Mai multe
| So... Care dintre voi ati fi foarte foarte amabile cu seful pt ca si el sa fie foarte foarte amabil cu voi cand apare un post liber? | ||
|
anamaria_gold Postat pe 17 Iunie 2010 15:37 |
||
|---|---|---|
mda,cred ca ti-ai putea face cariera din asta
|
||
|
mitura Postat pe 19 Iunie 2010 23:36 |
||
Ai multi sefi ??
|
||
|
|
||
|
mj300877 Postat pe 26 Iunie 2010 22:53 |
||
| Eu una nu as face asta. Ori pot sa obtin postul prin propriile forte ori mai bine o las balta.Nu as avea nici o multumire.Mi-ar sta avatajele in gat.Dar...fiecare face cum crede. | ||
|
iulia75__ Postat pe 27 Iunie 2010 10:19 |
||
FETELOR!!!!! toate ,toate,toate,fetele sau culcat,se culca,se vor culca cu sefii in schimbul unor avantaje,asa este de cand lumea,!!!!! unele recunosc,altele sunt discrete!!!! cele care sunteti f.tinere mai ave-ti timb,alege-ti totusi seful cel mai sef,!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
berenz Postat pe 27 Iunie 2010 11:58 |
||
Nu generaliza! Mai sunt si femei pe lumea asta care pun mintea la inaintare in relatia cu seful si nicidecum.........
|
||
|
Barbie30 Postat pe 27 Iunie 2010 12:05 |
||
De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 aici te contrazic...iar generalizezi ...mai sunt care nu s-au culcat dar poate se vor culca asta nu stiu...dar oricum sunt destule care nu se vor culca niciodata cu seful...chiar daca sufera pentru faptul ca nu pot ocupa postul respectiv...dar mai devreme sau mai tirziutot se vor realiza.poate chiar mai bine decit trecind prin patul tuturor...sefilor. :
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 27 Iunie 2010 12:06 |
||
De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 nu zau!!! asa faci tu,poate... |
||
|
suflet_calator Postat pe 27 Iunie 2010 12:07 |
||
De la: suflet_calator, la data 2010-06-27 12:07:00De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 lasa ca o sa aiba...concurenta cu o noua secretara..care-i fura postul lasa-ne pe noi...ca suntem ne-in-trend hai sa invatam si muncim cinstit..daca ele vor asta e..hai..noi cinstit..si ele..pe...f...t
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 27 Iunie 2010 12:10 |
||
Corect! Daca reusesti sa "ridici" ceva in mod sigur nu o sa fie gradul!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 27 Iunie 2010 12:30 |
||
De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 Ai perfecta dreptae !!! Daca analizam in profunzime ce inseamna SEF ! si ce inseamna persoana care se culca cu seful pt diversele pozitzii avantajosnice, reiese evidentza clara , ca toata lumea, toate popoarele, se afla in aceasta situatie penibila ... Atentzie !!! Seful poate fi si de gen feminin , precum si curvele sefului pot fi de gen masculin ... Cel ce a refuzat sa se "culce" cu Seful, a murit rastignit pe cruce, altul sau altele au fost arse pe rug, cele ramase in viatza, sint fortzate de parintzii lor sa se inchine sefului, iar ceilaltzi sint presatzi si strivitzi sub piatra impozitelor, mascate sub numele de venituri (salarii) ... Cei ce inca nu sintetzi mortzi de tot, vezi intzelege ce spun... Toata lupta SEFULUI , toata agresiunea lui, toate violurile pe care le activeaza, le face doar cu un singur scop ! Acela de a rupe sufletele din conexiunea lor cu Iubirea !!! Metaforic spus : Sa rupa aripile ingerilor... Seful, este reprezentantul iadului , care se manifesta prin legile statelor , cu rafinament de vampir seducator, ce ne atrage sa-l votam , sa-i deschidem usa sau ferestrele locuintzelor noastre, pt ca el sa ne poata patrunde-n case si sa se hraneasca cu singele nostru.... Ametzeala oarba ca o betzie, manifestarile ignorante fatza de adevar ale popoarelor, este efectul hipnozei vampirice, prin care, frumoasa naiva populatzie, sa-l vada pe gretzosul monstru, ca pe un printz stralucitor ... Le vetzi auzii spunand saracele: Vai dar stiti, ca dar ca vai ca eu nu ma culc cu seful doar pt. ca parintzii mei si cu mine sa ne scapam de piatra torturilor adusa de el peste noi , ci relatzia noastra chiar este bazata pe dragoste Insa adevarul ... este ca toate relatziile cu seful sint bazate doar pe FRICA... iar Bisericile, care stau calare pe fiara si din cupa de aur beau singele sfintzilor, ele , curvele apocaliptice , sint cele care fac reclama , raspandind frica fiarei pe care chiar ele o calaresc.... Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- �mp�rat �i proletar Pe b�nci de lemn, �n scunda tavern� mohor�t�, Unde p�trunde ziua printre fere�ti murdare, Pe l�ng� mese lunge, st�tea posomor�t�, Cu fe�e-ntunecoase, o ceat� pribegit�, Copii s�raci �i sceptici ai plebei proletare. Ah! - zise unul - spune�i c�-i omul o lumin� Pe lumea asta plin� de-amaruri �i de chin? Nici o sc�nteie-ntr-�nsul nu-i candid� �i plin�, Murdar� este raza-i ca globul cel de tin�, Asupra c�rui d�nsul domne�te pe deplin. Spune�i-mi ce-i dreptatea? - Cei tari se �ngr�dir� Cu-averea �i m�rirea �n cercul lor de legi; Prin bunuri ce furar�, �n veci vezi cum conspir� Contra celor ce d�n�ii la lucru-i os�ndir� �i le subjug� munca vie�ii lor �ntregi. Unii plini de pl�cere petrec a lor via��, Trec zilele voioase �i orele sur�d. �n cupe vin de ambr� - iarna gr�dini, verdea��, Vara petreceri, Alpii cu frun�ile de ghea�� - Ei fac din noapte ziu� �-a zilei ochi �nchid. Virtutea pentru d�n�ii ea nu exist�. �ns� V-o predic�, c�ci trebui s� fie bra�e tari, A statelor greoaie care trebuie-mpinse �i trebuiesc luptate r�zboaiele aprinse, C�ci voi murind �n s�nge, ei pot s� fie mari. �i flotele puternice �-armatele f�loase, Coroanele ce regii le pun pe fruntea lor, �-acele milioane, ce �n gr�mezi luxoase Sunt str�nse la bogatul, pe cel s�rac apas�, �i-s supte din sudoarea prostitului popor. Religia - o fraz� de d�n�ii inventat� Ca cu a ei putere s� v� aplece-n jug, C�ci de-ar lipsi din inimi speran�a de r�splat�, Dup� ce-amar muncir��i mizeri via�a toat�, A�i mai purta os�nda ca vita de la plug? Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea �i v-a f�cut s� crede�i c� ve�i fi r�spl�ti�i... Nu! moartea cu via�a a stins toat� pl�cerea - Cel ce �n ast� lume a dus numai durerea Nimic n-are dincolo, c�ci mor�i sunt cei muri�i. Minciuni �i fraze-i totul ce statele sus�ine, Nu-i ordinea fireasc� ce ei a fi sus�in; Averea s� le aperi, m�rirea �-a lor bine, Ei bra�ul t�u �narm� ca s� love�ti �n tine, �i pe voi contra voastr� la lupt� ei v� m�n'. De ce s� fi�i voi sclavii milioanelor nefaste, Voi, ce din munca voastr� abia pute�i tr�i? De ce boala �i moartea s� fie partea voastr�, C�nd ei �n bog��ia cea splendid� �i vast� Petrec ca �i �n ceruri, n-au timp nici de-a muri? De ce uita�i c�-n voi e �i num�r �i putere? C�nd vre�i, pute�i prea lesne p�m�ntul s�-mp�r�i�i. Nu le mai face�i ziduri unde s�-nchid-avere, Pe voi unde s�-nchid�, c�nd �mpin�i de durere Ve�i crede c-ave�i dreptul �i voi ca s� tr�i�i. Ei �ngr�di�i de lege, pl�cerilor se las�, �i sucul cel mai dulce p�m�ntului i-l sug; Ei cheam�-n voluptatea orgiei zgomotoase De instrumente oarbe a voastre fiici frumoase: Frumse�ile-ne tineri b�tr�nii lor distrug. �i de-ntreba�i atuncea, vou� ce v� r�m�ne? Munca, din care d�n�ii se-mbat� �n pl�ceri, Robia via�a toat�, lacrimi pe-o neagr� p�ine, Copilelor p�tate mizeria-n ru�ine... Ei tot �i voi nimica; ei cerul, voi dureri! De lege n-au nevoie - virtutea e u�oar� C�nd ai ce-�i trebuie�te... Iar legi sunt pentru voi, Vou� v� pune lege, pedepse v� m�soar� C�nd m�na v-o �ntinde�i la bunuri z�mbitoare, C�ci nu-i iertat nici bra�ul teribilei nevoi. Zdrobi�i or�nduiala cea crud� �i nedreapt�, Ce lumea o �mparte �n mizeri �i boga�i! Atunci c�nd dup� moarte r�splat� nu v-a�teapt�, Face�i ca-n ast� lume s� aib� parte dreapt�, Egal� fiecare, �i s� tr�im ca fra�i! Sf�rma�i statuia goal� a Venerei antice, Arde�i acele p�nze cu corpuri de ninsori; Ele st�rnesc �n suflet ideea neferice A perfec�iei umane �i ele fac s� pice �n ghearele uzurei copile din popor! Sf�rma�i tot ce a���� inima lor bolnav�, Sf�rma�i palate, temple, ce crimele ascund, Zv�rli�i statui de tirani �n foc, s� curg� lav�, S� spele de pe pietre p�n� �i urma sclav� Celor ce le urmeaz� p�n' la al lumii fund! Sf�rma�i tot ce arat� m�ndrie �i avere, O! dezbr�ca�i via�a de haina-i de granit, De purpur�, de aur, de lacrimi, de ur�t - S� fie un vis numai, s� fie o p�rere, Ce f�r' de patimi trece �n timpul nesf�r�it. Zidi�i din d�rm�ture gigantici piramide Ca un memento mori pe al istoriei plan; Aceasta este arta ce sufletu-�i deschide Naintea veciniciei, nu corpul gol ce r�de Cu mutra de v�ndut�, cu ochi vil �i viclean. O! aduce�i potopul, destul voi a�teptar��i Ca s� vede�i ce bine prin bine o s� ias'; Nimic... Locul hienei �l lu� cel vorbare�, Locul cruzimii vechie, cel lins �i pizm�tare�, Formele se schimbar�, dar r�ul a r�mas. Atunci v� ve�i �ntoarce la vremile-aurite, Ce mitele albastre ni le �optesc ades, Pl�cerile egale egal vor fi-mp�r�ite, Chiar moartea c�nd va stinge lampa vie�ii finite Vi s-a p�rea un �nger cu p�rul blond �i des. Atunci ve�i muri lesne f�r� de-amar �i grij�, Feciorii-or tr�i-n lume cum voi a�i vie�uit, Chiar clopotul n-a pl�nge cu limba lui de spij� Pentru acel de care norocul avu grij�; Nimeni de-a pl�nge n-are, el traiul �i-a tr�it. �i boale ce mizeria �-averea nefireasc� Le nasc �n oameni, toate cu-ncetul s-or topi; Va cre�te tot ce-n lume este menit s� creasc�, Va bea p�n-�n fund cupa, p�n' va vrea s-o zdrobeasc�, C�ci va muri c�nd nu va avea la ce tr�i. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pe malurile Senei, �n faeton de gal�, Cezarul trece palid, �n g�nduri ad�ncit; Al undelor greu vuiet, vuirea �n granit A sute d-echipajuri, g�ndirea-i n-o �n�al�; Poporul loc �i face t�cut �i umilit. Z�mbirea lui de�teapt�, ad�nc� �i t�cut�, Privirea-i ce cite�te �n suflete-omene�ti, �i m�na-i care poart� destinele lume�ti, Cea grup� zdren�uit� �n cale-i o salut�. M�rirea-i e �n tain� legat� de ace�ti. Convins ca voi el este-n n�l�imea-i solitar� Lipsit� de iubire, cum c� principiul r�u, Nedreptul �i minciuna al lumii duce fr�u; Istoria uman� �n veci se desf�oar�, Povestea-i a ciocanului ce cade pe il�u. �i el - el v�rful m�ndru al celor ce apas� - Salut�-n a lui cale pe-ap�r�torul mut. De a�i lipsi din lume, voi cauza-ntunecoas� De r�sturn�ri m�re�e, m�rirea-i radioas�, Cezarul, chiar Cezarul de mult ar fi c�zut. Cu ale voastre umbre nimica crez�toare, Cu z�mbetu-v� rece, de mil� p�r�sit, Cu mintea de dreptate �i bine r�z�toare, Cu umbra voastr� numai, puteri �ngrozitoare, La jugu-i el sile�te pe cei ce l-au ur�t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Parisul arde-n valuri, furtuna-n el se scald�, Turnuri ca facle negre tr�snesc arz�nd �n v�nt - Prin limbile de fl�c�ri, ce-n valuri se fr�m�nt, R�cnete, vuiet de-arme p�trund marea cea cald�, Evul e un cadavru, Paris - al lui morm�nt. Pe stradele-ncru�ite de fl�c�ri orbitoare, Sui�i pe baricade de bulg�ri de granit, Se mi�c batalioane a plebei proletare, Cu cu�me frigiene �i arme lucitoare, �i clopote de-alarm� r�sun� r�gu�it. Ca marmura de albe, ca ea nep�s�toare, Prin aerul cel ro�u, femei trec cu-arme-n bra�, Cu p�r bogat �i negru ce pe-umeri se coboar� �i s�nii lor acop�r - e ur� �i turbare �n ochii lor cei negri, ad�nci �i despera�i. O! lupt�-te-nv�lit� �n pletele-�i bogate, Eroic este ast�zi copilul cel pierdut! C�ci flamura cea ro�� cu umbra-i de dreptate Sfin�e�te-a ta via�� de tin� �i p�cate; Nu! nu e�ti tu de vin�, ci cei ce te-au v�ndut! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sc�nteie marea lin�, �i placele ei sure Se mi�c una pe alta ca p�turi de cristal Prin lunce pr�v�lite; din tainica p�dure Apare luna mare c�mpiilor azure, �mpl�ndu-le cu ochiul ei m�ndru, triumfal. Pe undele �ncete �i mi�c� leg�nate Cor�bii �nvechite scheletele de lemn; Trec�nd �ncet ca umbre - �in p�nzele umflate �n fa�a lunei, care prin ele-atunci str�bate, �i-n roat� de foc galben st� fa�a-i ca un semn. Pe maluri zdrumicate de aiurirea m�rii Cezaru-nc� vegheaz� la trunchiul cel plecat Al salciei pletoase - �i-ntinse-a apei arii �n cercuri fulger�nde se pleac� lin sufl�rii A zefirului nop�ii �i sun� caden�at. �i pare c� prin aer �n noaptea �nstelat�, C�lc�nd pe v�rf de codri, pe-a apelor m�riri, Trecea cu barba alb� - pe fruntea-ntunecat� Cununa cea de paie �i at�rna uscat� - Mo�neagul rege Lear. Uimit privea Cezarul la umbra cea din nouri, Prin cre�i ai c�rei stele lin tremur�nd transpar, I se deschide-n minte tot sensul din tablouri A vie�ii sclipitoare... A popoarelor ecouri Par glasuri ce �mbrac� o lume de amar: "�n orice om o lume �i face �ncercarea, B�tr�nul Demiurgos se opinte�te-n van; �n orice minte lumea �i pune �ntrebarea Din nou: de unde vine �i unde merge floarea Dorin�elor obscure s�dite �n noian? Al lumii-ntregul s�mbur, dorin�a-i �i m�rirea, �n inima oric�rui i-ascuns �i tr�itor, Zv�rlire hazardat�, cum pomu-n �nflorire �n orice floare-ncearc� �ntreag� a sa fire, Ci-n calea de-a da roade cele mai multe mor. Astfel umana road� �n calea ei �nghea��, Se pietrific� unul �n sclav, altu-mp�rat, Acoperind cu noime s�rmana lui via�� �i ar�t�nd la soare-a mizeriei lui fa�� - Fa�a - c�ci �n�elesul i-acela�i la to�i dat. �n veci acelea�i doruri mascate cu-alt� hain�, �i-n toat� omenirea �n veci acela�i om - �n multe forme-apare a vie�ii crud� tain�, Pe to�i ea �i �n�al�, la nime se distain�, Dorin�i nem�rginite plant�nd �ntr-un atom. C�nd �tii c� visu-acesta cu moarte se sf�r�e�te, C�-n urm�-�i r�m�n toate astfel cum sunt, de dregi Oric�t ai drege-n lume - atunci te obose�te Eterna alergare... �-un g�nd te-ademene�te: C� vis al mor�ii-eterne e via�a lumii-ntregi." 1874, 1 decembrie |
||
|
denis_3d25 Postat pe 27 Iunie 2010 16:03 |
||
eu cu sefa...se pune...?! dar nu pentru avantaje...
|
||
|
tavi85 Postat pe 27 Iunie 2010 16:10 |
||
De la: tavi85, la data 2010-06-27 16:10:52eu cu sefa...se pune...?! eiiii,na, cred ca voiai sa te dea afara
|
||
|
mitura Postat pe 27 Iunie 2010 16:24 |
||
De la: mitura, la data 2010-06-27 16:24:21De la: tavi85, la data 2010-06-27 16:10:52eu cu sefa...se pune...?! nu sa dau eu afara ceva
|
||
|
tavi85 Postat pe 27 Iunie 2010 16:26 |
||
De la: tavi85, la data 2010-06-27 16:26:47De la: mitura, la data 2010-06-27 16:24:21De la: tavi85, la data 2010-06-27 16:10:52eu cu sefa...se pune...?! si atunci?
|
||
|
mitura Postat pe 27 Iunie 2010 16:38 |
||
eu nu m-as culca cu un mos libidinos...asa cum e seful meu
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 27 Iunie 2010 17:00 |
||
De la: mitura, la data 2010-06-27 16:38:29De la: tavi85, la data 2010-06-27 16:26:47De la: mitura, la data 2010-06-27 16:24:21De la: tavi85, la data 2010-06-27 16:10:52eu cu sefa...se pune...?! sa dau afara ceva de culoare alba ..ca sigur m-ar termina
|
||
|
tavi85 Postat pe 27 Iunie 2010 17:03 |
||
|
Ce relatie cu seful..??????? Si sa stai mereu cu frica in san ca poate vine una mai dotata si mai faina decat tine,,,si isi muta seful privirea la ea,iar tu ramai ,,,,cu...
|
||
|
cami_goanga10 Postat pe 27 Iunie 2010 22:05 |
||
De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 zii zau cu limba scoasa,asa o fi in lumea ta |
||
|
mitura Postat pe 27 Iunie 2010 22:11 |
||
In sfirsit o fata sincera !
|
||
|
kudika012390 Postat pe 28 Iunie 2010 14:52 |
||
....pfffffffff sa faca fiecare cum vor....problema e sa te gandesti bine...pt. ca sunt niste masochisti perversi si mereu sa te santajeze...iti ofera un statut ca sa te "devoreze" putin cate putin...
|
||
|
ionelyizza Postat pe 28 Iunie 2010 15:50 |
||
da' daca ma culc cu sefu' doar pen'ca-i handsome & sexy nu primesc puncte?
|
||
|
daniella_s Postat pe 28 Iunie 2010 18:00 |
||
Asta nu se puncteaza Trebuie sa fie batran si libidinos
|
||
|
Barbie30 Postat pe 28 Iunie 2010 19:13 |
||
Hmmmm, seful meu e un tip tinerel si foarte frumusel, ingrijit, manierat asa ca... de ce nu? dar nu pentru vreun avantaj, ci pentru placere. Asta se pune?
|
||
|
Georgiana77 Postat pe 28 Iunie 2010 20:01 |
||
Daca este casatorit,are amanta sau o relatie se pune!Daca vrei sa iti bati joc de trupul tau.....
|
||
|
Barbie30 Postat pe 28 Iunie 2010 20:07 |
||
|
Interesant subiect.... Fostul sef mi-a spus ca sunt rece, inabordabila, si foarte greu de citit cand am plecat . O colega a fost mai mult fortata sa-si dea demisia - seful avea o feblete fata de ea si se pare ca el era in relatie cu o alta "sefa - director adjunct" - care a facut tot posibilul sa scape de ea. Cu actualul nu mai sunt asa de inabordabila, chiar foarte abordabila, si nu ca-mi este sef ( nu suporta lucrul acesta - suntem colegi ), a avut rabdare doar aluzii foarte subtile pana cand am dat eu de inteles ca este loc de mai mult. In plus ca sa fie complet: suntem ambii casatoriti. |
||
|
kudika20102202 Postat pe 28 Iunie 2010 20:15 |
||
De la: mitura, la data 2010-06-27 22:11:52De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 daca tu ai face asta nu inseamna ca ar face toate..nu generaliza dac mitura nu vrea nu vrea nu tre s-o trimiti tu
|
||
|
tavi85 Postat pe 28 Iunie 2010 20:20 |
||
De la: tavi85, la data 2010-06-28 20:20:18De la: mitura, la data 2010-06-27 22:11:52De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 si mai zic unii de moldovece...ca sunt campioane....deci cum ramine? |
||
|
RUY_BLAS Postat pe 28 Iunie 2010 20:25 |
||
De la: sirghea, la data 2010-06-28 20:25:57De la: tavi85, la data 2010-06-28 20:20:18De la: mitura, la data 2010-06-27 22:11:52De la: berenz, la data 2010-06-27 11:58:46 asta e iar o generalizare...cred ca oamnei considera ca femeile moldovence sunt usoare din cauza saracieri de acolo...pentru ca nu s-a investi prea mult in partea Moldovei! |
||
|
tavi85 Postat pe 28 Iunie 2010 20:32 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-06-28 20:07:59Daca este casatorit,are amanta sau o relatie se pune!Daca vrei sa iti bati joc de trupul tau..... nu stiam ca daca faci sex pentru placere inseamna sa-ti bati joc de corpul tau
|
||
|
Georgiana77 Postat pe 28 Iunie 2010 20:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| job la 45 de ani? | 16 | De la: simonevacska 17 Septembrie 2009 12:04 |
| PRESELECTIE!!! | 2 | De la: dianutza91 8 Februarie 2008 20:02 |
| caut colaboratori ed plastica | 3 | De la: oanagri 14 Octombrie 2009 17:17 |
|
|
||
| slot attendant??? | 2 | De la: Cassey 29 Decembrie 2008 15:37 |
| Nu e nici un secret | 10 | De la: lalylaly 24 Aprilie 2009 17:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.