Setari Cookie-uri

am nevoie de un raspuns urgeent!

am o problema..acum cateva zile am facut dragoste cu prietenul meu.ne-am protejat,suntem atenti la acest lucru insa eu sunt un pic ingrijorata pentru ca lichidul seminal mi-a atins clitorisul din greseala si dat fiind faptul ca acel lichid contine 30 la suta spermatozoizi ma tem de posibilitatea de a ramane insarcinata.am auzit multe raspunsuri cum ca s-ar putea asa ceva..totusi la mine nu a patruns acel lichid,nu a fost decat la suprafata.menstruatia e pe vine cum s-ar zice....astazi sau maine,am simptomele menstruatiei insa mai poate intarzia ptr ca nu e tot timpul regulata.cu toate acestea sunt teribil de nelinistita si as dori sa stiu daca se poate ramane insarcinata astfel..as vrea un raspuns ca prea stau in incertitudine si ma omoara lucrul asta.va rog.multumesc anticipat
kudika135833
Postat pe 3 Martie 2010 23:07
De la: kudika135833, la data 2010-03-03 23:07:33am o problema..acum cateva zile am facut dragoste cu prietenul meu.ne-am protejat,suntem atenti la acest lucru insa eu sunt un pic ingrijorata pentru ca lichidul seminal mi-a atins clitorisul din greseala si dat fiind faptul ca acel lichid contine 30 la suta spermatozoizi ma tem de posibilitatea de a ramane insarcinata.am auzit multe raspunsuri cum ca s-ar putea asa ceva..totusi la mine nu a patruns acel lichid,nu a fost decat la suprafata.menstruatia e pe vine cum s-ar zice....astazi sau maine,am simptomele menstruatiei insa mai poate intarzia ptr ca nu e tot timpul regulata.cu toate acestea sunt teribil de nelinistita si as dori sa stiu daca se poate ramane insarcinata astfel..as vrea un raspuns ca prea stau in incertitudine si ma omoara lucrul asta.va rog.multumesc anticipat

as putea sa-ti zic sa stai linistita...dak zici ca maine poimaine trebuie sa-ti vina.. inseamna k esti in a3a perioada..perioada in kre poti s faci linistita sex ptr ca a trkt deja perioada d ovulatie..nu e bine s faci in prima perioada dupa ciclu si in a2a perioada (cea de ovulatie) ca exista riscuri f f f mari sa ramai..totusi de akma inklo..aveti grija..si voi..cum o faceti.. zi sa nu-si mai dea asa de aproape drumul...k sa nu te mai ingrijorezi..si alta chestie..si tu trebuie sa te cureti....mereu..sa te speli cu apa doar inauntru.. dar nu inainte de sex..ptr k elimini mucoasa de pe vagin..si apoi o sa te usture cand o sa o faci.. asa k.. mai documenteaza-te..si dak tot o face-ti neprotejat faceti-o cu cap
pappy
Postat pe 3 Martie 2010 23:16
Pai cel mai simplu e sa iei un test de sarcina. E vreo 6 lei unul .
anissya
Postat pe 3 Martie 2010 23:28
pai tot timpul folosim prezervativ nu e vba de asta...ideea e ca din greseala a ajuns putin lichid preejaculator in zona clitorisului exaccct la inceput cumva...apoi si-a pus prezervativul.
kudika135833
Postat pe 3 Martie 2010 23:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
kostumul second hand ptr voi 1 De la: kudika045486 27 Iulie 2010 20:26
iesire in "trei" 245 De la: adyna2905 7 Martie 2011 09:12
AS VREA O PARERE,VA ROG 31 De la: kudika017596 29 Septembrie 2009 18:26
Femei nesatisfacute 131 De la: kudika_12624 24 Martie 2013 10:24
Care este cel mai deosebit loc unde ati visat sa faceti sex. 9 De la: prazlea 24 Iunie 2013 18:59