Setari Cookie-uri

hy

buna va salut si va pwp pe toti..scriu aici pentru ca am nevoie de niste sfaturi..sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani..de ceva timp,cea mai buna prietena a mea ma evita,ma ocoleste si nu prea mai vrea sa iesim impreuna..am intrebat-o ce are,prima data nu a vrut sa-mi spuna,apoi mi-a zis ca este indragostita de prietenul meu si deaia evita sa iesim impreuna..eu i-am spus ca atata timp cat nu ne afecteaza prietenia,poate sa-l placa,dar sa nu se baga peste mine(si nu cred ca ar face asta),si sa nu ma mai evite pt ca suntem prietene de 10 ani..a acceptat,dar acum,nu stiu,parca imi vine mie sa o evit..si nu vreau sa pierd prietenia cu ea..nu stiu ce sa fac..e mai bine sa termin cu ea,sau sa continui stiind ca este indragostita de iubitul meu? multumesc
emylia
Postat pe 24 Mai 2010 10:19
De la: emylia, la data 2010-05-24 10:19:15buna va salut si va pwp pe toti..scriu aici pentru ca am nevoie de niste sfaturi..sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani..de ceva timp,cea mai buna prietena a mea ma evita,ma ocoleste si nu prea mai vrea sa iesim impreuna..am intrebat-o ce are,prima data nu a vrut sa-mi spuna,apoi mi-a zis ca este indragostita de prietenul meu si deaia evita sa iesim impreuna..eu i-am spus ca atata timp cat nu ne afecteaza prietenia,poate sa-l placa,dar sa nu se baga peste mine(si nu cred ca ar face asta),si sa nu ma mai evite pt ca suntem prietene de 10 ani..a acceptat,dar acum,nu stiu,parca imi vine mie sa o evit..si nu vreau sa pierd prietenia cu ea..nu stiu ce sa fac..e mai bine sa termin cu ea,sau sa continui stiind ca este indragostita de iubitul meu? multumesc

Intr-o lume normala, prietena ta ar trebui sa inteleaga, la un moment dat, ca ce simte ea nu e iubire, ci poate putina invidie pe ce ai tu. E normal, intre prietene sa se intample asa ceva, mai ales intr-o prietenie lunga, ca a voastra. O sa dureze putin pana va intelege ca relatia ta cu prietenul tau reprezinta ceva ce ar vrea ea, dar nu are. Asta ar fi intr-o lume noarmala. Insa, experienta mea zice ca prietenii sunt niste curve care abia asteapta sa ti-o faca, in momentul in care ai ceva si ei vor. Succes.
Neamtu
Postat pe 24 Mai 2010 10:24
eu zic sa o puneti de un menaj a trois! si toata lumea o sa fie fericita!
one_size
Postat pe 25 Mai 2010 10:04
De la: emylia, la data 2010-05-24 10:19:15buna va salut si va pwp pe toti..scriu aici pentru ca am nevoie de niste sfaturi..sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani..de ceva timp,cea mai buna prietena a mea ma evita,ma ocoleste si nu prea mai vrea sa iesim impreuna..am intrebat-o ce are,prima data nu a vrut sa-mi spuna,apoi mi-a zis ca este indragostita de prietenul meu si deaia evita sa iesim impreuna..eu i-am spus ca atata timp cat nu ne afecteaza prietenia,poate sa-l placa,dar sa nu se baga peste mine(si nu cred ca ar face asta),si sa nu ma mai evite pt ca suntem prietene de 10 ani..a acceptat,dar acum,nu stiu,parca imi vine mie sa o evit..si nu vreau sa pierd prietenia cu ea..nu stiu ce sa fac..e mai bine sa termin cu ea,sau sa continui stiind ca este indragostita de iubitul meu? multumesc

De regula e mai bine sa previi decat sa te chinui sa repari dupa, asa ca tzine departe "varza "de "capra"ca e mai sigur si mai sanatos.Iti spune una care era cat pe ce sa se trezeasca si fara amica si fara prieten. Eu am renuntat la prietena pentru ca intre timp ma si maritasem cu el .

Postat pe 25 Mai 2010 10:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce nu recunosc unii barbati ca fac sex oral? 65 De la: panduru88 16 Aprilie 2010 13:41
barbati care nu fac oral... 99 De la: aish 25 Iunie 2009 23:03
Topic disparut 30 De la: misoGina 12 Octombrie 2009 16:15
Aveti orgasm? 1 De la: kudika_12958 11 August 2012 09:36
Video-chat.!! 7 De la: anca0704 1 Iunie 2009 17:26