Setari Cookie-uri

tae bo

as vrea sa ma apuc de tae bo. problema este ca sunt un pic cam sedentara, asa ca mi-e sa nu fie prea dificil. e greu sa faci tae bo?> choiar slabeste?
carmen79
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:05
e absolut miraculos...drept ca la inceput e putin obositor si ai impresia ca nu rezisti,dar reuseste sa-ti impuna apoi un anumit ritm si stare de care nu te mai poti lipsi.
slabirea e absolut garantata,si mai mult decat atat,urmeaza apoi o modelare super a corpului.
mie mi-a placut fff mult,te binedispune incredibil,merita sa incerci:)

mult noroc
biaschmeterling
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:57
De la: carmen79, la data 2008-10-24 16:05:40as vrea sa ma apuc de tae bo. problema este ca sunt un pic cam sedentara, asa ca mi-e sa nu fie prea dificil. e greu sa faci tae bo?> choiar slabeste?

Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Ce mi s-a spus mie: la inceput e bine sa lucrezi atat cat poti, fara a forta, iar in cateva sedinte se construieste o conditie fizica de invidiat!
misterious_gal
Postat pe 22 Decembrie 2008 12:05
Inainte de tae bo, e bine sa faci vreo 12 sedinte de aerobic, sau fitness(sau combinate). Tae bo solicita musculatura, dar nu e un sport pe care sa il practici ca sa slabesti miraculos, ci mai degraba ca sa definesti, tonifici si mentii
niculadana
Postat pe 25 Decembrie 2008 12:31
da am practicat si eu tae bo si este intradevar un sport frumos si sanatos pacat ca nu-l mai pot practicadar, cine poate sa-l faca cu placere merita.
andrea_andre
Postat pe 27 Decembrie 2008 21:03
salut, intradevar, si Tae bo si aerobic si fitness-ul sunt bune, intrebarea mea este: care dintre acestea este cel mai indicat in procesul de eliminare rapida a kg?€:D
AivlisIRANOLOS
Postat pe 28 Decembrie 2008 20:09
Aerobic
niculadana
Postat pe 28 Decembrie 2008 20:18
buna! sunt mai noua pe aici dar apropo de tae bo, vreau sa-ti spun ca am inceput de vreo 5 luni acest sport dar este super. pana acum am practicat aerobicul de 16 ani( mama, am 36 ani...) dar nu se compara. eu zic sa incerci cu siguranta o sa-ti placa. este mai greu in primele ore pana inveti miscarile dar si atuncicu toata greutatea iti da o senzatie de placere.daca incepi sa nu renunti. am mai auzit persoane care au renuntat din cauza ca nu au reusit sa prinda miscarile, dar nu merita. multa bafta
algehmym
Postat pe 6 Ianuarie 2009 08:57
amfacut azi primele excercitii de TB si ma simt usor obosita dar e super, dintr-o data sunt mult mai mobila si chair mi-au placut foarte mult.Abia astept sa ajung acasa si sa repet din nou! Cel putin starea psihica o schimba si sper ca si forma fizica si kg!
Incantata !
capsuna24
Postat pe 6 Ianuarie 2009 13:41
As vrea si eu sa fac ceva pentru redobandirea mobilitatii, am auzit de Tae Bo si eu - poate cineva sa-mi spuna daca in Brasov exista indrumatori?
leoness
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:43

Incerc si eu sa practic tae-bo si va pot spune ca dupa parerea mea este cel mai tare mijloc tonifiere a muschilor si super distractiv , desi e un pic cam greu.Eu nu merg la sala, fac doar acasa cu ajutor de la you tube iar exercitiile pt abdomen sunt superrrrrrrrr!
Merita sa incercati(macar acasa )!!!!
lavi81
Postat pe 17 Ianuarie 2009 08:54
Si eu practic Tae bo,e un sport super,Tae Bo este o combinatie atractiva intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati.Este amuzant, energizant si eficient: intr-o singura ora de lovit, fandat, intins si sarit pierzi de doua ori mai multe calorii decat in aerobicul clasic!Este benefic pentru circulatia sangvina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului, stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii) si este eliberator de stres.
lidia_25m
Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:54
orice instructor de aerobic ar trebui sa iti spuna acelasi lucru..nu te apuca de tae-bo dca nu ai mai facu macar cateva sedinte de aerobic,fitness..este super si intradevar te simti excelent dar sfatul meu este sa cauti o sala unde le poti face pe toate...am vazut si eu ce este pe youtube dar iti spun cu siguranta ca intr-o sala se face altceva.
Acasa te mai opresti,nu le faci asa cum ar trebui dar la sala le vezi si pe celelalte si parca iti da energia necesara sa faci mai departe
danyella68
Postat pe 12 Februarie 2009 10:06
DU-TE SI VEZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mcornelia19
Postat pe 14 Februarie 2009 11:13
:) tae bo-ul e un stil de viatza.. cel putin pt mine.. il practic de 5 ani si inca mai am de invatzat :) rezultatele sunt evidente.. slabesti si te tonifici .. :) si nu iti strica sa stii cateva miscari de tae kwon do , box, kick box sau altele.. + te alegi cu o elasticitate fantastica ;) doar fa miscarile corecte
AnnaM_healthy
Postat pe 18 Februarie 2009 21:12
salut,

am o "sedinta" de tae-bo pe calculator, daca nu te deranjeaza si vrei sa vezi despre ce este vorba, pot sa iti trimit pe email.
cristinik21
Postat pe 23 Martie 2009 13:56

Dragele mele doresc sa va ofer cateva detalii despre absorbantele si tampoanele atat de necesare pentru igiena intima.
Stiati ca pentru albirea lor se utilizeaza DIOXINA .Stiati ca de obicei se pune ceva mai multa DIOXINA pentru a produce sangerare mai abundenta si pentru a cumpara in consecinta …noi si noi absorbante sau tampoane.

Dar stiati ca
DIOXINA PRODUCE CANCER DE COL UTERIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
asa se explica incidenta masiva a acestei grave afectiuni in lume.

Acum si in ROMANIA au aparut TAMPOANE ANIONICE CU PROTECTIE ACTIVA , produse care genereaza IONI NEGATIVI , in lume fiind deja un miliard de beneficiari

Acestea sunt ……….absorbantele active LOVE MOON ,

Aceste absorbante au incorporate in ele o banda dintr-un materal special (brevetat)care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.

Acesti Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative
distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea dvs. de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc.

Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.
In plus, elimina mirosurile.

Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin).
Produsele au certificate FDA-USA si UE.

Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa.

EXISTA :
• absorbantele pentru ciclu normal,
• ciclu abundent sau
• pentru uz zilnic,
dar si
• absorbante mini,
• absorbantele pentru bikini,

Acum despre alte produse utile pentru sanatatea dvs.:
Talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi
Si
Seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu
(ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal,
eliminarea durerilor si este ideal
pentru intretinerea ovarelor sau
ingrijirea dupa avort.

Nu trebuie sa devii DISTRIBUITOR daca nu vrei
dar poti cumpara aceste produse cu reducere de 25%
in calitate de CLIENT PREFERENTIAL.
Ce zici ,VREI ?

Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

…..atunci…. te rog citeste in continuare..

ACUM !
AICI (local ) !
ACOLO(distal) !
Pentru dumneavoastra
LIGHT& LEAVING WATER THERAPY
ENGLEZA & ROMANA & EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE & LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA , RAZE INFRAROSII SI HELIU.
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI & TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu “IUBIRE SI RECUNOSTINTA
”LEAVING WATER THERAPY”
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

IOANA1947
Postat pe 19 Noiembrie 2009 11:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Masaj la domiciliu 1 De la: anioana 13 Septembrie 2011 14:04
Creatina ingrasa? 18 De la: rockk 24 Martie 2011 01:01
Spondiloza si kinetoterapie 2 De la: kudika_985661 27 Aprilie 2015 13:11
SLim n lift 3 De la: Laura_Baldini 19 Ianuarie 2011 17:55
Sala Fitnes la Unirii 2 De la: faith74 23 Octombrie 2011 14:25