idee cadou pentru mame, sotii, matusi, surori- masaj la domiciliu

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
elf_micut Avatarul lui elf_micut

11 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Buna ziua, vin in intampinarea celor ce nu au timp sa se deplaseze la un salon sau clinica pentru a se bucura de masaj sau reflexoterapie.
Poate fi si un cadou inedit pentru sotii, mame, matusi, surori etc.
Este vorba despre masaj de relaxare, intretinere, anticelulitic,drenaj limfatic, reflexoterapie. Sunt din Bucuresti si ma deplasez la domiciliul clientului (cu masa masaj, creme, uleiuri). Am avut rezultate spectaculoase in ceea ce priveste greutatea corporala in sensul ca datorita masajului efectuat cu cremele potrivite, a unei diete "de bun simt" (despre care putem vorbi si o putem individualiza), a unui set de exercitii care se pot efectua acasa (program pe care il facem impreuna in functie de poasibilitatile fiecaruia) rezultatele nu au intarziat sa apara (kilogramele au scazut fara un efort exagerat din partea "beneficiarului" iar celulita in unele cazuri a disparut complet). Masajul reflexogen il pot face oricarei persoane pentru majoritatea afectiunilor cu cateva exceptii.
Numele meu este Adriana si nr. de telefon este 0722677819, e-mail elf_micut@yahoo.com. Acest anunt este doar pentru doamne.
Poate fi o idee pentru un cadou inedit de sarbatori (un pachet de 3-5 sedinte) pentru sotii, mame, matusi, surori etc. si credeti-ma ca se vor simti altfel chiar dupa prima sedinta.

Raporteaza abuz de limbaj