Setari Cookie-uri

cum sa-l aduc inapoi??

am vb un an de zile cu cineva pe mess,un fost iubit din tinerete.eu eram suparata,in pragul divortului,el dupa o despartire urata.ne-am spus atatea lucruri...dar fantasmele trecutului si-au spus cuvantul.mereu ne certam,el zicea ca vfreau sa ma razbun pe el ptr ce a fost in trecut iar eu credeam ca isi omoara doar timpul...desi eram tot p mess ptr el si el la fel.ne certam,nu vorbeam saptamani apoi iar o luam de la capat ptr ca nu puteam sa stau fara el.apoi mi-a zis sa ne intalnim si eu l-am luat la misto,a urmat apoi tot felul,certuri-impacari si tot asa...intr-un final am lasat-o mai moale,am inceput sa ne intelegem mai bine,sa-i spun de casnicia mea care e distrusa,el ma intreba de copil(am o fetita) imi zicea ca tre sa divortez,am vb la tel cu el ...si intr-o noapte dupa ce mi-a spus multe lucruri pe mess,l-am sunat si nu stiu de ce am avut o reactie total aiurea,am zierat la el,pe moment nu s-a suparat,mi-a zis sa-l sun a doua zi.dar a doua zi nu a mai raspuns,i-am scris pe mail si mi-a zis ca..."mai bine fara mess o perioada",nu intelegeam ce vrea sa zica.si chiar nu a mai intrat pe mess,dar dupa 2 sapt i-am scris eu,l-am facut imatur,necrescut,nesuferit si l-am acuzat ca a vrut doar sa se razbune ptr ce a fost acum 10 ani.si a doua zi culmea a intrat pe mess,a treia la fel,dar eu eram prea nervoasa si nu am vrut sa vb cu el.de atunci a mai intrat de cateva ori dar eu nu...acum imi pare rau ptr ce am facut,ma gandesc la el non-stop si ma doare ca-l stiu suparat,el nu mai intra deloc pe mess.nu-l sun ptr ca stiu ca nu o sa-mi raspunda.dar vreau sa fac ceva,se apropie ziua lui si vreau sa-i fac o surpriza,un mesaj...ceva care sa-i arate ca ma gandesc la el,ca mi-e dor de el si ca nu am vrut sa ma razbun pe el.dar nu stiu exact cum sa procedez,sa-i trimit pe tel. sau pe mail sau poate o felicitare din alea de pe net.va rog dati-mi un sfat,sa fie ceva dragut si totodata ceva cat se poate de simplu,fara texte lacrimogene,doar ceva care sa-l aduca inapoi,sa-i treaca supararea..va implor!!!un sfat...
kudika047649
Postat pe 23 Iunie 2010 11:19
Din cate am inteles eu tu esti inca maritata, nu?
Sfatul meu in aceasta situatie ar fi sa-i dai putina pace, sa-l lasi pe el sa te caute sa te cucereasca sau sa te recucereasca. Problema este la voi ca tu esti probabil prea vulcanica iar cel mai posibil si el este la fel ca si tine. :P
Doua firi tari isi vor da mereu in cap. Ai grija sa nu te implici intr-o alta realtie destinata esecului.
Daca nu esti divortata de sotul tau atunci rezolva-ti mai intai conturile cu el, termina ce ai inceput si dupa aceea vei avea tot timpul din lume sa te gandesti la alta relatie. Probabil ca certurile voastre provin si de la stresul in care tu traiesti in actuala relatie si pana nu vei reusi sa pui punct, relatia paralela va merge la fel de prost sau chiar mai rau.

Sper ca acest sfat sa te ajute sa iti pui putina ordine in ganduri. De ziua lui il poti suna sau ii poti trimite un mesaj cu urari de bine. Ar fi chiar frumos din partea ta. Insa eu zic sa nu mai presezi lucrurile, lasa-le sa vina de la sine.

Good luck
_Cryssa_
Postat pe 23 Iunie 2010 11:28
stii cum se zice k odata ce ai pus capat unei relatii ....niciodata nu va mai fi la fel daca e sa te impaci....asa k...eu zic....sa nu il mai cauti k daca nu a mers acum 10 ani nu va merge nici acum....si daca voi nici nu sunteti impreuna si va certati nu stiu ce va fi dupaia......si daca chiar vrei sa-l aduci inapoi...incearca sa stii sa faci diferenta intre el si sotul tau...si sa il tratezi altfel
I0anaG
Postat pe 23 Iunie 2010 11:43
da,ai dreptate pt ca si el mi-a zis ca eu ma razbun pe el pt problemele de acasa,si avea dreptate.acum stiu ca am procedat total incorect.si tocmai de aceea vreau sa stie ca am inteles lucrul asta.dar cum??asta e intrebarea?numai gandul ca e suparat pe mine ma omoara...
kudika047649
Postat pe 23 Iunie 2010 11:50
E cam tirziu , nu crezi?Mai indraznesti dupa tot ce iai facut?Lai ranti foarte mult.La ce sa te mai impaci cu el? ca dupa o perioada de timp sai faci aceleasi faze?Ce vina are el ca tu ai probleme familiale?Cred ca e cam tirziu sa mai remediezi ceva.
kudika098645
Postat pe 23 Iunie 2010 12:00
Nu ai cum... din pacate...lasa-l sa-si dea seama singur. Eventual..in cel mai bun caz poti incerca sa ai o relatie amiceasca cu el. Sa incerci s-o iei cumva de la zero dar rezultatul nu pot sa-ti garantez ca va fi asa cum iti doresti. Mie mi se pare ca te incapatanezi si te agati de el prea tare si asta il sufoca si pe buna dreptate. Eu zic sa e pui tu pe prim plan, sa-ti rezolvi tu problemele, sa ajungi sa-ti fie tie bine si cand esti mai calma, atunci te poti implica intr-o relatie. Esti sigura ca nu cauti in el defapt un suport moral sa te ajute sa treci peste probleme in familie, sau chiar un sac de box in care sa dai cand esti nervoasa? Stai si analizeaza-ti sentimentele si trage niste concluzii. Il torturezi pe om cu certuri si crize cand el ar trebui sa fie oaza ta de liniste.
_Cryssa_
Postat pe 23 Iunie 2010 12:00
De la: kudika047649, la data 2010-06-23 11:50:54da,ai dreptate pt ca si el mi-a zis ca eu ma razbun pe el pt problemele de acasa,si avea dreptate.acum stiu ca am procedat total incorect.si tocmai de aceea vreau sa stie ca am inteles lucrul asta.dar cum??asta e intrebarea?numai gandul ca e suparat pe mine ma omoara...

daca esti in pragul divortului.....asteapta sa se linisteasca apele cu sotul tau...sa termini treaba asta sa te linistesti....si apoi sa o iei de la capat....intre timp puteti fi amici...sa discuti cat mai putin despre relatia care ai avut-o cu sotul tau....sa te plangi toata ziua.....incearca sa vorbesti despre banalitati...(exemplu...tv...iesiri...loc de munca daca ai/are ..ce va place ce nu...stiu eu...si daca el va aborda subiectu si despre voi).....eventual cere-ti scuze.....spunei k nu se va intampla.....spune-i k ai invatat sa faci diferenta dintre cine e el si restu problemelor(chiar daca nu e asa) ...
I0anaG
Postat pe 23 Iunie 2010 12:08
pt ziua lui eventual poti sa ii comanzi un tort dinala cu livrare la domiciliu....sub anonimat...si sa scrii un la multi ani si ce mai consideri tu...si atunci probabil o sa te abordeze el sa vada daca tu ai fost! a primit un amic de-al meu si mi s-a parut interesant
I0anaG
Postat pe 23 Iunie 2010 12:14
De la: I0anaG, la data 2010-06-23 12:14:23pt ziua lui eventual poti sa ii comanzi un tort dinala cu livrare la domiciliu....sub anonimat...si sa scrii un la multi ani si ce mai consideri tu...si atunci probabil o sa te abordeze el sa vada daca tu ai fost! a primit un amic de-al meu si mi s-a parut interesant

ar putea sa se bage chiar ea in tort! si atunci sa vezi surpriza! sa-i sugerez si cum ar trebui sa se imbrace?
fante_de_dorobanti
Postat pe 23 Iunie 2010 12:51
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-06-23 12:51:38
De la: I0anaG, la data 2010-06-23 12:14:23pt ziua lui eventual poti sa ii comanzi un tort dinala cu livrare la domiciliu....sub anonimat...si sa scrii un la multi ani si ce mai consideri tu...si atunci probabil o sa te abordeze el sa vada daca tu ai fost! a primit un amic de-al meu si mi s-a parut interesant

ar putea sa se bage chiar ea in tort! si atunci sa vezi surpriza! sa-i sugerez si cum ar trebui sa se imbrace?

why not? da cik el e in alt orash sau ceva de genu
I0anaG
Postat pe 23 Iunie 2010 12:54
De la: I0anaG, la data 2010-06-23 12:54:46

asta este! dragostea cere sacrificii nu?
fante_de_dorobanti
Postat pe 23 Iunie 2010 12:56
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-06-23 12:56:59

pana la urma nici nu stiu daca poti numi dragoste niste discutii pe mess ...sau la telefon...sau ce a fost acum 10 ani.....eu zic k e teama de singuratate....si de a lua de la capat...dar de ce sa judecam oamenii...ei cer sfaturi....noi le dam ce vor sa auda...si ce credem k e bine nu?
I0anaG
Postat pe 23 Iunie 2010 12:59
De la: I0anaG, la data 2010-06-23 12:59:27

pana la urma nici nu stiu daca poti numi dragoste niste discutii pe mess ...sau la telefon...sau ce a fost acum 10 ani.....eu zic k e teama de singuratate....si de a lua de la capat...dar de ce sa judecam oamenii...ei cer sfaturi....noi le dam ce vor sa auda...si ce credem k e bine nu?

cum spuneam: dragostea cere sacrificii!

de judecat sa-i judece cine vrea eu n-am nici dreptul si nici nu sunt in masura!
fante_de_dorobanti
Postat pe 23 Iunie 2010 13:12
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-06-23 13:12:03
De la: I0anaG, la data 2010-06-23 12:59:27

cum spuneam: dragostea cere sacrificii!

de judecat sa-i judece cine vrea eu n-am nici dreptul si nici nu sunt in masura!

eu cred ca ar trebui sa faceti schimb de adrese de mess sau va intalniti la o cafa ca prea va tatonati :P

Fante dar sa mergi si cu flori la intalnire , da?
_Cryssa_
Postat pe 25 Iunie 2010 11:05
Cam puerila situatia pentru anii dumneavoastra.
tematoare
Postat pe 2 Iulie 2010 02:34
Am nevoie de un sfat ,daca ma puteti ajuta va rog,chiar va implor.Am 24 de ani ,am avut o relatie de 1,5 ani cu un barbat de 33 de ani ( acum),am stat 1 an impreuna,in care am facut totul impreuna,m-a cerut de nevasta acum jumatate de an,si aveam planuri pt absolut orice,inclusiv un copias.n-am despartit acum 3 sapt in care ne-am vazut de cateva ori.care sunt pb:certurile au inceput sa apara acum cateva luni,certuri din cauza ca lui ii place sa se distreze ,adica sa bea,nu a plecat niciodata de acasa la carciumi cu baietii sau in alta parte,doar ca stateam acasa cate 12,poate si chiar pana la 24 de ore sa bea desi poate eu plecam la servici si nu il interesa daca nu apucam deloc sa dorm sau daca reuseam sa dorm macar o ora pe noapte asta cu muzica in camera cealalta,si apoi au inceput si alte discutii pe nimicuri.el este o persoana dura ,rece,orgolioasa si egoista.cand ne certam statea cate 3,4,5 zile suparat pe mine fara sa spuna nimic desi eu incercam in tot timpul asta sa vb cu el.am plecat o data de la el de acasa,ca m-a dat afara si apoi m-a chemat iar la el,ne-am mutat si ma dat iar afara si mi-a zis ca e f sigur si ca nu mai merge intre noi.Mentionez ca nu a avut decat o singura relatie de 3 ani asta cand avea el 19 ani,deci acum mult timp si una de 9 luni,si a noastra de 1 an jumate,in rest numai relatii pasagere.De cand am plecat de la el,ma cauta numai cand bea deci cam la 2,3 zile si ma duc la el,ne iubim si maine plec ca si cum nu s-a intamplat nimic.eu am incercat sa ii explic ca nu mai pot asa cum vrea el,dupa ce am stat 1 an impreuna,sa ne vedem si sa facem dragoste si apoi sa nu ne mai cunoastem,dar el nu mi-a dat nici un rasp exact.ultima data cand ne-am vazut acum cateva seri am fost la el si am gasit in calc 2 poze cu o fata si mi-a spus ca cineva i-a dat id-ul de mess( eu cred ca cineva din familia lui)nu vrea sa imi zica cine pt ca se gandeste ca voi reprosa asta cuiva,si mi-a zis ca doar a vb cu ea pt ca simtea nevoia sa vb cu cineva.mi-a zis ca ma iubeste dar in acelasi timp ca nu mai are rost...pe de=o parte imi da de inteles ca vrea sa incercam sa fim iar impreuna pe de alta imi tranteste mucii in fasole fara sa ii fac nimic.astazi am incercat sa vb cu el pe mess si m-a sters din lista lui si nu mi-a dat nici mie voie sa il adaug in lista de mess,nr de tel mi l-a sters din telefon dar mi-l stie pe derost.Mentionez ca el se comporta acum cu mine cum s-a purtat la inceputul relatiei.este un om ffff dificil si la inceput stiam ca vrea sa vada ce e dispus sa faca o femeie pt el pt a fi impreuna.Si acum ma intreb,CE SA FAC??????ce vrea el de fapt?cum vrea?vrea doar sa se culce cu mine pana isi gaseste pe alta?sau vrea sa vada daca sunt dispusa sa fac orice pt el?sau ce e mai bine sa fac????il iubesc enorm de mult si ceea ce am simtit cu el si ce am avut cu el nu am mai avut cu nimeni,incredere,stabilitate ,protectie.Ne-am despartit din cauza necomunicarii si a lipsei intelegerii idesi ne-am iubit fffffffff mult.Nu inteleg de ce ma mai cauta daca nu ma mai vrea.Am avut atatea planuri cu el si mi-l doresc atat de mult inapoi.Va rog tare mult ajutati-ma cu un sfat.Multumesc.
kudika227575
Postat pe 11 Iulie 2010 23:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubiri imposibile 13 De la: _Cryssa_ 31 Ianuarie 2011 12:56
O barfa la un pahar de Lipton Ice Tea 4 De la: kudika_10344 22 Noiembrie 2012 12:54
Iubire sau ratiune? cum poti iubi si totusi sa pleci? rezumat 13 De la: MaraDonna 20 Octombrie 2009 23:22
Mai poate fi ceva? 17 De la: BrOsCuTzSa 16 Iunie 2009 18:50
Nori negri 21 De la: scorpyow10 7 Mai 2009 22:32