Setari Cookie-uri

scleroza in placi

mama a fost diagnosticata cu asa ceva, iar eu nu prea inteleg ce inseamna? cat e de grav, care e cel mai bun tratament? am vazut ca trebuie sa tina si o dieta.... care sunt riscurile acestei boli? multumesc

Postat pe 31 Octombrie 2008 15:44
aceasta boala consta in demienilizarea creierului.creierul este invelit de un strat numit mielina si acesta a fost distrus intro anumita portiune a creierului si are repercursiuni ce depind asupra caror centrii nervosi s-a produs.centrii locomotori de ex pot duce la instabilitate in mers, tremurul mainilor etc.poate afecta de ex si vederea si multe altele.este declarata boala incurabila dar exista un vaccin betaferoninterferon care se face o data la 2 zile in diferite parti ale corpului, 1 zi in mana dreapta , 3 zi in stanga, 5 zi in piciorul drept, 7 zi in stangul, 9 zi in burta dupa care se reia ciclul.se fac pt stoparea evolutiei bolii.pt aceasta trbuie intrat in programul ce acorda vaccinul lunar 15 fiole vaccin.potb aparea si pusee la schimbarea climei ,de obicei primavara si toamna.in rest...sanatate.si poti cauta despre boala tot pe net.
rutin
Postat pe 17 Noiembrie 2008 14:00
Vaccin nu exista...
S.M. este o boala demielinizanta (care antreneaza disparitia mielinei, substanta lipidica ce inconjoara fibrele nervoase ale substantei albe) a sistemului nervos central , traducandu-se printr-o scleroza (intarire provocata de o depunere anormala de tesut conjunctiv), aparand sub forma de placi, a substantei albe.Locurile in care mielina a disparut (leziuni sau placi) apar ca zone intarite (cicatrici): in scleroza multipla aceste cicatrici apar In perioade diferite, in zone diferite ale creierului si ale sirei spinarii - termenul de Scleroza Multipla insemnand literal "multe cicatrici".
Cauze - Acestea nu sunt cunoscute cu certitudine, dar interventia unita a mai multor factori este probabila. Se crede ca este vorba de o boala autoimuna (sistemul imunitar al organismului ar ataca mielina ca si cum aceasta ar fi un corp strain). Natura factorului de mediu este controversata si actualmente nu exista nici o dovada de origine virala. In sfarsit, este probabila interventia factorilor genetici.
Simptome si semne - Placile impiedica fibrele nervoase atinse sa conduca influxul nervos, ceea ce antreneaza tulburari de intensitate si de localizare foarte variabile, in functie de zona in care apar. Boala se manifesta sub forma unor pusee de scurta durata, urmate de o regresie a semnelor
Primele manifestari ale sclerozei in placi pot sa priveasca functiile senzitive (furnicaturi, impresii tactile anormale), motorii (paralizie trecatoare a unui membru), vederea (vedere in ceata, scaderea brusca a acuitatii vizuale a unui ochi), echilibrul si controlul urinei (incontinenta).
Diagnostic - Acesta se pune, in principal, pe baza semnelor. Aparitia brusca a unor tulburari care atesta o atingere multifocala (mai multe focare) si regresia lor rapida in cateva zile sau in cateva saptamani, la un adult tanar, sunt deosebit de caracteristice pentru boala. Imageria cu rezonanta magnetica (I.R.M.) este actualmente procedeul care permite cel mai bine sa fie vizualiza te placile demielinizate, cu margini mai mult sau mai putin regulate. Examenul lichidului cefalorahidian, recoltat prin punctie lombara, poate arata prezenta limfocitelor (globule albe), o usoara crestere a nivelului de proteine si o crestere a procentajului gamaglobulinelor (anticorpi). Potentialele evocate (inregistrarea activitatii electrice a creierului) permit cautarea atingerilor inca latente, stabilind caracterul multifocal al placilor si deci al leziunilor neurologice.
Prognostic - Acesta este foarte variabil. Forma cea mai obisnuita se caracterizeaza printr-o succesiune de pusee intrerupte de remisiuni de o durata foarte variabila, in cadrul primelor manifestari ale bolii, cu o regresie totala a semnelor, apoi prin persistenta lor crescanda, ceea ce duce la o invaliditate progresiva. Exista si forme imediat invalidante (pusee initiale neurmate de remisiune), cazuri in care evolutia este progresiva si continua, dar si forme benigne, care se traduc printr-un numar mic de pusee si cu o remisiune foarte lunga sau definitiva.
Tratamentul variaza...in functie de pacient, bineinteles.
Sanatate.

e_f
Postat pe 28 Ianuarie 2009 19:04
care sunt cauzele care duc la asa ceva ?

ANIKSAMAIA
Postat pe 30 Martie 2009 12:16
Salut.Mama mea a fost diagnosticata cu scleroca in placi in 2004,dupa ce si-a facut la Bucuresti RMN,desi simptomele bolii au aparut in urma cu 15 ani.In 2004 a avut un puseu si de atunci nu poate merge decat insotita,pt ca ameteste si nu are echilibru.Pt a se simti mai bine,tot timpul ia vitamine,atat p cale orala cat si injectabila.Doctorii spun ca nu exista cauze cunoscute,deci nici un tratament...
Am inteles ca exista mai multe etape ale bolii,ultima faza fiind aceea cand ajungi sa stai la pat:(...Din fericire,boala mamei mele nu a mai evoluat semnificativ,si sper sa nu se inrautateasca.Multa sanatate mamei tale!Sfatul meu este sa fii alaturi de ea,pt ca este o boala grea.
bianca30
Postat pe 30 Martie 2009 12:23
Mama dvs. sufera de o afectiune serioasa. Eu va recomand sa il cautati pe dr. Ovidiu - Dragos Argeseanu. Doctorul Argeseanu este si maestru Reiki. A tratat cam toate afectiunile in fata carora medicina alopata a ridicat, neputincioasa, din umeri. Pe langa Reiki este maestru Qi Qong, are toate gradele la radiestezie si a fost ucenicul parintelui Argatu. Are cabinetul pe undeva pe la Piata Victoriei. eu am gasit un nr de tel. pe site, dar nu am reusit sa dau de dumnealui. Daca nu reusiti, mergeti la Bogdan Levitchi. Acesta a primit maiestria Reiki de la Dragos Argeseanu. Bogdan are cabinetul pe str. Costache marinescu, in apropiere de Calea Grivitei. Puteti lua nr de tel de pe site. Dati cautare "reiki Bogan Levitchi" sau "reiki Ovidiu Dragos Argeseanu". Curaj si multa sanatate mamei dvs.!
solutia
Postat pe 30 Martie 2009 16:58
Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
ameliorarea si tratamentul sclerozei



Scleroza, din punct de vedere al mecanismelor neuronale pe care le presupune - este de mai multe tipuri. Vom discuta in cele ce urmeaza despre cele mai frecvente tipuri de sclerpoza, anume: scleroza laterala amiotrofica, respectiv scleroza multipla in placi.

Scleroza laterala amiotrofica are ca substarat degenerarea celulelor motorii din coarnele anterioare ale maduvei spinarii si a fasciculului piramidal, datorita acestui proces aparand progresiv paralizii globale ale membrelor sau ale organelor tributare nervilor cranieni. Boala se caracterizeaza printr-o pierdere (reducere) progresiva a acestor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii (denumite in termeni stiintifici neuroni motorii).

Neuronii motorii comanda muschii voluntari, muschi care fac posibila miscarea. Scleroza laterala amiotrofica este o boala progresiva, invalidanta. Mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devin mai dificile cu timpul. Aceste afectiuni pot cauza diferite leziuni interne, afectiuni secundare si complicatii. 1 pana la 2 oameni din 100000, dezvolta in Romania acest tip de scleroza in fiecare an. Barbatii sunt afectati putin mai des decat femeile. Cu toate ca poate debuta la orice varsta, boala este mai frecventa la varsta mijlocie si la varstnici.

Scleroza multipla in placi este o afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos – mielina. Mielina este un invelis gras care izoleaza nervii, avand un rol similar cu izolatia unui fir electric, permitand nervilor sa transmita impulsuri foarte rapid. Viteza si eficienta transmiterii acestor impulsuri nervoase stau la baza miscarilor line, rapide si coordonate ale corpului fara un efort constient. In scleroza multipla pierderea mielinei (demielinizarea) este insotita de o incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, acest fapt producand diversele simptome specifice.

Locurile in care mielina a disparut se prezinta sub forma unor leziuni sau placi, localizate in zone diferite ale creierului si ale sirei spinarii. De altfel, termenul de termenul de "scleroza multipla" inseamna literal “multe cicatrici”. Scleroza multipla este o boala a creierului si a maduvei spinarii, care survine de obicei la adolescenti si adulti tineri. In Romania, frecventa este de aproximativ 40 de bolnavi la suta de mii de locuitori.


*****

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCLEROZA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic rezident pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile Biorezonante, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Scleroza este o afectiune ce consta in distrugerea tecii de mielina a sistemului nervos. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


Varianta 1:

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central prin cresterea serotoninei - hormonul cerebral al starii de buna dispozitie, prevenind astfel depresiile pacientilor cu scleroza).

- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar si nervos, prevenind recidivele bolii; actioneaza direct pe scoarta cerebrala).

- Shark Aid (0-1-2 dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antiinflamator prevenind inflamatiile si distructiile tecilor nervoase).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza oxigenarea cerebrala prin imbunatatirea circulatiei creierului; combate starile de ameteala).


Varianta 2:
- Noni (1-0-2 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli prevenind astfel evolutia nefavorabila a sclerozei).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un bun protector in preventia degradarii neuromusculare in cadrul acestei boli).

- Zen Thonic (1-2-0 dupa masa, 2 luni continuu, creste tonusul fizic si psihic imbunatatind astfel mobilitatea intregului corp si functiile creierului impreuna cu centrii nervosi ce deservesc musculatura in intregime).

rel la tel 0754541219 0336101586

MARIO_LYON
Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:36
Cum îndepãrtaþi efectele zilnice ale stresului?
V-aþi gândit vreodatã cã aproape în fiecare moment al zilei sunteþi expuºi stresului? Responsabilitãþile permanente faþã de familie ºi serviciu, conflictele, bolile ºi traumatismele, problemele materiale, poluarea fonicã ºi cea a mediului, toate constituie factori de stres.
Sunteþi conºtient cã toate neplãcerile prin care aþi trecut de-a lungul anilor s-au acumulat, dãunând organismului ºi putând cauza în final apariþia bolilor?
ªtiþi cã stresul cauzeazã cea mai mare parte a afecþiunilor care afecteazã organismul (aproximativ 80 la sutã)?

RHODIOLA ROSEA - Plantã care creºte la o altitudine de 3000 de metri. Populaþia din Asia de Est ºi Mijlocie o utilizeazã de mii de ani. Efectele sale benefice pentru menþinerea sãnãtãþii au fost menþionate deja acum 1200 de ani, în scrierile tibetanilor. Cercetãtorii ºi consumatorii, deopotrivã, sunt convinºi cã prelungeºte viaþa ºi cã asigurã rezistenþa fizicã ºi psihicã la efectele nocive din mediul înconjurãtor.
În literatura de specialitate sunt menþionate urmãtoarele proprietãþi ale plantei Rhodiola rosea:
- Echilibreazã funcþiile psihice, îmbunãtãþeºte sau restabileºte capacitatea de apãrare a organismului ºi imunotoleranþa. Recunoaºte diferenþa între self ºi non-self, supravegheazã activitatea sistemului imunitar (faþã de procesele maligne).
- Menþine homeostazia organismului, asigurând astfel echilibrul între sistemul imunitar ºi nivelul hormonal.
- Sub efectul stresului, creºte nivelul serotoninei ºi al dopaminei ºi ajutã la menþinerea lor la un nivel corespunzãtor.
- Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii.
- Creºte potenþa sexualã. Poate fi eficientã în eliminarea disfuncþiilor sexuale, atât la femei, cât ºi la bãrbaþi.
- La persoanele cu diabet, accelereazã producerea insulinei ºi, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.
- Substanþele active rosavinul ºi salidrosida cresc nivelul serotoninei în creier, reducând sau înlãturând depresia.
- Fiind un antioxidant puternic, poate fi eficient nu numai în prevenirea acþiunii dãunãtoare a radicalilor liberi ºi a mutagenilor, ci ºi în regenerarea leziunilor apãrute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).
- Îmbunãtãþeºte performanþa sportivilor ºi creºte capacitatea de rezistenþã a acestora, facilitând utilizarea mai eficientã a rezervelor metabolice.
- Îmbunãtãþeºte starea generalã, asigurã prospeþimea psihicã, optimizeazã memoria ºi, în general, munca intelectualã.

Trandafirul munþilor.
MARIO_LYON
Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:40
NONI
Sunteþi predispus la depresie?
Sunteþi alergic?
Vã dor articulaþiile?
Suferiþi sistematic de migrene?
În mãsura în care sunteþi adeptul unor soluþii naturale, profitaþi de ajutorul oferit de naturã! Existã locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaþiei încã nu s-au fãcut simþite. Un astfel de loc este Polinezia, unde ºi acum bãºtinaºii recurg, într-o mare mãsurã, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Morinda Citrifolia, care a suscitat ºi interesul ºtiinþei medicale din Occident.


MORINDA CITRIFOLIA: Acest arbore veºnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia ºi Asia de Sud. Înãlþimea sa poate varia de la cea a unui arbust mãrunt pânã la 10 m. Însã nu prin aceastã diversitate a atras atenþia lumii, ci prin compoziþia incredibil de bogatã în substanþe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanþe nu se regãsesc în nici o altã legumã sau fruct de pe glob.
Conþine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare mãsurã, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul ºi magneziul din acest fruct completeazã necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conþine ºi alte substanþe active deosebite, care accelereazã fluxul intercelular de nutrienþi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentã importantã este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigurã funcþionarea normalã a celulelor, prin reglarea permeabilitãþii membranare a acestora. Scopoletina accelereazã sinteza serotoninei ºi a melatoninei, având astfel o acþiune beneficã asupra sistemului nervos. Substanþa activã numitã damnacantal intervine benefic în procesul de diviziune celularã ºi împiedicã proliferarea celulelor.
Conform literaturii de specialitate, Morinda citrifolia are urmãtoarele efecte benefice:
- Normalizeazã funcþiile celulelor.
- Îmbunãtãþeºte asimilarea nutrienþilor.
- Activeazã mecanismul antiinflamator.
- Are efect antialergic.
- Fortificã sistemul imunitar.
- Amelioreazã fluctuaþiile stãrilor psihice.
- Regleazã ciclul veghe-somn.
- Reduce reacþiile puternice la stres (în consecinþã, acþioneazã ca un antihipertensiv).
- Reduce posibilitatea formãrii cheagurilor de sânge ºi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
- Supravegheazã diviziunea celularã, împiedicã proliferarea celulelor.

Regele fructelor.
VA POT AJUTA SA CUMPARATI PRODUSELE LA PRET DE DEPOZIT
MARIO_LYON
Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:42
De la: MARIO_LYON, la data 2009-11-20 10:42:58NONI
Sunteþi predispus la depresie?
Sunteþi alergic?
Vã dor articulaþiile?
Suferiþi sistematic de migrene?
În mãsura în care sunteþi adeptul unor soluþii naturale, profitaþi de ajutorul oferit de naturã! Existã locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaþiei încã nu s-au fãcut simþite. Un astfel de loc este Polinezia, unde ºi acum bãºtinaºii recurg, într-o mare mãsurã, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Morinda Citrifolia, care a suscitat ºi interesul ºtiinþei medicale din Occident.


MORINDA CITRIFOLIA: Acest arbore veºnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia ºi Asia de Sud. Înãlþimea sa poate varia de la cea a unui arbust mãrunt pânã la 10 m. Însã nu prin aceastã diversitate a atras atenþia lumii, ci prin compoziþia incredibil de bogatã în substanþe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanþe nu se regãsesc în nici o altã legumã sau fruct de pe glob.
Conþine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare mãsurã, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul ºi magneziul din acest fruct completeazã necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conþine ºi alte substanþe active deosebite, care accelereazã fluxul intercelular de nutrienþi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentã importantã este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigurã funcþionarea normalã a celulelor, prin reglarea permeabilitãþii membranare a acestora. Scopoletina accelereazã sinteza serotoninei ºi a melatoninei, având astfel o acþiune beneficã asupra sistemului nervos. Substanþa activã numitã damnacantal intervine benefic în procesul de diviziune celularã ºi împiedicã proliferarea celulelor.
Conform literaturii de specialitate, Morinda citrifolia are urmãtoarele efecte benefice:
- Normalizeazã funcþiile celulelor.
- Îmbunãtãþeºte asimilarea nutrienþilor.
- Activeazã mecanismul antiinflamator.
- Are efect antialergic.
- Fortificã sistemul imunitar.
- Amelioreazã fluctuaþiile stãrilor psihice.
- Regleazã ciclul veghe-somn.
- Reduce reacþiile puternice la stres (în consecinþã, acþioneazã ca un antihipertensiv).
- Reduce posibilitatea formãrii cheagurilor de sânge ºi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
- Supravegheazã diviziunea celularã, împiedicã proliferarea celulelor.

Regele fructelor.
VA POT AJUTA SA CUMPARATI PRODUSELE LA PRET DE DEPOZIT
Am si eu o intrebare:ce contine acest fruct ca elemente nutritive si nu le contine oricare alta fruct sau leguma?
ps:care sunt cei 18 aminoacozi care nu pot fi sintetizati de catre organism?
ene_m_gabriel
Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:21
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:21:15
De la: MARIO_LYON, la data 2009-11-20 10:42:58NONI
Sunteþi predispus la depresie?
Sunteþi alergic?
Vã dor articulaþiile?
Suferiþi sistematic de migrene?
În mãsura în care sunteþi adeptul unor soluþii naturale, profitaþi de ajutorul oferit de naturã! Existã locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaþiei încã nu s-au fãcut simþite. Un astfel de loc este Polinezia, unde ºi acum bãºtinaºii recurg, într-o mare mãsurã, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Morinda Citrifolia, care a suscitat ºi interesul ºtiinþei medicale din Occident.


MORINDA CITRIFOLIA: Acest arbore veºnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia ºi Asia de Sud. Înãlþimea sa poate varia de la cea a unui arbust mãrunt pânã la 10 m. Însã nu prin aceastã diversitate a atras atenþia lumii, ci prin compoziþia incredibil de bogatã în substanþe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanþe nu se regãsesc în nici o altã legumã sau fruct de pe glob.
Conþine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare mãsurã, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul ºi magneziul din acest fruct completeazã necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conþine ºi alte substanþe active deosebite, care accelereazã fluxul intercelular de nutrienþi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentã importantã este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigurã funcþionarea normalã a celulelor, prin reglarea permeabilitãþii membranare a acestora. Scopoletina accelereazã sinteza serotoninei ºi a melatoninei, având astfel o acþiune beneficã asupra sistemului nervos. Substanþa activã numitã damnacantal intervine benefic în procesul de diviziune celularã ºi împiedicã proliferarea celulelor.
Conform literaturii de specialitate, Morinda citrifolia are urmãtoarele efecte benefice:
- Normalizeazã funcþiile celulelor.
- Îmbunãtãþeºte asimilarea nutrienþilor.
- Activeazã mecanismul antiinflamator.
- Are efect antialergic.
- Fortificã sistemul imunitar.
- Amelioreazã fluctuaþiile stãrilor psihice.
- Regleazã ciclul veghe-somn.
- Reduce reacþiile puternice la stres (în consecinþã, acþioneazã ca un antihipertensiv).
- Reduce posibilitatea formãrii cheagurilor de sânge ºi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
- Supravegheazã diviziunea celularã, împiedicã proliferarea celulelor.

Regele fructelor.
VA POT AJUTA SA CUMPARATI PRODUSELE LA PRET DE DEPOZIT
Am si eu o intrebare:ce contine acest fruct ca elemente nutritive si nu le contine oricare alta fruct sau leguma?
ps:care sunt cei 18 aminoacozi care nu pot fi sintetizati de catre organism?
ene_m_gabriel
Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:44
De la: MARIO_LYON, la data 2009-11-20 10:36:20Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
ameliorarea si tratamentul sclerozei



Scleroza, din punct de vedere al mecanismelor neuronale pe care le presupune - este de mai multe tipuri. Vom discuta in cele ce urmeaza despre cele mai frecvente tipuri de sclerpoza, anume: scleroza laterala amiotrofica, respectiv scleroza multipla in placi.

Scleroza laterala amiotrofica are ca substarat degenerarea celulelor motorii din coarnele anterioare ale maduvei spinarii si a fasciculului piramidal, datorita acestui proces aparand progresiv paralizii globale ale membrelor sau ale organelor tributare nervilor cranieni. Boala se caracterizeaza printr-o pierdere (reducere) progresiva a acestor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii (denumite in termeni stiintifici neuroni motorii).

Neuronii motorii comanda muschii voluntari, muschi care fac posibila miscarea. Scleroza laterala amiotrofica este o boala progresiva, invalidanta. Mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devin mai dificile cu timpul. Aceste afectiuni pot cauza diferite leziuni interne, afectiuni secundare si complicatii. 1 pana la 2 oameni din 100000, dezvolta in Romania acest tip de scleroza in fiecare an. Barbatii sunt afectati putin mai des decat femeile. Cu toate ca poate debuta la orice varsta, boala este mai frecventa la varsta mijlocie si la varstnici.

Scleroza multipla in placi este o afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos – mielina. Mielina este un invelis gras care izoleaza nervii, avand un rol similar cu izolatia unui fir electric, permitand nervilor sa transmita impulsuri foarte rapid. Viteza si eficienta transmiterii acestor impulsuri nervoase stau la baza miscarilor line, rapide si coordonate ale corpului fara un efort constient. In scleroza multipla pierderea mielinei (demielinizarea) este insotita de o incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, acest fapt producand diversele simptome specifice.

Locurile in care mielina a disparut se prezinta sub forma unor leziuni sau placi, localizate in zone diferite ale creierului si ale sirei spinarii. De altfel, termenul de termenul de "scleroza multipla" inseamna literal “multe cicatrici”. Scleroza multipla este o boala a creierului si a maduvei spinarii, care survine de obicei la adolescenti si adulti tineri. In Romania, frecventa este de aproximativ 40 de bolnavi la suta de mii de locuitori.


*****

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCLEROZA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic rezident pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile Biorezonante, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Scleroza este o afectiune ce consta in distrugerea tecii de mielina a sistemului nervos. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


Varianta 1:

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central prin cresterea serotoninei - hormonul cerebral al starii de buna dispozitie, prevenind astfel depresiile pacientilor cu scleroza).

- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar si nervos, prevenind recidivele bolii; actioneaza direct pe scoarta cerebrala).

- Shark Aid (0-1-2 dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antiinflamator prevenind inflamatiile si distructiile tecilor nervoase).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza oxigenarea cerebrala prin imbunatatirea circulatiei creierului; combate starile de ameteala).


Varianta 2:
- Noni (1-0-2 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli prevenind astfel evolutia nefavorabila a sclerozei).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un bun protector in preventia degradarii neuromusculare in cadrul acestei boli).

- Zen Thonic (1-2-0 dupa masa, 2 luni continuu, creste tonusul fizic si psihic imbunatatind astfel mobilitatea intregului corp si functiile creierului impreuna cu centrii nervosi ce deservesc musculatura in intregime).

rel la tel 0754541219 0336101586

prietene,spune-i doamnei doctor care a prescris o asemenea schema de tratament pentru scleroza multipla sa se lase de meserie si sa devina agent coemrcial...intreaba acest medic care este cauza principala a sclerozei multiple si ai sa constati ca nu are nicio legatura aceasta asazisa schema de tratament cu cauza ce sta la baza acestei boli...poti sa iei tu ce ai lua,sistemul imunitar tot iti va distruge mielina,deoarece cauza principala a acestei boli o constituie O DISFUNCTIE A SISTEMULUI IMUNITAR !!!!!!
4Life
Postat pe 21 Noiembrie 2009 00:18
De la: 4Life, la data 2009-11-21 00:18:37
De la: MARIO_LYON, la data 2009-11-20 10:36:20Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
ameliorarea si tratamentul sclerozei



Scleroza, din punct de vedere al mecanismelor neuronale pe care le presupune - este de mai multe tipuri. Vom discuta in cele ce urmeaza despre cele mai frecvente tipuri de sclerpoza, anume: scleroza laterala amiotrofica, respectiv scleroza multipla in placi.

Scleroza laterala amiotrofica are ca substarat degenerarea celulelor motorii din coarnele anterioare ale maduvei spinarii si a fasciculului piramidal, datorita acestui proces aparand progresiv paralizii globale ale membrelor sau ale organelor tributare nervilor cranieni. Boala se caracterizeaza printr-o pierdere (reducere) progresiva a acestor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii (denumite in termeni stiintifici neuroni motorii).

Neuronii motorii comanda muschii voluntari, muschi care fac posibila miscarea. Scleroza laterala amiotrofica este o boala progresiva, invalidanta. Mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devin mai dificile cu timpul. Aceste afectiuni pot cauza diferite leziuni interne, afectiuni secundare si complicatii. 1 pana la 2 oameni din 100000, dezvolta in Romania acest tip de scleroza in fiecare an. Barbatii sunt afectati putin mai des decat femeile. Cu toate ca poate debuta la orice varsta, boala este mai frecventa la varsta mijlocie si la varstnici.

Scleroza multipla in placi este o afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos – mielina. Mielina este un invelis gras care izoleaza nervii, avand un rol similar cu izolatia unui fir electric, permitand nervilor sa transmita impulsuri foarte rapid. Viteza si eficienta transmiterii acestor impulsuri nervoase stau la baza miscarilor line, rapide si coordonate ale corpului fara un efort constient. In scleroza multipla pierderea mielinei (demielinizarea) este insotita de o incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, acest fapt producand diversele simptome specifice.

Locurile in care mielina a disparut se prezinta sub forma unor leziuni sau placi, localizate in zone diferite ale creierului si ale sirei spinarii. De altfel, termenul de termenul de "scleroza multipla" inseamna literal “multe cicatrici”. Scleroza multipla este o boala a creierului si a maduvei spinarii, care survine de obicei la adolescenti si adulti tineri. In Romania, frecventa este de aproximativ 40 de bolnavi la suta de mii de locuitori.


*****

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCLEROZA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic rezident pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile Biorezonante, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Scleroza este o afectiune ce consta in distrugerea tecii de mielina a sistemului nervos. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


Varianta 1:

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central prin cresterea serotoninei - hormonul cerebral al starii de buna dispozitie, prevenind astfel depresiile pacientilor cu scleroza).

- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar si nervos, prevenind recidivele bolii; actioneaza direct pe scoarta cerebrala).

- Shark Aid (0-1-2 dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antiinflamator prevenind inflamatiile si distructiile tecilor nervoase).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza oxigenarea cerebrala prin imbunatatirea circulatiei creierului; combate starile de ameteala).


Varianta 2:
- Noni (1-0-2 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli prevenind astfel evolutia nefavorabila a sclerozei).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un bun protector in preventia degradarii neuromusculare in cadrul acestei boli).

- Zen Thonic (1-2-0 dupa masa, 2 luni continuu, creste tonusul fizic si psihic imbunatatind astfel mobilitatea intregului corp si functiile creierului impreuna cu centrii nervosi ce deservesc musculatura in intregime).

rel la tel 0754541219 0336101586

prietene,spune-i doamnei doctor care a prescris o asemenea schema de tratament pentru scleroza multipla sa se lase de meserie si sa devina agent coemrcial...intreaba acest medic care este cauza principala a sclerozei multiple si ai sa constati ca nu are nicio legatura aceasta asazisa schema de tratament cu cauza ce sta la baza acestei boli...poti sa iei tu ce ai lua,sistemul imunitar tot iti va distruge mielina,deoarece cauza principala a acestei boli o constituie O DISFUNCTIE A SISTEMULUI IMUNITAR !!!!!!
BAI GOGULE,SCLEROZAT ESTI SIGUR,DE LA COLASTRA.
ene_m_gabriel
Postat pe 21 Noiembrie 2009 08:34
ba gogule esti cretin,dar ne-am obisnuit cu tine dealtfel....

"Scleroza multiplã este o boala a sistemului nervos central (SNC). În cazul sclerozei multiple, mielina este afectatã în diverse zone, cunoscute sub numele de plãci sau leziuni. Cînd mielina este distrusã sau lezatã, capacitatea nervilor de a transmite impulsurile nervoase la/de la creier este afectatã, astfel apare diversele simptome ale sclerozei multiple.
Care sunt cauzele bolii?
Nu se cunoaºte cauza precisã a bolii, conform cercetãrilor SM este o boala autoimunã (sistemul imunitar atacã propriile þesuturi), anticorpii creaþi de organism acþionînd împotriva structurilor proprii. SM nu este direct ereditarã, deºi studiile aratã o predispozitie familialã."

in concluzie sistemul imunitar este pricipalul factor care declanseaza aceasta boala...este foarte logic,sistemul imunitar distruge mielina si ca sa oprim boala ca mielina sa se poata reface trebuie sa stopam cumva activitatea distructiva a sistemului imunitar...asta se poate face cu TRANSFER FACTOR care sunt exceptionali imunomodulatori naturali !!!

"Aceasta comunicare prezinta rezultatele testelor clinice, care au fost concepute pentru a studia eficacitatea unui produs complex derivat din colostru si anume Transfer FactorTM (Classic, Trifactor, Riovida, Chewable) si Transfer Factor PlusTM in diferite conditii patologice si pentru a studia influenta mediatorilor celulari, care se gasesc in Factorii de Transfer ai diferitilor compusi ai sistemului imunitar. Autorii recomanda folosirea produselor care contin factori de transfer in practica medicala. Aceasta scrisoare metodologica a fost dezbatuta si aprobata la Intalnirea Centrala a Comisiei Metodologice a Universitatii Medicale de Stat Altay (protocolul nr. 4 din 05.11.2003) si trimisa Ministerului Sanatatii si Dezvoltarii Sociale a Federatiei Ruse, pentru a fi prezentata si a fi luata in considerare.
AUTORI:
• Academician A.A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale (RAMS), Cercetator laureat al Federatiei Ruse, Doctor in imunologie
• Profesorii Iu.v’ Telnuikh (Doctor in Medicina) si E.O. Khalturina (DM), Academia Medicala Sechenov, Moscova, Profesor M.V. Kisielevsky (DM), Centrul Rus de Cercetari pentru Cancer Blokhin, RAMS
• Doctorii N.v’ Karbuisheva (DM), Profesor v’M Granitov si Profesorii Asociati A.S. Chabarov, D.V. Kipriyanov, N.Iu. Raiu, Spitalul Minicipal Nr.5, Universitarea Medicala de Stat Altay, Bamaul
• Candidati in Stiinte Medicale L.V. Sultanov, E.Iu. Kozhevnikova, S.I.
• Belyich, Centrul Regional Altay pentru controlul si prevenirea SIDA
• Profesorii v’A. Dadali, A.v’ Rak, E.S. Stolpnylk, Candidati ai Academiei Medicale de Stat G.A. Baslovich, L.B. Gaykovskaya, Sto Petersburg
• Profesor Asociat G.M. Letifov (DM), Universitatea Medicala din Statul Rostov
REFERENTI: Academician B.A. Tutelian, Directorul Institutului de Cercetari ale Nutritiei, RAMS si Profesor A.v’ Karaulov (DM) Departamentul de Imunologie Clinica, Academia Medicala Sechenov, Moscova.



. Folosirea modulatorilor imuni reprezinta unul din principalele mijloace in mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar si a refacerii acestuia in conditii deficiente immunologic. Modulatorii imuni, atat cei naturali cat si substantele sintetice, sunt capabili de stimularea sau cresterea presiunii asupra sistemului imunitar. In practica medicala se folosesc o multitudine de modulatori dar eficacitatea lor si alte proprietati ca siguranta, simplicitatea in folosire, precum si a factorilor economici, difera in mare masura (A.A. Vorobiev, RAMS Bulletin nr.4, 2002 ). Modulatorii imuni endogeni, naturali, care contin substante de baza ce iau parte in reglarea procesului imunologic, sunt cei mai potriviti pentru consumul uman. Fiind formati din peptide naturale obtinute din colostru bovin Transfer FactorTM este considerat a fi unul dintre acesti modulatori imuni. Functia principala a acestor peptide in organism este de a furniza protectie imunologica impotriva microbilor (bacterii, virusuri etc.), celulelor canceroase, si a altor substante antigene capabile sa distruga procesele vitale din organism. Factorii de Transfer stimuleaza “coloana vertebrala” a sistemului imunitar (mai ales actiunea limfocitelor ucigatoare NK), activeaza procesul de sintetizare a imunocitokina si regleaza functiile imunologice. Factorii de Transfer sunt superiori altor, chiar bine cunoscuti modulatori imuni, pentru ca sunt extremi de eficienti in cresterea sistemului imunitar. Acopera un larg spectru de actiuni, sunt siguri, se folosesc pe cale bucala sub forma de capsule gelatinoase, nu au contraindicatii, nu produc reactii adverse, si are eficacitate atat asupra copiilor cat si a adultilor. Factorii de transfer au fost folosisti cu succes timp de multi ani pentru tratarea si prevenirea infectiilor virale, bacteriale, spontane, bolilor parazitice, tumorilor maligne, conditiilor autoimune, neuroastenice, dezechilibralilor endocrine si alergice, imunodeficientelor primare si secundare, si a bolilor urmate de dezechilibre in functiile imunologice. Transfer FactorTM si Transfer Factor PlusTM au fost studiati intens in clinicile din Rusia si institutiile de cercetare. Aceasta a ajutat la o generalizare a rezultatelor clinice si la prezentarea lor ca recomandari metodologice. Aceasta scrisoare metodologica are rolul de a familiariza doctorii, studentii in medicina, rezidentii clinici si absolventii finali cu informatiile curente, privitoare la mecanismele de raspuns ale sistemului imunitar la factorii exogeni de origine virala si bacteriala cu proprietatile produselor Transfer FactorTM si rezultatelor studiilor cu scopul evaluarii eficientei lor in diferite conditii patologice. “
Academician Anatoly A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale, Laureat al distinctiei pentru stiinta dat de Federatia Rusa, Doctor in imunologie. "
4Life
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:00
De la: 4Life, la data 2009-11-21 15:00:43ba gogule esti cretin,dar ne-am obisnuit cu tine dealtfel....

"Scleroza multiplã este o boala a sistemului nervos central (SNC). În cazul sclerozei multiple, mielina este afectatã în diverse zone, cunoscute sub numele de plãci sau leziuni. Cînd mielina este distrusã sau lezatã, capacitatea nervilor de a transmite impulsurile nervoase la/de la creier este afectatã, astfel apare diversele simptome ale sclerozei multiple.
Care sunt cauzele bolii?
Nu se cunoaºte cauza precisã a bolii, conform cercetãrilor SM este o boala autoimunã (sistemul imunitar atacã propriile þesuturi), anticorpii creaþi de organism acþionînd împotriva structurilor proprii. SM nu este direct ereditarã, deºi studiile aratã o predispozitie familialã."

in concluzie sistemul imunitar este pricipalul factor care declanseaza aceasta boala...este foarte logic,sistemul imunitar distruge mielina si ca sa oprim boala ca mielina sa se poata reface trebuie sa stopam cumva activitatea distructiva a sistemului imunitar...asta se poate face cu TRANSFER FACTOR care sunt exceptionali imunomodulatori naturali !!!

"Aceasta comunicare prezinta rezultatele testelor clinice, care au fost concepute pentru a studia eficacitatea unui produs complex derivat din colostru si anume Transfer FactorTM (Classic, Trifactor, Riovida, Chewable) si Transfer Factor PlusTM in diferite conditii patologice si pentru a studia influenta mediatorilor celulari, care se gasesc in Factorii de Transfer ai diferitilor compusi ai sistemului imunitar. Autorii recomanda folosirea produselor care contin factori de transfer in practica medicala. Aceasta scrisoare metodologica a fost dezbatuta si aprobata la Intalnirea Centrala a Comisiei Metodologice a Universitatii Medicale de Stat Altay (protocolul nr. 4 din 05.11.2003) si trimisa Ministerului Sanatatii si Dezvoltarii Sociale a Federatiei Ruse, pentru a fi prezentata si a fi luata in considerare.
AUTORI:
• Academician A.A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale (RAMS), Cercetator laureat al Federatiei Ruse, Doctor in imunologie
• Profesorii Iu.v’ Telnuikh (Doctor in Medicina) si E.O. Khalturina (DM), Academia Medicala Sechenov, Moscova, Profesor M.V. Kisielevsky (DM), Centrul Rus de Cercetari pentru Cancer Blokhin, RAMS
• Doctorii N.v’ Karbuisheva (DM), Profesor v’M Granitov si Profesorii Asociati A.S. Chabarov, D.V. Kipriyanov, N.Iu. Raiu, Spitalul Minicipal Nr.5, Universitarea Medicala de Stat Altay, Bamaul
• Candidati in Stiinte Medicale L.V. Sultanov, E.Iu. Kozhevnikova, S.I.
• Belyich, Centrul Regional Altay pentru controlul si prevenirea SIDA
• Profesorii v’A. Dadali, A.v’ Rak, E.S. Stolpnylk, Candidati ai Academiei Medicale de Stat G.A. Baslovich, L.B. Gaykovskaya, Sto Petersburg
• Profesor Asociat G.M. Letifov (DM), Universitatea Medicala din Statul Rostov
REFERENTI: Academician B.A. Tutelian, Directorul Institutului de Cercetari ale Nutritiei, RAMS si Profesor A.v’ Karaulov (DM) Departamentul de Imunologie Clinica, Academia Medicala Sechenov, Moscova.



. Folosirea modulatorilor imuni reprezinta unul din principalele mijloace in mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar si a refacerii acestuia in conditii deficiente immunologic. Modulatorii imuni, atat cei naturali cat si substantele sintetice, sunt capabili de stimularea sau cresterea presiunii asupra sistemului imunitar. In practica medicala se folosesc o multitudine de modulatori dar eficacitatea lor si alte proprietati ca siguranta, simplicitatea in folosire, precum si a factorilor economici, difera in mare masura (A.A. Vorobiev, RAMS Bulletin nr.4, 2002 ). Modulatorii imuni endogeni, naturali, care contin substante de baza ce iau parte in reglarea procesului imunologic, sunt cei mai potriviti pentru consumul uman. Fiind formati din peptide naturale obtinute din colostru bovin Transfer FactorTM este considerat a fi unul dintre acesti modulatori imuni. Functia principala a acestor peptide in organism este de a furniza protectie imunologica impotriva microbilor (bacterii, virusuri etc.), celulelor canceroase, si a altor substante antigene capabile sa distruga procesele vitale din organism. Factorii de Transfer stimuleaza “coloana vertebrala” a sistemului imunitar (mai ales actiunea limfocitelor ucigatoare NK), activeaza procesul de sintetizare a imunocitokina si regleaza functiile imunologice. Factorii de Transfer sunt superiori altor, chiar bine cunoscuti modulatori imuni, pentru ca sunt extremi de eficienti in cresterea sistemului imunitar. Acopera un larg spectru de actiuni, sunt siguri, se folosesc pe cale bucala sub forma de capsule gelatinoase, nu au contraindicatii, nu produc reactii adverse, si are eficacitate atat asupra copiilor cat si a adultilor. Factorii de transfer au fost folosisti cu succes timp de multi ani pentru tratarea si prevenirea infectiilor virale, bacteriale, spontane, bolilor parazitice, tumorilor maligne, conditiilor autoimune, neuroastenice, dezechilibralilor endocrine si alergice, imunodeficientelor primare si secundare, si a bolilor urmate de dezechilibre in functiile imunologice. Transfer FactorTM si Transfer Factor PlusTM au fost studiati intens in clinicile din Rusia si institutiile de cercetare. Aceasta a ajutat la o generalizare a rezultatelor clinice si la prezentarea lor ca recomandari metodologice. Aceasta scrisoare metodologica are rolul de a familiariza doctorii, studentii in medicina, rezidentii clinici si absolventii finali cu informatiile curente, privitoare la mecanismele de raspuns ale sistemului imunitar la factorii exogeni de origine virala si bacteriala cu proprietatile produselor Transfer FactorTM si rezultatelor studiilor cu scopul evaluarii eficientei lor in diferite conditii patologice. “
Academician Anatoly A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale, Laureat al distinctiei pentru stiinta dat de Federatia Rusa, Doctor in imunologie. "
da ma sunt asa bune ca nici angajatii nu le consuma,hahahahha,poate reusiti sa convingeti viteii din zootehniile deja falimentate de inculti ca tine in a conduce o afacere.
ene_m_gabriel
Postat pe 21 Noiembrie 2009 19:32
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-21 19:32:21
De la: 4Life, la data 2009-11-21 15:00:43ba gogule esti cretin,dar ne-am obisnuit cu tine dealtfel....

"Scleroza multiplã este o boala a sistemului nervos central (SNC). În cazul sclerozei multiple, mielina este afectatã în diverse zone, cunoscute sub numele de plãci sau leziuni. Cînd mielina este distrusã sau lezatã, capacitatea nervilor de a transmite impulsurile nervoase la/de la creier este afectatã, astfel apare diversele simptome ale sclerozei multiple.
Care sunt cauzele bolii?
Nu se cunoaºte cauza precisã a bolii, conform cercetãrilor SM este o boala autoimunã (sistemul imunitar atacã propriile þesuturi), anticorpii creaþi de organism acþionînd împotriva structurilor proprii. SM nu este direct ereditarã, deºi studiile aratã o predispozitie familialã."

in concluzie sistemul imunitar este pricipalul factor care declanseaza aceasta boala...este foarte logic,sistemul imunitar distruge mielina si ca sa oprim boala ca mielina sa se poata reface trebuie sa stopam cumva activitatea distructiva a sistemului imunitar...asta se poate face cu TRANSFER FACTOR care sunt exceptionali imunomodulatori naturali !!!

"Aceasta comunicare prezinta rezultatele testelor clinice, care au fost concepute pentru a studia eficacitatea unui produs complex derivat din colostru si anume Transfer FactorTM (Classic, Trifactor, Riovida, Chewable) si Transfer Factor PlusTM in diferite conditii patologice si pentru a studia influenta mediatorilor celulari, care se gasesc in Factorii de Transfer ai diferitilor compusi ai sistemului imunitar. Autorii recomanda folosirea produselor care contin factori de transfer in practica medicala. Aceasta scrisoare metodologica a fost dezbatuta si aprobata la Intalnirea Centrala a Comisiei Metodologice a Universitatii Medicale de Stat Altay (protocolul nr. 4 din 05.11.2003) si trimisa Ministerului Sanatatii si Dezvoltarii Sociale a Federatiei Ruse, pentru a fi prezentata si a fi luata in considerare.
AUTORI:
• Academician A.A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale (RAMS), Cercetator laureat al Federatiei Ruse, Doctor in imunologie
• Profesorii Iu.v’ Telnuikh (Doctor in Medicina) si E.O. Khalturina (DM), Academia Medicala Sechenov, Moscova, Profesor M.V. Kisielevsky (DM), Centrul Rus de Cercetari pentru Cancer Blokhin, RAMS
• Doctorii N.v’ Karbuisheva (DM), Profesor v’M Granitov si Profesorii Asociati A.S. Chabarov, D.V. Kipriyanov, N.Iu. Raiu, Spitalul Minicipal Nr.5, Universitarea Medicala de Stat Altay, Bamaul
• Candidati in Stiinte Medicale L.V. Sultanov, E.Iu. Kozhevnikova, S.I.
• Belyich, Centrul Regional Altay pentru controlul si prevenirea SIDA
• Profesorii v’A. Dadali, A.v’ Rak, E.S. Stolpnylk, Candidati ai Academiei Medicale de Stat G.A. Baslovich, L.B. Gaykovskaya, Sto Petersburg
• Profesor Asociat G.M. Letifov (DM), Universitatea Medicala din Statul Rostov
REFERENTI: Academician B.A. Tutelian, Directorul Institutului de Cercetari ale Nutritiei, RAMS si Profesor A.v’ Karaulov (DM) Departamentul de Imunologie Clinica, Academia Medicala Sechenov, Moscova.



. Folosirea modulatorilor imuni reprezinta unul din principalele mijloace in mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar si a refacerii acestuia in conditii deficiente immunologic. Modulatorii imuni, atat cei naturali cat si substantele sintetice, sunt capabili de stimularea sau cresterea presiunii asupra sistemului imunitar. In practica medicala se folosesc o multitudine de modulatori dar eficacitatea lor si alte proprietati ca siguranta, simplicitatea in folosire, precum si a factorilor economici, difera in mare masura (A.A. Vorobiev, RAMS Bulletin nr.4, 2002 ). Modulatorii imuni endogeni, naturali, care contin substante de baza ce iau parte in reglarea procesului imunologic, sunt cei mai potriviti pentru consumul uman. Fiind formati din peptide naturale obtinute din colostru bovin Transfer FactorTM este considerat a fi unul dintre acesti modulatori imuni. Functia principala a acestor peptide in organism este de a furniza protectie imunologica impotriva microbilor (bacterii, virusuri etc.), celulelor canceroase, si a altor substante antigene capabile sa distruga procesele vitale din organism. Factorii de Transfer stimuleaza “coloana vertebrala” a sistemului imunitar (mai ales actiunea limfocitelor ucigatoare NK), activeaza procesul de sintetizare a imunocitokina si regleaza functiile imunologice. Factorii de Transfer sunt superiori altor, chiar bine cunoscuti modulatori imuni, pentru ca sunt extremi de eficienti in cresterea sistemului imunitar. Acopera un larg spectru de actiuni, sunt siguri, se folosesc pe cale bucala sub forma de capsule gelatinoase, nu au contraindicatii, nu produc reactii adverse, si are eficacitate atat asupra copiilor cat si a adultilor. Factorii de transfer au fost folosisti cu succes timp de multi ani pentru tratarea si prevenirea infectiilor virale, bacteriale, spontane, bolilor parazitice, tumorilor maligne, conditiilor autoimune, neuroastenice, dezechilibralilor endocrine si alergice, imunodeficientelor primare si secundare, si a bolilor urmate de dezechilibre in functiile imunologice. Transfer FactorTM si Transfer Factor PlusTM au fost studiati intens in clinicile din Rusia si institutiile de cercetare. Aceasta a ajutat la o generalizare a rezultatelor clinice si la prezentarea lor ca recomandari metodologice. Aceasta scrisoare metodologica are rolul de a familiariza doctorii, studentii in medicina, rezidentii clinici si absolventii finali cu informatiile curente, privitoare la mecanismele de raspuns ale sistemului imunitar la factorii exogeni de origine virala si bacteriala cu proprietatile produselor Transfer FactorTM si rezultatelor studiilor cu scopul evaluarii eficientei lor in diferite conditii patologice. “
Academician Anatoly A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale, Laureat al distinctiei pentru stiinta dat de Federatia Rusa, Doctor in imunologie. "
da ma sunt asa bune ca nici angajatii nu le consuma,hahahahha,poate reusiti sa convingeti viteii din zootehniile deja falimentate de inculti ca tine in a conduce o afacere.
Prietene petrica, crezi ca daca nu erau EXTRAORDINAR DE BUNE mai crestea afacerea 4 Life cu 750% / an ????? si de 10 ani tot in ritmul asta creste si se dezvolta in toata lumea....
4Life
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:22
Studiu efectuat de vacarul din spania de romania,lasa-ne bai pacalici ordinar cu statistici efectuate pe angajatii de la zootehnie.In Romania a crescut 000000000000,0 %,sper ca dupa zece ani sa fie urmatoarea crestere:0,0%,mult succes in atingerea telului usor de atins.
ene_m_gabriel
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:16
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:16:01Studiu efectuat de vacarul din spania de romania,lasa-ne bai pacalici ordinar cu statistici efectuate pe angajatii de la zootehnie.In Romania a crescut 000000000000,0 %,sper ca dupa zece ani sa fie urmatoarea crestere:0,0%,mult succes in atingerea telului usor de atins.
speri tu petre,dar speri degeaba...atunci cand noi o sa fim liberi,tu inca te vei mai chinui sa vinzi aoleu vara...si stii de ce ???
4Life
Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:33
De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:33:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:16:01Studiu efectuat de vacarul din spania de romania,lasa-ne bai pacalici ordinar cu statistici efectuate pe angajatii de la zootehnie.In Romania a crescut 000000000000,0 %,sper ca dupa zece ani sa fie urmatoarea crestere:0,0%,mult succes in atingerea telului usor de atins.
speri tu petre,dar speri degeaba...atunci cand noi o sa fim liberi,tu inca te vei mai chinui sa vinzi aoleu vara...si stii de ce ???
MAI VACARULE,EU SUNTLIBER,SUNT FERM CONVINS CA TU NICIODATA NU AI CUM SA AJUNGI LIBER,POATE DUPA CE VEI FI PUS IN LIBERTATE....DE LA PUSCARIE.
ene_m_gabriel
Postat pe 23 Noiembrie 2009 21:03
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-23 21:03:21
De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:33:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:16:01Studiu efectuat de vacarul din spania de romania,lasa-ne bai pacalici ordinar cu statistici efectuate pe angajatii de la zootehnie.In Romania a crescut 000000000000,0 %,sper ca dupa zece ani sa fie urmatoarea crestere:0,0%,mult succes in atingerea telului usor de atins.
speri tu petre,dar speri degeaba...atunci cand noi o sa fim liberi,tu inca te vei mai chinui sa vinzi aoleu vara...si stii de ce ???
MAI VACARULE,EU SUNTLIBER,SUNT FERM CONVINS CA TU NICIODATA NU AI CUM SA AJUNGI LIBER,POATE DUPA CE VEI FI PUS IN LIBERTATE....DE LA PUSCARIE.
de ce petrica de la psucarie ??? ai grija ca sa nu ajungi tu la puscarie pentru evaziunea fiscala pe care o faci vanzand produse forever si neplatind taxe si TVA...ca deh, cam asa se practica pe la voi prin retea...
4Life
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:01
De la: 4Life, la data 2009-11-24 12:01:19
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-23 21:03:21
De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:33:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:16:01Studiu efectuat de vacarul din spania de romania,lasa-ne bai pacalici ordinar cu statistici efectuate pe angajatii de la zootehnie.In Romania a crescut 000000000000,0 %,sper ca dupa zece ani sa fie urmatoarea crestere:0,0%,mult succes in atingerea telului usor de atins.
speri tu petre,dar speri degeaba...atunci cand noi o sa fim liberi,tu inca te vei mai chinui sa vinzi aoleu vara...si stii de ce ???
MAI VACARULE,EU SUNTLIBER,SUNT FERM CONVINS CA TU NICIODATA NU AI CUM SA AJUNGI LIBER,POATE DUPA CE VEI FI PUS IN LIBERTATE....DE LA PUSCARIE.
de ce petrica de la psucarie ??? ai grija ca sa nu ajungi tu la puscarie pentru evaziunea fiscala pe care o faci vanzand produse forever si neplatind taxe si TVA...ca deh, cam asa se practica pe la voi prin retea...
Dupa ce ca esti prost te mai si lauzi.Eu nu vand pai pacaliciule asa cum faci tu,ilegal si fara sa platesti impozit in Romania.Stai linistit ca nu eu imi platesc impozitul se retine la susrsa,da asta este o discuti care ar trebui sa-i priveasca pe cei ce cunosc regimul taxelor si impozitelor,tovarase excroc.
ene_m_gabriel
Postat pe 25 Noiembrie 2009 16:14
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-25 16:14:58
De la: 4Life, la data 2009-11-24 12:01:19
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-23 21:03:21
De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:33:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:16:01Studiu efectuat de vacarul din spania de romania,lasa-ne bai pacalici ordinar cu statistici efectuate pe angajatii de la zootehnie.In Romania a crescut 000000000000,0 %,sper ca dupa zece ani sa fie urmatoarea crestere:0,0%,mult succes in atingerea telului usor de atins.
speri tu petre,dar speri degeaba...atunci cand noi o sa fim liberi,tu inca te vei mai chinui sa vinzi aoleu vara...si stii de ce ???
MAI VACARULE,EU SUNTLIBER,SUNT FERM CONVINS CA TU NICIODATA NU AI CUM SA AJUNGI LIBER,POATE DUPA CE VEI FI PUS IN LIBERTATE....DE LA PUSCARIE.
de ce petrica de la psucarie ??? ai grija ca sa nu ajungi tu la puscarie pentru evaziunea fiscala pe care o faci vanzand produse forever si neplatind taxe si TVA...ca deh, cam asa se practica pe la voi prin retea...
Dupa ce ca esti prost te mai si lauzi.Eu nu vand pai pacaliciule asa cum faci tu,ilegal si fara sa platesti impozit in Romania.Stai linistit ca nu eu imi platesc impozitul se retine la susrsa,da asta este o discuti care ar trebui sa-i priveasca pe cei ce cunosc regimul taxelor si impozitelor,tovarase excroc.
Ocolesti raspunsurile bai individ dubios,oare te deranjeaza?Ma bucur.
ene_m_gabriel
Postat pe 26 Noiembrie 2009 08:39
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-25 16:14:58
De la: 4Life, la data 2009-11-24 12:01:19
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-23 21:03:21
De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:33:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:16:01Studiu efectuat de vacarul din spania de romania,lasa-ne bai pacalici ordinar cu statistici efectuate pe angajatii de la zootehnie.In Romania a crescut 000000000000,0 %,sper ca dupa zece ani sa fie urmatoarea crestere:0,0%,mult succes in atingerea telului usor de atins.
speri tu petre,dar speri degeaba...atunci cand noi o sa fim liberi,tu inca te vei mai chinui sa vinzi aoleu vara...si stii de ce ???
MAI VACARULE,EU SUNTLIBER,SUNT FERM CONVINS CA TU NICIODATA NU AI CUM SA AJUNGI LIBER,POATE DUPA CE VEI FI PUS IN LIBERTATE....DE LA PUSCARIE.
de ce petrica de la psucarie ??? ai grija ca sa nu ajungi tu la puscarie pentru evaziunea fiscala pe care o faci vanzand produse forever si neplatind taxe si TVA...ca deh, cam asa se practica pe la voi prin retea...
Dupa ce ca esti prost te mai si lauzi.Eu nu vand pai pacaliciule asa cum faci tu,ilegal si fara sa platesti impozit in Romania.Stai linistit ca nu eu imi platesc impozitul se retine la susrsa,da asta este o discuti care ar trebui sa-i priveasca pe cei ce cunosc regimul taxelor si impozitelor,tovarase excroc.
ca sa-ti demonstrez ca esti micinos si ca dezinformezi,maine ma inscriu la FOREVER si va povestesc tot ce se intampla dubios pe acolo...sa vedeti show apoi !!!!

stai sa vezi petrica ce se intampla cu afacerea ta pe urma excrocule !!!
4Life
Postat pe 26 Noiembrie 2009 23:30
Stimata doamna,/domn,
Doresc, pe acesta cale, sa va fac cunostinta cu un produs deosebit pentru pastrarea tinereti, vigorii si sanatati. Produsul este “100% PUR COLLAGEN Capsule”,obtinut din stern de pui de 6-8 saptamini si este rezultatul cercetarii si productiei firmei ENCORE COLLAGEN Ich. USA. Este legalizat pentru comercializare in ROMANIA si asigura o regenerare a intregului organism. Americanii il numesc “PILULA DE TINERETE”.. . Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, asupra inimii (inaintea unei operati de valve, baypas etc . se face o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN), si in special asupra articulatiilor si bolilor acestora (artrite si poliartrite reumatoide, artroze, coxartroze, discopatii, … reface lichidul sinovial ).Nu in ultimul rand , este un produs cu un efect miraculos asupra tenului (inlocuieste cu succes si pe termen lung acidul hialuronic,biotonina si alte descoperiri recente in materie de eliminarea ridurilor si de intinerire), asupra celulitei, dar rolul lui major este de vindecare si regenerare a intregului organism.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturiste” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
P.S. Mie , acest produs mi-a facut mult bine si am promis ca voi face la randul meu bine , facindu-l cunoscut .
Cu stima si pretuire,
DAN ANDREI
healthy001487
Postat pe 20 Ianuarie 2010 06:55
Scleroza in placi (scleroza multipla) este o afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos – mielina. Este o boala a creierului si a maduvei spinarii, care survine de obicei la adolescenti si adulti tineri. In tara noastra, frecventa este de aproximativ 40 de bolnavi la suta de mii de locuitori.

Cauzele aparitiei bolii sint dificil de precizat. Scleroza in placi apare adesea pe fondul unei predispozitii genetice, care duce la scaderea imunitatii fata de antigenii cerebrali. Afectiunea este declansata de infectarea cu virusul rujeolic, variolic, rubeolic, varicelo-zosterian. Acestia altereaza bariera hemato-encefalica si distrug mielina.

Astfel, se produce o leziune de scleroza diseminata sub forma de placi variabile de la marimea unei gamalii de ac pina la citiva centimetri. Initial, aceste placi se localizeaza in substanta alba periventriculara, ca apoi sa se extinda spre circumvolutiunile cerebrale, corpul calos, caile optice, mezencefal, bulb si talamus. Localizarea cea mai frecventa este cervicala, leziunile in general fiind imprastiate in intreaga maduva.

Mai multe detalii la http://www.tratamente-boli.com/tratamente-scleroza-in-placi.html in special produsul Stemulin un activator de celule stem care este miraculos.
bianca_grecu
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Emotii puternice anxietate 24 De la: healthy009294 4 August 2013 19:47
reconstructia de sold 2 De la: healthy001487 20 Ianuarie 2010 07:02
ma poate informa cineva?oare e BTS 10 De la: iuly 1 Martie 2010 15:46
program pentru diabetici in romania 12 De la: kudika324113 2 Octombrie 2010 20:01
medical 2 De la: doinitaeda 29 Aprilie 2011 20:56