Mai multe
| A folosit cineca ceva pastile cu garcinia? Va rog mult sa imi rasoundeti; eu as vrea sa incerc asa ceva dar vreau sa stiu daca avut cineva rezultate cu ele | ||
|
krystyana84 Postat pe 24 Ianuarie 2010 08:47 |
||
|---|---|---|
|
Sora mea a folosit aceste pastile si in 2 luni a slabit 15 kg .Poti sa le iei de aici http://aloevera4everpitesti.blogspot.com/search/label/Produse%20pentru%20%20slabit |
||
|
andreidavid11 Postat pe 31 August 2010 12:10 |
||
De la: andreidavid11, la data 2010-08-31 12:10:08Sora mea a folosit aceste pastile si in 2 luni a slabit 15 kg .Poti sa le iei de aici Poate cand postezi at trebui sa te uiti si la data cand a fost postat ultimul mesaj:))) Azi ai " scormonit" toata kudika:)))))) Fetele astea au intrebat de aproape un an! |
||
|
|
||
|
stem_29 Postat pe 31 August 2010 12:21 |
||
|
O scurta descriere despre Garcinia: GANO GARCINIA - O alternativ� pentru un corp ideal - GANO-GARNICIA con�ine o substan�� natural� numit� acid hidroxicitric (AHC), derivat din fructul tropical Garnicia Atroviridis. �n combina�ie cu Ganoderma Lucidum, acesta creeaz� un supliment alimentar nemaipomenit, creat special pentru a �mbun�t��i controlul greut��ii corporale. Valoare farmacologic�: � Acid hidroxzcitric (HCA) � Ingrediente active Ganoderma Propriet��i: 1. Acidul hidroxicitric (HCA) Extractul deshidratat al combina�iei fructelor tropicale este bogat �n HCA care are urm�toarele func�ii: ~ �mpiedic� acumularea gr�similor �n exces �n corp ~ reduce apetitul 2. Ingrediente active ale Ganodermei ~ faciliteaz� asimilarea HCA �i poten�eaz� efectul HCA de eliminare a gr�similor. Adenozina ~ reduce colesterolul �i nivelul substan�elor grase ~ u�ureaz� circula�ia s�ngelui prin artrele �nfundate de depozitele de gr�simi �i coagulele de s�nge. ~ echilibreaz� rata metabolic� �i revitalizeaz� organismul Triterpenoidele ~ fortific� sistemul digestiv ~ protejeaz� �mpotriva alergiilor ~ reduce colesterolul �i nivelul substan�elor grase. Capsule �n cutie: 120 Ingrediente: Ganoderma Lucidum 20,5 mg, Garcinia Atrovirides 287 mg �i Tamarindos Indica 102,5 mg. Dozaj recomandat: 3-4 capsule/zi. Se recomand� a consuma �mpreun� cu GanoTea SOD! http://sites.google.com/site/ganoexcel2009ro/Home/produsele-gano-excel Se foloseste pentru o cura de slabit in mod natural. |
||
|
colnago Postat pe 31 August 2010 12:21 |
||
Ce intelegi prin cura de slabit in mod natural? Sa tii dieta si sa faci sport? Atunci ce-ti mai trebuie s? Totul tine de vointa...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 31 August 2010 18:17 |
||
|
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva , nu am sa mai postez niciodata pe acest forum . Mii de scuze . |
||
|
andreidavid11 Postat pe 2 Septembrie 2010 09:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna ziua | 1 | De la: Andrutza_Andrutza_1 18 Ianuarie 2016 12:55 |
| Casting pentru reality show | 6 | De la: kudika_972424 19 August 2014 01:25 |
| dieta disociata pe mese | 2 | De la: Katte02 14 Iunie 2010 02:02 |
|
|
||
| gastric sleeve | 78 | De la: cinste 30 Octombrie 2017 20:56 |
| sfaturi despre diete :) | 7 | De la: dyana2412 25 Iulie 2013 19:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.