Mai multe
|
Buna! Am nevoie urgenta de o parerea voastra in legatura cu ceea ce se intampla in viata mea, pt ca intotdeauna o parere obiectiva ajuta la nevoie. In viata mea exista un baiat, mai mic decat mine, cu 2 ani si ceva, cu care am intretinut relatii sexuale.Problema este ca m-am lasat dusa de val ink de la inceput, fara sa ma gandesc ca poate as investi sentimente si as ajunge sa sufar.Si uita-ma, ca am ajuns sa il iubesc, el spune ca ma iubeste, ca tine la mine etc, dar in schimb faptele lui spun cu totul altceva:nu ma invita in oras unde sa fim doar noi doi, nu ne plimbam singuri pe afara, nu ma suna cu zilele : , simt ca pt el nu valorez nimic, si de cate ori nu am discutat cu el pe acest subiect si simt ca am vb la pereti si ma doare, nu este atent cu mine, nu ma alinta, doar cand sunt in bratele lui, in pat, ma alinta, atunci ma simt cea mai iubita persoana de pe pamant.As vrea si am incercat sa il scot din viata mea, insa cand il vad nu mai sunt atat de sigura ca imi doresc sa ma despart de el.Dak intradevar ma iubeste atunci de ce nu imi dovedeste?dc nu ma suna mai des sa vada daca mai traiesc, dc nu imi trimite msj cu vorbe dulci, doar cand are nevoie sa faca sex e atent cu mine, ma cheama la el, in rest cand "ma autoinvit" ma simt de parca as fi in plus acolo.Oare o solutie ar fi sa ma indepartez de el usor?k de discutat cu el m-am saturat, ca pe ureche ii intra si pe alta ii iese.Voi cum ati proceda? Mc frumos.
|
||
|
Baghera Postat pe 30 Ianuarie 2010 20:53 |
||
|---|---|---|
De la: Baghera, la data 2010-01-30 20:53:15Buna! cred ca ti-ai prinde multe sfaturi de la topicul meu*nu ma iubeste dar vine la mine pentru sex?*acolo fetele spun ce ar trebui sa faci in asemenea situatii cum de altfel sunt dar eu am mai mers mai departe mai bine tac
|
||
|
kudika109268 Postat pe 30 Ianuarie 2010 21:45 |
||
daca nu dadeai Quote sa sti ca nu isi dadea seama ca ei ii raspunzi poate vrei prea multe de la el si nu vrea sau nu e capabil sa iti ofere. so enjoy the sex or find another
|
||
|
|
||
|
felixcat Postat pe 30 Ianuarie 2010 23:44 |
||
De la: Baghera, la data 2010-01-30 20:53:15Buna! stiu ca nu e urgent raspunsu' da' ma gandesc ca totusi sexul e nemaipomenit!! |
||
|
geo_xx Postat pe 31 Ianuarie 2010 00:15 |
||
..deja situatia asta devine mult prea des intalnita ..poate ca in viitorul apropiat procentul pt orgasm vaginal va creste (dela 7 % ..vezi topic ) insa va scadea cel al relatiilor serioase si casniciilor..accepti sa-l parasesti pt viitorul umanitatii>?
|
||
|
ionelaela Postat pe 31 Ianuarie 2010 00:20 |
||
| Cati ani are ? Ca pare cam imatur | ||
|
mihaib Postat pe 1 Februarie 2010 17:58 |
||
ce conteaza cati ani are. eu daca-s fi in locul tau m-as duce la cuconitza aialalta si i-as spune cam cum va impartiti voi madularul. si i-as rade in fata apoi magarului pt ca te prosteste de vad ca nu mai esti capabila sa gandesti de una singura.logic ca vrea numa sa ti-o traga, tu vad ca stii asta da nu mai inteleg ce naiba astepti??ori ce-ai asteptat 3 ani??credeai ca o lasa pe aia??
|
||
|
Shhh Postat pe 1 Februarie 2010 18:41 |
||
|
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere . Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/ |
||
|
Cristinakitty Postat pe 5 Februarie 2010 16:23 |
||
|
.Dak intradevar ma iubeste atunci de ce nu imi dovedeste?dc nu ma suna mai des sa vada daca mai traiesc, dc nu imi trimite msj cu vorbe dulci, doar cand are nevoie sa faca sex e atent cu mine, ma cheama la el, in rest cand "ma autoinvit" ma simt de parca as fi in plus acolo.Oare o solutie ar fi sa ma indepartez de el usor?k de discutat cu el m-am saturat, ca pe ureche ii intra si pe alta ii iese. Voi cum ati proceda? Mc frumos. [/quote]Mai citeste cu atentia randurile tale de mai sus si gandeste-te bine cam cum se numeste o persoana care accepta un tratament ca asta, crezand in vorbe dulci.. Variante politicoase sunt: naiva, credula, inocenta..( termenii astia se aplica atunci cand ti se intampla o singura data )..cand problema se repeta nu mai e naivitate, e altceva.. Nu are sens sa discuti cu el:in caz ca nu ti-ai dat seama deja, afla acum te foloseste pe post de papusa gonflabila si atat. Cand are nevoie de tine te cauta, te scoate din cutie, te aranjeaza , e dragut .. cand nu mai are nevoie, zaci pe undeva sub pat, nu stie nici el unde si nu l intereseaza. Ce sa discuti cu el??? ce sa-ti spuna el ? normal ca el iti spune ce vrei sa auzi (ca te iubeste, ca bla bla bla .). dar ..."faptele lui demonstreaza altceva. si atat timp cat tu ii dai ce vrea, si el iti spune ce vrei sa auzi..asta e relatia ..depinde de tine sa faci ceva pentru tine, pentru ca el niciodata nu o sa admita ca te foloseste, cand are beneficii de la tine, e normal ca prefera sa te tina agatata de el cu vorbe dulci pe care tu le crezi .. Cum ar proceda o persoana care se respecta? nu accepta rolul de papusa gonflabila! sutul in..c..magarului, nu-l mai cauti deloc si nu -i mai raspunzi la mesaje indiferent cat insista, si deschzi ochii la comportamentul urmatorului ca sa nu mai ajungi iar sa scrii pe forum. Invata sa te respecti mai mult ! multa bafta ! |
||
|
kudika052198 Postat pe 9 Februarie 2010 06:36 |
||
De la: Cristinakitty, la data 2010-02-05 16:23:25Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Serios?!
|
||
|
amr2009 Postat pe 9 Februarie 2010 08:39 |
||
buna! sincer, cred ca te doare cand citesti ce scriu oamenii astia pe forum, dar chiar au dreptate. bai fato, tu chiar nu te iubesti deloc??? cum ai putut sa ajungi in situatia asta?tine minte bine de tot ca barbatii sunt flusturatici tt viata, darmite cand sunt pustani... normal ca te foloseste, deschide ochii si mai respinge l cand te cheama doar in calitate de stii tu ce...eu chiar sunt un alt tip de fata, serios. eu chiar am tinut la mine si la prestigiul meu. eu mi am batut joc de ei, si mi am facut o relatie serioasa abia la 24 de ani. asa suntem noi fetele, mai sensibile, punem sentimente in tot, dar cand vezi ca nu si nu, rupe o cu el, te doare o luna, doua si apoi gasesti pe altcineva care sa merite, nu? eu l am tinut in suspans pe al meu iubit 1 an si jumatate pana am iesit cu el la o cafea :)) vb foarte serios, dar a meritat. acum suntem impreuna de doi ani si ceva, e cea mai frumoasa relatie pe care si ar dori o o fata. cred ca nu e persoana pe care o cunosc sa nu ma invidieze, in sensul bun al invidiatului... asta e, fetele in ziua de azi nu isi mai dau valoare. nu ca eu as fi o baba, am 26, dar intotdeauna mi a placut sa ma respect si sa mi dau locul cuvenit. si mi a fost super bine asa. incearca si tu de acum incolo, macar. esti frumoasa, ai studii, ai fost o printesa la parintii tai acasa, nu te a suparat nimeni niciodata, si acum isi bate joc un b....ou de tine? vezi poate iti ring vreun bell din ce am batut eu campii pe aici:) bafta! fii mai ferma, ce naiba? De la: Baghera, la data 2010-01-30 20:53:15Buna!
|
||
|
cami83i Postat pe 9 Februarie 2010 11:05 |
||
lasa-l nu merita sa mai stai cu el.cred k cea ce iubeste la tine este sexul. spunei k nu mai vrei sa fii cu el sa vezi cum reactioneaza.dak te iubeste o sa te caute si o sa se schimbe..asa cum vrei u.suces!!
|
||
|
elenacortojan Postat pe 11 Februarie 2010 16:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oare sunt de vina???? | 22 | De la: yumy 30 Octombrie 2010 14:42 |
| Cat de" frumos" ne mint barbatii | 49 | De la: freedom123 11 Aprilie 2010 16:24 |
| barbatii inseala si femeile frumoase si urate si perfecte | 6 | De la: felixcat 20 Iulie 2009 16:59 |
|
|
||
| neincredere+singuratate=my drama | 15 | De la: ioana_maddy20 6 Iulie 2013 19:33 |
| lumea asta e pe dos,s-a intors cu susu'n jos!? | 11 | De la: oonahabibi_yahoo_com 1 Aprilie 2009 12:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.