Mai multe
| trebuia sa vina acum aproape doua luni , mie frica si nu stiu ce sa fac ca n-am prea auzit multe fete sa le intarzie asa de mult si nu stiu ce sa fac,stiu motivul acum un an de zile am inceput sa mananc mai mult si mi sa schimbat metabolismul si in acelasi timp viata mea a devenit sedentara ,am devenit casnica si multa mancare stiti voi , la ginecolog nu este cazul ca n-am infectie sau stiu cse alceva nu-s o rapanoasa ,doar ca m-am ingrasat si am o viata sedentara care de o luna am incercat s-o schimb si sa mananc mai putin voi ce ziceti ca ar trebui sa fac oare ,astept sfaturi | ||
|
kudika002442 Postat pe 10 Mai 2010 18:08 |
||
|---|---|---|
| Faptul ca esti casnica, ma face sa cred ca ai terminat cu scoala, deci ai o oarece varsta si ar trebui sa ai si ceva cunostinte. Intarzie din cauze hormonale, infectii, etc. Sau poate fi vorba de un bebe. Fa-ti un test de sarcina sau mergi la ginecolog. Astepti sa ghicim ce ai? Nu stim! | ||
|
Lowiny Postat pe 10 Mai 2010 18:19 |
||
| incearca la un endocrinolog daca tot te-ai ingrasat...iti va da sa faci atat analize pt tiroida cat si analize pentru dozare hormonala! asta daca nu esti gravida! | ||
|
|
||
|
one_size Postat pe 11 Mai 2010 11:49 |
||
sa-i fie rusine!!!
|
||
|
Dontyyy Postat pe 11 Mai 2010 11:54 |
||
|
toti intarzie in ziua de azi................................vezi sa nu fie vreun spermatozoid blocat pe canal............daca zici ca te ingrasi................sex ai facut cu cateva zile inainte ? daca da .................si nu te-ai protejat...........inseamna ca a ramas o radacina de spermatozoid pe undeva..................se ia cu masaj in zona bucilor - daca afla mata ! |
||
|
marcel_dragus Postat pe 21 Mai 2010 01:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Spitalul de Psihiatrie inchisoarea diavolului | 12 | De la: nicossia 25 Februarie 2010 11:52 |
| pisicutza_razboinca cu profil htlm.....tine-ti sfaturile pt fam | 30 | De la: Calandrinon 20 Decembrie 2009 01:29 |
| buna dimineatza!!!:d | 6 | De la: scorpyoW 20 Iunie 2009 09:48 |
|
|
||
| cum se intele o fecioara cu un sagetator | 3 | De la: Boca 16 Ianuarie 2010 11:22 |
| Am nevoie de parerile voastre....please!!! | 46 | De la: delicacy 19 Mai 2011 17:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.