi in Bucuresti cu trenurile gratis,pt a distruge manifestatia noastra anticomunista ..
acum dupa 20 de ani ,ne fura spiritul acelei manifestari...

jenant tov.basescu
revolutionarii adevarati ,au refuzat in majoritatea lor certificatele si avantajele ,acum sunt in casele lor si stiu ce trebuie sa voteze..




... si ce treaba are cu basescu ??? ... ia chemat el ? ...
marco918
Postat pe 2 Decembrie 2009 00:24
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-12-01 22:14:50
De la: marco918, la data 2009-12-01 18:59:48[
... nu ti se pare ca frazele pe care le spui imi dau dreptate ? ... ''oricine ar fi presedinte, tara va merge tot asa cum vor ei'' ... asa ca lasi miinile jos si astepti ca mizeria sa mearga mai departe ... ''domnul'' Tariceanu s-a suparat atunci cind Basescu il urechea pentru faptul ca trimitea biletele parchetului pentru a il scapa pe Patriciu ... pentru ca tariceanu era PRIETEN cu Patriciu ... cit credeti doamna ca trebuia sa mai mearga cu acest sistem ... unde prietenii au acces la tot iar prostanacii se umfla de ura de clasa ... ''domnul'' Tariceanu s-a suparat ca nu mai mergea ca in mandatele PSD-ului sa dea un telefon si sa minareasca ceva ... sa nu uitam citi pnl-isti au fost exclusi atunci cind s-au opus apropierii de psd pentru ca Tariceanu sa isi mentina pozitia ... acum tot el se plinge ca nu a fost lasat sa ''munceasca'' ? ...
... spuneti ca vi se face scirba de Basescu ... dar ati fi capabila sa va riscati cariera pentru niste idealuri ? ... ati fi capabila sa infruntati o slehta de imbuibati si sa puneti viitorul in cumpana ? ... nu cred sint sigur ca aveti alte prioritati, iar compromisul e parte din el ...
... inca ceva ... parintii acelui copil au declarat CLAR chiar la realitatea ca ei nu erau linga copil si nu au vazut ''incidentul'' .. la fel si verisoara sau cumnata care dadea declaratii tot pe realitatea ... deci nu au vazut dar isi ''amintesc'' ca le-ar fi spus copilul ca a fost IMPINS ...
... a fost penibila astazi declaratia de la timisoara, unde 60-200 de manifestanti rosii ai psd-ului au fost bruiati de vreo 3000 de golani, schizofrenici, fani de fotbal, oameni bolnavi la cap, dupa cum declarau disperati psd-istii la aceiasi realitatea ...
... ceva interesant a fost prezentat astazi de milut de la pnc-cd care arata un protocol incheiat de pnl si psd inca din octombrie ... ... nu-i asa ca incep sa se lege toata circoteca pe care o produc psd-istii si blocajul intentionat al structurilor tarii ...


nu ti se pre ca dai dovada de prea multa vehementa in a-i pastra reputatia unui "vagabond" politic???
ia de aici si informeaza-te despre Baselu' tau si pe urma ia un distonocalm.... sau un pumn poate te calmezi..eventual de tot

Activitate politicã ºi profesionalã
Între 1981-1987 a fost comandant de navã[4] în cadrul flotei comerciale a RSR. Începând cu 1987 a fãcut parte din reprezentanþa Navrom la Anvers. În anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigaþie Civilã în cadrul Ministerului Transporturilor, în cabinetul Dãscãlescu, funcþie pe care a îndeplinit-o pânã la Revoluþia din 22 Decembrie 1989.

A fost membru al Partidul Comunist Român. Dupã cãderea comunismului a declarat cã s-a înscris în PCR doar pentru a putea face carierã în marina comercialã.

În primul guvern de dupã Decembrie 1989, Guvernul Petre Roman (1), a ocupat funcþia de subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor în Guvernul Petre Roman (2) (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
La alegerile legislative din 1992 a fost ales deputat de Vaslui din partea FSN (1992 – 1996)
Vicepreºedinte al Comisiei de Industrie ºi Servicii a Camerei Deputaþilor (1992 – 1996)
Director Coordonator în campania electoralã a lui Petre Roman (1996)
Deputat PD de Vaslui (1996-2000)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Victor Ciorbea (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
Ministrul Transporturilor în Guvernul Mugur Isãrescu (22 decembrie 1999 – 26 iunie 2000)
Primar General al Municipiului Bucureºti (Iunie 2000 – Decembrie 2004)
Preºedinte al Organizaþiei Partidului Democrat al Municipiului Bucureºti (2000 – 2001)
Preºedintele Partidului Democrat (Mai 2001 – Decembrie 2004)
Co-preºedinte al Alianþei D.A. alãturi de Theodor Stolojan (2003 – 2004
Preºedinte al României (20 decembrie 2004 – ...


asta e traiectoria politica a presedintelui actual, daca esti prea tampit incat sa judeci cu propriul creier iti sugerez sa iei unul de babuin si sa papi ceva banane in congo.....






... ''vagabond politic'', criminal, dictator, animal ... si ce mai puteti scoate despre el ? ... ca si cum doar el mai trebuie impuscat ca sa curga lapte si miere in romania ... nu vedeti ca sinteti manipulati de televiziunile lui vintu si patriciu ? ... nu vedeti ca cu ajutorul unora care traiesc intr-un borcan creat de realitatea si antena unu se incearca inlaturarea oricarei persoane incomode ? ...

... ce interes au vintu, particiu si voiculescu ca sa il linseze cu slugile lui din acele televiziuni ? ... chiar nici evidentele nu mai sar in ochi ? ... comunismul stiintific a produs in romania un cult al COMPROMISULUI ! ... compromis oriunde, oricum, oricind ...

... fratilor, astia va vind si chilotii din fund ... puteti intelege sa se imprumuta bani ca sa se plateasca salarii si pensii ? ... cind o sa vedeti realitatea ? ... romania este intr-un punct foarte critic ... spalarea creierelor si dorinta politicienilor de a spune populatiei ceea ce vor romanii sa auda, va duce la un colaps economic crunt ... citeva sute furate de ala sau de alalalt au contribuit decisiv la aceasta stare ... micii oameni de afaceri sint crunt jupuiti de structurile de stat in care si-au adus toti rudele si si-au creat structuri mafiote in care culoarea politica nu mai conteaza atita timp cit banii curg in buzunarele lor ... de asta cred ca basescu este primul presedinte care ia speriat si care trage acum ponoasele deranjului ...

... breaking news ... in italia se stie ca basecu e cotat in romania cu 52% fata de 48% ale lui geoana ? ... ceea ce nu corespunde cu datele difuzate de unii ''specialisti'' din romania ...

... bineinteles ca cei care il iubesc pe geoana sint din categoria telectualilor si nu uita sa defineasca pe oricine nu e de acord cu ei - TIMPIT ... bei papusha, daca ai fi prins comunismul atunci nu mai cotcodaceai degeaba aici ... 2 ore program tv, totul ascultat (mai putin bancurile care trebuiau sa circule cu aprobarea partidului) ... mizeria de atunci nu era o utopie, asa cum nu este nici cea de astazi ... era produsul comunismului stiintific ... bucura-te ca nu l-ai prins pe iliescu la adunarile pcr vorbind ca si azi de aceleasi ''idealuri'' ... si minte-te singura ca auzi la televizor ceea ce iti place sa auzi ... cine e ''dusmanul'', cum trebuie denumit, linsat ...
marco918
Postat pe 2 Decembrie 2009 00:41
De la: marco918, la data 2009-12-02 00:41:12
... bineinteles ca cei care il iubesc pe geoana sint din categoria telectualilor si nu uita sa defineasca pe oricine nu e de acord cu ei - TIMPIT ... bei papusha, daca ai fi prins comunismul atunci nu mai cotcodaceai degeaba aici ... 2 ore program tv, totul ascultat (mai putin bancurile care trebuiau sa circule cu aprobarea partidului) ... mizeria de atunci nu era o utopie, asa cum nu este nici cea de astazi ... era produsul comunismului stiintific ... bucura-te ca nu l-ai prins pe iliescu la adunarile pcr vorbind ca si azi de aceleasi ''idealuri'' ... si minte-te singura ca auzi la televizor ceea ce iti place sa auzi ... cine e ''dusmanul'', cum trebuie denumit, linsat ...


bai "rahat" cu ochi daca tu traiai in comunism acum te puteam scuipa (virtual vorbind) fix in "pifometru".....
in primul rand, din propriile-ti spuse ai trait o buna parte din viata "afara" si acum imi vii mie cu "cotcotaceli" cu si despre comunism.... las-o fratie moarta ti-am mai demonstrat candva ca nu ai habar despre ce vorbesti, atunci cand vorbesti de Romania.
dupa cum ti-am spus daca esti in stare sa gandesti cu propriul tau creier ,fara sa imi repeti obsesivo-compulsiv , demagogia baselului si tampeniile debitate pe la intrunirile pdl-istilor.... te cred, cum insa esti doar un papagal , dupa toate dovezile si argumentele pe care ti le-au adus si alti utilizatori , demonstrezi aceesi vehementa , fara vreo picatura de substanta..... da-mi voie sa iti spun cu mana pe inima ca voi ajuta cu placere la transplantul de creier de care ai cu siguranta nevoie....

cel care isi asuma ( plagiaza ,ca sa fiu mai exacta) ideile celor de pe la televiziunile "mogulilor" esti tocmai tu, cuvant cu cuvant repeti aceleasi fraze pe care le prolifereaza in campanie Base....
ia reciteste singurel tu ce ai scris si apoi asculta un "discurs de campanie" al preaiubitului base sa vedem cum iti da la numaratoare .

spune-mi tu mie ca basescu n-a schimbat taberele ca pe sosete, ca nu s-a folosit de securitate (si de dosarele ei) ca de aer... hai ma lesi, zau asa sunteti penibili toti astia care ii sustineti "imaculata imagine" a unui om josnic si fara pic de scrupule....

ce puii mei il tot aduci in discutie pe iliescu????? esti tampit sau nu-ti dai seama ca geoana candideaza???? baga frate cat te tine despre cat de "prostanac" e geoana.... dar lasa-ma cu iliescu.... zau asa , ti-am spus.... transplanteaza-ti naibii un creier de babuin ca si asa te comporti ca unul auentic...

si fi la subiect si la obiect.... adica CONSECVENTAAAAA!!! (meriti cacofonia)...mai ti minte nu-i asa???? consecventa .....
CONSECVÉNT adj., s. 1. adj. constant, neschimbat, neschimbãtor, stabil, statornic.
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Decembrie 2009 01:01
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-12-02 01:01:14
De la: marco918, la data 2009-12-02 00:41:12
... bineinteles ca cei care il iubesc pe geoana sint din categoria telectualilor si nu uita sa defineasca pe oricine nu e de acord cu ei - TIMPIT ... bei papusha, daca ai fi prins comunismul atunci nu mai cotcodaceai degeaba aici ... 2 ore program tv, totul ascultat (mai putin bancurile care trebuiau sa circule cu aprobarea partidului) ... mizeria de atunci nu era o utopie, asa cum nu este nici cea de astazi ... era produsul comunismului stiintific ... bucura-te ca nu l-ai prins pe iliescu la adunarile pcr vorbind ca si azi de aceleasi ''idealuri'' ... si minte-te singura ca auzi la televizor ceea ce iti place sa auzi ... cine e ''dusmanul'', cum trebuie denumit, linsat ...


bai "rahat" cu ochi daca tu traiai in comunism acum te puteam scuipa (virtual vorbind) fix in "pifometru".....
in primul rand, din propriile-ti spuse ai trait o buna parte din viata "afara" si acum imi vii mie cu "cotcotaceli" cu si despre comunism.... las-o fratie moarta ti-am mai demonstrat candva ca nu ai habar despre ce vorbesti, atunci cand vorbesti de Romania.
dupa cum ti-am spus daca esti in stare sa gandesti cu propriul tau creier ,fara sa imi repeti obsesivo compulsiv , demagogia baselului si tampeniile debitate pe la intrunirile pdl-istilor.... te cred, cum insa esti doat un papagal , dupa toate dovezile si argumentele pe care ti le-au adus si alti utilizatori , demonstrezi aceesi vehementa , fara vreo picatura de substanta..... da-mi voie sa iti spun cu mana pe inima ca voi ajuta cu placere la transplantul de creier de care ai cu siguranta nevoie....
spune-mi tu mie ca basescu n-a schimbat taberele ca pe sosete, ca nu s-a folosit de securitate (si de dosarele ei) ca de aer... hai ma lesi, zau asa sunteti penibili toti astia care ii sustineti "imaculata imagine" a unui om josnic si fara pic de scrupule....
ce puii mei il tot aduci in discutie pe iliescu????? esti tampit sau nu-ti dai seama ca geoana candideaza???? baga frate cat te tin despre cat de "prostanac" e geoana.... dar lasa-ma cu iliescu.... zau asa , ti-am spus.... transplanteaza-ti naibii un creier de babuin ca si asa te comporti ca unul auentic...

si fi la subiect si la obiect.... aica CONSECVENTAAAAA!!! mai ti minte nu-i asa???? consecventa .....





... ''discurs'' tipic de psd-ista spalata la creier care traieste cu ''realitatea'' de la realitatea tv ... fato, traiesti pe linga, habar nu ai de ce se intimpla in propria tara ... intr-un fel comunismul adus de sovietici s-a manifestat printr-o mare tehnica ruseasca ... MANCURTISMUL ... inducerea unor false probleme si mentinerea spaimei continue ca se pot intimpla ... rezultatele se vad ...

... problema ta este ca nu vrei sa gindesti dar nimeni nu sustine ca basescu e IMACULAT ... dar e singurul care vrea sa schimbe ceva ... si asta e foarte important ... VREA si isi asuma riscuri ... pe care tu nu ti le-ai lua niciodata ... te-ai multumi sa pupi pe cineva in dos decit sa ti se spuna adevarul in fata ... romania si romanii si-au furat caciula in ultimii 20 de ani ...

... in rest ... da, basescu le-a facut pe toate ... el si ceausescu ... acum te simti bine ? ... cap de ta_la ...
...
marco918
Postat pe 2 Decembrie 2009 01:13
... poate imi spui de ce ilicescu rinjeste de fiecare data din spatele lui geoana in orice fotografie ? ... chiar crezi ca fiul unui general de securitate ajunge intimplator ambasador in us si se duce ntimplator in rusia inainte de campanie la prezidentiale ? ... ca intimplator rusii au cumparat diverse active in romania si iau cumparat inclusiv rafinarie lui patriciu ? ... crezi ca intimplator s-a inscris in psd chiar daca stia ce adunatura e acolo ? ... romania e tara coincidentelor ...br />

... haioasa ''realitatea'' prezentata de realitatea tv astazi de la timisoara ... comentatorii transmiteau ''ingroziti'' cum fortele de ordine sau luptat, inclusiv folosind sprayuri lacrimogene, cu ''elementele destabilizatoare, cu schizofrenicii, bolnavii mintal'' care ''atentasera'' la bunul mers al adunarii ... si continuau sa faca asta chiar daca le telefon REPREZENTATA JANDARMERIEI declara ca nu au fost nici un fel de probleme ... si banuiesc ca jandarmii stiu ce inseamna probleme ... s-a trecut cu vederea nonsalant, de fapt parea ca le este ciuda ca au vorbit la telefon cu jandarmii ... dar era important sa nu se observe ca ''simpatizantii'' psd erau 20-40 cu totii incluzindui si pe craii de la rasarit veniti acolo, in timp ce ''elementele destabilizatoare'' erau vreo 3-4000 ... era la fel de important sa nu se stie ca aceiaiasi crai au fugit prin usa din spate a operei din timisoara ... asta e ''realitatea'' de la realitatea tv ... orice bani sa iasa ... la final aveau EI solutia. ii filmasera pe toti la manifestatie si doreau sa ii denunte pentru instigare ??? ... EI, niste jurnalisti ... romania inca habar nu are ce inseamna manifestatii spontane asa cum gasesti afara ... neo-comunistii au ingradit si acest drept la libertate ... totul trebuie sa fie ''autorizat'' si cu steguletze in miini ...

..
marco918
Postat pe 2 Decembrie 2009 01:46
De la: marco918, la data 2009-12-02 01:13:26

... ''discurs'' tipic de psd-ista spalata la creier care traieste cu ''realitatea'' de la realitatea tv ... fato, traiesti pe linga, habar nu ai de ce se intimpla in propria tara ... intr-un fel comunismul adus de sovietici s-a manifestat printr-o mare tehnica ruseasca ... MANCURTISMUL ... inducerea unor false probleme si mentinerea spaimei continue ca se pot intimpla ... rezultatele se vad ...

... problema ta este ca nu vrei sa gindesti dar nimeni nu sustine ca basescu e IMACULAT ... dar e singurul care vrea sa schimbe ceva ... si asta e foarte important ... VREA si isi asuma riscuri ... pe care tu nu ti le-ai lua niciodata ... te-ai multumi sa pupi pe cineva in dos decit sa ti se spuna adevarul in fata ... romania si romanii si-au furat caciula in ultimii 20 de ani ...

... in rest ... da, basescu le-a facut pe toate ... el si ceausescu ... acum te simti bine ? ... cap de ta_la ...
...


inca o data iti dau ca exemplu traiectoria politica a lui basescu.... si inca o data ma repet , daca renunti la discursul de papagal si esti in stare sa gandesti (fapt de care eu sincer ma indoiesc) vei realiza ca si basescu este exact acelasi comunist ca si geoana ca si toti din clasa politica romaneasca,

nu vad unde am scris eu ca sunt psd-ista... nu vad unde l-am preamarit pe geoana sau pe ai lui.... iti critic opiniile de "activist de partid" pt ca te comporti ca atare... si mai grav esti in totala necunostiinta de cauza a ceea ce s-a intamplat de la revolutie incoace in romania....si cand spun asta nu ma refer la articole din presa internationala ma refer la a trai pe viu ce inseamna viata in romania( dupa cum ti-am mai spus cu degetelele tale ai scris ca nu ai locuit in romania postdecembrista) si atunci vin si eu si iti arunc in fata... cum iti permiti tu, las , si dezertor, sa imi dai mie lectii despre politica si despre economia romaniei??????

pt ca esti indoctrinat de un discurs populist ca al lui basescu, pt ca nu vezi decat cuvintele de aur care-i ies din gura preaiubitului conducator..... nu vezi setea de putere , manipularea , grosolania si efectiv toate faredelegile pe care le-a facut si care continua sa le faca....
oare din a cui cauza in perioada sarbatorilor leul scade vertiginos in fata la euro???? aaaaa nu sa nu-mi spui ... a psd-ului care a rupt alianta cu pdl-ul....
sau a lui basescu caruia i s-a propus o solutie viabila de compromis prin klaus iohanis si el "prepotenul" lu ' peste a refuzat sa asculte ce are majoritatea de zis???

ooo da si acum sa-mi spui tu mie transa a 3-a din imprumutul de la FMI nu l-am primit ...din ce cauza????? nu a instabilitatii politice...create de cine???? nuuuuu nu de basescu evident doar de porcii de psd-isti care nu vor sa se supuna ordinelor lui basescu

hai frate ca esti total pe langa tot ce tine de realitate, ti-am repetat de nenumarate ori.... las-o moarta cu Romania si cititul presei internationale, articolele din ziare sunt facute sa fie "senzationale" , reportajele de la televizor ,la fel... realitatea dura insa e ca avem o cota unica de impozitare care a golit bugetul de acu vreo 4 ani de cand a fost impusa, si care apropo, a fost ideea stralucita a pdl-ului , si uite asa plateste romanul de rand 250 de taxe de care nici macar nu are habar ca le plateste si de ce anume le plateste dar basescu ne va oferii pe tava alti 5 ani de trai bun si indestulator....

asa ca nu-mi veni tu mie cu vrajeli de buftea ca sti cu ce se mananca romania... ca nu ai nici cea mai vaga idee
dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Decembrie 2009 02:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD 1 De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08
BLOGURI 4 De la: bestdevilinside 19 Noiembrie 2008 17:29
Caut scriitor de articole 4 De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48
sa vb despre operatii 5 De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49
sfat 2 De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24