ce sa fac

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
axu Avatarul lui axu

4 mesaje
Membru din: 15/01/2010
Oras: bucuresti

nu stiu dc dar nu pot sa am incredere in iubitul meu suntem impreuna de 2 ani dar parca simt ceva ciudat si nici nu pot sa vb cu el de chiestia asta ce sa fac??????????tot timpul ma gandesc ca poate e cu alta si ma enervez mereu e primul baiat din viata mea si poate dia sunt asa si sunt si foarte posesiva si imi place sa faca numai ce vreau eu ce sa fac??????????????????????
Raporteaza abuz de limbaj
clauu
Fosta membra Kudika.ro
De la: axu, la data 2010-06-27 21:12:50nu stiu dc dar nu pot sa am incredere in iubitul meu suntem impreuna de 2 ani dar parca simt ceva ciudat si nici nu pot sa vb cu el de chiestia asta ce sa fac??????????tot timpul ma gandesc ca poate e cu alta si ma enervez mereu e primul baiat din viata mea si poate dia sunt asa si sunt si foarte posesiva si imi place sa faca numai ce vreau eu ce sa fac??????????????????????vezi tu axu................pai de ce faci ''diastea''........ca ''diaia'' te va insela ca nu ai incredere in ''iel''
Raporteaza abuz de limbaj
be_yoou Avatarul lui be_yoou

6 mesaje
Membru din: 23/06/2010
Oras: ramnicu sarat

a facut ceva el k sa te faca sa iti pierzi increderea il el?....si crede-ma k daca nu o sa vb cu el despre asta nu o sa rezolvi nik.....mai bine vb cu el,spune ce simti asa e cel mai bine....si daca chiar vezi k nu mai merge si nu e bine pune punct relatiei si gata sau makr o pauza...orice crezi tu k e bine pt tine pt voi... ai grija ce faci
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
gelozia boala grea!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: size_back, la data 2010-06-28 09:47:07gelozia boala grea!

rezolvabila...ochelari ca ...la cal...lesa...ca la catelus...si un GPS...pentru cazurile cind mai scapa din greseala.
Raporteaza abuz de limbaj
bine ne pot face doar unii oameni , rau ne pot face toti !
Fosta membra Kudika.ro
Faptul ca intuiesti oarecum cam pe unde ar fi problema, este un inceput, insa trebuie sa si faci ceva in sensul acesta. Poate ca ar trebui sa iti inrdrepti atentia asupra ta si sa nu-l mai ti sub microscop. Oricum, daca va dori sa te insele o va face , oricat de mult te-ai opune....pericolul este ca tocmai tu sa-l impingi sa faca asta, prin atitudinea ta.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Ei uite "diaia"o sa se duca dreacu tipul,ca esti posesiva si vrei sa faca doar ce spui tu,ca simti ceva ciudat,ca il vezi tot timpul cu alta.
Raporteaza abuz de limbaj
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty