Mai multe
| In aceasta dimineata am descoperit un ganglion axial in partea dreapta.M-am speriat foarte tare si poate si pentru ca m-am palpat mai insistent nevenindu-mi sa cred ca l-am gasit,a inceput sa ma doara.Mi-a amortit putin si mana.Inainte nu ma durea nimic.S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?Mi-am facut programare pentru maine la ginecolog sa vad ce parere are.Astept pareri sau sfaturi.Multumesc. | ||
|
fierascu_alina Postat pe 16 Martie 2010 18:07 |
||
|---|---|---|
|
ce erau? ai fost la medic? |
||
|
kudika048671 Postat pe 26 Martie 2010 20:27 |
||
la mine apar in perioada menstrei, la ambele axile. am fost la doctor si mi-a spus ca nu tre sa-mi fac griji : apar pe fond hormonal. important este sa nu le presezi, si vor trece de la sine. sanatate!
|
||
|
|
||
|
geanigi Postat pe 26 Martie 2010 21:49 |
||
| Asa am patit si eu , am la amble sub brate , doctorita de familie mi-a spus ca ca nu e nimic neinregula , dar sunt extrem de speriata ...... acum parca a inceput sa ma doara cel stang ca stiu de existenta lor , pana acuma nu aveam nimic ...... si eu mi-am facut programare la ginecologie sa vad ce spune si ea (niste analize , ecografi ceva ) , analizele la sange au iesit bine ..... nu stiu ce sa zic .... ma gandesc la ce e mai rau ..... mai ales ca am si un bebe de 1 an jumate ........ | ||
|
kudika179764 Postat pe 8 Mai 2010 16:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| metode mai simple pt grabirea bronzului??? | 3 | De la: deea_monik 9 Noiembrie 2008 12:20 |
| "foarte multe femei intreaba oglina dar, foarte putine o asculta." | 5 | De la: Mada02 16 Mai 2009 15:50 |
| De ce exista atata rautate???? | 49 | De la: mysgdream 22 August 2014 16:51 |
|
|
||
| Rujuri cu pulbere de diamant !!! probabil ultimile de genul asta din lume !!! | 1 | De la: banalulanonim 21 Octombrie 2010 12:29 |
| ma simt singura | 32 | De la: kudika419488 29 August 2015 17:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.