Mai multe
| dragi mamici de baietei sunt intr-o mare dilema,problema,baiatului meu in varsta de 1an si 2luni nu prea i se trage preputul.doctorita de familie mi-a sugerat sa insist la tractarea lui ink de prin primele luni,am insistat dar nu cred k indeajuns,acum vreo luna am reusit sa decalotez kt de kt,nu de tot si se pare k de acolo a iesit ceva de marimea unui bob de mazare de culoare vinetie este ink in piele si dupa mine seamana cu un vas de sange mai gros,mentionez k se decaloteaza doar pe jumatate si ce ma sperie este k a inceput sa se inroseasca.il spal in fiecare si in dau si cu unguient,sunt foarte atenta dar imi este frica,o sa merg cu el la medic sa vedem despre ce este vorba,oricum de circumcizie nici nu vreau sa aud,eu nu imi voi mutila copilul sub nici o forma,mi se pare o prostie,dak vrei sa fi un om curat si sa te igienizezi k atare o faci cu sau fara p....belita,nimeni nu stie ce mentalitate va avea acest copil si tare mie teama de reactiile lui knd va fi mare,fiecare face ce vrea nu vreau sa supar pe nimeni pur si simplu am intrebat ce poate fi acea vena de sange??? | ||
|
un_inger_trist Postat pe 26 Ianuarie 2010 18:08 |
||
|---|---|---|
Si eu o decalotez fiului meu(2ani si 6luni)de la virsta de 6luni daca virfu este vinat si pe linga este rosu este bine.Se face odata pe saptamina la baita cu sapun si nu insista prea mult doar cit merge ea .Daca te mai pot ajuta cu ceva ,te ajut cu placere
|
||
|
dianadi_healthy Postat pe 26 Ianuarie 2010 18:29 |
||
| iti multumesc din suflet pt rasp,chiar nu stiu cum sa fac,park am si vise noaptea de la gandul k puiul meu ar putea avea ceva acolo,o sa merg cu el la medic sapt viitoare.vroiam sa mai spun k nu il doare decat atunci knd i-o decalotez,este mai scancit dar in rest nu il vad sa il deranjeze,chiar l-am lasat azi fara pampers sa vad knd face pipi dak il doare,dar chiar radea si parea k totul e ok.in fine cine mai stie ceva sa nu ezite sa imi rasp.o seara frumoasa... | ||
|
|
||
|
un_inger_trist Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:47 |
||
| Eu sunt mama de 3 baeti, dar nu am avut probleme de genul, asta.Cind am avut o problema imediat am fost la medic.Iti recomand, acelas lucru.De ce sa-ti fie frica de medic? nu te gindesti deloc la binele copilului tau?poate nui nimic alarmant, dute de urgenta la medic nu mai sta cu el in situatia asta. | ||
|
kudika098645 Postat pe 29 Ianuarie 2010 20:21 |
||
| fericire,iti inteleg ingrijorarea,problema s-a rezolvat i-am decalotat-o aproape de tot.ce se vedea acolo cum k ar fi iesit din interior k o vena groasa era"capusorul"iesit numai un sfert si parea k o biluta,iar culoarea era vinetie pt k eu tragand piele in jos automat intervenea strangularea cum s-ar zice,sper sa fiu inteleasa,dar acum k a iesit aproape de tot si nefiind nevoie sa mai fortez,are o culoare frumoasa si arata kt de kt bine.acum trebuie sa fiu atenta la igiena sa il curat zilnic,sa il spal sa pastrez locul curat iar seara dupa baita il dau cu rivanol,k sa i se inchida rana,am zis rana dar e mult spus,are acolo locul sensibil si poate face oricand vreo infectie,dar oricum promit k o sa ajung si la medic makr sa isi dea cu parerea k e bine.va multumesc la toate cele kre mi-ati rasp.o zi buna va doresc si multa sanatate. | ||
|
un_inger_trist Postat pe 30 Ianuarie 2010 15:46 |
||
| Ma bucur nespus de mult ca sa rezolvat.Da nu strica asa cum ai zis o vizita si la medic, macar asa de preventie.Iti doeasc multa sanatate si tie si micutului,Esti o mama adevarata, felicitari, breavo. | ||
|
kudika098645 Postat pe 30 Ianuarie 2010 15:54 |
||
Eu zic sa nu o decalotezi in fiecare seara doar odata la o saptamina mie asa mia spus medicul si asa fac de aproape 2ani si e foarte bine copilu meu .Intreaba si tu un medic.Ma bucur ca ai reusit
|
||
|
dianadi_healthy Postat pe 30 Ianuarie 2010 19:06 |
||
| dianadi,poate k ai dreptate nu ar trebui in fiecare seara,dar la el fiind acolo locusorul iritat,e cam riscant sa las sa treaca 2 zile fara sa curat,atunci knd se va inchide rana am sa i-o decalotez doar la baita adik de 3 ori pe sapt,cred k va fi suficient,asa e la inceput,nu stim,mai ales k e primul copilas si baiat pe deasupra,ne confruntam cu fel de fel de probleme,bine k nu avea altceva Doamne fereste sa fi fost nevoita sa il operez de fimoza,nu s-a nascut nimeni invatat,tocmai de aceea suntem aici k sa ne ajutam la impasuri,vb aia "o mana spala pe alta si amandoua spala fata".va pup fetelor si va urez un inceput de sapt minunat...si pt FERICIRE de asemenea,multa sanatate ei si celor apropiati. | ||
|
un_inger_trist Postat pe 31 Ianuarie 2010 18:10 |
||
| toti copii se nasc cu fimoza e o conditie normala a dezvoltarii organ elor genitale , chiar si fetitele se nasc cu clitorisul lipit de de pielea aia de de deasupra. Sunt niste creme care ajuta sa se retracteze mai rapid. Sau o sa se retraga in timp.Eu personal am avut pana la 9 sau zece ani fimoza | ||
|
mihailpaulcraciun Postat pe 3 Februarie 2010 03:54 |
||
De la: un_inger_trist, la data 2010-01-26 18:08:19dragi mamici de baietei sunt intr-o mare dilema,problema,baiatului meu in varsta de 1an si 2luni nu prea i se trage preputul.doctorita de familie mi-a sugerat sa insist la tractarea lui ink de prin primele luni,am insistat dar nu cred k indeajuns,acum vreo luna am reusit sa decalotez kt de kt,nu de tot si se pare k de acolo a iesit ceva de marimea unui bob de mazare de culoare vinetie este ink in piele si dupa mine seamana cu un vas de sange mai gros,mentionez k se decaloteaza doar pe jumatate si ce ma sperie este k a inceput sa se inroseasca.il spal in fiecare si in dau si cu unguient,sunt foarte atenta dar imi este frica,o sa merg cu el la medic sa vedem despre ce este vorba,oricum de circumcizie nici nu vreau sa aud,eu nu imi voi mutila copilul sub nici o forma,mi se pare o prostie,dak vrei sa fi un om curat si sa te igienizezi k atare o faci cu sau fara p....belita,nimeni nu stie ce mentalitate va avea acest copil si tare mie teama de reactiile lui knd va fi mare,fiecare face ce vrea nu vreau sa supar pe nimeni pur si simplu am intrebat ce poate fi acea vena de sange??? daca deja se decaloteaza, lasa copilasul in pace, nu-l mai da cu unguente, nu-i mai decalota penisul.. ai grija cu igiena si atat! |
||
|
camiflorea Postat pe 3 Februarie 2010 07:34 |
||
Se poate irita pentru ca il desfaci prea des doctoru m-ia spus sa il las sa se vindece si apoi sa m-ai decalotez (asta cind e iritat) este un loc foarte sensibil si din moment ce il facii mereu se irita.Aveti grija de voii.
|
||
|
dianadi_healthy Postat pe 3 Februarie 2010 20:43 |
||
fetelor am fost cu el la medic si mi-a spus k este mai mult decat bine s-a decalotat frumos iar iritatia kre o avea s-a vindecat in urma tratarii cu rivanol,mi-a zpus k de 2 ori pe sapt la baita sa i-o mai decalotez,va fi suficient .in rest e bine va pup pt ajutor si va doresc multa sanatate si sa auzim de bine
|
||
|
un_inger_trist Postat pe 4 Februarie 2010 10:50 |
||
dianadi si fericire
|
||
|
un_inger_trist Postat pe 4 Februarie 2010 10:51 |
||
|
||
|
dianadi_healthy Postat pe 4 Februarie 2010 19:40 |
||
| Daca nu te-ai mai stradui sa tragi de preputul baietelului tau, ar fi mai bine...la varsta de doi ani il poti opera(si eu l-am operat pe al leu...acum 25 de ani)...este o operatie simpla, se taie un fel de "slit", permitand alunecarea membranei exterioare...dureaza 5 minute...bafta! | ||
|
gabbrry Postat pe 15 Februarie 2010 13:30 |
||
| mersi mult d rasp dar nu vreau sa il operez,este ultimul lucru pe care as vrea sa il fac,acum e bine,i s-a decalotat suficient de mult si sunt multumita de cum arata,o zi buna. | ||
|
un_inger_trist Postat pe 15 Februarie 2010 15:26 |
||
pot sa-ti sugerez ceva? schimba-ti numele "un inger trist" spune ceva care nu-ti face bine tie in primul rand...nu uita: gandurile se transforma in realitate. Cine citeste numele de la avatarul tau....are o strangere de inima. ESTE DOAR PAREREA MEA
|
||
|
gabbrry Postat pe 16 Februarie 2010 17:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sarcina+purtatoare hepatita c | 12 | De la: 4Life 25 Ianuarie 2010 17:20 |
| metode pt combaterea racelii in sarcina | 25 | De la: RalucaRalu 10 Martie 2011 17:18 |
| tratament pentru ureaplasma | 12 | De la: kudika_1020849 28 Noiembrie 2016 12:58 |
|
|
||
| NASTERE LA DR.RUXANDRA DUMITRESCU- FERTILIA | 2 | De la: valy87 23 Mai 2012 17:04 |
| Sunt sau nu gravida? | 43 | De la: andreeaBMA 23 Septembrie 2012 00:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.