Setari Cookie-uri

sex?! nu prea....

buna, am si eu o problema! acum 2 ani mi-am inceput viata sexuala si m-am durut extrem de tare, incat vreau sa-mi scot din minte acea noapte. acum dupa 2 ani si cu acelasi partener, inca nu am avut orgasm. si pe langa asta eu nici nu simt nimik cand facem dragoste, pur si simplu parca nu este nimik acolo. cateodata ma doare si nici nu pot sa facem dragoste decat o data pe sapt pt k iarasi ma doare. m-am dus la doctor si mi-a spus k sa i-au lubrifiante si mi-a dat un unguient. dar tot nu ma ajuta. poate doar in cazul durerii, putin. dar despre a avea vreo excitatie sexuala, nici nu se pune problema. ma simt ca si cum as avea un hasndicap fizic. si ma bate gandul sa ma despart si de prietenul meu, care il iubesc enorm si care ma intelege. dar oare cat mai dureaza pana se satura? ma intreaba de fiecare data dak am simtit ceva... si am ajuns la stadiul in care simulez orgasmul numai k sa il vad fericit, pt k nu pot mereu sa-i spun k eu nu simt si nu am simtit nimik niciodata. pls help!
dodod
Postat pe 9 Mai 2010 15:42
In primul rand, orgasmul vine de la creier...daca tu, marcata de prima noapte in care spui ca te-a durut foarte tare, te gandesti inaintea fiecarei partide "aoleo, ce ma fac?" nici n-o sa scapi de problema asta, crede-ma! Nu mai mima orgasmul, pentru ca in afara de faptul ca iti faci rau tie, tu stii care e adevarul, ii faci rau relatiei tale. Incearca sa discuti cu partenerul tau, caci asta nu e numai problema ta si daca e asa de grav mergi chiar la un specialist in asfel de probleme.
Multa bafta!
sybella_
Postat pe 9 Mai 2010 15:48
nu stiam ca exista medici specialisti in afara de ginicologi. daca tu sti unde pot gasi unul bun, primesc cu placere. si ms pt raspuns!
dodod
Postat pe 9 Mai 2010 15:55
De la: dodod, la data 2010-05-09 15:42:03buna, am si eu o problema! acum 2 ani mi-am inceput viata sexuala si m-am durut extrem de tare, incat vreau sa-mi scot din minte acea noapte. acum dupa 2 ani si cu acelasi partener, inca nu am avut orgasm. si pe langa asta eu nici nu simt nimik cand facem dragoste, pur si simplu parca nu este nimik acolo. cateodata ma doare si nici nu pot sa facem dragoste decat o data pe sapt pt k iarasi ma doare. m-am dus la doctor si mi-a spus k sa i-au lubrifiante si mi-a dat un unguient. dar tot nu ma ajuta. poate doar in cazul durerii, putin. dar despre a avea vreo excitatie sexuala, nici nu se pune problema. ma simt ca si cum as avea un hasndicap fizic. si ma bate gandul sa ma despart si de prietenul meu, care il iubesc enorm si care ma intelege. dar oare cat mai dureaza pana se satura? ma intreaba de fiecare data dak am simtit ceva... si am ajuns la stadiul in care simulez orgasmul numai k sa il vad fericit, pt k nu pot mereu sa-i spun k eu nu simt si nu am simtit nimik niciodata. pls help!

in primul rand fi mai optimista. nu te mai gandi sa-ti parasesti prietenul dak el te intelege,vorbestei,si mergeti la un doctor specialist.
dienuscha
Postat pe 11 Mai 2010 09:41
Daca spui ca va iubiti asa de tare ar trebui sa simti fluturi in stomac si sa iti doresti sa fii cu el intim,cred ca dupa experienta ta,prima,ai ramas cu ceva blocat cum ca te doare,trebuie sa fii mai dezinhibata sa nu te gandesti,iar prietenul tau ar trebui sa insiste mai mult cu preludiul sa iti gaseasca zonele erogene ca sa te faca sa simti ceva.Trebuie sa comunicati si el trebuie sa fie atent si tandru cu tine ca sa te faca sa il doresti cu adevarat,sa fie o placere sa faci dragoste nu un chin.A face dragoste nu inseamna 10 minute,desi uneori pe fuga poti trai foarte intens momentele,iti spun din experienta,trebuie sa simti ca vrei acest lucru si te rog alunga-ti din minte sentimentul de durere,si gandeste-te ca poti trai si poti sa ai parte de clipe minunate si multe orgasme.Vizionati si un filmulet sau alte materiale stimulatoare ale imaginatiei,simte-te frumoasa si dorita,unica si lasa-te in voia simturilor fara sa rationezi.Bafta.
kudika012217
Postat pe 4 Iunie 2010 07:24
Ar trebui sa faceti dragoste macar o noapte da -una nu,e prea putin o data pe saptamana,in locul lui iti dadeam papucii de mult,totusi am o solutie,tu nu-ti cunosti corpul,nu te concentrezi asupra actului sexual atunci cand o faceti,nu traiesti alaturi de partener actul in sine,astepti sa vina orgasmul ca pe un cadou,fara sa muncesti un pic:Solutia ar fi sa faceti sex oral pana va plictisiti,cand te-ai plictisit ai sa zici bag-o ca nu mai pot,te doresc,bla,..bla,..chestii de astea.Imi pare rau ptr tine ca nu stii ce este ala orgasm,chiar daca schimbi partenerul problema asta e posibil sa nu se rezolve....ia-ti o trimitere la neuropsihiatrie daca pasarica zici ca e sanatoasa
gringodaniel77
Postat pe 4 Iunie 2010 18:15
cred ca partenerul tau a fost putin c-am cioban
iarasi trebuie sa spun ca in cazul tau trebuia sa te i-a usor combinat cu un preludiu
de exceptie tinind seama ca este prima data
din pacate pt tine cred ca alt partener iti va satisface poftele
LOPY_71
Postat pe 4 Iunie 2010 21:02
Sincer eu sunt in aceeasi situatzie k shi tine...diferentza e k la mine se intampla doar de vreo 5 luni! m-a durut foarte tare prima data shi continua sa ma doara la fiecare act sexual....asha k pur shi simplu evit sa mai fac sex! sunt foarte ingrijorata shi chiar as vrea sa merg la un specialist,dar nush cum sa il gasesc tzinand cont k problema e kam ...ciudata!
qu33n_in_darkness888
Postat pe 6 Iunie 2010 16:49
De la: qu33n_in_darkness888, la data 2010-06-06 16:49:03Sincer eu sunt in aceeasi situatzie k shi tine...diferentza e k la mine se intampla doar de vreo 5 luni! m-a durut foarte tare prima data shi continua sa ma doara la fiecare act sexual....asha k pur shi simplu evit sa mai fac sex! sunt foarte ingrijorata shi chiar as vrea sa merg la un specialist,dar nush cum sa il gasesc tzinand cont k problema e kam ...ciudata!

offf, sper ca la tine sa se rezolve repede. poti merge la ginecolog si daca este ceva care se poate trata o sa-ti zica el, iti da un unguent ca sa te lubrifiezi mai bine sa sa nu te mai doara. daca la tine doar asta este. incearca si asa, cine stie poate tu ai mai mult noroc!
dodod
Postat pe 6 Iunie 2010 19:25
Buna sa stii ca te inteleg perfect si eu am aceeasi problema ca si tine..nu simt absolut nimik in timpul actului sexual...:( ma gandeam ca sunt singura femeie..care are acesr 'handicap' sa zic asa...si eu sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani si ceva..am mai fost cu un singur baiat inaintea lui si tot aceeasi situatie..Ma simt si eu frustrata..ca na vreu si eu sa stiu ce inseaman orgasmul ..dar..sper sa se intample..odata si la mine..PS:daca cumva reusesti sa ma anunti si pe mine ce metoda ati abordat...:D(eu nu am avut probleme de prima data...)
lady_V
Postat pe 7 Iunie 2010 18:28
http://www.romedic.ro/centrul-medical-mediclass/servicii/Sexologie
succes
miss_darine
Postat pe 7 Iunie 2010 21:34
Si eu am trecut prin aceasi situatie numai k eu si sangeram...eu am inceput sa iau anticonceptionale si a trecut un an de zile de cand le iau si nu am mai avut dureri...si faptul k nu simteam nimic am vorbit cu prietenul,m-a inteles si m-a ajutat sa trec peste...a avut multa rabdare cu mn si am trecut peste toate problemele.eu te-as sfatui sa vb cu el si sa il rogi sa puna mai mult accent pe preludiu.si sa te faca sa te simti iubita si vei vedea k simti.mult succes si lasate iubita
laura_maria
Postat pe 8 Iunie 2010 21:53
..eu mi.am inceput viata sexuala aqm un an, mai exact la 20 aproape 21 de ani... ma durut si pe mn k pe orice fata ...la inceput n.a fost chiar placut ..dar a fost fff atent cu mn..sincer fff mult timp nu am simtit nimic.. dar aqm 3/4 luni am inceput sa simt si eu "placere"...sincer totul se bazeaza pe incredere si comunicare...eu sincer sunt ff pudica...si nu.mi prea place sa vb despre sub..poa o sa zice-ti : bn k iti place sa faci!!!..dar aqm ne simtim bn aman2...comunicam..doar asa putem afla ce ne place ..si ce ne face sa ne simtim bn si sa ajungem la orgasm..
deeamia
Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:28
De la: deeamia, la data 2010-11-20 19:28:58...eu sincer sunt ff pudica...si nu.mi prea place sa vb despre sub..poa o sa zice-ti : bn k iti place sa faci!!!..dar aqm ne simtim bn aman2...comunicam..doar asa putem afla ce ne place ..si ce ne face sa ne simtim bn si sa ajungem la orgasm..


principala problema cu sexul si orgasmul, e chiar in fata voastra....VA E RUSINE DE SEX

cum te poti bucura de ceva de care iti este rusine? iar daca mai adugam si faptul ca multe femei nu sunt multumite de propriul corp, deja reteta pentru lipsa orgasmului este aproape completa

282&co


battleofwits
Postat pe 20 Noiembrie 2010 19:40
incearca sa iti inveti corpul....daca poti sa te autosatisfaci...atunci vei fi bine....cu cat incerci mai mult cu atat mai bine...sa nu iti fie rusine de propriul corp...si cel mai important...
R E L A X E A Z A T E
eroticus_intimae
Postat pe 27 Noiembrie 2010 19:22
De la: battleofwits, la data 2010-11-20 19:40:03
De la: deeamia, la data 2010-11-20 19:28:58...eu sincer sunt ff pudica...si nu.mi prea place sa vb despre sub..poa o sa zice-ti : bn k iti place sa faci!!!..dar aqm ne simtim bn aman2...comunicam..doar asa putem afla ce ne place ..si ce ne face sa ne simtim bn si sa ajungem la orgasm..


principala problema cu sexul si orgasmul, e chiar in fata voastra....VA E RUSINE DE SEX

cum te poti bucura de ceva de care iti este rusine? iar daca mai adugam si faptul ca multe femei nu sunt multumite de propriul corp, deja reteta pentru lipsa orgasmului este aproape completa

282&co


mai barbate nu mai face talmes-balmes si nu ma confunda cu o frigida...faci o confuzie grava....
kudika029282
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:25
anastasia_m
Postat pe 28 Noiembrie 2010 11:02
suntff scurt incearca si altceva inafara desex normal

kudika_928766
Postat pe 24 Iulie 2013 22:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog sa imi dati un sfat! 2 De la: _black_betta_ 13 Decembrie 2010 04:20
buna 17 De la: deelisha 15 Mai 2009 18:47
Cum sã îți gãsești o amantã ? 4 De la: kudika_957439 7 Iulie 2014 09:28
Dilema: oare barbatii au idee de cat rau produce infidelitatea lor 40 De la: aly_blondy 11 Februarie 2010 01:31
iesire in "trei" 245 De la: adyna2905 7 Martie 2011 09:12