Mai multe
sunt sigura k fiecare dintre voi aveti o poveste frumoasa de dragoste! care este asceasta?
|
||
|
nebuna_scumpyk Postat pe 21 Februarie 2010 11:19 |
||
|---|---|---|
de ce esti tu asa curioasa ?
|
||
|
yumy Postat pe 21 Februarie 2010 11:22 |
||
De la: nebuna_scumpyk, la data 2010-02-21 11:19:55sunt sigura k fiecare dintre voi aveti o poveste frumoasa de dragoste! care este asceasta? cred ca ar fi frumos sa incepi cu a ta
|
||
|
|
||
|
vocea_inimii Postat pe 21 Februarie 2010 11:22 |
||
astept cu nerabdare
|
||
|
yumy Postat pe 21 Februarie 2010 11:24 |
||
o poveste de dragoste incepe cu.........inceput....cuprins ...si poate cu finalitate sau nu!!!!!!!
|
||
|
just_heaven Postat pe 21 Februarie 2010 11:29 |
||
De la: just_heaven, la data 2010-02-21 11:29:22o poveste de dragoste incepe cu.........inceput....cuprins ...si poate cu finalitate sau nu!!!!!!! happily ever after
|
||
|
miss_darine Postat pe 22 Februarie 2010 13:33 |
||
dar poate ai tu mai multe si ne starnesti noua atentia
|
||
|
ionelaela Postat pe 22 Februarie 2010 13:37 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-02-22 13:37:32dar poate ai tu mai multe si ne starnesti noua atentia iote aici o tanti cu muuuuuuuulte povesti de iubire: De la: daxienne, la data 2010-02-17 16:36:58Fetelor, ce pot eu sa va spun despre barbati e ca n-am cunoscut chiar toate zodiile
|
||
|
miss_darine Postat pe 22 Februarie 2010 13:46 |
||
|
Actuala?(ca doar nu le vrei p'alalalte,fostele-belelele)Ma place un om si in timp am ajuns sa-l plac si eu.Dar...stiind ca fiecare am strans "bagaje"...nu stiu daca va fi ceva sau nu.Ma place si-mi place,nu m-a deranjat vreodata,da' stiu ca daca traverseaza am probleme mult mai mari,iar daca nu ...nu si gata. |
||
|
nicossia Postat pe 27 Februarie 2010 10:28 |
||
|
Povestea mea incepe acum vreo 3 ani ...cand am cunoscut un baiat superb ...dar cum eu aveam un prieten de care nu ma puteam scapa pentru ca ma ameninta mereu ca se sinucide etc , nu puteam imparti cu el mai mult decat o prietenie...si asa a si fost ...dar mereu simteam atractia lui ...si prin felul lui de a se comporta cu mine se vedea de la o gara ca ma aprecia mai mult decat trebuia . Dar eu a trebuit sa plec dupa 2 saptamani in Franta la mama si de atunci nu l-am mai vazut....dar intr-o Dunminica ( acum vreo 3 saptamani ) primesc un mesaj pe hi5 de la el (mi-a cautat profilul o zi intreaga) in care imi zice ca e si el in Franta ( in legiunea straina) si mi-a dat nr lui de telefon. Am vorbit ore in sir ....vrute si nevrute iar weekendul asta a venit in Paris ...mi-a cunoscut si familia ...ai mei il adora ...ne-am plimbat noaptea prin ploaie ca nu mai gaseam taxiu (acum suntem raciti amandoi) ...am fost intr-un parc de distractii si el a castigat un ursulet ....a fost ca intr-un vis ...in plus eu voi fi prima lui femeie ...(e virgin) .... ...sincer cred ca am dat peste o perla rara! Nu m-am gandit niciodata ca il voi revedea ....dar lumea e mica :D Sper sa fie de durata ...scuze daca v-am plictisit Va doresc o zi buna de tot !
|
||
|
frenchiegirl Postat pe 2 Martie 2010 12:03 |
||
| Povestea mea? Cum ghiersuiste menestrelul, eu cu anii, tu cu banii, suntem ca americanii! | ||
|
Kathara Postat pe 2 Martie 2010 13:59 |
||
|
�AH-MAT! C�nd te-am v�zut, erai kaki din cap p�n�-n picioare, p�r castaniu, iri�i c�prui, pl�cut� asortare... La prima noastr� �nt�lnire erai nespus de fericit, un piersic roz p�reai �n zare, de floare troienit. �i ��i venea nespus de bine �n rozul de amant nebun, aveai un z�mbet �n privire, parc� �l v�d �i acum. �ntr-o rece zi de iarn�, chiar �n ziua de Cr�ciun, mi-ai cerut s�-�i fiu so�ie �i te-am acceptat st�pan. St�pan al visurilor mele, sub bradul verde-�mpodobit, mi-ai oferit a ta iubire �i dragostea ce ne-a unit. Dar, �ntr-o bun� zi de var�, �n lanul galben - ce splendoare, gelos fiind pe-a mea privire m-ai zis c� sunt �floare de soare�. Eu �i-am r�spus: �dac� sunt floare ar trebui s� fii tu soare�... �i-atunci n-a� fi a ori�icui ci a� fi �floarea-soarelui�. Via�a noastr� - o v�ltoare, �i-a urmat cursul spre zenit �i mi-a r�mas frumoasa floare, ce tu mi-ai d�ruit. Mai cred �i azi c�-i o minune, �n ea pe tine te rev�d �i regret�m c� ai plecat din lumea asta trec�toare - �ah-mat! Autor: Mariana C�rdei |
||
|
miana2008 Postat pe 4 Martie 2010 02:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| peste? | 5 | De la: Kathara 14 Decembrie 2009 21:35 |
| cafea tchibo | 1 | De la: firuta79 10 Noiembrie 2009 09:54 |
| Cadoul potrivit.... | 6 | De la: gigel_curiosu 17 Aprilie 2010 23:43 |
|
|
||
| concurs | 1 | De la: dana92 11 Iulie 2009 17:43 |
| Oriental Kangoo Party | 1 | De la: dianastirbu 4 Februarie 2011 02:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.