Setari Cookie-uri

il iubesc dar a face dragoste cu el,mi se pare pierdere de timp...help!!!!

am o relatie cu un tip de 1 ani si jumatate. il iubesc foarte mult,facem orice impreuna,totul se invarte in jurul lui....nu am prietene(pt ca toate s-au dovedit s fi orice altcv dar nu si prietene), asa ca m-am atasat foarte mult de iubitul meu,el fiind la ora actuala,prieten,frate,confident,iubit si chiar tata! ne intelegem de minune,vorbim oare in sir la telefon,iar uneori raman la el acasa. aici incepe chinul ca s zik asa...: totul este bine si perfect pana in momentul in care el incepe sa se apropie de mine,evident in cel mai frumos mod posibil pentru a urma ceea ce este normal sa faca 2 oameni intr-o relatie,desi ma atrage enorm de mult si il iubesc ..... ii raspund la provocari,se intampla uneori chiar s am chef si sa imi placa dar nu prea mult timp.mie mi se pare ca el are o probleme si ca vrea prea mult.adik pt mine,daca trece o ora si noi tot ne aflam in pat,este strigator la cer! desi el ar mai vrea. totul este bun si frumos pana in momentul in care am avut eu un orgasm...dupa,nici daca vreau nu mai pot face nimik,incerc s fac cv de dragul lui dar...nu pot!si de aici incepe cearta si multe suspiciuni ale lui in legatura cu apetitul meu destul de scazut,desi mie mi se pare ca sunt in regula si 30 de minute sunt suficiente. va rooooog mult,da-ti si voi o parere,ajutati-ma intr-un fel.
kudika172956
Postat pe 31 Mai 2010 13:16
30 de min de?? nu e nici o problema cu tine, esti perfect normala asa cum si el e perfect normal. numa ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. crede'ma cunosc sentimentul. pt mine unt suficiente 3 min la 30 de zile .. dar na... vb si tu cu el deschis, spune'i care e problema, si fara sa se supere ca nu are motiv.
Shhh
Postat pe 31 Mai 2010 13:20


unde-i ala de se prapadeste pe jos de ras???
tocmai cand vroiam sa spun ca asta chiar a fost o zi de tot "rahatul"!
sti ce fata mea cauta pe aici pe forum ca era o tipa ce se vaita ca pe al ei il tine prea mult si poate cadeti la o intelegere si faceti schimb!
touch_me
Postat pe 31 Mai 2010 13:41
Aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie...asta era un motiv foarte puternic de cearta. Pana cand intr-o zi m-am trezit la realitate si am pus punct relatiei. Pentru ca, era clar...nu ne potriveam...fiecare avea aspiratiile lui. Adica inteleg k te simti atras de mine si vrei mai tot timpul, dar sunt si eu om si, mai presus de asta, sunt femeie. Si acum suntem despartiti de cateva luni, si-acum ma mai cauta si plange de cate ori ma vede si-mi jura ca daca i-as mai da o sansa, ar fi capabil sa o facem si o data la 2 luni Si nu-mi pare deloc rau de decizia luata..pentru ca nu-mi placea postura in care eram pusa...sa imi autosugestionez uneori sa fac dragoste cu el, desi eu n-aveam nici un chef. Gata cu compromisurile, fetelor, mai ganditi-va si la voi, nu numai la ei! Asa ca stii care e sfatul meu...
brunette_girl
Postat pe 6 Iunie 2010 08:26
Sa fiu sincera, si eu l-as lasa. Daca nu-i potrivire (si) in pat, incet-incet, sentimentul de iubire pe care i-l porti se va duce. Nu-i vina ta, dar nici a lui. Dar nu sta langa un barbat cu care nu te potrivesti sexual, ca nu va functiona. Sexul n-ar trebui sa fie un motiv de cearta, dar nici de acumulat frustrari. Nu-i corect fata de nicio parte.
Si nu cred ca va intelege vreodata ca nu orice femeie e capabila sa stea pe spate ore in sir. Sa-si caute una pe masura.
rashela
Postat pe 6 Iunie 2010 09:14
Si ia sa vezi ca atunci cand vei gasi persoana intr-adevar potrivita, iti vei dori tu sa faceti dragoste, fara a simti ca el te preseaza sau fara a o face numai ca sa se simta el bine...Eu nu regret o clipa decizia luata, iar pe deasupra ma simt f.bn (desi l-am iubit enorm)....Conteaza f.mult sa fiti pe aceeasi lungime de unda, chiar si acolo, in pat.
brunette_girl
Postat pe 6 Iunie 2010 17:57
wow cat il tine?
daria88
Postat pe 7 Iunie 2010 16:44
-vreau sa te anut draga mea ca partenerul tau nu te-a inselat,,,a facut si el un bine,,,,cat ai primit tu atata ia dat si la prietena ta ,,ca nu a avut mai mult, aceis lungime de carnat ,zi mersi,
kudika101704
Postat pe 8 Iunie 2010 00:07
Cred ca ar trebui sa-l pastrezi ca pe un amic , prieten , frate , tata.....daca tot ziceai ca le tine locul.....nicidecum nu de iubit.Cand iubestI un barbat atunci o faci cu pasiune , nu se poate una fara cealalta , iar cand exista pasiune nu te uiti la ceas ca a durat 30 de min sau 3 min , ca s-a intamplat odata sau de "n" ori intr-un anumit interval timp.....decat doar daca nu vrei sa faci vreo statistica ...
Intr-o poveste de iubire cele mai frumoase momente sunt cele din intimitatea cuplului , iar daca tie tocmai aceste momente nu-ti plac....va pierdeti vremea .
pitzurel
Postat pe 8 Iunie 2010 08:12
dupa parearea mea, sexul nu trebuie sa lipseasca intr-o relatie, este poate la fel de important ca respectul dintre cei doi! daca ajunge sa fie un calvar pentru unul din voi, atunci e timpul sa iti ridici un semn mare de intrebare: unde este problema? Nu ar trebui sa te gandesti cu groaza la acel moment, iar din punctul meu de vedere, cu cat dureaza mai mult acele minute de tandrete, cu atat mai bine!
kreatzamea
Postat pe 8 Iunie 2010 09:52
eu sincer, nu prea am inteles o iota....adica tu nu vrei sa faci sex cu el? ha? dami-l mie.... sa faci sex cu persoana draga e ceva.....mai, mie nici trei ore nu imi ajung, nu zic de o noapte intreaga,ok, excludem zilele aglomerate cand suntem obosititi.....dar asa....hello,domnisoara...daca vrei un tatik doar,cauta in alta parte, nu in iubitul tau si in plus, cel mai rau lucru e sa nu ai prietene...ei, na....toate s-au dovedit a fi....aham, sau poate tu ai ales pe cine nu trebuie....in fine...pierdre de timp, desparte-te de el si lasa pe alta sa-i satisfaca nevoile daca tu nu esti in stare...
inaflorea88
Postat pe 8 Iunie 2010 10:01
ce prost esti
angell12
Postat pe 8 Iunie 2010 12:27
cred ca esti frigida papusico.in 30 de minute trebuie sa ai cel putin 3 orgasme.asta daca nu stai sa mananci seminte in timp ce faci sex sau te preseaza datoriile la banca.concentreaza-te pe problema ca altfel n-o sa gasesti niciunul pe pofta pasaricii tale.
kudika110392COSTI
Postat pe 12 Iunie 2010 05:14
Interesant..Relatia mea se potriveste foarte bine cu a ta,doar ca eu de abia acum o luna jumate mi`am inceput viata sexuala.. si pentru ca durerea inca persista,pot sta si mai mult,dar la mine nu e cazul sa stau eu mult si sa ma rog sa se termine,deoarece prietenul meu lucreaza si seara este foarte obosit.. deci mai mult de 30 de min la mine nu ar tine oricum.Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el,insa nu in pat..sau dupa ce a`ti consumat fapta.. si nu astepta asa zisul "moment potrivit",pentru ca dupa tine nu o sa vina niciodata acel moment.Pur si simplu deschide subiectul fara niciun fel de retinere si incearca sa ii explici intr`un mod in care sa nu fie deranjat..sau sa devina suspicios.Incearca sa ii spui ca,corpul tau nu poate mai mult de atat.. Si inca ceva,incearca sa il surprinzi cu ceva nou si tu sa detii controlul,asa vei putea prescurta tot actul sexual.. iar el cu siguranta te va intreba de ce te`ai oprit,iar tu ii vei putea spune..ca o sa continuati a doua zi,deoarece vrei sa pastrezi acest "nou" in relatie. Eu asa as proceda..sper acum sa nu faci direct ce am zis eu,gandeste intai problema..si gandeste`te la reactiile lui.Iar apoi actioneaza.Mult succes!
mademoiselle_a
Postat pe 12 Iunie 2010 05:30
Asta nu e dragoste adevarata, pasionala cum ar trebui sa existe in orice relatie mai ales dupa doar un an jumate.Eu cred ca din cauza faptului ca tu nu ai o viata sociala (nu ai prietene, nu ai si alte persoane cu care sa-ti imparti bucuriile si trairile) confuzi sentimentele de amicitie si nevoia de afectiune cu sentimentul de iubire, de aceea nu va potriviti sexual.Nu conteaza cat dureaza atata timp cat nu o faci de nevoie ci din placere si dorinta.Sfatul meu este sa incerci sa faci in asa fel incat universul tau sa nu mai trepideze in jurul lui, pt ca asta te face pe tine confuza iar lui fara sa vrei ii vinzi sperante desarte.Nu vei fi niciodata fericita asa.Si in plus asa cum zicea o persoana mai sus, intimitatea din cuplu este extrem de inportanta intr-o relatia.Este baza increderii si mai ales fundamentul solid al dragostei.Iti doresc mult bafta si incearca sa nu renunti la viata ta sociala!
IUBY88
Postat pe 12 Iunie 2010 05:33
sustin comentariul de mai sus si la randul meu iti spun :
- draga mea pastreaza-l pe amicul tau pe post de ''cutie de rezonanta'' ca de asta il tii, aici nu e vorba de relatie de iubire , cel putin nu din partea ta, te simti bine langa el atat cat iti este confident si deci te asculta..insa doar atat ai tu nevoie de la el, nu constientizezi?
daca tu il vezi ca un ''tata'' automat ti-ai blocat subconstientul si deci relatia sexuala este doar o obligatie parteneriala-asa o consideri...
activitatea lui sexuala, care tu o consideri intensa si de lunga durata (este normal sa-ti para asa cand nu e iubire la mijloc) denota ca el se simte bine cu tine...exista multe femei care se plang de ejacularea precoce a partenerului si si-ar dori un act sexual prelungit-asta pt ca-si iubesc partenerul..
se pare ca ai o mare problema in a-ti alege prietenele... sa stii ca in relatiile cu ceilalti ne oglindim personalitatea,defectele,calitatile, cand ai o problema cu cineva de fapt iti sunt reflectate tie propriile-ti probleme (asta nu inseamna ca si persoana respectiva nu le are)...
te-as sfatui sa faci o introspectiva a copilariei tale deoarece de aici iti provin toate problemele, analizeaza relatia cu familia,fratii,surorile tale (daca ai),e foarte important.
rezolva-ti problemele personale interne, imbunatateste-ti relatia cu familia (aici ai o mare problema) accepta-ti defectele si schimba-ti modul de gandire..
in relatiile cu ceilalti trebuie sa fim sinceri,corecti si generosi sisa nu-i folosim, caci totul se intoarce impotriva noastra.
Vad zilnic multe cazuri de egoism in relatii, unul din parteneri sta cu celalat doar pt propriile-i interese, rar foarte rar vad cazuri de dragoste si compatibilitate adevarata.
Majoritate interlocutorilor mei sunt persoane care s-au casatorit din orice alt motiv , mai putin dragoste si constientizarea obligatiilor unui parteneriat; lipsa de experienta de viata este un alt mare impediment..as sfatui toti tinerii sa nu se casatoareasca mai devreme de 30-35 de ani, deoarece la aceasta varsta incepe constientizarea responsabilitatilor intr-o relatie precum si identificarea iubirii reale...
O relatie in care partenerii convietuiesc deja de 1 an si ''treaba'' nu merge nu are rost sa continue, este inutil sa stai intr-o relatie constrans de anumite interese, pe fond psihic de vor declansa nenumarate afectiuni si vor fi greu de vindecat, vor fi cauza unor probleme de mai tarziu..
te sfatuiesc sa-ti recunosti sentimentele sincer fata de el si sa ramaneti amici, insa nu veti ramane nici macar amici deoarece el te vede ca pe o iubita nu ca pe o amica...iar tu cand nu-l vei avea pe post de ''cutie de rezonanta'' nu-ti va mai fi de folos...
psihoterapeut
Postat pe 12 Iunie 2010 05:40
nena,cu criza care este de 10 ani in tara si tu te plangi de asta,este o batjocura penrru toti...ce n.ai=cand o sa faci o casa si un copil,sa lucrezi 14 ore pe zi,el sa doarma de obosit sau cu altele si tu sa astepti ,atunci sa vedem ce pofte ai,,,asta da problema,o relatie adevarata nu numara decat in minus orice minut petrecut impreuna...tu nu iubesti,nu-ti bate joc de el,sentimente nu ai,sigur iesi cu el din motive de liniste materiale si nu nstii sa faci nici dragoste...cauta lumanari,bai,muzica,ceva dulce pe masa si un neglijesuav pe tine,misca-te in part ca sa termine mai repede daca atat te deranjeaza...trebuie sa fii creativa sa´l pastrezi cu acelasi interes peste 2 ani,,,trebuie sa le dam viagra la majoritatea pentru atata stress care elimina orice dorinta sexuala si tu...maturizeaza-te un pic si apoi deschide astfel de subiecte...
kudika132747
Postat pe 12 Iunie 2010 06:04
De la: kudika132747, la data 2010-06-12 06:04:26nena,cu criza care este de 10 ani in tara si tu te plangi de asta,este o batjocura penrru toti...ce n-ai?=cand o sa faci o casa si un copil,sa lucrezi 14 ore pe zi,el sa doarma de obosit sau cu altele si tu sa astepti ,atunci sa vedem ce pofte ai,,,asta da problema,o relatie adevarata nu numara decat in minus orice minut petrecut impreuna...tu nu iubesti,nu-ti bate joc de el,sentimente nu ai,sigur iesi cu el din motive de liniste materiale si nu stii sa faci nici dragoste...cauta lumanari,bai,muzica,ceva dulce pe masa si un neglije-suav pe tine,misca-te in pat ca sa termine mai repede daca atat te deranjeaza...trebuie sa fii creativa sa´l pastrezi cu acelasi interes peste 2 ani,,,trebuie sa le dam viagra la majoritatea pentru atata stress care elimina orice dorinta sexuala si tu...maturizeaza-te un pic si apoi deschide astfel de subiecte...
kudika132747
Postat pe 12 Iunie 2010 06:08
spunei asta el vrea sa o lungeasca sa isi arate barbatia si crede ca te face sa te simti bine .doar spunei ca a fost super bine si ca nu vrei sex vrei pasiune
kudika108203
Postat pe 12 Iunie 2010 06:13
De la: kudika172956, la data 2010-05-31 13:16:06am o relatie cu un tip de 1 ani si jumatate. il iubesc foarte mult,facem orice impreuna,totul se invarte in jurul lui....nu am prietene(pt ca toate s-au dovedit s fi orice altcv dar nu si prietene), asa ca m-am atasat foarte mult de iubitul meu,el fiind la ora actuala,prieten,frate,confident,iubit si chiar tata! ne intelegem de minune,vorbim oare in sir la telefon,iar uneori raman la el acasa. aici incepe chinul ca s zik asa...: totul este bine si perfect pana in momentul in care el incepe sa se apropie de mine,evident in cel mai frumos mod posibil pentru a urma ceea ce este normal sa faca 2 oameni intr-o relatie,desi ma atrage enorm de mult si il iubesc ..... ii raspund la provocari,se intampla uneori chiar s am chef si sa imi placa dar nu prea mult timp.mie mi se pare ca el are o probleme si ca vrea prea mult.adik pt mine,daca trece o ora si noi tot ne aflam in pat,este strigator la cer! desi el ar mai vrea. totul este bun si frumos pana in momentul in care am avut eu un orgasm...dupa,nici daca vreau nu mai pot face nimik,incerc s fac cv de dragul lui dar...nu pot!si de aici incepe cearta si multe suspiciuni ale lui in legatura cu apetitul meu destul de scazut,desi mie mi se pare ca sunt in regula si 30 de minute sunt suficiente. va rooooog mult,da-ti si voi o parere,ajutati-ma intr-un fel.



ei bine cand esti cu el in pat incearca sa dureze ceva mai mult si la tine!!si mie mi se intampla cu fostul meu la fel(un an si 7 luni aveam impreuna) dupa orgasm pt mine se termina totul si daca continuam d dragul lui cum zici tu ma durea!!si asta nu e treaba!!chestia e ca m-am despartit d el din mai multe motive desi era intr-un moment dat totul!!acum am alta pereche ce chiar nu ma deranjeaza sa stau 3 ore cu el in pat si dupa ce odihnim un pic s-o luam d la capat!!incearca si tu sa controlezi situatia!!nu treceti repede la treaba!!iubitiva inainte cu multa pasiune cu mult drag!!asa nu o sa te plictisesti!!spunei ce trebuie sa-ti faca daca nu-ti place cea ce-ti face!!probeaza si mai povestesti!!
valentinacristina
Postat pe 12 Iunie 2010 07:47
bun raspuns. cand esti atrasa de cineva dorinta de apropiere e mare .adevarat, daca aici nu merge, nu stiu....
kudika098045_geanus
Postat pe 12 Iunie 2010 08:00
dar ce spui de mine,ca am stat intr-o relatie 4 ani si nu stiu daca am avut 10 orgasmuri si in ultimul an nici nu mai stiu daca am avut vreunul.acum am intalnit un baiat care sa zicem ca nu se mai satura si ce imi place chestia asta.gandeste-te ca eu am orgasmul la inceputul actului sexual si dupa aceea mai dureaza inca vreo ora,dar mie imi place sa-l simt ,daca intelegi ce vreau sa spun.eu nu spun nici sa stai cu el, nici sa te desparti de el.dar daca orgasmul exista de fiecare data ,gadeste-te bine.
neytyry
Postat pe 12 Iunie 2010 08:01
bine i-ai zis.daca are nevoie de ajutor sa caute pe altcineva, alt barbat.
kudika098045_geanus
Postat pe 12 Iunie 2010 08:05
buna! esti in regula,nu ai de ce sa-ti fie jena!esti o persoana cit se poate de normala,dar trebuie sa comunicati amindoi si sa fiti mai deskisi unul cu celalalt,atunci cind va aflati in pat! ceea ce e important,trebuie sa-i spui partenerului tau exact ce-ti place sa faca el,iar la rindul lui el trebuie sa-ti spuna tie! deci nu e nici o problema cu voi doi,dar trebuie sa cadeti de adord in ceea ce priveste viata voastra sexuala! daca mai doresti niste sfaturi, asta e id-ul meu:
tiparul73 ,ma poti contacta in fiecare seara dupa ora 22.00,poate iti mai pot oferi sfaturi!
sa avetiun wekend minunat si traiti ca si cum ar fi prima zi in care v-ati cunoscut!
toate cele bune!
kudika152682
Postat pe 12 Iunie 2010 08:16
intr-o relatie ,ca totul sa fie cit de cit perfect,in pat trebuie sa fiti amanti si sa faceti tot ce va trece prin cap,iar in privinta apetitului tau sexual eu cred, ca de vina pot fi si alte probleme sociale sau profesionale, si e normal ca noi romani sa ne purtam asa, ne gandim chiar si in pat cand facem dragoste ,,,oare ce mancam maine ,,,sau ce fac daca nu gasesc servici,,,etc...sint probleme pe care toata lumea le are .sfatul meu e ca in pat sa incercati sa fiti amanti,fara rusine,vorbiti si faceti tot ce trebuie sa faceti cu un amant,
alin_madrid
Postat pe 12 Iunie 2010 08:21
stii ceva...marita_te cu el ca sa nu_l mai vezi TATA,FRATE,ETC.fa_l sa se simta bine si relatia voastra se va schimba..nu_l arunca la cos..el nu e vinovat..vei regreta mai tarziu.orice neplacere in viata e un pas inapoi.iti place sa mergi precum racul?sunt altele mai importante..nu va incurcati in detalii..
kudika152437
Postat pe 12 Iunie 2010 08:29
inceark sa stati de vb este singura solutie
kudika184839
Postat pe 12 Iunie 2010 08:35
draga mea , parerea mea este ca , intr-un cuplu , amandoi trebuie sa faca anumite concesii.nimeni nu este perfect.eu cred ca daca te si iubeste atat de mult cum te si doreste , este cazul sa aveti o discutie deschisa, in care sa va spuneti unul altuia ce va place si ce nu , si , de comun acord sa ajungeti la o intelegere.a intelege si a respecta dorintele partenerului inseamna mai mult decat iubire. daca tu il iubesti asa de mult cum spui , vei putea gasi o cale spre armonie.acelasi lucru este valabil si pentru el.intrebarea care cred ca ar trebui sa ti-o pui este in primul rand : il iubesti sau te simti doar confortabil cu el deoarece te intelege si-ti este ca un frate ,tata , etc...., pentru ca , in acest caz , este vorba de altceva.asadar, incearca sa-ti lamuresti sentimentele mai intai in fata ta , si apoi vei vedea ce ai de facut.
kudika095878
Postat pe 12 Iunie 2010 08:42
Buna! a spune ca a face dragoste cu el e o pierdere de timp....mi se pare ceva aberant in cazul in care spui ca-l iubesti.Sau el te iubeste mai mult decat tu pe el sau este posibil ca tie sa nu-ti place la fel de mult sa faci dragoste asa cum ii place lui.Este normal ca doua persoane care se iubesc,la varsta voastra sa faca dragoste de mai multe ori pe zi sau noapte,dar daca tu nu vrei la fel de mult ca el,trebuie sa vorbiti,fara dialog cu exista intelegere.Am intalnit persoane care snt mai amatoare de sex dar si altele mai putin amatoare si daca au vb cu partenerii au relatii reusite care sunt de fapt casniciii ce dureaza de ani de zile.Discutati petema asta cand stati la o cafea sau la tv sau la plimbare.Bafta!
mimishor957
Postat pe 12 Iunie 2010 08:48
eiu cred ca iti faci prea multe griji si de aia nu poti continua... relaxeaza-te si bucura-te de moment
B3ndiss
Postat pe 12 Iunie 2010 08:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
desene animate 72 De la: yumy 17 Iulie 2010 08:08
e vara .... fetelor...va recomand pudra epilatoare ... practic, ieftic si ff eficient 24 De la: touray 12 Mai 2012 17:39
Plante pt o terasa deshisa - sugestii 2 De la: Full_Metal_Jacket 7 Mai 2010 00:16
Ati reusit vreodata sa faceti ceva ce nu credeati ca e posibil? 15 De la: Achillesluv 18 Ianuarie 2015 17:51
cum ati vrea sa fie viata voastra? 28 De la: sirghea 27 Iulie 2010 14:34