Mai multe
| Cred ca de sampon, sapun si stick. | ||
|
tliana Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:10 |
||
|---|---|---|
Eu sincer nu m'as putea lipsi de un fond de ten bun,rezistent.Dar nu pun luciul de buze nici mai prejos
|
||
|
Ashllleyyy Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:18 |
||
| o crema ultra-activa Gerovital Plant Stop Acnee | ||
|
|
||
|
slly Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:33 |
||
|
nu m-a� putea lipsi de fondul de ten si de ruj |
||
|
claudiagridan Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:37 |
||
| nelipsitul ruj ,antiperspirantulsi crema de maini cu glicerina. | ||
|
kudika073850 Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:14 |
||
| Produsul cosmetic nelipsit din geanta si din viata mea este rujul de buze. Fara el nu m-as simti deloc bine. Ele imi contureaza frumos buzele si le scoate in evidenta. Dupa cum se stie buzele unei femei spun multe: si la propriu si la figurat. | ||
|
pnicole Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:35 |
||
| Nu m-as lipsi niciodata de rimel. | ||
|
Mirella25 Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:39 |
||
|
Buna Nu cred ca este doar un singur produs de care nu ma pot lipsi. Balsamul de buze, demachiantul si crema de maini sunt esentiale. Fac tot posibilul sa nu ma despart de ele. La fel de bine ma tin si de periuta si pasta de dinti. Nu machiajul e eficient in cosmetica ci intretinerea dupa parerea mea. Nu ma refer aici si la par deoarece consider ca parul nu trebuie spalat in fiecare zi mai ales daca ai un par ca al meu lung, natural si sanatos. Ma refer doar la ceea ce folosesc zilnic. Asa ca din moment ce cred despre mine ca duc o viata sanatoasa as putea inlocui toate astea cu retete naturiste. Astfel buzele le tratam cu putina samantana de casa. Pentru dinfi folosim bicarbonatul alimentar, sarea alimentara si cate o felie de lamaie pentru albire. Tot samantana rezolva si cazul mainilor dar aici adaugam si un cartof fiert in coaja si pasat cu furculita. Tinem pasta astfel obtinuta pe maini 10 minute apoi clatim mainile cu apa calduta. Iar in loc de demachiant avem o multitudine de variante. Cea mai la indemana ar fi o curatare cu ceai de musetel, in cazul meu deoarece nu ma machiez zilnic. Sper sa luati partea buna din ceea ce am expus mai sus. Consider ca poate fi considerat un sfat in caz de urgenta si credeti-ma toate ajuta, dar nu sunt o alternativa pentru un timp indelungat. Gasim acum in comert cosmetice pe baza de plante si apa termala deosebit de bune. Asa ca in continuare nu stiu care as zice ca e raspunsul. Am macar o zi pe saptamana in care nu ies din casa asa ca in acele cazuri renunt si la demachiant si la crema de fata. Insa apa cea de toate zilele nu lipseste niciodata. Sa pulverizati apa plata, minerala sau termala pe fata seara sa vedeti cat e de bine. Si nu uitati consumati macar 2 litri pe zi, nici nu va dati seama cat bine va faceti. Asa ca in concluzie, din moment ce nu ma machiez, apa (de orice fel), balsamul de buze, pasta de dinti si crema de maini sunt cele nelipsite zilnic. Va pup O seara placuta Elena Cosau |
||
|
cosauelena Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:46 |
||
| Nu m-as putea lipsi de crema de fata Nivea si de fondul de ten de la Max Factor Colour Adapt | ||
|
bluemoon_is_me Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:21 |
||
| n-as putea trai fara rimelul meu pentru volum | ||
|
kudika055700 Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:26 |
||
| balsam de par si deo stick | ||
|
octavia2 Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:38 |
||
| nu m-as putea lipsi niciodata de orice produs menit ingrijirii tenului si de crema de maini | ||
|
leeleeana Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:46 |
||
waterproof mascara si eye liner...si ochii mei sunt divini
|
||
|
eliadadorias Postat pe 10 Ianuarie 2010 00:32 |
||
nu m-as putea lipsi de concursurile stupide
|
||
|
Tazmanian Postat pe 10 Ianuarie 2010 00:37 |
||
| Fondul de ten si, automat, demachiantul tonic 2 in 1 de la Farmec sunt nelipsite din viata mea. le folosesc zilnic. Pe langa acestea, antiperspirantul si crema hidratanta pentru picioare fac si ele parte din viata mea de zi cu zi. Mi se par indispensabile. | ||
|
olivialarisa Postat pe 10 Ianuarie 2010 00:58 |
||
| nu m-as putea lipsi de fondul de ten si de rimel | ||
|
rinki Postat pe 10 Ianuarie 2010 02:36 |
||
| este tratamentul meu pentru fata recomandat de doctor pt ca frumusetea naturala e prima! | ||
|
alecsanddra Postat pe 10 Ianuarie 2010 05:21 |
||
buna. imi place mult laptisorul de matca doina de exemplu.mai sunt si alele....
|
||
|
kudika060422 Postat pe 10 Ianuarie 2010 08:28 |
||
| fondul de ten este indispensabil pentru mine | ||
|
ramona_postovaru Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:20 |
||
| Nu mi-ar lipsi niciodata din geanta rimelul si parfumul! | ||
|
Ellena_B Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:22 |
||
| nu m-as putea lipsi de sampon | ||
|
nicu_manescu Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:26 |
||
| Nu m-as lipsi de cremele de maini si de fata didratante. | ||
|
foreverinlove Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:04 |
||
| deodorantul antiperspirant, parfumul, lotiunea tonica si rujul. | ||
|
iuga_nicoleta Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:19 |
||
| sunt multe produse dar ce am mereu in buzunare este un balsam de buze | ||
|
aluimicutza Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:27 |
||
|
balsam de buze rimel gel spumant de fata
|
||
|
kudika081050 Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:39 |
||
| crema de fata de cea mai buna calitate,care sa fie folosita si pentru maini | ||
|
kudika027955 Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:42 |
||
eu nu m-as lipsi de crema mea de fata si fondul de ten....verry important a! da si glossul .....in perioada asta am buzelee sensibile
|
||
|
alyblue Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:46 |
||
| crama de fata | ||
|
corneliacornelia Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:04 |
||
Depinde de anotimp...in perioada produsul indispensabil este crema de fata :).
|
||
|
yu1ik Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:35 |
||
crema de fata hidratanta , cred ca fara ea mi-ar fi tare greu
|
||
|
kudika008479 Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Oralfarm | 347 | De la: concursKudika 8 Octombrie 2009 17:33 |
| Kudika si Always te invita la rasfat si premii | 314 | De la: maryyyana10 13 Decembrie 2009 14:36 |
| Castiga unul dintre cele 3 ceasuri oferite de Oxette! | 805 | De la: concursKudika 5 Martie 2012 11:31 |
|
|
||
| Concurs: Castiga Natasele de Victor Malarek! | 113 | De la: concursKudika 6 Iunie 2011 13:53 |
| Castiga unul dintre cele doua locuri in Tabara Coolturala BookLand oferite de BookLand! | 80 | De la: concursKudika 21 Aprilie 2015 17:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.