Master...ce specializare pot alege daca am studiat Finante- Banci?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
krisutza Avatarul lui krisutza

70 mesaje
Membru din: 9/02/2010
Oras: bucuresti

Am facut o mare tampenie,..acum 2 ani cand m-am inscris la facultate am ascultat de ai mei (mai exact de mama) si m-am inscris la N.Titulescu /Stiinte Economice specializare Finante-Banci.Precizez ca eu am studiat la C.National Mihai Eminescu ,clasa de filologie(limbi straine si literatura..ceea ce imi place ff mult).De ce am ascultat-o pe mama?...pentru ca este contabila si mi-a zis ca e o meserie f buna si ca o sa ma ajute.Chiar incerc fff mult sa inteleg tot ce se preda dar nu se prinde nimic de mine...
M-am gandit eu mai bine...ca dupa ce termin aceasta facultate sa ma apuc de master,dar cu alta specializare...cine se pricepe si poate sa imi zica si mie din ce specializari pot alege in acest caz?
Eu m-am gandit la Relatii Publice sau ceva de acest gen....oricum numai matematica sau contabilitate sa nu includa :(
Va multumesc anticipat!
Raporteaza abuz de limbaj
"You're young, you're drunk, you're in bed, you have knives; shit happens!"
Fosta membra Kudika.ro
Teoretic poti urma un master in orice domeniu (daca nu este proba dintr-o materie pe care n-ai facut-o), dar daca sunt domenii foarte diferite, ai nevoie si de cursurile universitare in acel domeniu.

Poti sa faci, de exemplu, master in Management si comunicare in afaceri
www.comunicare.ro/html/structura.php?page=masterat
Dar mai bine te interesezi la institutia unde vrei sa faci masterul, sa stii exact conditiile de admitere si toate cele.
Sau poti sa incepi (chiar daca in paralel) o alta facultate in domeniul dorit. Nu e mare lucru, se intampla si altora sa faca 2 facultati: cea dorita de parinti si cea dorita de el/ea.
Raporteaza abuz de limbaj
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
krisutza Avatarul lui krisutza

70 mesaje
Membru din: 9/02/2010
Oras: bucuresti

Mersi mult!Chiar ma gandeam la SNSPA..poate reusesc sa urmez o specializare care sa imi placa...daca nu,la toamna ma inscriu la alta facultate...asta e
Raporteaza abuz de limbaj
"You're young, you're drunk, you're in bed, you have knives; shit happens!"