Mai multe
| BUna fetelor,poate e putin aiurea subiectul meu...trebuia sa ma descarc cumva..si sper ca voi sa-mi dati un sfat ok..Deci am o sora cu 11 ani mai in varsta decat mine, e casatorita are copil are familia ei.Eu in urma hotararii parintilor mei stau singura de 3 ani aprox.Ei au hotarat sa ma lase sa ma descurc singura, am un job zic eu super ok, tinand cont ca e criza:) e super.Mama mea imi este si mi-a fost cea mai buna prietena m-a inteles tot timpul, chiar si daca mai faceam cate o prostieSi sa trec la subiect e vb de sora mea.Ma suna intr-una imi cere raportul minut cu minut ce fac unde merg de merg?Daca ii spun ca ies la ora 15 de la servici deja la 15 si 5 minute ma suna ca nu am ajuns acasa, ??(eu stau la distanta de 1 ora de locul de munca).Se crizeaza daca nu stau cu ea, vrea sa fiu tot timpul numai cu ea!I-am spus de foarte multe ori ca eu nu tre sa dau raportul la nimeni, adica ma inteleg parintii, cu care am o relatie super ok dupa cum v-am spus,si vine ea cu ideile ei stupide si cu urmaririle ei ca unde merg ce fac....I-am explicat frumos, urat ,tot nu intelege pana intr-o zi cand i-am raspuns la tel mai aiurea, veneam de la servici,stresata, lucrez intr-un call center unde suna fel si fel de oameni si numa de ea nu aveam chef, ea s-a suparat pt ca nu am vb cum trebuia cu ea.Si acum problema mea este ca si mama mea e suparata pe mine din cauza ei.NU stiu ce sa ma fac..o singura prietena in care am incredere e mama ce ma fac ca nu cred ca mai vrea sa vb cu mine..:(Mersi fetelor ca m-ati ascultat..v-am pupat..:( | ||
|
rrrodi Postat pe 26 Aprilie 2010 18:49 |
||
|---|---|---|
De la: rrrodi, la data 2010-04-26 18:49:47BUna fetelor,poate e putin aiurea subiectul meu...trebuia sa ma descarc cumva..si sper ca voi sa-mi dati un sfat ok..Deci am o sora cu 11 ani mai in varsta decat mine, e casatorita are copil are familia ei.Eu in urma hotararii parintilor mei stau singura de 3 ani aprox.Ei au hotarat sa ma lase sa ma descurc singura, am un job zic eu super ok, tinand cont ca e criza:) e super.Mama mea imi este si mi-a fost cea mai buna prietena m-a inteles tot timpul, chiar si daca mai faceam cate o prostieSi sa trec la subiect e vb de sora mea.Ma suna intr-una imi cere raportul minut cu minut ce fac unde merg de merg?Daca ii spun ca ies la ora 15 de la servici deja la 15 si 5 minute ma suna ca nu am ajuns acasa, ??(eu stau la distanta de 1 ora de locul de munca).Se crizeaza daca nu stau cu ea, vrea sa fiu tot timpul numai cu ea!I-am spus de foarte multe ori ca eu nu tre sa dau raportul la nimeni, adica ma inteleg parintii, cu care am o relatie super ok dupa cum v-am spus,si vine ea cu ideile ei stupide si cu urmaririle ei ca unde merg ce fac....I-am explicat frumos, urat ,tot nu intelege pana intr-o zi cand i-am raspuns la tel mai aiurea, veneam de la servici,stresata, lucrez intr-un call center unde suna fel si fel de oameni si numa de ea nu aveam chef, ea s-a suparat pt ca nu am vb cum trebuia cu ea.Si acum problema mea este ca si mama mea e suparata pe mine din cauza ei.NU stiu ce sa ma fac..o singura prietena in care am incredere e mama ce ma fac ca nu cred ca mai vrea sa vb cu mine..:(Mersi fetelor ca m-ati ascultat..v-am pupat..:( eu zic sa incerci sa ii explici mamei tale cum sta treaba !mai ales ca ai o relatie buna cu ea si mai zic sa discuti foarte serios cu sora ta ! pana la urma esti om in toata firea ! nu ai nevoie de indrumator ! si daca poti spune ce ai facut ! |
||
|
coldwind Postat pe 26 Aprilie 2010 18:59 |
||
iartã-mã dar cred cã sora ta duce lipsã de ceva de-i dintr-o bucatã. U ia ºi vorbeºte q mama ta, o sã înþeleagã
|
||
|
|
||
|
freakbabe Postat pe 26 Aprilie 2010 19:18 |
||
De la: rrrodi, la data 2010-04-26 18:49:47BUna fetelor,poate e putin aiurea subiectul meu...trebuia sa ma descarc cumva..si sper ca voi sa-mi dati un sfat ok..Deci am o sora cu 11 ani mai in varsta decat mine, e casatorita are copil are familia ei.Eu in urma hotararii parintilor mei stau singura de 3 ani aprox.Ei au hotarat sa ma lase sa ma descurc singura, am un job zic eu super ok, tinand cont ca e criza:) e super.Mama mea imi este si mi-a fost cea mai buna prietena m-a inteles tot timpul, chiar si daca mai faceam cate o prostieSi sa trec la subiect e vb de sora mea.Ma suna intr-una imi cere raportul minut cu minut ce fac unde merg de merg?Daca ii spun ca ies la ora 15 de la servici deja la 15 si 5 minute ma suna ca nu am ajuns acasa, ??(eu stau la distanta de 1 ora de locul de munca).Se crizeaza daca nu stau cu ea, vrea sa fiu tot timpul numai cu ea!I-am spus de foarte multe ori ca eu nu tre sa dau raportul la nimeni, adica ma inteleg parintii, cu care am o relatie super ok dupa cum v-am spus,si vine ea cu ideile ei stupide si cu urmaririle ei ca unde merg ce fac....I-am explicat frumos, urat ,tot nu intelege pana intr-o zi cand i-am raspuns la tel mai aiurea, veneam de la servici,stresata, lucrez intr-un call center unde suna fel si fel de oameni si numa de ea nu aveam chef, ea s-a suparat pt ca nu am vb cum trebuia cu ea.Si acum problema mea este ca si mama mea e suparata pe mine din cauza ei.NU stiu ce sa ma fac..o singura prietena in care am incredere e mama ce ma fac ca nu cred ca mai vrea sa vb cu mine..:(Mersi fetelor ca m-ati ascultat..v-am pupat..:( eu zic ca aici e manareala complot , mama -sora
|
||
|
anastasia_m Postat pe 26 Aprilie 2010 19:22 |
||
|
mda ma gandeam si eu la faza cu lipsa .. chiar acum am reusit sa vb cu mama...este totul ok cu ea..mi-a spus ca ma intelege..numai ca ei nu i place sa auda ca suntem certate...!!..in rest cu sormea nu am mai vbit...cu mama sa fie ok ...sora mea iara poate o sa inteleaga intr-o zi...ca ea e cu familia ei..iar eu cu viata mea..nu???? mersi pt mesaje si ca mi-ati bagat in seama subiectu' |
||
|
rrrodi Postat pe 26 Aprilie 2010 19:59 |
||
| Discuta cu mama ta,daca este cea mai buna prietena cu siguranta te va intelege.Sora ta alta treaba nu are? | ||
|
cami_goanga10 Postat pe 27 Aprilie 2010 18:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| o intrebare?! | 10 | De la: kudika_929182 16 Iunie 2014 20:32 |
| Libertate...? | 4 | De la: theseagirl 15 Martie 2015 08:01 |
| Experiente de neuitat... | 29 | De la: kudika066423 15 Septembrie 2009 23:12 |
|
|
||
| Posibilitatea de a calca stramb intr-o relatie/casatorie | 17 | De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 17:55 |
| vreau sa fiu presedinte | 30 | De la: nico_dana2006 27 Septembrie 2009 11:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.