Durerei in partea dreapta

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Morrigan Avatarul lui Morrigan

10 mesaje
Membru din: 24/06/2009

As dori daca exista printre voi cineva care se pricepe si are cat de cat o ideea despre cum functioneaza treburile prin corpul feminin :)) sa ma ajute sa imi fac o idee despre ce mi se intampla...
Acum vreo 2 zile m-am trezit cu o durere surda, mai mult un inconfort in partea dreapta dreapta, sub linia taliei. Am crezut initial ca e din cauza ca am dormit intr-o pozitie ciudata caci mi se mai intampla dar s-a agravat. Ieri seara nu mai puteam sta in nici o pozitie fara sa ma doara, decat in fund pe scaun si azi dimineata nu mai puteam sa merg.
Ideea e ca de acum 4-5 zile am facut o cistita (mi s eintampla cam o data pe an) si iau norfloxacin pentru ca asa mi-a zis doctorul mai demult si asta m-a ajutat de fiecare data.
Azi durerea nu mai e asa cum a fost azi dimineatza sau ieri, cand parea sa fie oarecum mai sus, acum e putin mai localizata ca sa zic asa si banuiala mea se indrepta spre un chist ovarian. Nu mi-e greatza si am pofta de mancare, in plus daca apas si degetele nu ma doare in nici un loc si nici nu am reushit sa simt ceva n neregula fatza de partea stanga. Am crezut ieri ca poate este vorba de ficat dar acum stiu ca e mult prea jos ca sa fie ficatul si am zis ca poate e o apendicita dar pentru asta cred ca durerea e prea sus si oricum facand testul acela cu ridicatul piciorului drept in timp ce stai culcata nu mi-a confirmat teoria asta.

Sunt oarecum speriata pentru ca sunt in timpul sesiunii si peste cateva zile trebuie sa imi dau si licentza, nu pot sa ma duc la spital sa aflu ca tre sa ma operez sau ceva de genul acesta. In plus o operatzie m-ar opri o mare bucata de vreme sa zbor ceea ce mi-ar afecta radical planurile de viitor. Si mai mult, nu prea incredere in doctori pentru ca de fiecare data cand am avut cate o problema s-a dovedit ca si pentru ei si pentru mine cauzele erau un mister, de multe ori m-au tirmis de colo colo fara sa ma ajute cu adevarat. Am mai avut probleme cu partea dreapta (ma durea incheietura piciorului sus) si s-a crezut tot asa ca am chist sau apendicita si chiar hepatita, in urma controalelor insa nu a reieshit asa ci doar ca aveam un nerv inflamat si drept urmare am facut o saptamana fizioterapie, dupa care m-am simtzit ok.
Raporteaza abuz de limbaj