Mai multe
| nu m-as putea lipsi de crema de corp cu ulei de jojoba si miere | ||
|
asya Postat pe 8 Ianuarie 2010 19:46 |
||
|---|---|---|
| Poi sunt multe dar cel mai mult de crema pentru corp,am o piele care are nevoie de hidratare contiua. | ||
|
gepiza Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:05 |
||
|
Produsele ar fi urmatoarele: -ruj -crema de fata -balsamul pentru par
|
||
|
|
||
|
drosuramona Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:11 |
||
| Nu m-as putea lipsi de creionul dermatograf, ma dau in fiecare zi pentru ca imi pune in evidenta foarte frumos ochii. | ||
|
galadriel Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:17 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-01-05 19:32:23Kudika si Farmec te invita la concurs! |
||
|
darie_elena60 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:18 |
||
| un produs de care nu as putea sta despartita....antiperspirantul | ||
|
luckyofme Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:18 |
||
| de la Gerovital-Plant sau Gerovital H,folosesc Lotiunea demacheanta Crema-hidratanta,si nuantele de oje care sunt super,singurul regret ca nu se mai produc,nuantatoarele de par, | ||
|
darie_elena60 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:24 |
||
| Pey eu nu pot sa rezist fara crema de fata si fara un creion de ochi...deobicei oriunde plec cel putin un creion pe la ochi si tot imi dau ca altfel arat de zici ca sunt bolnava si cu o crema de fata in rest cu ruj nu mi dau mereu deoarece iubitul meu nu ma mai saruta si prefer fara ruj dar sa ma sarute el ... hai sa zicem ca si un rimel e destul de important dar cam atat nu prea sunt adepta fondurilor de ten imi place o fata sa fie cat mai naturala | ||
|
tisha934 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:33 |
||
ar fi mai multe....fond de ten, rimel, parfum,deodorant...
|
||
|
cheri Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:34 |
||
| luciul de buze si crema de maini | ||
|
Medeea7 Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:55 |
||
|
Cred ca nu m-as putea lipsi de fondul de ten |
||
|
ion_maria Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:01 |
||
| crema demachianta,masca de fata,crema de fata,crema de corp din gama lapte si miere,antiperspirantul si parfumul toate de la oriflame....bineinteles probabil sunt mai multe dar astea sunt cele mai importante | ||
|
kudika095988 Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:55 |
||
|
Am un ten care necesita o ingrijire riguroasa. E ,,cu probleme'' si poate de aceea ii acord multa atentie. N-as putea spune ca exista un produs minune pe care sa il port mereu cu mine.. Dar, daca e sa vorbim despre o dimineata inceputa fresh si cu chef de a flirta cu oglinda, atunci aleg gelul meu de curatare !
|
||
|
carme_si_atat Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:09 |
||
Eu una nu m-as putea lipsi de rimelul meu si de tusul meu de ochi...
|
||
|
B3b3___mick Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:46 |
||
| Buna! eu nu m-as putea lipsii de gelul de curatare ptr fata,antiperspirant si tratamentul cu vitamina B5 pentru unghii(coincidenta de la farmec) | ||
|
just_choccotoff Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:56 |
||
| Cel mai important produs cosmetic de care nu m-as putea lipsi este cu siguranta un gel de curatare a tenului. Fiind la varsta adolescentei consider ca este foarte important sa imi fundamentez un ten sanatos care se poate obtine doar prin ingrijire si curatare; chiar si asa consider ca ingrijirea tenului este necesara la orice varsta deoarece constituie cartea noastra de vizita. | ||
|
PatriSarca Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:58 |
||
sincer nu m-as putea lipsi sub nici o forma de lipsul de buze ,il ador pur si simplu si nu ma despart de el niciodata...e super si este si foarte util mereu
|
||
|
margineana Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:20 |
||
| concealerul :x | ||
|
Anku09 Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:24 |
||
surprinzator este ca produsul meu cosmetic de care nu ma mai despart d emai bine de 1 an de ziele(de cand l-am descoperit) este chiar de la farmec si reprezinta gelul purificator 2 in 1 cu aloe vera si ceai verde, deoarece eu alt produs de demachere nu folosesc pt ca imi este de ajuns acest gel si imi face bine si la piele,!chiar si iubitul meu mai atenteaza din cand in cand la el, hy hy hy si acum pe timpul iernii cum mi se usuca pielea mi-am luat o crema tot d el afarmec ce se numeste crema hidratanta delicata"...Tare curioasa as fi sa incerc si produsele din acest concurs!
|
||
|
kudika_ioana Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:26 |
||
|
Cu siguranta fondul de ten este produsul fara de care nu ma pot lipsi! |
||
|
mioritza40 Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:27 |
||
| nu m-am putea lipsi nici macar o clipa de sapun.curatenia are mirosul ei, mai puternic decat orice parfum, machiaj sau orice alt truc cosmetic | ||
|
elenus Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:28 |
||
Ce nu lipseste din geanta mea niciodata sunt: mascara, fard si o crema de zi. nu stiu ce m-as face fara ele!
|
||
|
octav_otilia Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:31 |
||
| nu m-as desparti de crema mea hidratanta pt fata | ||
|
ABBY82 Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:21 |
||
alt concurs? chiar se castiga ??? niciodata nu apare castigatorul nicaieri ...ntz..ntz..ntz...ntz
|
||
|
ionelaela Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:26 |
||
| Masca de par sau balsamul. Nu se poate fara ele, avand in vedere ca parul meu este supus la chinuri mari!! | ||
|
laurici8 Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:53 |
||
|
Spectra Lash Mascara NIVEA Lip Care Cherry |
||
|
kiana09 Postat pe 9 Ianuarie 2010 00:53 |
||
fodnul de ten - pentru ca te face sa arati tot timpul mai tanara si iti ascunde imperfectiunile
|
||
|
uniculk Postat pe 9 Ianuarie 2010 06:59 |
||
| Nu m-as putea lipsi niciodata de fondul meu de ten care imi acopera imperfectiunile tenului si imi da mai multa incredere in mine | ||
|
krystyana84 Postat pe 9 Ianuarie 2010 07:29 |
||
| nu-mi lipseste niciodata crema de fata hidratanta cu vitamina E | ||
|
maimuticagogosica Postat pe 9 Ianuarie 2010 07:37 |
||
Nu m-as lipsi niciodata de balsamul de par pentru ca fara el arat ca Tina Turner in concert si binenteles de creionul meu dermatograf!
|
||
|
Hutzanca Postat pe 9 Ianuarie 2010 07:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Pantene saptamana 3 | 254 | De la: angelo_micnegrusiurat 11 Octombrie 2010 12:23 |
| Castiga unul dintre cele 6 cursuri de dans oferite de Moty Dance School! | 34 | De la: kudika436511 19 Septembrie 2011 05:04 |
| Concurs Pantene saptamana 2 | 399 | De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 11:36 |
|
|
||
| Castiga un voucher fashion in valoare de 600 RON oferit de B-mall.ro! | 144 | De la: concursKudika 24 Iunie 2014 00:37 |
| Concurs: Apa pentru silueta ta! | 412 | De la: concursKudika 3 Iunie 2009 18:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.