Mai multe
CAT DE COMPATIBILI SUNT?CE PROBLEMELE POT APAREA INTR-UN ASTFEL DE CUPLU?REZISTA EI IMPREUNA?
|
||
|
Iovan_Thea Postat pe 23 Aprilie 2010 10:44 |
||
|---|---|---|
cauta la compatibilitati intre zodii si spun adevarul la mine e adevarat ce spun
|
||
|
simons Postat pe 23 Aprilie 2010 10:48 |
||
De la: kudika074931, la data 2010-04-23 10:44:18CAT DE COMPATIBILI SUNT?CE PROBLEMELE POT APAREA INTR-UN ASTFEL DE CUPLU?REZISTA EI IMPREUNA? vezi sa nu te ''versi'' prea tare ca se inclina'' balanta''!!!!!!!!! |
||
|
|
||
|
anastasia_m Postat pe 24 Aprilie 2010 15:33 |
||
De la: kudika074931, la data 2010-04-23 10:44:18CAT DE COMPATIBILI SUNT?CE PROBLEMELE POT APAREA INTR-UN ASTFEL DE CUPLU?REZISTA EI IMPREUNA? Varsator si Balanta. Ei da, iata o posibila relatie totala! Asta pentru ca exista at�ta Aer, �nc�t relatia tinde sa-i cuprinda pe toti si pe toate �n sfera ei afectiva. Cuplul Varsator-Balanta se va simti permanent bine �n mijlocul celorlalti - d�nd petreceri, spectacole, interviuri, angren�ndu-se mereu �n acte de caritate sau �n negocieri parteneriale de orice fel. Un cuplu �n care Balanta aduce rafinament iar Varsatorul infinitate, un cuplu �n care inima venusianului (Balanta) are capacitatea de a-si sincroniza bataile cu ritmurile cerebrale ale uranianului (Varsatorul). Nu e firesc? Nu este Venus (iubirea) creatia ultima, dar perfecta, a lui Uranus (Spatiul), realizata �nsa printr-o sublimare perfecta? Ceea ce �nseamna ca iubirea noastra vine de la Dumnezeu si tocmai de aceea ea este infinita; ca rezon�nd cu ea, devenim un ocean de fericire pentru noi si pentru ceilalti. Si nimeni altul decat acest cuplu splendid Varsator-Balanta nu are nobila calitate de a ne conecta la astfel de energii sublime, apte sa spiritualizeze sexualitatea grosiera, sublim�nd-o �n forme elevate de arta si cunoastere, printr-o pastrare permanenta �n zona inimii - deopotriva umane si Cosmice, Divine. si eu sunt varsator iar prietenul balanta
|
||
|
Cherry_Jully Postat pe 24 Aprilie 2010 16:34 |
||
Eu sunt varsator iar sotu meu este balanta si eu cred sincer ca sunt doua zodii foarte compatibile, iti spun deoarece suntem casatoriti de 24 de ani si avem o viata foarte frumoasa impreuna.Deci curaj si mult noroc.
|
||
|
kudika105436 Postat pe 24 Aprilie 2010 17:58 |
||
cea mai tare combinatie ( si eu am avut un prieten varsator eu fiind balanta ) ne-am sincronizat in toate , pacat ca nu a fost sa fie ....., dar cred ca e combinatia ideala
|
||
|
rox81 Postat pe 24 Aprilie 2010 20:49 |
||
De la: kudika149722, la data 2010-04-24 20:49:57 atat de bine v-ati sincronizat ca ati ajuns la concluzia ca e o relatie ideala!!! si cum ideal nu exista.............
|
||
|
anastasia_m Postat pe 24 Aprilie 2010 20:53 |
||
| mutumesc ptr incurajari,dar,desi in horoscop am citit ca suntem compatibili balanta mea,ma face sa nu mai cred in nimic.azi ma adora maine nu ma mai baga in seama,si ptr o varsatoare ca mine(care uneori are mania interpretarii gesturilor)este dureros.Se leaga de detalii gen ce am facut eu,ce am spus eu..........uitand adesea ca si el om si greseste.Ma dispera | ||
|
Iovan_Thea Postat pe 26 Aprilie 2010 10:08 |
||
| fi mai explicita draga mea!daca ai anumite sfaturi sa imi dai le astept cu placere. | ||
|
Iovan_Thea Postat pe 26 Aprilie 2010 10:11 |
||
| asa e in horoscop totul e ideal dar ce faci cand realitatea difera?este atat de indecis ca eu o varsatoare pura inarmata cu orabdare infinita parca nu-l mai inteleg!ma face sa ma intreb:CE VREA DE FAPT?MA VREA SAU NU? | ||
|
Iovan_Thea Postat pe 26 Aprilie 2010 10:14 |
||
In horoscop compatibilitati scrie numai de bine,cum faci tu sa treci peste defectele si nu putine la numar,pe care el le are?mi-e mie greu sa-i inteleg inconstanta, si faptul ca spune una se contrazice apoi revine,cand e el atacat imi zice ca nu ma iubeste,apoi revine la sentimente mai bune si tot asa!
|
||
|
Iovan_Thea Postat pe 26 Aprilie 2010 10:26 |
||
|
dar despre combinatia barbatul Rac - femeia Berbec? |
||
|
neagu_diana Postat pe 10 Mai 2010 14:51 |
||
| cea mai buna combinatie, numai sa existe iubire reciproca!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
ada_nrg Postat pe 13 Mai 2010 15:48 |
||
|
da la prima vedere sunteti foarte compatibili , daca intrii pe privat si-mi dai datele complete de nastere iti pot spune mai multe.Oricum e de bine. |
||
|
banalulanonim Postat pe 13 Mai 2010 17:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| video-chat?? | 3 | De la: luckyyyLuke 4 Martie 2009 16:56 |
| Am nevoie de sfatul unei femei mature. | 41 | De la: kudika_961751 6 Mai 2014 15:26 |
| traducere piesa ' a fleur de toi' vitta plss | 21 | De la: desi_desiree 26 Septembrie 2010 17:54 |
|
|
||
| sani mici...:( | 29 | De la: alinutzica 31 Mai 2011 16:37 |
| nu stiu ce pot sa fac....:(( some help pls :D | 21 | De la: angelsANDbutterflyes 5 Noiembrie 2010 13:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.