Setari Cookie-uri

Virgina sau nu?

ce aveti cu fata?vi se pare mare ca are 19 ani si inca virgina?io mi-am pierdut virginitatea de curand,la aproape 22 de ani si a meritat asteptarea,suntem logoditi,ne iubim foarte mult si s-a intamplat dupa 3 luni de cand ne cunoasteam si cu fostul am stat 2 ani si cateva luni dar nimic..am simtit io ca nu el este alesul..daca va iubiti,poti sa faci si pasul asta..dar nu ie placut de loc prima oara si nici a 2 a...
CORINA_SWEET_GIRL
Postat pe 31 Ianuarie 2010 12:18
Sfaturile primite nu sunt relevante.Tu esti cea care decide cand si cum e momentul sa incepi.Sentimental vorbind a face dragoste cu cineva drag este o implinire a unei relatii indiferent de verigheta.Si-apoi mai exista o dilema:compatibilitatea celor doi parteneri.Ce te faci daca descoperi dupa casatorie ca nu e totul ok?
galactica
Postat pe 31 Ianuarie 2010 12:49
draga mea cum mai zicea cineva nu stii ce pierzi. daca il iubesti cu adevarat o sa descoperi ca te poti apropia si mai mult de el in felul acesta. sexul intre doi oameni e ceva incomparabil, le ofera amandurora ceva unic. Fa ce iti doresti cu adevarat, nu te lasa coplesita de ideile preconcepute, daca asta vrei sa faci atunci asta e bine... E pacat sa pierzi un lucru atat de minunat
kudika053499
Postat pe 31 Ianuarie 2010 13:14
De la: galactica, la data 2010-01-31 12:49:48Sfaturile primite nu sunt relevante.Tu esti cea care decide cand si cum e momentul sa incepi.Sentimental vorbind a face dragoste cu cineva drag este o implinire a unei relatii indiferent de verigheta.Si-apoi mai exista o dilema:compatibilitatea celor doi parteneri.Ce te faci daca descoperi dupa casatorie ca nu e totul ok?

... ... indiferent de verigheta !!! ... chiar asa ? ... tocmai asta este si asta nu inteleg multi ... verigheta inseamna ca iti asumi responsabilitatile si avantajele acelei iubiri ...
... poti simti, spune sau auzi multe dar totul se termina cind vine vorbe de responsabilitati ... nu numai de avantaje ...
... o iubesc pe vecina/colega/sotia prietenului (si alte variante), sint alaturi de ea oricind si oriunde, pot spune orice atita timp cit mai crede si se ofera cu placere ... lucrurile se schimba cind ramine insarcinata, imi cere ajutorul, imi cere bani, imi cere sa am grija de copii ei, sa iau atitudine cind este acuzata ... atunci apare explicatia - nu pot nu sintem casatoriti, stii nu esti chiar o persoana cu care as dori sa petrec o viata, nu esti asa cum credeam si nu am chef si timp sa mai schimb ceva ... prefer pe cineva (nu se stie daca exista asemenea persoane) care se adapteaza la cum sint eu decit sa incerc sa ma schimb si eu ... bla, bla, bla ...
marco918
Postat pe 31 Ianuarie 2010 13:44
De la: kudika053499, la data 2010-01-31 13:14:05draga mea cum mai zicea cineva nu stii ce pierzi. daca il iubesti cu adevarat o sa descoperi ca te poti apropia si mai mult de el in felul acesta. sexul intre doi oameni e ceva incomparabil, le ofera amandurora ceva unic. Fa ce iti doresti cu adevarat, nu te lasa coplesita de ideile preconcepute, daca asta vrei sa faci atunci asta e bine... E pacat sa pierzi un lucru atat de minunat

... sexul e o activitate naturala usor de practicat si invatat de catre orice persoane sanatoase mintal ... ''iubirea'' astazi e foarte inselatoare ... sint prea multe femei (dar si barbati) care au mizat doar pe ''iubire'' si si-au mincat unghiile ... fara niste ''garantii'' (atit cit se pot da astazi) dintr-o ''iubire'' care se termina prost iesi cu mai putin decit cu ce ai intrat ...cantitatea de sentimente pe care o poseda fiecare e limitata ... e o prostie sa cheltui sperind ca se va intimpla o minune ... majoritatea de astazi femeilor au cel putin 2-3 experiente dureroase din care ua invatat tocmai ceea ce spun eu acum ... si atunci de ce sa ne ascundem dupa deget ... casatoria e doar un considerent care trebuie sa fie luat in seama ... sint femei si barbati care pur si simplu le este frica de ceva serios si mimeaza totul pina cind au ocazia sa fuga plingindu-se de partener/a ... cred ca nu este deloc corect pentru cei/le care cu adevarat investesc sentimente si dorinte sincere ... si trebuiesc ajutati nu imbicsiti cu clisee ...
marco918
Postat pe 31 Ianuarie 2010 13:56
ma eu nan decat 17 ani aproape 18...si cu putin timp in urma naiam pierdut virginitatea dar nu regret nimic...stiu pe cine am langa mine si stiu ca ma pot baza pe el....am trecutr prin multe si mereu mia fost alaturi....si faza cu dragostea...in cele mai multe cazuri face ca relatia sa fie mai stabila...asa cum s-a int in cazul meu...nus bitch...da nici fecioara..e primul din viata mea si daca se va putea sper ca e si ultimul...daca nu pun punct si de la capat..desigur nu ma culc cu cine apuc...ci cand sunt convinsa ca ma iubeste si ma pot baza pe acea persoaana..dae acum nu e cazul...avem 1 an jumate si suntem f fericiti... si pan la urma unde e egalitatea intre sexe? tu tre sa fii virgina...bine da ei?... majoritatea baietilor nu le pasa de virginitate..imp e sa nu fi umblat cu tot orasul...
kudika053522
Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:09
De la: kudika081126, la data 2010-01-30 01:26:25Da, dupa ce te casatoresti religios. Daca nu te casatoresti, nu-ti face probleme. Zicea Sf. Paul ca e mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Vezi ca nu e adevarat cum te lasa la ortodocsi, sa te recasatoresti. Mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.
Preoti mi-au zis ca nu e bine nici sa te atingi prea mult. Cu scop necurat. Nici sa te saruti pe gura. Preotul mi-a zis asa, cand il vezi, poti sa il pupi, asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile.
Vezi, daca afli astea, nu mai esti in dilema. Si nu-ti face probleme pt. el, lasa-l, ca nu pateste nimic, dimpotriva, asa este mai bine si pt. el.
[Nu vreau sa intru in polemici cu ce te lasa si cu ce nu te lasa la ortodocsi... mai bine sa cunosti bine si "legea" noastra mai intai...]
Eu zic ca,daca ati rezistat pana acuma,puteti foarte bine sa continuati asa pana la casatorie,cu ajutorul lui Dumnezeu!!! (cel mai bine e sa vorbesti cu un duhovnic despre ce te framanta...el e doctor de suflete,iar tu,aici,ai o problema de suflet) :)
monica_florica
Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:23
sau te-ai gandit sa fie cadoul de ziua ta sau a lui..eu stiu care ii mai aproape...
Byank_ioana
Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:35
De la: _maya_, la data 2010-01-30 17:25:50auzi nu stiu de ce iti permiti tu sa vb asa!!!!! atunci stai fata mare si maritate la 19 ani ca proasta fara sa sti ce e aia viata , ce e aia cariera, stai la mana barbatului .....esti jaleeeeeeeeeeeee!!!da si totusi am evoluat nu mi-a crescut nici un ochi in plus!!

Maya eu am 20 de ani aproape 21 si nu am facut sex/dragoste pana acum ... este vre-o problm? Cu ce suntem noi mai diferite fata de tine? Ce tu ti-o pui in fiecare week end cu vre unu prin discoteci pe la toalete sau pe bancheta din spate? sun curioasa totusi. Daca nu ai facut sex pana la o anumita varsta inseamna ca nu stii ce este aia viatza? ... crezi ca in viata totul se rezuma la sex? sau daca esti virgina la 19-21 de ani nu stii ce este aia cariera sau poti sta la mana barbatului? crezi ca daca te casatoresti asta este viata pe care o ai?

Eu cred ca poate tu nu stii ce este aia viatz ... iar conceptiile tale si principiile tale nu merg mai departe de un anumit punct pentru ca esti limitata.

Daca vrea sa se marite la 19 ani sa se marite daca ea crede ca tipul asta chiar merita ... adik a stat cu ea 2 ani si inca nu au facut nimic, tu crezi ca nu o iubeste, cine a stat cu tine 2 ani ca sa ti-o puna??? Iti zic eu nimeni si nu cred ca or sa stea vre'odata.
Crezi ca daca am evoluat nu avem voie sa stam virgine pana cand credem noi de cuvinta ca o sa fie momentull potrivit sau vremea. Tu la cat ti-ai inceput viata sexuala la 16 -17 ani, sau poate si mai devreme.

Nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea daca este jalnica sau nu, daca cea ce spun eu este adevarat atunci as putea spune ca tu esti cea jalnica nu ea, draga Maya.

Respectele mele pentru acest topic si sper sa faci ceea ce iti discteaza tie inima.
Pace!!!
cleopatra89
Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:38
De la: kudika053522, la data 2010-01-31 14:09:36ma eu nan decat 17 ani aproape 18...si cu putin timp in urma naiam pierdut virginitatea dar nu regret nimic...stiu pe cine am langa mine si stiu ca ma pot baza pe el....am trecutr prin multe si mereu mia fost alaturi....si faza cu dragostea...in cele mai multe cazuri face ca relatia sa fie mai stabila...asa cum s-a int in cazul meu...nus bitch...da nici fecioara..e primul din viata mea si daca se va putea sper ca e si ultimul...daca nu pun punct si de la capat..desigur nu ma culc cu cine apuc...ci cand sunt convinsa ca ma iubeste si ma pot baza pe acea persoaana..dae acum nu e cazul...avem 1 an jumate si suntem f fericiti... si pan la urma unde e egalitatea intre sexe? tu tre sa fii virgina...bine da ei?... majoritatea baietilor nu le pasa de virginitate..imp e sa nu fi umblat cu tot orasul...

... 17 aproape 18 ... ... ''stiu pe cine am langa mine si stiu ca ma pot baza pe el....am trecutr prin multe si mereu mia fost alaturi '' ... ... ti-a dat copitutze la teze ? ... te-a ajutat sa maninci sandvici-urile prin parc date de maica-ta ? ... s-a batut cu vreun coleg care ti-a spus ca ai cosuri ? ... ...

... auzi, mai deschide gura peste vreo 1-2-3 ani (maxim) ... si atunci sa vezi transformare ... in rau ...
marco918
Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:42
felicitari esti o fata cuminte...dar dpvd meu de vedere nu trebuia sa rezisti mai mult de 6-7 luni..max..si eu tot la 19 ani mi-am inceput viatza sexuala si a fost minunat...niciun barbat nu poate rezista atat indif daca este sau nu virgin ..eu zik sa nu mai stai k ai sa-l pierzi si poate este cel potrivit ptr tine . take care si sa mai ne transmiti vesti
kudica1988
Postat pe 31 Ianuarie 2010 14:46
Doar tu trebuie sa decizi asta ,nu conteaza ce zice prietenul tau sau ce zic prietenele/prietenii...este corpul tau si decizia iti apartine .Daca el te iubeste o sa te astepte cat vrei vrea tu ,insa nu ai mentionat faptul daca el si-a satisfacut nevoile cu alte fete sau pur si simplu te asteapta cumintel???

Iar persoanele care cred ca in viata asta conteaza doar sexul ,iar daca faci sex de tanara inseamna ca iti traiesti viata sa si-o traiasca ele asa si sa isi pastreze sfaturile .

Sa nu spui ce ai hotarat.
dalma
Postat pe 31 Ianuarie 2010 15:40
nu stiu ce rost are intrebarea ta cu acest topic, dar hai sa-ti raspund, k sa nu ramai...(hai sa zic) ..nelamurit..Deci..., nu stiu ce crezi tu prin pocait/a, dar daca e ceea ce ma gandesc eu, un om pocait, nu se va casatori cu un ortodox..datorita diferentelor doctrinare...Si aici putem discuta muuult....
simo87
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:28
... ... da ce casatoria este un fel de moarte clinica ? ... ... isi pune o broboda in cap si spala sosete toata ziua ? ... te uiti prea des la telejurnal sau prin familie !!! ... ...

... daca e sa iti vorbesc pe limba ta s-ar putea spune ca isi ''traieste viata''(stii la ce ma refer) intr-un mod oficial si nu ia suturi in fund de la orice gainar care fuge cind e mai greu doar pentru ca nu a promis nimic niciodata ... ''experinta'' celor care fac invers inseamna multe RATEURI, o gramada de sentimente consumate aiurea pe diversi prostalai/fufe, compromisuri, neincredere patologica, foame dupa aparente, foame dupa bani, minciuni, si lehamite si pe la 30-35 o disperare imensa de a intra in ''parametrii'' sociali cit mai repede ... si atunci de ce sa ne pacalim degeaba ... ... tu insa poti face cum vrei ... e viata ta, e timpul tau ... hasta la vista

e uite ca am sa te dezamagesc si sa iti spun k nu este deloc asa cum spui tu chiar este problema mea dar nu judeca pe nimeni dupa aparente sau dupa o prima impresie ca sa fi tu linistit iti spun k am un prieten de 7 ani anul asta vom face nunta si nu ma gasesc deloc in ce spunei tu mai sunt!!! iar dak parerea mea este asta chiar nu ai tu cum sa imi schimbi mentalitatea !!!
_maya_
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:31
Nu, inca nu.
ella_uaic
Postat pe 31 Ianuarie 2010 17:52
De la: Lucia38, la data 2010-01-31 11:22:39
De la: ella_uaic, la data 2010-01-31 11:15:29Tot respectul meu.Putine mai sunt asa.Eu peste o luna fac 23 de ani si tot atunci 4 ani de cand sunt cu prietenul meu.Ne iubim si chiar nu ne pasa de ce spun gurile rele despre asta.Daca mai demult voiam sa astept pana ma mari, acum cred ca sunt pregatita sa fac si pasul asta, pentru ca el este alesul si sunt convinsa ca vom ramane toata viata impreuna, ramane doar sa gasim momentul.Si pentru cea care isi inchipuie ca daca te mariti virgina sau eti cu unul singur toata viata ajungi sluga sau nu esti apreciata, crezi ca o sa fie daca umbli cu mai multi primesti vreun premiu de performanta?Iti spun eu ca nu.In cele mai multe cazuri esti aratata cu degetul si ocarata.Eu sunt la master, el este la facultate, deci nu poti spune ca nu-s "iesita in lume", dar asteptam sa avem amandoi o slujba, sa ne facem un viitor si apoi sa ne casatorim.Si iti spun ceva: daca nu as fi avut de gand sa-mi continui studiile si sa-mi capat independenta, nici nu am fi fost impreuna, pentru ca nu m-as fi bucurat de acelasi respect, iubire si incredere din parte lui.Barbatii vor o femeie puternica langa ei, nu neaparat o "menajera", iar daca ajungi in situatia asta nu e din cauza lui, ci a ta, pentru ca n-ai stiut de la inceput ce vrei cu adevarat si ai ajuns la mana lui.

bine bine, da' ati facut dragioste in astia 4 ani, 'au ba?
ca despre asta era vorba in topic...
Nu, inca nu.
ella_uaic
Postat pe 31 Ianuarie 2010 17:52
De la: marco918, la data 2010-01-31 14:42:07
De la: kudika053522, la data 2010-01-31 14:09:36ma eu nan decat 17 ani aproape 18...si cu putin timp in urma naiam pierdut virginitatea dar nu regret nimic...stiu pe cine am langa mine si stiu ca ma pot baza pe el....am trecutr prin multe si mereu mia fost alaturi....si faza cu dragostea...in cele mai multe cazuri face ca relatia sa fie mai stabila...asa cum s-a int in cazul meu...nus bitch...da nici fecioara..e primul din viata mea si daca se va putea sper ca e si ultimul...daca nu pun punct si de la capat..desigur nu ma culc cu cine apuc...ci cand sunt convinsa ca ma iubeste si ma pot baza pe acea persoaana..dae acum nu e cazul...avem 1 an jumate si suntem f fericiti... si pan la urma unde e egalitatea intre sexe? tu tre sa fii virgina...bine da ei?... majoritatea baietilor nu le pasa de virginitate..imp e sa nu fi umblat cu tot orasul...

... 17 aproape 18 ... ... ''stiu pe cine am langa mine si stiu ca ma pot baza pe el....am trecutr prin multe si mereu mia fost alaturi '' ... ... ti-a dat copitutze la teze ? ... te-a ajutat sa maninci sandvici-urile prin parc date de maica-ta ? ... s-a batut cu vreun coleg care ti-a spus ca ai cosuri ? ... ...

... auzi, mai deschide gura peste vreo 1-2-3 ani (maxim) ... si atunci sa vezi transformare ... in rau ...
ce glumet mai esti...nu ...a facut mult mai multe pt mune...am avut un accident iar el a fost alaturi de mine...am fost plecata din tara iar el ma asteptat... am avut destule probleme si am trecut impreuna prin ele...nam 2 ani sa imi zici de sandvishurile lu mama...stiu ca tine la mine si a meritat tot ce am facut pt el...mam gandit ca el chiar merita acest lucru...da tu nu pot intelege..
kudika053522
Postat pe 31 Ianuarie 2010 19:45

GRAMATICA n-ai pierdut-o de putin timp.Cred ca nu ai avut cand s-o inveti cu atatea pe capul tau.Nici cu matematica nu stai prea bine.Altfel cum ar da fix 17 spre 18 la care ai pierdut si ce aveai cu 1 an ,,jumate''de cand sunteti,,f fericiti''
kudika006261
Postat pe 31 Ianuarie 2010 19:54
De la: _maya_, la data 2010-01-31 16:31:37... ... da ce casatoria este un fel de moarte clinica ? ... ... isi pune o broboda in cap si spala sosete toata ziua ? ... te uiti prea des la telejurnal sau prin familie !!! ... ...

... daca e sa iti vorbesc pe limba ta s-ar putea spune ca isi ''traieste viata''(stii la ce ma refer) intr-un mod oficial si nu ia suturi in fund de la orice gainar care fuge cind e mai greu doar pentru ca nu a promis nimic niciodata ... ''experinta'' celor care fac invers inseamna multe RATEURI, o gramada de sentimente consumate aiurea pe diversi prostalai/fufe, compromisuri, neincredere patologica, foame dupa aparente, foame dupa bani, minciuni, si lehamite si pe la 30-35 o disperare imensa de a intra in ''parametrii'' sociali cit mai repede ... si atunci de ce sa ne pacalim degeaba ... ... tu insa poti face cum vrei ... e viata ta, e timpul tau ... hasta la vista

e uite ca am sa te dezamagesc si sa iti spun k nu este deloc asa cum spui tu chiar este problema mea dar nu judeca pe nimeni dupa aparente sau dupa o prima impresie ca sa fi tu linistit iti spun k am un prieten de 7 ani anul asta vom face nunta si nu ma gasesc deloc in ce spunei tu mai sunt!!! iar dak parerea mea este asta chiar nu ai tu cum sa imi schimbi mentalitatea !!!

Daca te referi la ceea ce am scris eu ... sincer imi cer scuze ca am fost asa de brutala sau asa de rea in ceea ce am scris dar sunt unele persoane care chiar isi bat joc de tipele care sunt virgine in moduri in care nici nu iti poti imagina. si orice lucru spus si li se pare aiurea reprezinta inca o lovitura, sau cel putin asa li se pare.

Ma bucur ca ai un prieten si ca nu esti asa cum am spus eu si ca o sa te casatoresti cu el, casa de piatra. :)
cleopatra89
Postat pe 31 Ianuarie 2010 21:25
De la: monica_florica, la data 2010-01-31 14:23:16
De la: kudika081126, la data 2010-01-30 01:26:25Da, dupa ce te casatoresti religios. Daca nu te casatoresti, nu-ti face probleme. Zicea Sf. Paul ca e mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Vezi ca nu e adevarat cum te lasa la ortodocsi, sa te recasatoresti. Mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.
Preoti mi-au zis ca nu e bine nici sa te atingi prea mult. Cu scop necurat. Nici sa te saruti pe gura. Preotul mi-a zis asa, cand il vezi, poti sa il pupi, asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile.
Vezi, daca afli astea, nu mai esti in dilema. Si nu-ti face probleme pt. el, lasa-l, ca nu pateste nimic, dimpotriva, asa este mai bine si pt. el.
[Nu vreau sa intru in polemici cu ce te lasa si cu ce nu te lasa la ortodocsi... mai bine sa cunosti bine si "legea" noastra mai intai...]
Eu zic ca,daca ati rezistat pana acuma,puteti foarte bine sa continuati asa pana la casatorie,cu ajutorul lui Dumnezeu!!! (cel mai bine e sa vorbesti cu un duhovnic despre ce te framanta...el e doctor de suflete,iar tu,aici,ai o problema de suflet) :)

Total de acord...
Nadzieja
Postat pe 31 Ianuarie 2010 21:26
cand simti ca trebuie fa-o ...desi totusi 1 an?
iulia069834
Postat pe 31 Ianuarie 2010 21:30
De la: ella_uaic, la data 2010-01-31 11:32:38Sa fii virgina pana la casatorie sau sa fii cu unul singur toata viata ta, inseamna intr-adevar tarie de caracter, mai ales in lumea in care traim, si daca realizezi asta poti fi convinsa ca n-o sa "speli sosete" toata viata decat daca asta e ceea ce-ti doresti. In schimb, daca ai o vasta "experienta" s-ar putea sa dai peste unul care o sa stearga cu tine pe jos cand o sa aiba el chef, tocmai din cauza asta, pentru ca, desi o sa-i placa ca "te pricepi", o sa fie in sinea lui frustrat pentru ca isi inchipuie prin cate paturi ai trecut totusi pentru a obtine acele "deprinderi".A fi virgina pana la o varsta mai inaintata e o chestiune de alegere, in niciun caz o irosire a vietii.Iar baiatul/ barbatul care iti respecta decizia merita intr-adevar sa te aiba, pentru ca asteptarea si respectarea alegerii unei persoane iubite este dovada suprema de iubire si respect de care poate da un om dovada, mai ales daca aceasta vine din partea lui.Fiecare face ce vrea, cand vrea, e decia si corpui lui.

nu inseamna tarie de caracter, ci inseamna ori sa ai noroc si sa nimeresti bine din prima, ori sa te sacrifici mizand pe vanitatea lui. uneori e un sacrificiu cam mare, care nu are efectul la care visam noi. ce rost are sa joci totul pe o carte? intr-adevar poti avea noroc, dar mai rar. poti da peste unul care sa stearga cu tine pe jos cand are chef, cum zici, si daca e primul. si atunci ce faci? stai cu el ca sa fie singurul, si ca sa demonstrezi ca ai tarie de caracter?
fetelor, ganditi-va intai la voi si la ce va doriti voi, daca vreti sa va fie bine, nu va mai ganditi la ce frustrari ar putea avea el si la ce zice lumea.
DayC
Postat pe 31 Ianuarie 2010 21:58
"Prima data" este un moment de care iti vei aduce aminte toata viata.. Ar trebui sa faci in asa fel ca aceasta sa fie o amintire pe care sa-ti faca placere sa o retraiesti oricand...eu zic sa nu te grabesti dak nu te simti intr-adevar pregatita pt acest pas...
black_sea_queen
Postat pe 31 Ianuarie 2010 22:22
Prima experienta sexuala iti poate modifica atitudinea fata de sex... iar partenrul tau trebuie sa fie o persoana pe care o iubesti si care iti impartaseste sentimentele...a te gandi la toate implicatiile raportului sexual, poate sa fie un lucru util in luarea unei decizii corecte fata de tine...
black_sea_queen
Postat pe 31 Ianuarie 2010 22:36
De la: _maya_, la data 2010-01-31 16:31:37... ... da ce casatoria este un fel de moarte clinica ? ... ... isi pune o broboda in cap si spala sosete toata ziua ? ... te uiti prea des la telejurnal sau prin familie !!! ... ...

... papushica ... ma bucur intotdeauna cind gresesc in chestii din astea ... ... acum spune sincer ... ce diferentza facea daca casatoria era anul asta sau acum 5 ani ? ... si sa nu imi spui ca nu ai avut nici un compromis major in acesti ani pe care sa nu il inghiti tocmai pentru ca nu erai maritata ... ... casa de piatra !!! ... ar trebui sa inveti mai mult din viata ta ... nu doar sa te bucuri ca se termina cu bine ... putina sinceritate nu strica ... ca s-ar putea sa ai nevoie de ea ...
marco918
Postat pe 31 Ianuarie 2010 22:50
De la: kudika053522, la data 2010-01-31 19:45:52
De la: marco918, la data 2010-01-31 14:42:07

ce glumet mai esti...nu ...a facut mult mai multe pt mune...am avut un accident iar el a fost alaturi de mine...am fost plecata din tara iar el ma asteptat... am avut destule probleme si am trecut impreuna prin ele...nam 2 ani sa imi zici de sandvishurile lu mama...stiu ca tine la mine si a meritat tot ce am facut pt el...mam gandit ca el chiar merita acest lucru...da tu nu pot intelege..

... si atunci de ce nu va casatoriti ? ... ... nu vreau sa te supar dar ca gindire esti o copila care se joaca de-a tata si de-a mama ... ... mai ai piine de mincat pina sa ma contrazici ...
marco918
Postat pe 31 Ianuarie 2010 22:53
nu trebuie sa te grabesti in chestia asta...trebuie sa o faci cand simti tu ca e momentul..pentru ca e adevarat ca e un lucru important si nu vei uita niciodata cum a fost prima oara...actioneaza cand crezi tu de cuviinta si va fi ceva frumos
nathasa
Postat pe 1 Februarie 2010 11:41
De la: cleopatra89, la data 2010-01-31 21:25:46

Daca te referi la ceea ce am scris eu ... sincer imi cer scuze ca am fost asa de brutala sau asa de rea in ceea ce am scris dar sunt unele persoane care chiar isi bat joc de tipele care sunt virgine in moduri in care nici nu iti poti imagina. si orice lucru spus si li se pare aiurea reprezinta inca o lovitura, sau cel putin asa li se pare.

Ma bucur ca ai un prieten si ca nu esti asa cum am spus eu si ca o sa te casatoresti cu el, casa de piatra. :)

da ms mult! chiar nu am nimic cu virginele cum poti sa crezi asa ceva??? ce as putea avea?? crezi k admir mai mult fetele care se culca cu cate unu pe saptamana?? bravo voua eu ii spuneam fetei ce cred eu si vad ca mi-ati sarit toti in cap!!!
_maya_
Postat pe 1 Februarie 2010 18:22
De la: marco918, la data 2010-01-31 22:50:28

... papushica ... ma bucur intotdeauna cind gresesc in chestii din astea ... ... acum spune sincer ... ce diferentza facea daca casatoria era anul asta sau acum 5 ani ? ... si sa nu imi spui ca nu ai avut nici un compromis major in acesti ani pe care sa nu il inghiti tocmai pentru ca nu erai maritata ... ... casa de piatra !!! ... ar trebui sa inveti mai mult din viata ta ... nu doar sa te bucuri ca se termina cu bine ... putina sinceritate nu strica ... ca s-ar putea sa ai nevoie de ea ...

pai uite iti spun sincer....eu am stat la mama el la parintii lui, eu mi-am terminat facultatea ,m-am angajat si acum ma bucur de un loc de munk bun si el la fel.....cred ca sunt niste pasi pe care trebuie sa ii parcurgi inainte de casatorie...cat despre viata tot timpul am spus ca mai am ceva de invatat stai linistit. si chiar nu mi-am inselat partenerul
_maya_
Postat pe 1 Februarie 2010 18:28
ehhh uite ca am si uitat si un detaliu f important.....SUNT SI INSARCINATA dak vreti sa stiti asa ca pastrativa predicile pentru fetele care chiar au nevoie de ele
_maya_
Postat pe 1 Februarie 2010 18:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lipsa libidou 38 De la: kudika_8101 21 Aprilie 2013 22:32
cine se baga la un sex in trei? 123 De la: cristiana_cris 10 August 2009 15:04
Corelatie - sex/acnee 25 De la: CristiannaS 14 Septembrie 2016 11:22
pastila de a2a zi dupa avort? 24 De la: danyelica 19 Noiembrie 2009 14:19
Pentru femeile nesatisfacute si discrete, care doresc sa ramana discrete dar satisfacute 139 De la: luchianramona 31 August 2010 16:01