De la: simonsez, la data 2010-01-31 12:57:18salut fetelor! ieri m-am despartit de prietenul meu de 4 ani pe care l-am iubit, si inca il iubesc foarte mult. vreau sa stiu cum scap de senzatia asta de "picior amputat". am crezut ca va fi the one dar se pare ca el era de parere ca nu ne potrivim. asta este, dar am oricum o perioada mai proasta din punct de vedere moral si fara "acest ajutor". am oferit tot ce puteam in relatia asta si ce-i mai trist este ca cel mai bine ma simteam cu el. ma simteam acasa si ma simteam protejata. acuma parca nu mai sunt eu. nu stiu cine sunt si nu stiu cine este, sau a fost el. simt ca cineva mi-a furat astia 4 ani.
De la: simonsez, la data 2010-01-31 12:57:18salut fetelor! ieri m-am despartit de prietenul meu de 4 ani pe care l-am iubit, si inca il iubesc foarte mult. vreau sa stiu cum scap de senzatia asta de "picior amputat". am crezut ca va fi the one dar se pare ca el era de parere ca nu ne potrivim. asta este, dar am oricum o perioada mai proasta din punct de vedere moral si fara "acest ajutor". am oferit tot ce puteam in relatia asta si ce-i mai trist este ca cel mai bine ma simteam cu el. ma simteam acasa si ma simteam protejata. acuma parca nu mai sunt eu. nu stiu cine sunt si nu stiu cine este, sau a fost el. simt ca cineva mi-a furat astia 4 ani.
Am incercat sa vad ce varsta ai, dar profilul tau e.. incomplet.
Draga, majoritatea celor care am trecut de o varsta, am avut si o deceptie in dragoste. Pe mine m-a tinut aproape 3 ani prima mea relatie. Dar in cazul meu, eu am fost cea care a terminat-o. Asta nu inseamna insa ca nu am suferit. Chiar si dupa un an, inca ma gandeam la el si cum ar fi fost. Dar nu avea rost sa ma mint, imi facea mai mult rau decat bine. In fine, poate nu e cazul tau.
Solutia mea: am ascuns undeva toate amintirile (poze,
cadouri etc.) in speranta ca voi fi candva suficient de puternica sa le revad; am incetat orice contact cu el, cu toate ca faceam parte din acelasi grup de prieteni. Iar apoi, asa cum spunea altcineva.. am cantarit situatia: eu voiam sa studiez, el era cam incult si prefera sa munceasca (ba mai mult imi cerea sa renunt eu la studii pentru a pleca din tara cu el), eu eram sociabila, el era doar aparent (ca sa ma poata controla, verifica)si multe alte incompatibilitati.
A trecut aproape o luna. Poate ne tii la curent cu ce s-a mai petrecut. Poate v-ati impacat, cine stie

Cu toate ca, dupa parerea mea, nu ar merita.
Mult succes!
Sick of crying,
Tired of trying,
Yes, i’m smiling,
But inside i’m dying..