situatii delicate...

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
cum pot sa imi ajut prietenul care si-a pierdut mama? aceasta s-a sinucis... prietenul meu(nu imi este iubit, doar bun prieten) este devastat... nu mai vorbeste decat tras de limba... absent... nu stiu cum sa il ajut sa treaca peste aceasta faza... un sfat?
Raporteaza abuz de limbaj
Shhh Avatarul lui Shhh

2004 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

e cu adevarat o situatia f dificila. cu cat vrei mai mult sa il ajuti cu atat mai mult ii va parea ca iti este mila de el. un om devastat de o nenorocire nu vrea sub nici o forma sa inspire mila, atunci chiar ca si'ar pune capat zilelor. e bine sa fii alaturi de el, sa treci pe la el, sa stai pur si simplu langa el fara sa vb prea multe. e deajuns sa stie ca e cineva caruia ii pasa de el, care se intereseaza de el, nu'l sufoca, scoate'l la o plimbare...
Raporteaza abuz de limbaj
Casatoria e cauza principala a divortului.
Fosta membra Kudika.ro
De la: octty, la data 2010-04-24 19:17:09cum pot sa imi ajut prietenul care si-a pierdut mama? aceasta s-a sinucis... prietenul meu(nu imi este iubit, doar bun prieten) este devastat... nu mai vorbeste decat tras de limba... absent... nu stiu cum sa il ajut sa treaca peste aceasta faza... un sfat?


tragic

timpul e singurul care va rezolva problema !!!rabdare si putere sa-l sustii !
Raporteaza abuz de limbaj