Setari Cookie-uri

care este povestea voastra de dragoste?

sunt sigura k fiecare dintre voi aveti o poveste frumoasa de dragoste! care este asceasta?
nebuna_scumpyk
Postat pe 21 Februarie 2010 11:19
de ce esti tu asa curioasa ?
yumy
Postat pe 21 Februarie 2010 11:22
De la: nebuna_scumpyk, la data 2010-02-21 11:19:55sunt sigura k fiecare dintre voi aveti o poveste frumoasa de dragoste! care este asceasta?

cred ca ar fi frumos sa incepi cu a ta
vocea_inimii
Postat pe 21 Februarie 2010 11:22
astept cu nerabdare
yumy
Postat pe 21 Februarie 2010 11:24
o poveste de dragoste incepe cu.........inceput....cuprins ...si poate cu finalitate sau nu!!!!!!!
just_heaven
Postat pe 21 Februarie 2010 11:29
De la: just_heaven, la data 2010-02-21 11:29:22o poveste de dragoste incepe cu.........inceput....cuprins ...si poate cu finalitate sau nu!!!!!!!

happily ever after
miss_darine
Postat pe 22 Februarie 2010 13:33
dar poate ai tu mai multe si ne starnesti noua atentia
ionelaela
Postat pe 22 Februarie 2010 13:37
De la: ionelaela, la data 2010-02-22 13:37:32dar poate ai tu mai multe si ne starnesti noua atentia

iote aici o tanti cu muuuuuuuulte povesti de iubire:

De la: daxienne, la data 2010-02-17 16:36:58Fetelor, ce pot eu sa va spun despre barbati e ca n-am cunoscut chiar toate zodiile dar capricornii mi se par groaznici, balantele sunt mult prea lasa-ma sa te las pt.femeile gemeni, pestii parca un pic prea sensibili, taurii sub nicio forma, varsatorii da sunt funny, inteligenti si la fel de curiosi ca noi, leii mmmm nu prea m-au dat pe spate, scorpionii pasionali dar si f.razbunatori pt.gustul meu cel putin, sagetatorii-s cam instabili, in actiuni, apucaturi, sa nu zic de-a dreptul nebuni unii racii un pic cam conservatori.....si ce-a mai ramas??? ....c-as mai avea ceva vreme

miss_darine
Postat pe 22 Februarie 2010 13:46
Actuala?(ca doar nu le vrei p'alalalte,fostele-belelele)Ma place un om si in timp am ajuns sa-l plac si eu.Dar...stiind ca fiecare am strans "bagaje"...nu stiu daca va fi ceva sau nu.Ma place si-mi place,nu m-a deranjat vreodata,da' stiu ca daca traverseaza am probleme mult mai mari,iar daca nu ...nu si gata.
nicossia
Postat pe 27 Februarie 2010 10:28
Povestea mea incepe acum vreo 3 ani ...cand am cunoscut un baiat superb ...dar cum eu aveam un prieten de care nu ma puteam scapa pentru ca ma ameninta mereu ca se sinucide etc , nu puteam imparti cu el mai mult decat o prietenie...si asa a si fost ...dar mereu simteam atractia lui ...si prin felul lui de a se comporta cu mine se vedea de la o gara ca ma aprecia mai mult decat trebuia .

Dar eu a trebuit sa plec dupa 2 saptamani in Franta la mama si de atunci nu l-am mai vazut....dar intr-o Dunminica ( acum vreo 3 saptamani ) primesc un mesaj pe hi5 de la el (mi-a cautat profilul o zi intreaga) in care imi zice ca e si el in Franta ( in legiunea straina) si mi-a dat nr lui de telefon.

Am vorbit ore in sir ....vrute si nevrute iar weekendul asta a venit in Paris ...mi-a cunoscut si familia ...ai mei il adora ...ne-am plimbat noaptea prin ploaie ca nu mai gaseam taxiu (acum suntem raciti amandoi) ...am fost intr-un parc de distractii si el a castigat un ursulet ....a fost ca intr-un vis ...in plus eu voi fi prima lui femeie ...(e virgin) .... ...sincer cred ca am dat peste o perla rara!

Nu m-am gandit niciodata ca il voi revedea ....dar lumea e mica :D

Sper sa fie de durata ...scuze daca v-am plictisit

Va doresc o zi buna de tot !
frenchiegirl
Postat pe 2 Martie 2010 12:03
Povestea mea? Cum ghiersuiste menestrelul, eu cu anii, tu cu banii, suntem ca americanii!
Kathara
Postat pe 2 Martie 2010 13:59
�AH-MAT!

C�nd te-am v�zut, erai kaki din cap p�n�-n picioare,
p�r castaniu, iri�i c�prui, pl�cut� asortare...

La prima noastr� �nt�lnire erai nespus de fericit,
un piersic roz p�reai �n zare, de floare troienit.

�i ��i venea nespus de bine �n rozul de amant nebun,
aveai un z�mbet �n privire, parc� �l v�d �i acum.

�ntr-o rece zi de iarn�, chiar �n ziua de Cr�ciun,
mi-ai cerut s�-�i fiu so�ie �i te-am acceptat st�pan.

St�pan al visurilor mele, sub bradul verde-�mpodobit,
mi-ai oferit a ta iubire �i dragostea ce ne-a unit.

Dar, �ntr-o bun� zi de var�, �n lanul galben - ce splendoare,
gelos fiind pe-a mea privire m-ai zis c� sunt �floare de soare�.

Eu �i-am r�spus: �dac� sunt floare ar trebui s� fii tu soare�...
�i-atunci n-a� fi a ori�icui ci a� fi �floarea-soarelui�.

Via�a noastr� - o v�ltoare, �i-a urmat cursul spre zenit
�i mi-a r�mas frumoasa floare, ce tu mi-ai d�ruit.

Mai cred �i azi c�-i o minune, �n ea pe tine te rev�d
�i regret�m c� ai plecat din lumea asta trec�toare - �ah-mat!

Autor: Mariana C�rdei

miana2008
Postat pe 4 Martie 2010 02:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
peste? 5 De la: Kathara 14 Decembrie 2009 21:35
cafea tchibo 1 De la: firuta79 10 Noiembrie 2009 09:54
Cadoul potrivit.... 6 De la: gigel_curiosu 17 Aprilie 2010 23:43
concurs 1 De la: dana92 11 Iulie 2009 17:43
Oriental Kangoo Party 1 De la: dianastirbu 4 Februarie 2011 02:23