Mai multe
poate ca s-a mai deschis un topic pe tema asta, dar nu l-am gasit am si eu o intrebare....joi seara am uitate sa-mi iau pastila de logest si mi-am amintit vineri seara la ora 18 si nu am mai luat-o k stiam ca nu-si va mai face efectul am mai citit pe niste saituri si am vazut k trebuie sa ma protejez 7 zile, altii spun sa ma protejez pana la urmatoarea folie....eu mai am 9 pastile de luat pana le termin...cat timp trebuie sa ma protejez?? 7 zile sau pana la urmatoarea folie??multumesc frumos
|
|
ralucutzamicutza Postat pe 9 Mai 2010 20:42 |
|---|
|
tre4buia sa o iei.... ce conteaza doua zile de protectie in plus pt linistea ta? |
|
_oktober_ Postat pe 9 Mai 2010 20:44 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dumnezeule ce am patit???va implor ajutati`ma | 218 | De la: Gabrielle_mereu 6 Septembrie 2009 19:21 |
| PRODUSE PROFESIONALE PT PAR | 10 | De la: anastasia_m 2 Februarie 2010 12:34 |
| Durerea zilnica de cap=sarcina? Heeeelp :( | 7 | De la: yocorrina22 19 Aprilie 2010 14:47 |
|
|
||
| test de sarcina | 3 | De la: inna_1688 17 Iunie 2009 22:46 |
| Amantele....... | 106 | De la: Papusikmika 11 Iunie 2009 21:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.