Setari Cookie-uri

nu mai raman insarcinata

buna.am si eu nevoie de o parere sau de un sfat.acum 4 ani de zile am facut un avort cu o sarcina avansata de aproape 4 luni.de atunci nu mai pot ramane insarcinata.acum caut un medic specialist dar mie si frica de rezultat deoarece imi doresc enorm de mult un bebe.orice sfat si parere e bine venita.
ik_heet_ster
Postat pe 25 Februarie 2009 13:55
buna.nu vreau sa te sperii,insa am sa iti povestesc ceva!nasa mea a facut un avort avea 3 luni de sarcina,iar dupa ceva timp aproximativ 2-3 ani a incercat sa mai ramana insarcinata si nu a mai reusit!au trecut 20 de ani de atunci!nu stiu insa cate tratamente a facut sau ce a facut!cauta un specialist bun,s-ar putea sa ai trompele infundate sau sotul/prietenul tau sa aiba probleme cu calitatea spermei!succes iti doresc!asteptam vesti!
deiutza_20
Postat pe 9 Martie 2009 10:36
eu iti recomand sa te duci la Szeged ,acolo gasesti medici foarte buni.Dr.Novak Tibor este un medic foarte bun si stie romaneste.El iti poate spune ce trebuie sa faci.
healthy001117
Postat pe 5 Mai 2009 20:35
Este destul de dificil . Nu ar fi rau sa incerci si niste tratamente naturiste. Cunosc persoane care au reusit . Daca te intereseaza iti voi da id-ul meu de mess. Sanatate multa iti doresc!
ca6luz
Postat pe 7 Mai 2009 16:27
si eu incerc de un an sa raman si nu am reusit. am renuntat la pastile acum un an de atunci incerc dar?daca stiti niste sfaturi va rog
danutzy_25_eyes
Postat pe 11 Mai 2009 15:40
De la: danutzy_25_eyes, la data 2009-05-11 15:40:36si eu incerc de un an sa raman si nu am reusit. am renuntat la pastile acum un an de atunci incerc dar?daca stiti niste sfaturi va rog
pana la sfaturile primite aici pe forum,ar fi indicat sa mergi sa-ti faci un control amanuntit,niste analize specifice.Cauzele pot fi multiple.Odata cu tine sa mearga si sotul sa-si faca o analiza a spermei,poate fi si din cauza lui.Apoi poate te putem ajuta cu ceva sfaturi,cand stii sigur ce probleme ai.Si pana la sfaturi,medicul este cel mai in masura sa-ti recomande un tratament.
4Life
Postat pe 11 Mai 2009 17:23
Cu siguranta sfatul unui medic este util.
Dar si starea sufleteasca si sanatatea ta conteaza. Ca daca esti foarte stresata si numai la asta te gandesti, nu merge. Si mai trebuie sa ai in vedere si starea de sanatate. Nu ar strica un program de detoxifiere care sa te ajute.
Daca vrei sa discutam mai multe ma poti contacta pe adresa mea.
mihaela1962
Postat pe 11 Mai 2009 20:34
mi-am fcut un control e bine doar ca cica am o rana pe col mica, as vrea sa merg cu sotul sa fac un control dar as vrea sa nu ma ajunga mult sti cumva cat costa?ceva naturist sti?multumesc imi doresc din tot sufletul, nu am avut nici o boala mi-am facut analizele de a la z, la sange , ecografii, la inima mai rmane sa ma duc la alt ginecolog la sf lunii ca atunci avem banuti
danutzy_25_eyes
Postat pe 12 Mai 2009 23:47
Buna ziua.
Iti recomand cu multa caldura si responsabilitate clinica Provita din prel. Ghencea.Este o clinica crestina, iar medicii de acolo , sunt cu adevarat haruiti de Dumnezeu.
"In perioada IANUARIE-MAI 2009 cu ocazia deschiderii cabinetului medical din Prelungirea Ghencea, orice CONSULTATIE GINECOLOGICA, ECOGRAFIA DE SARCINA, PELVINA sau GENERALA costa doar 50 lei (Mobil: 0755.092.297; 0744.389.987)"

Acesta e anuntul de pe site-ul lor, poti intreba de dna.dr. Mihaela Susanu, are consultatii marti si miercuri.
pot spune ca aceasta d-na dr. mi-a salvat viata.
Mult succes. Astept vesti.
pn_mihaela
Postat pe 13 Mai 2009 07:48
In primul rand fa-i o spermograma sotului! Este primul pas si cel mai logic, ca sa elimini suspiciunea ca el ar putea fi "vinovatul". Apoi mergi la ginecolog, care ar trebui sa-ti faca niste analize, ca sa vada daca nu ai vreo infectie, apoi histerosalpingografie (un fel de radiografie a trompelor uterine, pentru a vedea daca nu sunt infundate)... Si dozari hormonale (niste teste care stabilesc nivelurile hormonilor in anumite zile ale ciclului menstrual), pentru a vedea daca nu suferi de dereglari hormonale. Acestia sunt primii pasi de facut. In functie de rezultate, va stabili medicul ce ai de facut mai departe.
Tratamentele naturiste nu pot fi decat un adjuvant si trebuie sa stii mai intai motivul pentru care nu ramai gravida, ca sa iti dai seama daca te pot ajuta sau nu aceste tratamente. Daca ai, de exemplu, trompele infundate, nu stiu daca te-ar ajuta cu ceva. Nu spun ca nu sunt bune. Am chiar o cunostinta care, pe vremea comunismului, a ramas gravida dupa o serie de bai de plante... Dar cine stie ce probleme avea si poate s-a nimerit sa-i fie de folos... Deci nu te poti baza doar pe astea.
Mult succes!
Dianne_t8
Postat pe 10 Iunie 2009 11:43
De la: Dianne_t8, la data 2009-06-10 11:43:59In primul rand fa-i o spermograma sotului! Este primul pas si cel mai logic, ca sa elimini suspiciunea ca el ar putea fi "vinovatul". Apoi mergi la ginecolog, care ar trebui sa-ti faca niste analize, ca sa vada daca nu ai vreo infectie, apoi histerosalpingografie (un fel de radiografie a trompelor uterine, pentru a vedea daca nu sunt infundate)... Si dozari hormonale (niste teste care stabilesc nivelurile hormonilor in anumite zile ale ciclului menstrual), pentru a vedea daca nu suferi de dereglari hormonale. Acestia sunt primii pasi de facut. In functie de rezultate, va stabili medicul ce ai de facut mai departe.
Tratamentele naturiste nu pot fi decat un adjuvant si trebuie sa stii mai intai motivul pentru care nu ramai gravida, ca sa iti dai seama daca te pot ajuta sau nu aceste tratamente. Daca ai, de exemplu, trompele infundate, nu stiu daca te-ar ajuta cu ceva. Nu spun ca nu sunt bune. Am chiar o cunostinta care, pe vremea comunismului, a ramas gravida dupa o serie de bai de plante... Dar cine stie ce probleme avea si poate s-a nimerit sa-i fie de folos... Deci nu te poti baza doar pe astea.
Mult succes!
vezi ca tratamentele naturiste sunt de 10 ori mai eficiente in unele afectiuni legate de infertilitate decat tratamentele alopate...sustii un lucru despre care se pare ca nu ai suficiente informatii...
4Life
Postat pe 10 Iunie 2009 22:47
Nu sperma sotului e problema, ci faptul ca ai facut avort.Trebuie sa te duci la biserica sa te spovedesti unui preot,sa imbraci un copil sarman.Avortul e un pacat mare in fata lui Dumnezeu si de aceea nu te mai binecuvanteaza Dumnezeu cu un alt copil.
Iata ce sfat le dadea marele duhovnic Cleopa celor care doreau sa aiba copii: sa citeasca si sa tina post timp de 40 de zile intr-o dimineata sotul,intr-alta sotia Acatistul Sf.Parinti Ioachim si Ana ,parintii Maicii Domnului,care au dobandit-o pe Fecioara Maria cand erau in varsta numai prin post,rugaciuni si milostenie.
Dumnezeu sa va ajute!
sylvynet
Postat pe 21 Iunie 2009 19:21
De la: ik_heet_ster, la data 2009-02-25 13:55:34buna.am si eu nevoie de o parere sau de un sfat.acum 4 ani de zile am facut un avort cu o sarcina avansata de aproape 4 luni.de atunci nu mai pot ramane insarcinata.acum caut un medic specialist dar mie si frica de rezultat deoarece imi doresc enorm de mult un bebe.orice sfat si parere e bine venita.

Buna !E bine sa faci niste analize,ca tratament naturist iti recomand un tratament cu Olimpic StemXCell,am mai multe cunostinte care dupa tot felul de tratamente,au ramas insarcinate dupa Olimpic.Pt mai multe detalii aludmann@yahoo.com.Multa sanatate.
elli29
Postat pe 20 Iulie 2009 15:04
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania, care ti-ar putea fi de un real folos . Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 9 August 2009 15:47
am ramas insarcinata am deja 2 luni, rabdare si credinta in doamne doamne, sa iti doresti din suflet sa crei ca vei ramane sa nu disperi si ti se va intampla, asa a fost la mine, pupici
danutzy_25_eyes
Postat pe 14 August 2009 22:22
am si eu o intrebare..si sper sa primesc si un raspuns de la cei/cele care au trecut prin asta...
nu am ramas niciodata insarcinata..si dupa 2 ani de contacte sexuale neprotejate (cu partener stabil..si dorind ambii un bebe) am inceput sa ne facem griji ca ar putea exista o problema la unul dintre noi sau chiar la ambii...nelamurirea este..ca nu stiu la ce sa ma astept..adica,intentionam sa mergem la un medic specialist,insa as dori sa cunosc etapele..ce analize se fac, ce cauze ar putea exista,ce tratamente ar fi posibile,sau daca exista varianta sa nu mai existe nicio sansa...si cam la ce preturi se ridica fiecare etapa ..adica am o vaga idee ca mai intai se fac analize barbatului si apoi se trece la femeie in diferite etape..insa as dori cateva detalii
multumesc..
leeloo_healthy
Postat pe 14 August 2009 22:53
eu am ramas insarcinata dupa un an jum dupa ce am renuntat la medicamente, important este sa va doriti din suflet sa faceti dragoste relaxat, inceraca si metoda calendarului, sau sa va duceti la un ginecolog consilier si sa va faca un program, ce analize? eu nu am gacut nimic, atata timp cat esti sanatoasa cat un ginecolog iti spune dupa control ca ek, mai incercati si acusi o sa ne anunti ca ai ramas, rabdare si rugati-va , conteza mult, bafta
danutzy_25_eyes
Postat pe 17 August 2009 13:33
pai ma gandesc ca daca nu se poate si nu se poate..dupa 2-3 ani de incercari ..poate exista o problema..si se fac investigatii ca sa se descopere problema..apoi sa se trateze acolo unde este cazul..
leeloo_healthy
Postat pe 17 August 2009 20:53
Buna.Nu cred ca nu mai poti ramine insarcinata trebuie sa ai rabdare.Esta prima sarcina sau ai mai avut si altele.Daca este prima sarcina atunci este mai greu dar se rezolva.Sa nu mai folosesti anticonceptionale de nici un fel,apoi se pot face tratamente naturiste care dau rezultate.,eu stiu cazuri.Daca doresti poti sa-mi scrii pe adresa ;kitialbastru@yahoo.com si iti dau mai multe relatii.Stiu ca foarte multi nu cred acest lucru deoarece este o lupta cu oamenii sa inteleaga ca produsele naturiste sunt mai sanatoase si nu au ce lucru rau sa faca. BAFTA
kudika026596
Postat pe 17 Septembrie 2009 08:46
buna
eu am facut tratament vreo 6 luni apoi am intrerupt iar 6 luni
si gata am ramas gravida . CU DR SUCIU DE LA POLIZU
apropo.
cine doreste la juma de pret: duphastone, brocriptin, clostylbegit, acied folic. mie mi-au ramas de la tratament si nu mai amce face cu ele
va astept la 0722967720 sau dianaeuroct@yahoo.com sau adresa mess : dianaeuroct
va doresc success la toate



dianaeuroct
Postat pe 1 Octombrie 2009 19:09
FETELOR
eu am incercat pe toate planurile, ceaiuri, naturiste, doctori, tratament, monitorizarea ovulatiei si pana la urma cu toate la un loc am reusit.

buna
eu am facut tratament vreo 6 luni apoi am intrerupt iar 6 luni
si gata am ramas gravida . CU DR SUCIU DE LA POLIZU
apropo.
cine doreste la juma de pret: duphastone, brocriptin, clostylbegit, acied folic. mie mi-au ramas de la tratament si nu mai amce face cu ele
va astept la 0722967720 sau dianaeuroct@yahoo.com sau adresa mess : dianaeuroct
va doresc success la toate
dianaeuroct
Postat pe 1 Octombrie 2009 19:10
am citit.tot mai des de licoarea naturala minune, Branca Ursului, tinctura, cica faci minuni cu ea si bebelusi de asemenea;))asa ca nu aveti ce pierde... se gas. la magazinele naturiste.
cristinne83
Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:15
Buna
Cel mai bine este sa mergi la doctor atat tu cat si partenerul tau pentru a face analize amanuntite. Multa sanatate tuturor
scumpica20
Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:23
buna ma numesc letitia am un baitel de 4 ani iar da cand l-an nascut pe el nu mai raman insarcinata,am facut multe feluri de tratamente si degeaba ati putea sa-mi dati un sfat,?va rog imi doresc mult un al doilea copi.
letytya
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:38
buna eu ma numesc nicoleta si eu sunt cam in aceeasi postura ca tine si eu imi doroesc ffff mult un bebe si sotul meu la fel dar eu am fost la cativa medici din galati de unde sunt si eu si am o anexita apoi am facut un chistulet dar mia trecut chistul si am fost apoi la un medic bun cum am auzit si mia zis ca am racit pe amandoua ovare asta din cauza ca am lucrat la o spalatorie auto si de acolo e raceala mea faza e ca o cam am de cativa ani si nici acum nu mam vindecat dupa atatea tratamente ce miau dat acum mai recent mi-au zis ca tre sa merg la bucuresti ca am trompele infundate si numai acolo se fac operatii datimi si mie un sfat va rog mult de tot care a trecut prin asa ceva si stie si sa vindecat va rog mult sami spuneti si mie unde si cat costa ca sa stiu si eu la ce sa ma astept ca nu prea dispun de prea multzi bani dar vad eu cum fac pana la urma tre sa gasesc astept un raspuns urgemnt dde la voi va implor mult ajutatima si pe mn adresa mea de imail e nycoubyta@yahoo.com
nycoubyta12081989
Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:49
De la: mihaela1962, la data 2009-05-11 20:34:12Cu siguranta sfatul unui medic este util.
Dar si starea sufleteasca si sanatatea ta conteaza. Ca daca esti foarte stresata si numai la asta te gandesti, nu merge. Si mai trebuie sa ai in vedere si starea de sanatate. Nu ar strica un program de detoxifiere care sa te ajute.
Daca vrei sa discutam mai multe ma poti contacta pe adresa mea.
draga mea sa stii ca mihaela are dreptate,incearca sa nu te gandesti toata ziu la a ramane insarcinata....eu am pierdut o sarcina la 4 luni acum 5 ani,de 3ani am tot incercat sa raman insarcinata,in primul an eram disperata,am facut zeci de anilize si eu si sotul si eram sanatosi amandoi,iar acum avem ofetita minunata de 11 luni...evita stresul si sper sa reusiti pana la urma...
chryssy23
Postat pe 16 Decembrie 2010 13:42
am mai scris pe citeva topicuri...despre faptul ca nu orice medic ginecolog este si specialist in probleme de fertilitate si sterilitate...am dat adresa unui medic pe mai multe topicuri si la ..."sarcina"...sau cam asa ceva .incercati si nu neglijati...mai tirziu ve-ti regreta.
BEL_AMY1
Postat pe 16 Decembrie 2010 14:51
buna ziua, aveti cumva numarul Dr. Mihaela Susanu?
groove
Postat pe 6 Iunie 2013 14:22
De la: groove, la data 2013-06-06 14:22:41buna ziua, aveti cumva numarul Dr. Mihaela Susanu?

http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Susanu-Mihaela-s8506.html
.
rondina
Postat pe 6 Iunie 2013 14:27
ms am sunat dar nu cred ca mai functioneaza aceasta clinica pt ca numarul este deconectat
groove
Postat pe 6 Iunie 2013 14:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se reincarneaza id-urile? 3 De la: kudika200175 30 Iulie 2010 23:06
PIATRA LA FIERE 4 De la: camiflorea 3 Mai 2010 15:39
Accesori nou nascuti 1 De la: kudika379564 27 Aprilie 2011 21:20
acnee 21 De la: lavinialuciana 4 Ianuarie 2014 04:23
MAMA PURTATOAE 87 De la: orfea 5 August 2012 23:50