Mai multe
| trebuie sa depasesti 18 ani ca sa mergi singur la ginecolog?sau pana atunci numai cu parintii | ||
|
kudikahelpme Postat pe 16 Decembrie 2009 12:15 |
||
|---|---|---|
|
la control ginecologic poti merge singura! daca vrei sa faci vre-un chiuretaj trebuie sa te duci cu parintii! da te mananca pasarica?
|
||
|
one_size Postat pe 16 Decembrie 2009 12:22 |
||
|
teoretic, legea romaneasca spune ca la medicul ginecolog fetele sub 18 ani merg numai insotie de parinti....pracitc nu aste asa. multe fete merga la doctor fara sa fie insotite si nu le da nimeni afara. asa k poti merge linistita
|
||
|
|
||
|
dienuscha Postat pe 18 Decembrie 2009 14:33 |
||
| interesnt subict..uite eu am 17 ani si ma duc singura depinde tu cevarsta ai.....nu ne-ai zi s daca ai macar buletin...vai cum fac astia care scriu li se raspunde si nu mai intra pe kudika : | ||
|
iulia069834 Postat pe 21 Decembrie 2009 15:33 |
||
prima oara cand am fost la ginecolog am fost singura nu vroiam ca parintii sa afle ca mi-am inceput viata sexuala (bineinteles ca mama stia dar nu mi-a zis nimic ) l-am si mintit pe ala: i-am zis k am 17 ani cand de fapt aveam 16 stai linistita nu-ti cere nimeni buletinul du-te linistita
|
||
|
crystyna_crystynutza Postat pe 21 Decembrie 2009 17:17 |
||
interesant topic trebuie sa il urmaresc pt ca stiu k o sa fie mare balamuc pe aci
|
||
|
dulcyka Postat pe 21 Decembrie 2009 18:46 |
||
din moment ce a intrebat inseamna ca nu are nici buletin nu ai de ce sa te duci la ginecolog ca doar nu te duci pt un chiuretaj nu ie chiar asa de placut un control,cu toate ca inca nu am fost daca te duci pt un simplu control ar fi bn totusi sa vb si cu mama ta,mama mea stie tot despre mine,trebuie sa fie cea mai buna prietena a ta
|
||
|
CORINA_SWEET_GIRL Postat pe 22 Decembrie 2009 17:02 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-16 12:22:56la control ginecologic poti merge singura! ... a mincat-o ... acum vrea sa se scobeasca ... mi se pare groaznica inconstienta ei si a mucosului ... mai ales a mucosului ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 Decembrie 2009 01:27 |
||
| Vreau sa va spun un adevar. de cite ori ma duc la ginecolog, in cabinetul, dinsului, mai sunt vro 3 medici, de specialitati, diferite. si culmea e ca in momentul, cind iti face controlul, toti ceilanti, se uita la..................... si rid, parca nau mai vazut, asa ceva. si sunt batrini, nu tineri. eu cred ca le place la nebunie asta. voi ce parere aveti? las schimba, dar ca profesie, e un medic, excelent. | ||
|
kudika098645 Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:46 |
||
Eu cred ca de atatia ani....sunt deja satui de ceea ce vad...Doctorul meu ginecolog e cel mai tare...in timp ce ma consulta,manaca biscuiti
|
||
|
ankris Postat pe 4 Ianuarie 2010 08:51 |
||
| ptr. ei e o placere, dar ptr. tine ca pacient, te simpti jenat, rusinat. nu de medicul ginecoloc. ci de aia care sunt in plus, in cabinet. la cabinetele lor sta lumea si asteapta cu orele ,iar ei stau la ginecologie, si se uita la.............femeilor. | ||
|
kudika098645 Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:36 |
||
| nu trebuie sa ai 18 ani..eu am 17 si m-am dus singura, nu a fost nicio problema.O sa te intrebe doar numele si varsta, bineinteles ca poti sa dai alt nume si chiar alta varsta, e la alegerea ta | ||
|
ramona02 Postat pe 4 Februarie 2010 21:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| abdominoplastie | 9 | De la: kudika_1020414 15 Noiembrie 2016 07:33 |
| estetica dentara | 1 | De la: Stomatologie_Moderna_1 28 Iunie 2012 23:37 |
| incompetenta si indiferenta medicilor | 68 | De la: digital_chocolate 30 Noiembrie 2009 19:44 |
|
|
||
| sal | 3 | De la: luchianramona 12 August 2010 14:43 |
| Medicina. Va implor ajutati-ma | 4 | De la: _oktober_ 15 Octombrie 2011 21:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.