Mai multe
|
buna am si eu o problema, nu stiu ce sa mai fac, sunt intr o relatie de 9 ani de zile cu o persoana la care tin foarte mult. mentionez ca la data inceperii relatiei eram casatorit. Toate au mers perfect in viata noastra pna cand am divortat, de atunci sa u schimbat radical, am avut parte de mii de promisiuni ca vom fi impreuna, ma mintit de nenumarate ori ca intre ea si sotul ei nu mai e nimic ca urmeaza sa divorteze si ca atunci vom fi impreuna. nimic. nu a facut nimic, ba mai mult ii vad din ce in ce mai des impreuna. Nu stiu ce sa fac, sufar enorm de mult o iubesc, ce sa fac??????? |
||
|
blue_happy Postat pe 30 Decembrie 2009 12:01 |
||
|---|---|---|
De la: blue_happy, la data 2009-12-30 12:01:50buna sa divortezi si de amanta!! |
||
|
geo_xx Postat pe 30 Decembrie 2009 13:45 |
||
|
sarmanul de tine, prost ai fost. cum spune geo, mergi mai departe de nevasta te'ai lasat inseamna ca nu era totul roz, amanta te'a prostit frumos, bravo ei acum e momentul sa deschizi ochii si sa vezi un pic si de ce urmeaza in viata ta. nu imi spune ca e poleita cu aur ca nu te cred, gasesti alta mai buna te asigur
|
||
|
|
||
|
felixcat Postat pe 30 Decembrie 2009 14:11 |
||
u chiar nu ai procedat bine cu toate astea,nu inteleg: de ce ai divortat?????? pt ea? ma voi barbatii chiar aveti momente in care chiar nu ganditi delok;va lasati nevestele si iubitele care valoreaza pt unele care nu pretuiesc nimik...sti ce sa faci? sa iti vezi de treaba ta,daca ea nu vrea sa firi impreuna toata viata asta este mai aunt si altele,dar punand problema ca esti cu ea de 9 ani,atunci incearca sa o convingi sa stea cu tine si sa va casatoriti,asta daca ea nu isi continua relatia cu sotul ei
|
||
|
steffy91 Postat pe 30 Decembrie 2009 21:44 |
||
De la: geo_xx, la data 2009-12-30 13:45:15De la: blue_happy, la data 2009-12-30 12:01:50buna Corect! E plinã lumea de femei...libere! Gãseºte-þi una.!!! Cã doar n-o avea asta mai multe linguri de miere...ºtii tu unde!
|
||
|
Ochi_albastri Postat pe 30 Decembrie 2009 23:39 |
||
|
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere, s-ar putea sa nu fie intotdeauna ceea ce doriti sa auziti, dar intotdeauna va fi adevarul. Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/ |
||
|
Cristinakitty Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| In sfarsit am pus capat unei casatorii de calvar | 16 | De la: kudika098645 7 Martie 2010 20:22 |
| Ati risca sa va despartiti de persoana pe care o iubiti ptr, ca nu mai exista intelegere intre voi? | 131 | De la: aleexa29_yahoo_com 8 Noiembrie 2009 15:43 |
| ciudat... | 16 | De la: AndreiD 26 Iulie 2009 00:20 |
|
|
||
| VOI CUM ATI PROCEDA? | 40 | De la: olguta79 6 Decembrie 2008 09:27 |
| Despartie:(( | 8 | De la: kudika120544 18 Februarie 2010 23:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.