Mai multe
|
Pentru cei care sunt avizi de astfel de bancuri, Ceainaria Deniplant va pune la dispozitie un link: http://psoriazis-deniplant.myforum.ro/bancuri-vt476.html |
||
|
giurgiu_healthy Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:32 |
||
|---|---|---|
|
- Mama mi-a spus doctorul ca n-o sa am copii ! - Ereditatea fiica mea . Nici tatal tau n-a avut. |
||
|
gabipop Postat pe 18 Februarie 2009 09:54 |
||
|
Un barbat se duce la medic si ii spune: -Domnule doctor vreau sa ma castrati! -Ma omule ,esti sigur?Vad ca esti tinar si puternic... -Sigur domnule. -Bine ,semneaza aici...asa si aici.Nu am timp acum sa discutam mai mult. Dupa operatie,doctorul vine la pacient si-l intreaba: -Spune-mi si mie de ce ai facut-o ? -Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ... -Da ma dar asta e circumcizie. -Pai eu cum am zis... |
||
|
|
||
|
gabipop Postat pe 18 Februarie 2009 09:57 |
||
|
Nu �tiu ce s� m� fac, domnule doctor. C�s�toria mea a intrat �ntr-un impas. - Cum a�a? - P�i, so�ia mea nu m� poate suferi c�nd s�nt beat, iar eu n-o pot suferi c�nd s�nt treaz. |
||
|
gabipop Postat pe 18 Februarie 2009 09:59 |
||
|
La o mare reuniune de doctori, organizatorul ii pune pe fiecare sa le povesteasca cea mai mare inventie a lor. In finala ajung un doctor din Romania si unul din Ungaria. Incepe ungurul: Eu i-am pus lu' maica-mea un ochi din sticla. Dupa cateva zile a inceput sa vada cu el si de atunci a ramas cu acel ochi pana in ziua de azi. Romanul: Eu i-am pus unui pacient in loc de p*** un deget de la picior si dupa cateva zile a avut erectie si apoi a inceput sa f***. La care unguru: Ba, cine a mai vazut asa ceva? Romanul: Ma-ta, cu ochiul ei de sticla. |
||
|
gabipop Postat pe 18 Februarie 2009 10:02 |
||
|
Intr-un salon de reanimare, toti conectati la aparate de mentinere a vietii. Electricianul baga capul pe usa: - Baieti, luati o gura mare de aer ca schimb o siguranta! |
||
|
gabipop Postat pe 18 Februarie 2009 10:04 |
||
|
Domnule doctor, am urmat tratamentul cu sfin�enie. N-am mai fumat, n-am b�ut, n-am m�ncat cu sare. Dar picioarele m� dor la fel ca �nainte. Abia mai merg. Ce-ar trebui s� iau? - Autobuzul, metroul, tramvaiul.. |
||
|
gabipop Postat pe 18 Februarie 2009 10:06 |
||
|
||
|
annya_852004 Postat pe 21 Mai 2009 23:16 |
||
ei bine mau distrat
|
||
|
kudika186410 Postat pe 10 Iulie 2009 08:15 |
||
|
O gacica merge la doctor. Dom`n doctor am o problema,am sinii prea mici si as vrea sa -mi fac mai mari,ce imi propuneti? Doctorul:Pai ar fi siliconul, dar avem si o metoda mai naturala;Va alegeti o ora, care vreti dumneavoastra, si o poezie, si in timpul asta va masatz sinii. Zis si facut.Isi alege gacica ora 21:00, poezia trei iezi... Si intro zi trebuie sa mearga in delegatie cu trenu, seara la vagon de dormit.Se face ora 21:00 si gacica incepe sa se descheie la bluza si sa cinte Trei iezi... La un momendat gagiu de deasupra se apleaca si intreaba:Nu va suparati, nu sititi cit este ceasul? Gacica zice ca ora 21:02,si isi cere scuze ptr ca l-a deranjat. La care gagiul se intinde pe spate se descheie la slitz si isi scoate P..A afara si incepe melc, melc cotobelc.... :) lool. |
||
|
alexandra082571 Postat pe 24 Februarie 2010 00:10 |
||
|
||
|
healthy013474 Postat pe 3 Martie 2010 16:34 |
||
|
- A�i urmat recomandarea mea? �ntreab� doctorul. O pastil� �nainte de mas� �i un coniac mic la desert? - Da, doar c� la pastile am r�mas cu 3 s�pt�m�ni �n urm�, pe c�nd la coniac am o lun� avans. |
||
|
ElenushC Postat pe 17 Iunie 2010 06:28 |
||
|
La �nmorm�ntarea unui cardiolog. Sicriul �n form� de inim� este a�ezat �ntr-o groap� �n form� de inim�, pe care sunt puse coroane �n form� de inim�, pe o muzic� divin�. Un om �ncepe s� r�d�. - De ce r�zi, e�ti nesim�it? Cum po�i s� r�zi la �nmorm�ntarea unui asemenea om? - R�d, omule. M� g�ndesc la �nmorm�ntarea mea. Eu sunt ginecolog... |
||
|
ElenushC Postat pe 17 Iunie 2010 06:30 |
||
|
Un ginecolog vrea s� se reprofileze, auzind c� ar c�tiga mai bine ca mecanic auto� �nva�� individul �i se duce la un service auto s� dea test de angajare. La rezultate, stupoare: tipul luase nota 15� Se duce �i-l �ntreab� pe mecanicu� �ef: - Bine dom�le, cum se poate a�a ceva: asta a luat 5, ala 7... eu 15?! Este cumva o eroare? - Nu, dom�le, nu este nici o eroare� Hai s� vedem: ti-am dat s� desfaci carburatorul, l-ai deschis corect: 5 puncte. Te-am pus s�-l �nchizi �i l-ai �nchis corect: 5 puncte. �i �i-am mai dat 5 puncte de la mine c� ai f�cut totul prin �eava de e�apament.
|
||
|
ElenushC Postat pe 17 Iunie 2010 06:34 |
||
Doctorul american spune: "La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!"Doctorul german raspunde: "E nimica toata; la noi, in Germania, scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!" Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru
|
||
|
M_L Postat pe 17 Iunie 2010 11:34 |
||
Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb.- Nu va suparati, pot sa intru? - Desigur! - Pot sa ma dezbrac?, zice femeia cam tematoare. - Bineinteles! - Pot sa ma asez pe masa? - Da, da! Dupa vreo 10 minute de stat pe masa in care cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba: "dar nu veniti sa va uitati la mine?" - Ba da, doamna. Vin cei doi se uita si exclameaza foarte tare: "OOOAAAAUUUU!!!" - E chiar asa de grav dom' doctor? - Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii!
|
||
|
M_L Postat pe 17 Iunie 2010 11:39 |
||
|
Doi medici psihiatri coboara scarile. Unul se impiedica, cade si isi rupe piciorul. Celalalt se repede la el si il intreba: - Vrei sa discutam despre asta?
|
||
|
M_L Postat pe 17 Iunie 2010 11:44 |
||
| se scie m-au | ||
|
mariana.vladu Postat pe 17 Iunie 2010 13:25 |
||
| Pe usa unui medic era un afis pe care scria: " NU BEAU FLORI SI BOMBOANE!" !!!! | ||
|
spidie Postat pe 17 Iunie 2010 17:34 |
||
De la: mariana.vladu, la data 2010-06-17 13:25:23se scie m-au stim si noi...
|
||
|
ina_valentina Postat pe 17 Iunie 2010 18:28 |
||
super, asta mi se pare cel mai bun si mai actual...
|
||
|
kudika072027 Postat pe 17 Iunie 2010 22:01 |
||
|
||
|
ramona_onea Postat pe 20 Iunie 2010 01:17 |
||
|
Bul� a�teapt� ca doctorul s� ias� din opera�ie �i s� �i spun� cum se simte so�ia lui, care suferise un grav accident de masin�. Doctorul iese �i e �ntrebat de c�tre Bul�: -Domnule doctor, cum se simte so�ia mea? -P�i, �ti�i, nu o s� mai poat� merge, o s� trebuiasc� s� cump�ra�i un scaun cu rotile, ca s� o duce�i peste tot. -Vai de capul meu, dom� doctor! se vait� Bul�. -Asta nu e tot, continu� doctorul, nu se poate hr�ni singur�, va trebui s� o hr�ni�i ca pe un bebelu�. -Dom� doctor, dar e grav, zice Bul� alb la fa��. -Sta�i, c� mai e. κi va face nevoile pe ea, va trebui s� fac� la oli��, s� o sp�la�i. -Aoleu, dom� doctor, ce o s� ma fac? -Sta�i lini�tit, c� am glumit, zice doctorul. So�ia dumneavoastr� a murit.. O femeie batuta rau se duce la doctor. Doctorul: -Ce s-a intamplat ? -Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe. -Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara. Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor. -A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins. -Vezi daca-ti tii gura ? |
||
|
dragon_fly88 Postat pe 26 Iulie 2010 21:09 |
||
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-26 21:09:43Bul� a�teapt� ca doctorul s� ias� din opera�ie �i s� �i spun� cum se simte so�ia lui, care suferise un grav accident de masin�.
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 3 August 2010 15:46 |
||
|
O problema stanjenitoare O batrana intra in cabinetul medicului si-i marturiseste o problema stanjenitoare. �Fac asta tot timpul, domnule doctor, insa nu se aud si nu miros. De fapt, de cand sunt aici, am facut-o de nu mai putin de 20 de ori. Ce ma fac?� �Uitati reteta doamna. Luati aceste pastile de trei ori pe zi timp de o saptamana, dupa care veniti la un nou consult.� Saptamana urmatoare batrana se intoarce la medic. �Domnule doctor, nu stiu ce era in acele pastile dar problema nu e mai grava! O fac la fel de des, doar acum au un miros teribil. Ce aveti de spus in apararea dumneavoastra?� Calmati-va, spuse medicul. Acum ca am rezolvat problema sinusurilor, trebuie sa va vindecam si auzul. |
||
|
carla10 Postat pe 16 August 2010 17:55 |
||
|
||
|
carla10 Postat pe 16 August 2010 17:56 |
||
De la: ElenushC, la data 2010-06-17 06:28:32- A�i urmat recomandarea mea? �ntreab� doctorul. O pastil� �nainte de mas� �i un coniac mic la desert? ...
|
||
|
carla10 Postat pe 16 August 2010 17:56 |
||
De la: carla10, la data 2010-08-16 17:56:56De la: ElenushC, la data 2010-06-17 06:28:32- A�i urmat recomandarea mea? �ntreab� doctorul. O pastil� �nainte de mas� �i un coniac mic la desert?
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 18 August 2010 11:29 |
||
De la: mariana.vladu, la data 2010-06-17 13:25:23se scie m-au Nu se "scrie" m-au? sau ai vrut altceva sa transmiti?
|
||
|
kokean Postat pe 18 August 2010 13:51 |
||
|
La psihiatru. - Domnule doctor eu de cate ori beau cafea mananc ceasca! - Si mananci si toarta? - Nu! - Pai de ce? Sau nu stii ca toarta e cea mai buna? |
||
|
kokean Postat pe 18 August 2010 13:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bancuri cu doctori | 91 | De la: concursKudika 10 Mai 2012 13:06 |
| Neobux | 2 | De la: pavel-craciun 20 Mai 2009 13:26 |
| Ajutor! | 13 | De la: kudika_nikole 19 Decembrie 2011 00:59 |
|
|
||
| Bancuri cu blonde | 11 | De la: Fulg-de-nea 20 Septembrie 2013 19:39 |
| FOTOTAPET PERSONALIZAT TABLOURI PERSONALIZATE | 2 | De la: kudika_pudika 27 Ianuarie 2011 16:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.