Setari Cookie-uri

Virgina sau nu?

Am o dilema foarte mare:( sunt foarte nehotarata daca sa fiu cu prietenul meu in sensul asta...am 19 ani si suntem impreuna de 1an si 10 luni. Inca de la inceput am vorbit si i-am spus ca nu am mai fost cu nimeni si m-a inteles.Acum stiu ca nu-i usor nici pentru el...ma gandeam ca poate la aniversarea de 2 ani:-?...vreau sa fie ceva special...mereu am visat ca am sa fac asta dupa ce ma casatoresc dar stiu ca pentru el e greu...acum sper sa aflu parerile voastre:(si poate gasesc solutia:)
arlee
Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:48
De la: arlee, la data 2010-01-24 15:48:16Am o dilema foarte mare:( sunt foarte nehotarata daca sa fiu cu pritenul meu in sensul asta...am 19 ani si suntem impreuna de 1an si 10 luni. Inca de la inceput am vorbit si i-am spus ca nu am mai fost cu nimeni si m-a inteles.Acum stiu ca nu-i usor nici pentru el...ma gandeam ca poate la aniversarea de 2 ani:-?...vreau sa fie ceva special...mereu am visat ca am sa fac asta dupa ce ma casatoresc dar stiu ca pentru el e greu...acum sper sa aflu parerile voastre:(si poate gasesc solutia:)

mai rezisti???

nu stii ce pierzi
Kitty_the_cat
Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:50
e pacat mare sa preacurvesti!!!!!!!.....numai dupa casatorie ai voie sa te fu*i...dar daca tot vrei sa-i faci o surpriza la aniversarea de 2 ani, cumpara si u un vibrator si infinge-il in fund..[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]...o sa fie in extaz....
freakbabe
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:02
De la: arlee, la data 2010-01-24 15:48:16Am o dilema foarte mare:( sunt foarte nehotarata daca sa fiu cu prietenul meu in sensul asta...am 19 ani si suntem impreuna de 1an si 10 luni. Inca de la inceput am vorbit si i-am spus ca nu am mai fost cu nimeni si m-a inteles.Acum stiu ca nu-i usor nici pentru el...ma gandeam ca poate la aniversarea de 2 ani:-?...vreau sa fie ceva special...mereu am visat ca am sa fac asta dupa ce ma casatoresc dar stiu ca pentru el e greu...acum sper sa aflu parerile voastre:(si poate gasesc solutia:)

Sunteti impreuna de 2 ani si...nimic??? Wow..pai ori ai dat peste cel mai rabdator barbat din lume, ori el are ceva metode pentru a scapa de ...hm....murdarele dorinte, cum zice si freakbabe . Come on, daca statea cu tine pentru asta nu mai erati de muuuult timp impreuna. Eu zic daca il iubesti, te iubeste, atunci ce-ti mai trebuie parerile noastre?Nu de alta, dar nici nu suntem niste pudice pe-aici, sa te sfatuim sa nu faci ceva fara inel pe deget.
anissya
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:38
mdaa.acum depinde si de convingerile tale personale... Daca va iubiti, atunci casatoriti-va si cu asta ai rezolvat ambele "probleme"...
simo87
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:44
De la: simo87, la data 2010-01-24 16:44:06mdaa.acum depinde si de convingerile tale personale... Daca va iubiti, atunci casatoriti-va si cu asta ai rezolvat ambele "probleme"...

glumesti?cum sa se marite la 19 ani(parca)????doar ca sa si o puna???

on topic:tu stii cel mai bine daca a venit momentul sau nu,daca el e cel cu care merita sa incepi..la urma urmei prima oara nu se uita niciodata.

bafta
anot
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:52
bravo lui ca a rezistat...dar tu cum ai rezistat ?
_oktober_
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:54
eu te sfatuiesc sa te pocaiesti.
nu ma bag in faza cu abstinenta ca e prea complicata, dar eu nu stateam atat timp dupa tine
felixcat
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:25
De la: anot, la data 2010-01-24 16:52:08
De la: simo87, la data 2010-01-24 16:44:06mdaa.acum depinde si de convingerile tale personale... Daca va iubiti, atunci casatoriti-va si cu asta ai rezolvat ambele "probleme"...

on topic:tu stii cel mai bine daca a venit momentul sau nu,daca el e cel cu care merita sa incepi..la urma urmei prima oara nu se uita niciodata.

bafta

si de ce ma rog nu se uita? multe persoane nu au o experienta tocmai placuta si nu dau o importanta atat de mare.. se invaluie totul intr'o aura mistica si poleita cu aur..
si faza cu "daca merita" e exagerata si o prostituata face sex pe o suma de bani care d.p.e.d.v merita
felixcat
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:28
De la: arlee, la data 2010-01-24 15:48:16Am o dilema foarte mare:( sunt foarte nehotarata daca sa fiu cu prietenul meu in sensul asta...am 19 ani si suntem impreuna de 1an si 10 luni. Inca de la inceput am vorbit si i-am spus ca nu am mai fost cu nimeni si m-a inteles.Acum stiu ca nu-i usor nici pentru el...ma gandeam ca poate la aniversarea de 2 ani:-?...vreau sa fie ceva special...mereu am visat ca am sa fac asta dupa ce ma casatoresc dar stiu ca pentru el e greu...acum sper sa aflu parerile voastre:(si poate gasesc solutia:)

hmmmm felicitari pt varsta la care ai ajuns ...sfatu meu e sa ramai asa cat mai mult posibil DAR ....fa ce te duce capu si inima nu ce iti dicteaza p**da. bafta
mickyyo_parintele
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:39
hai k-i prea tare ar trebui sa te mariti de mik ca sa te mariti virgina aiurea...cred k s-au dus vremurile alea....si totusi ma gandesc ca chiar a rezistat mda...nu stiu fiecare cu ideile lui dar cum zicea si cnv mai devreme nu sti ce pierzi
_maya_
Postat pe 29 Ianuarie 2010 20:06

... pai, DE CE NU VA CASATORITI ? ... ca doar va iubiti iar sexul ar doar placinta de pe tort ... simplu si corect ...

... daca o lalai dupa ce ramii gravida s-ar putea sa vezi (ca multe mucoase pe care le-a mincat pasarica) ca toata ''supriza'' ta a fost de un mare prost gust si degeaba ...

marco918
Postat pe 30 Ianuarie 2010 01:11
De la: _maya_, la data 2010-01-29 20:06:11hai k-i prea tare ar trebui sa te mariti de mik ca sa te mariti virgina aiurea...cred k s-au dus vremurile alea....si totusi ma gandesc ca chiar a rezistat mda...nu stiu fiecare cu ideile lui dar cum zicea si cnv mai devreme nu sti ce pierzi

...papusha ... crezi ca ti-a crescut vreum ochi in plus fata de cei de acum 2000 de ani ? ... sau o bucata de creier in plus ? ... e foarte normal sa te CASATORESTI inainte de a face dragoste ... asa cum consideri tu ca e normal sa umbli din floare in floare ... nu vad ce ai cistigat in plus ... batai de cap, minciuni, joculetze infantile de-a mama si de-a tata ... imbicsiri cu anticonceptionale si regular cite un avort ''crestinesc'' ... ... rau e sa te uiti prea mult la filme ...
marco918
Postat pe 30 Ianuarie 2010 01:15
De la: anot, la data 2010-01-24 16:52:08

bafta

eo am uitat ! cum draq nu m-am gandit nici makr o secunda la individu ' ???
blaa
Postat pe 30 Ianuarie 2010 01:15
Da, dupa ce te casatoresti religios. Daca nu te casatoresti, nu-ti face probleme. Zicea Sf. Paul ca e mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Vezi ca nu e adevarat cum te lasa la ortodocsi, sa te recasatoresti. Mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.
Preoti mi-au zis ca nu e bine nici sa te atingi prea mult. Cu scop necurat. Nici sa te saruti pe gura. Preotul mi-a zis asa, cand il vezi, poti sa il pupi, asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile.
Vezi, daca afli astea, nu mai esti in dilema. Si nu-ti face probleme pt. el, lasa-l, ca nu pateste nimic, dimpotriva, asa este mai bine si pt. el.
kudika081126
Postat pe 30 Ianuarie 2010 01:26
De la: freakbabe, la data 2010-01-24 16:02:59e pacat mare sa preacurvesti!!!!!!!.....numai dupa casatorie ai voie sa te fu*i...dar daca tot vrei sa-i faci o surpriza la aniversarea de 2 ani, cumpara si u un vibrator si infinge-il in fund..[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]...o sa fie in extaz....

Tu stii ce-i aia "preacurvie"?!
ceacu
Postat pe 30 Ianuarie 2010 04:20

Nu ma pot abtine sa nu repostez!

Nu cred ca-i o idee buna sa semnezi contracte in alb!
Adica sa nu stii dinainte drepturile si obligatiile!
Eu iti recomand sa "testezi" si aspectul "acela" inainte.
ceacu
Postat pe 30 Ianuarie 2010 04:27
De la: freakbabe, la data 2010-01-24 16:02:59...
infinge-il in fund..[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]...o sa fie in extaz....

Nu ma pot abtine sa nu (re)repostez!
De la prostata (extazul)?!
Si uite cum apar perversiunile...
ceacu
Postat pe 30 Ianuarie 2010 04:34
auzi nu stiu de ce iti permiti tu sa vb asa!!!!! atunci stai fata mare si maritate la 19 ani ca proasta fara sa sti ce e aia viata , ce e aia cariera, stai la mana barbatului .....esti jaleeeeeeeeeeeee!!!da si totusi am evoluat nu mi-a crescut nici un ochi in plus!!
_maya_
Postat pe 30 Ianuarie 2010 17:25
daca vrei sa fii iubita macar sa fi in toate gaurile
roz5blue6lila7
Postat pe 30 Ianuarie 2010 17:29
da....era de asteptat la cei 69 de ani ai tai nu era cazul sa gandesti altfel......
_maya_
Postat pe 30 Ianuarie 2010 17:31
De la: _maya_, la data 2010-01-30 17:25:50auzi nu stiu de ce iti permiti tu sa vb asa!!!!! atunci stai fata mare si maritate la 19 ani ca proasta fara sa sti ce e aia viata , ce e aia cariera, stai la mana barbatului .....esti jaleeeeeeeeeeeee!!!da si totusi am evoluat nu mi-a crescut nici un ochi in plus!!

... ... da ce casatoria este un fel de moarte clinica ? ... ... isi pune o broboda in cap si spala sosete toata ziua ? ... te uiti prea des la telejurnal sau prin familie !!! ... ...

... daca e sa iti vorbesc pe limba ta s-ar putea spune ca isi ''traieste viata''(stii la ce ma refer) intr-un mod oficial si nu ia suturi in fund de la orice gainar care fuge cind e mai greu doar pentru ca nu a promis nimic niciodata ... ''experinta'' celor care fac invers inseamna multe RATEURI, o gramada de sentimente consumate aiurea pe diversi prostalai/fufe, compromisuri, neincredere patologica, foame dupa aparente, foame dupa bani, minciuni, si lehamite si pe la 30-35 o disperare imensa de a intra in ''parametrii'' sociali cit mai repede ... si atunci de ce sa ne pacalim degeaba ... ... tu insa poti face cum vrei ... e viata ta, e timpul tau ... hasta la vista ...
marco918
Postat pe 31 Ianuarie 2010 03:20
Am mai auzit una...in loc sa o ajutati cu un sfat voi ati ajuns s-o criticati pt faptul ca e inca virgina la 19 ani...Si ce? Bravo ei!se vede ca nu aveti nimic in creier aaaa defapt aveti...p**a si iar p**a(cat mai mare daca se poate...
buffy_girl2004
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:03
1 .Salut spuneti-mi si mie cum se face o casatorie cu un ortodox si cu o pocaita .
2 . Cum se imbraca o pocaita in mireasa ?
3 . Cat de mult ar putea sa tina seara de petrecere intre cei doi ?
andrutzu08
Postat pe 31 Ianuarie 2010 09:25
Ma apucate de sex, fa-ti viata inainte de casatorie ,fiindca daca nu ti-o faci acum,vei dori dupa casatorie si asta ....nu-i bine !!!!!
cristinxxx
Postat pe 31 Ianuarie 2010 09:35
bv pentru tine:)) dar tu pierzi:D
bu_sughi_bughi__
Postat pe 31 Ianuarie 2010 10:33
Tot respectul meu.Putine mai sunt asa.Eu peste o luna fac 23 de ani si tot atunci 4 ani de cand sunt cu prietenul meu.Ne iubim si chiar nu ne pasa de ce spun gurile rele despre asta.Daca mai demult voiam sa astept pana ma mari, acum cred ca sunt pregatita sa fac si pasul asta, pentru ca el este alesul si sunt convinsa ca vom ramane toata viata impreuna, ramane doar sa gasim momentul.Si pentru cea care isi inchipuie ca daca te mariti virgina sau eti cu unul singur toata viata ajungi sluga sau nu esti apreciata, crezi ca o sa fie daca umbli cu mai multi primesti vreun premiu de performanta?Iti spun eu ca nu.In cele mai multe cazuri esti aratata cu degetul si ocarata.Eu sunt la master, el este la facultate, deci nu poti spune ca nu-s "iesita in lume", dar asteptam sa avem amandoi o slujba, sa ne facem un viitor si apoi sa ne casatorim.Si iti spun ceva: daca nu as fi avut de gand sa-mi continui studiile si sa-mi capat independenta, nici nu am fi fost impreuna, pentru ca nu m-as fi bucurat de acelasi respect, iubire si incredere din parte lui.Barbatii vor o femeie puternica langa ei, nu neaparat o "menajera", iar daca ajungi in situatia asta nu e din cauza lui, ci a ta, pentru ca n-ai stiut de la inceput ce vrei cu adevarat si ai ajuns la mana lui.
ella_uaic
Postat pe 31 Ianuarie 2010 11:15
De la: ella_uaic, la data 2010-01-31 11:15:29Tot respectul meu.Putine mai sunt asa.Eu peste o luna fac 23 de ani si tot atunci 4 ani de cand sunt cu prietenul meu.Ne iubim si chiar nu ne pasa de ce spun gurile rele despre asta.Daca mai demult voiam sa astept pana ma mari, acum cred ca sunt pregatita sa fac si pasul asta, pentru ca el este alesul si sunt convinsa ca vom ramane toata viata impreuna, ramane doar sa gasim momentul.Si pentru cea care isi inchipuie ca daca te mariti virgina sau eti cu unul singur toata viata ajungi sluga sau nu esti apreciata, crezi ca o sa fie daca umbli cu mai multi primesti vreun premiu de performanta?Iti spun eu ca nu.In cele mai multe cazuri esti aratata cu degetul si ocarata.Eu sunt la master, el este la facultate, deci nu poti spune ca nu-s "iesita in lume", dar asteptam sa avem amandoi o slujba, sa ne facem un viitor si apoi sa ne casatorim.Si iti spun ceva: daca nu as fi avut de gand sa-mi continui studiile si sa-mi capat independenta, nici nu am fi fost impreuna, pentru ca nu m-as fi bucurat de acelasi respect, iubire si incredere din parte lui.Barbatii vor o femeie puternica langa ei, nu neaparat o "menajera", iar daca ajungi in situatia asta nu e din cauza lui, ci a ta, pentru ca n-ai stiut de la inceput ce vrei cu adevarat si ai ajuns la mana lui.

bine bine, da' ati facut dragioste in astia 4 ani, 'au ba?
ca despre asta era vorba in topic...
Lucia38
Postat pe 31 Ianuarie 2010 11:22
Sa fii virgina pana la casatorie sau sa fii cu unul singur toata viata ta, inseamna intr-adevar tarie de caracter, mai ales in lumea in care traim, si daca realizezi asta poti fi convinsa ca n-o sa "speli sosete" toata viata decat daca asta e ceea ce-ti doresti. In schimb, daca ai o vasta "experienta" s-ar putea sa dai peste unul care o sa stearga cu tine pe jos cand o sa aiba el chef, tocmai din cauza asta, pentru ca, desi o sa-i placa ca "te pricepi", o sa fie in sinea lui frustrat pentru ca isi inchipuie prin cate paturi ai trecut totusi pentru a obtine acele "deprinderi".A fi virgina pana la o varsta mai inaintata e o chestiune de alegere, in niciun caz o irosire a vietii.Iar baiatul/ barbatul care iti respecta decizia merita intr-adevar sa te aiba, pentru ca asteptarea si respectarea alegerii unei persoane iubite este dovada suprema de iubire si respect de care poate da un om dovada, mai ales daca aceasta vine din partea lui.Fiecare face ce vrea, cand vrea, e decia si corpui lui.
ella_uaic
Postat pe 31 Ianuarie 2010 11:32
e minunat ca gindesti asa si te felict ca mai exista pe lume asa gindire, asa cum si pe prietenul tau il felicit pentru rabdarea de care da dovada. Sigur te iubeste si cred c ava potriviti cel putin din acest punct d evedere , asa ca poti l aimplinirea a doi ani sa ii oferi iubirea ta pe de an tregul !
Aproape_eu
Postat pe 31 Ianuarie 2010 12:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sexul, afectiunea, intr-o relatie de lunga durata! 17 De la: karaelena 1 Octombrie 2009 20:20
sex .........foarte rar??????????? 36 De la: kudika034235 30 Septembrie 2009 20:08
Dezvirginare imposibila 70 De la: kudika_972424 19 August 2014 00:37
Fetelor, voi va doriti un barbat care sa va iubeasca, sau un barbat cu masina si bani si casa ? 55 De la: Baiat_virgin 11 Mai 2012 02:31
sex anal intr-o relatie !!! 117 De la: alexutza94 25 Noiembrie 2014 16:58