Setari Cookie-uri

ce sa fac?

Am niste probleme.m-am proggramat la ginecolog la 11 fara un sfert ...in fine...le-am cerut parintilor bani si m-au intrebat unde plec.le-am zis ca in mall...si or zis ca si ei vor sa vina.cum sa fac sa plec acolo fara sa le zic.am banii dar nu ma duc la mall.ce sa fac?sa ma reprogramez in vacanta...la alt ginecolog?la asta m-am reprogramat deja a doua oara .sa mai sun o data?nu o sa par neserioasa.sa nu mai dau nici un semn de viata si sa merg la altul sau sa nu imi pese de ce o sa creada si sa mai sun?mai zic ca nu vreau sa le zic..noroc ca mai amam un an si is libera..
kudika092199
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:16
Daca nu vrei sa le zici cu toate ca asa ar fi indicat , spune-le ca s-au schimbat planurile si iesi cu o prietena in alta parte sau inventezi altceva credibil . Oricum parerea mea este ca ar trebui sa ii spui mamei tale ca faci un control ginecologic care e mai mult decat indicat sa il faci de 2 ori pe an indiferent daca ti-ai inceput viata sexuala sau nu . Multa bafta !
pasarik69
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:27
De la: kudika092199, la data 2009-12-11 11:16:27Am niste probleme.m-am proggramat la ginecolog la 11 fara un sfert ...in fine...le-am cerut parintilor bani si m-au intrebat unde plec.le-am zis ca in mall...si or zis ca si ei vor sa vina.cum sa fac sa plec acolo fara sa le zic.am banii dar nu ma duc la mall.ce sa fac?sa ma reprogramez in vacanta...la alt ginecolog?la asta m-am reprogramat deja a doua oara .sa mai sun o data?nu o sa par neserioasa.sa nu mai dau nici un semn de viata si sa merg la altul sau sa nu imi pese de ce o sa creada si sa mai sun?mai zic ca nu vreau sa le zic..noroc ca mai amam un an si is libera..

... cam devreme pentru avorturi sau bts-uri ... mai bine te-ai da singura cu capul de tocul usii ca esti ingramadita rau de tot ...
marco918
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:29
De la: marco918, la data 2009-12-11 11:29:47
De la: kudika092199, la data 2009-12-11 11:16:27Am niste probleme.m-am proggramat la ginecolog la 11 fara un sfert ...in fine...le-am cerut parintilor bani si m-au intrebat unde plec.le-am zis ca in mall...si or zis ca si ei vor sa vina.cum sa fac sa plec acolo fara sa le zic.am banii dar nu ma duc la mall.ce sa fac?sa ma reprogramez in vacanta...la alt ginecolog?la asta m-am reprogramat deja a doua oara .sa mai sun o data?nu o sa par neserioasa.sa nu mai dau nici un semn de viata si sa merg la altul sau sa nu imi pese de ce o sa creada si sa mai sun?mai zic ca nu vreau sa le zic..noroc ca mai amam un an si is libera..

... cam devreme pentru avorturi sau bts-uri ... mai bine te-ai da singura cu capul de tocul usii ca esti ingramadita rau de tot ...
kudika092199
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:18
De la: kudika092199, la data 2009-12-11 12:18:38
De la: marco918, la data 2009-12-11 11:29:47

17 ani 18 in februarie
kudika092199
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:19
Pai de ce nu le poti spune parintilor ca mergi la gine, probabil ca faci un avort ceva, altfel nu ar avea rost sa te ascunzi daca ar fi vorba doar de un simplu control. Si orice ai face acolo, atata timp cat le-ai cerut bani si mergi pe banii lor, cred ca le datorezi si ceva respect prin a le explica ce faci cu banii ce nu-ti apartin, deci RUSINICA, putin respect please...sunt parintii tai, daca de pe acum ii vezi ca pe dusmani si te ascunzi, nu vreau sa ma gandesc pt mai tarziu
Apropo poate te vad pe la FATA LU TATA la TV
Madamadalina69
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:27
ai patit-o , asta e! toate sunt trecatoare ,indiferent de intamplari incearca sa expui problema mamei s-au unui membru de incredere al familiei, de gen feminin nu lasa timpul sa treaca curaj si invata pe viitor din greselile tale, nimeni nu are dreptul sa te judece fereasca Dzeu de un neoplasm col uterin etc indiferent de situatie fugi la medic! o trimitere de la med de familie pentru inceput fruntea sus dragalaso
laramira
Postat pe 15 Ianuarie 2010 10:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrem sa stim daca ? 107 De la: AdrianaR 28 Ianuarie 2011 14:00
nu stiu ce sa fac ??? 15 De la: niko_okin 2 Iulie 2011 01:35
nevoie de o parere 57 De la: andreeav_2010 29 Septembrie 2013 16:35
:-< un sfat ceva? 192 De la: ice_eye 21 Aprilie 2010 01:57
sex 45 De la: the_O 29 Octombrie 2010 13:05