Setari Cookie-uri

paraziti intestinali

salut!

s-a confruntat cineva cu paraziti intestinali?
si cum anume si-au manifestat prezenta?
mie mi-a spus un domn doctor sa fac tratament desi nu mi-a iesit nimic la analize!

simptomele sunt: scadere in greutate, lipsa poftei de mancare, gust amar sau acru cateodata,greata dar fara voma, ameteli, stare generala proasta, oboseala continua...

oare ar putea sa fie toate astea de la paraziti??????????
multumesc
erica_healthy
Postat pe 9 Martie 2009 15:59
buna Erika.Simtomele pe care spui tu ca le ai sunt intr-adevar identice celor care au paraziti intestinali,recomandarea mea este repeta analizele si daca vrei putem discuta .adresa mea;ivanescu.daniela@yahoo.com
ivanescu
Postat pe 1 Aprilie 2009 18:32
Buna Erica.Daca vrei sa fii sigura,recolteaza scaun in serile cu luna plina.Giardia numai la luna plina iese.Mi se pare incredibil dar am testat-o pe pielea fetitei mele.Pentru remediu, suna-ma la 0723567276
gafarmerdan
Postat pe 12 Mai 2009 09:02
Buna Erica!Repeta analizele de coproparazitologic,giardia iese mai greu la analiza,du la 3laboratoare diferite in 3 zile,foloseste produse de la plafar, care sant fffff bune,mananca usturoi si ardei iute,bea ceai de soc.Pt giardia este giardinocid(se ia in functie de greutate),iti va trece, iti trebuie vointa.O zi buna.
51160
Postat pe 12 Mai 2009 09:32
De la: gafarmerdan, la data 2009-05-12 09:02:03Buna Erica.Daca vrei sa fii sigura,recolteaza scaun in serile cu luna plina.Giardia numai la luna plina iese.Mi se pare incredibil dar am testat-o pe pielea fetitei mele.Pentru remediu, suna-ma la 0723567276

Ce dovezi stiintifice te-au condus la aceasta concluzie?Mi se pare o aberatie ceea ce spui.
enemgabriel
Postat pe 12 Mai 2009 10:16
GARLIC THYME

Mod de prezentare: 100 capsule gelatinoase, ambalate în doze de masã plasticã inscripþionatã.
Termen de garanþie inscripþionat pe cutie: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: Extract de usturoi ºi cimbriºor, ulei de canola, lecitinã, gelatinã, glicerinã, apã deionizatã, extract de roºcovã ºi cearã de albine.
Usturoiul conþine: glucide (glucozã, fructozã, maltozã, rafinozã), protide, lipide, ulei eteric format din 67 de compuºi (dintre care: disulfura de alilpropil, trisulfura de alil), tetrasulfura de alil, acizi organici neazotaþi (acid citric, malic, piruvic, succinic, oxalic, glucuronic), vita¬minele C, B1, B2, PP, E, fitohormoni (gibereline), enzime (ribonucleazã, invertazã, polifructozidazã), substanþe anorganice: Potasiu, Fier, Magneziu, Calciu, Sodiu, Clor, Fier, Mangan, Cupru, Siliciu, Cadmiu, Sulf.
Alicina si qarlicina sunt douã fitoncide cu puternicã acþiune bactericidã.
Sulful este prezent în toate celulele organismului în special în fanere (unghii ºi pãr). Intrã în compoziþia proteinelor de rezistenþã (în tendoane), a unor mucopolizaharide care intrã în compoziþia cartilajelor articulare.
Participã la metabolismul intermediar ºi la respiraþia celularã.
Scade sensibilitatea la alergii.
Creºte rezistenþa organismului la infecþii.
Seleniul: Intrã în structura unor enzime cu rol de scavenger. Are rol protector asupra antioxidanþilor, rol protector faþã de acþiunile toxice ºi degenerative în special ale neuronilor.
Are rol în neutralizarea metalelor grele din aportul alimentar.
Stimuleazã sinteza de imunoglobuline.
Un studiu efectuat în China a demonstrat cã bolile cardiovascu¬lare se asociazã în mod frecvent cu un deficit al seleniului în organism.
Altfel spus, seleniul este un protector al aparatului cardiovas¬cular ºi al sistemului imunitar.
Lecitina: este un complex fosfolipidic care creºte performanþele intelectuale.
Scade colesterolul, previne formarea plãcilor de aterom.
Colina: are funcþie importantã de detoxifiere la nivelul ficatului contribuind la descompunerea ºi arderea grãsimilor.
Usturoiul are urmãtoarele proprietãþi: este antiseptic, bacteriostatic ºi bactericid, vermifug, expectorant. Are efect anti-agregant plachetar, are un efect tonic asupra capilarelor ºi este hipotensor în cazul tensiunii arteriale cu valori foarte ridicate. În acest caz, trebuie consumat în cantitãþi mari.
Nu s-au observat efecte hipotensoare la normotensivi.
Cimbriºorul: Principiile sale active sunt uleiul volatil (carvacrol, cineol), acid ursolic, acid cafeic, tanin, derivaþi flavonici, principiu amar (serpilina), acid malic ºi sãruri minerale.
Are proprietãþi diaforetice (creºte secreþia glandelor sudoripare), diuretice, colagoge (determinã golirea vezicii biliare), coleretice (creºte secreþia biliarã a ficatului), antiseptice intestinale, vermifuge.
Este un bun tonic nervos, adjuvant în afecþiuni neurologice (scleroza în plãci, atrofii musculare, epilepsie).
Este eficient în alcoolismul cronic.
Produsul Garlic Thyme îºi gãseºte utilizarea în: hipertensiune arterialã cu valori foarte mari, hipotiroidie, anginã pectoralã, hipercolesterolemie, hepatitã cronicã, steatozã hepaticã, pancreatitã cronicã, arteritã obliterantã, sindrom vertebrobazilar, previne formarea trombilor (trombozelor).
Are un efect puternic antioxidant, neutralizeazã efectele polu¬ante ale mediului
enemgabriel
Postat pe 12 Mai 2009 10:18
De la: enemgabriel, la data 2009-05-12 10:16:28
De la: gafarmerdan, la data 2009-05-12 09:02:03Buna Erica.Daca vrei sa fii sigura,recolteaza scaun in serile cu luna plina.Giardia numai la luna plina iese.Mi se pare incredibil dar am testat-o pe pielea fetitei mele.Pentru remediu, suna-ma la 0723567276

Ce dovezi stiintifice te-au condus la aceasta concluzie?Mi se pare o aberatie ceea ce spui.
mirela_raluca2001@yahoo.com
Postat pe 1 Iunie 2009 12:03
De la: mirela_raluca2001@yahoo.com, la data 2009-06-01 12:03:03
De la: enemgabriel, la data 2009-05-12 10:16:28
De la: gafarmerdan, la data 2009-05-12 09:02:03Buna Erica.Daca vrei sa fii sigura,recolteaza scaun in serile cu luna plina.Giardia numai la luna plina iese.Mi se pare incredibil dar am testat-o pe pielea fetitei mele.Pentru remediu, suna-ma la 0723567276

Ce dovezi stiintifice te-au condus la aceasta concluzie?Mi se pare o aberatie ceea ce spui.


Geardia' nu iese la analize decit in perioada cind sun in stadiu de larva sau ou.Adultii nu ies la analize. daca medicul suspicioneaza ca ai avea asa ceva tr. sa repete coprocultura saptaminal. Inca ceva, inclusiv tratamentul este ne eficient/adult. Se urmareste contiuu prin analize. Se da tratament imediat, dupa care se repeta din nou analizele. Atentie medicatia impotriva geardiei este f. hepatotoxica. Dupa fiecare tratament, urmezi si o cura cu vitamine de preferinta naturale.Geardia se cuibareste in intestinul subtire, ne tratat poate intra prin singe in fiere, ficat. Incearca sa stai mai mult de vorba cu medicul. El stie lucrul acesta si te va ajuta Sub nici o forma nu lua nici un fel de tratament decit dupa o schema facuta de el si cu analize repetate. Altfel nu vei scapa de 'lighioane'', si intoxici organismul degeaba.
PS. Tocmai de aceia ai amar in gura, astronautii'', sunt deja in fiere(geardia(lambriaza) este un vierme microscopic si foarte toxic pentru ficat.
Daca se imultesc exagerat papa oxigenul din singe si atunci problemele pot fi destul de urite. Mai desfunda-ti si fiere cu , cite, o cescuta de ceai de rostopasca, dimineata pe stomacul gol si stai pe partea dreapta macar vreo 30 min.
dorina27
Postat pe 21 August 2009 08:47
buna erika,cele expuse mai jos sunt ok,insa pt a fi sigura ca este giardia si nu altceva e bine sa repeti de mai multe ori testele coproparazitologice,3 zile consecutive si inainte sa faci aceste analize da-i copilului sa manance acru,parazitii fug de acreala lor le place dulcele.Incearca si varianta asta si sigur va iesi in scaun,pe viitor invata-l sa se spele ori decate ori e posibil pe maini,sa nu manace nimic pe strada sau in mijloacede transport,sa spele bine fructele inainte de mancare,sa nu consume prea multe dulciuri,atentie la giardia,din pacate nu se poate eradica total,odata ceai contactat-o ea se va repeta din xcand in cand,iar solutia nu este sa il indopi cu antiparazitare care sunt f toxicept ficat ci incearca sa ii dai zilnic ulei de in,seminte de susan neprajite si sa-i administrezi din 5 in 5 luni preventiv Antigiardia-solutie,gasestui la plafar,este natural...Multa sanatate!
andreaV
Postat pe 21 August 2009 09:30
daca te intereseaza remediu sigur pt oxiuroza scrie-mi un mail la petrutioana@yahoo.com
numai bine
petrutioana
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:47
Buna mamici, eu ca si cadru medical si mama va pot recomanda un remediu sigur si eficient. Exista remediu homeopat:FORMULA 9A SI 9B a dr JURJ sub forma de granule sau solutie. E mai usor de administrat la copii remediu sub forma de granule iar adultii solutie . Se va administra 3 granule LAMBLIA 30CH, in seara cu luna plina iar in continuare se dau 3 granule 9A pina in seara cu luna noua. In seara cu luna noua se administreaza 3 granule LAMBLIA 30CH, si se continua cu 9B pina la schimbarea lunii 3 granule seara. Sunt ft usor de administrat, usor de pacalit copiii cu "bobo"", fiindca sunt dulci si placute. Atentie granulele nu se ating se pun direct in capacul flaconului si apoi in gurita copilului fara sa fie atinse. Se poate repeta schema de tratament 3 luni consecutive.Sper ca sa descoperiti minunea si miracolele homeopatiei si astfel sa nu mai administrati antibiotice sau alte medicamente imediat ce copilul are nasul infundat, tuseste sau vecina va spune ca antibioticul X i-a facut bine altui copil. Bafta multa si sper sa fi inteles schema de tratament.
haralambie
Postat pe 27 Octombrie 2009 14:28
De la: haralambie, la data 2009-10-27 14:28:48Buna mamici, eu ca si cadru medical si mama va pot recomanda un remediu sigur si eficient. Exista remediu homeopat:FORMULA 9A SI 9B a dr JURJ sub forma de granule sau solutie. E mai usor de administrat la copii remediu sub forma de granule iar adultii solutie . Se va administra 3 granule LAMBLIA 30CH, in seara cu luna plina iar in continuare se dau 3 granule 9A pina in seara cu luna noua. In seara cu luna noua se administreaza 3 granule LAMBLIA 30CH, si se continua cu 9B pina la schimbarea lunii 3 granule seara. Sunt ft usor de administrat, usor de pacalit copiii cu "bobo"", fiindca sunt dulci si placute. Atentie granulele nu se ating se pun direct in capacul flaconului si apoi in gurita copilului fara sa fie atinse. Se poate repeta schema de tratament 3 luni consecutive.Sper ca sa descoperiti minunea si miracolele homeopatiei si astfel sa nu mai administrati antibiotice sau alte medicamente imediat ce copilul are nasul infundat, tuseste sau vecina va spune ca antibioticul X i-a facut bine altui copil. Bafta multa si sper sa fi inteles schema de tratament.
nu am inteles care-i faza cu serile cu luna plina,de ce sunt eficiente atunci si in alte seri nu?
ene_m_gabriel
Postat pe 27 Octombrie 2009 15:49
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-27 15:49:42
De la: haralambie, la data 2009-10-27 14:28:48Buna mamici, eu ca si cadru medical si mama va pot recomanda un remediu sigur si eficient. Exista remediu homeopat:FORMULA 9A SI 9B a dr JURJ sub forma de granule sau solutie. E mai usor de administrat la copii remediu sub forma de granule iar adultii solutie . Se va administra 3 granule LAMBLIA 30CH, in seara cu luna plina iar in continuare se dau 3 granule 9A pina in seara cu luna noua. In seara cu luna noua se administreaza 3 granule LAMBLIA 30CH, si se continua cu 9B pina la schimbarea lunii 3 granule seara. Sunt ft usor de administrat, usor de pacalit copiii cu "bobo"", fiindca sunt dulci si placute. Atentie granulele nu se ating se pun direct in capacul flaconului si apoi in gurita copilului fara sa fie atinse. Se poate repeta schema de tratament 3 luni consecutive.Sper ca sa descoperiti minunea si miracolele homeopatiei si astfel sa nu mai administrati antibiotice sau alte medicamente imediat ce copilul are nasul infundat, tuseste sau vecina va spune ca antibioticul X i-a facut bine altui copil. Bafta multa si sper sa fi inteles schema de tratament.
nu am inteles care-i faza cu serile cu luna plina,de ce sunt eficiente atunci si in alte seri nu?
esti prea prost ca sa intelegi
mihaelatrincu
Postat pe 28 Octombrie 2009 09:30
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-28 09:30:42
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-27 15:49:42
De la: haralambie, la data 2009-10-27 14:28:48Buna mamici, eu ca si cadru medical si mama va pot recomanda un remediu sigur si eficient. Exista remediu homeopat:FORMULA 9A SI 9B a dr JURJ sub forma de granule sau solutie. E mai usor de administrat la copii remediu sub forma de granule iar adultii solutie . Se va administra 3 granule LAMBLIA 30CH, in seara cu luna plina iar in continuare se dau 3 granule 9A pina in seara cu luna noua. In seara cu luna noua se administreaza 3 granule LAMBLIA 30CH, si se continua cu 9B pina la schimbarea lunii 3 granule seara. Sunt ft usor de administrat, usor de pacalit copiii cu "bobo"", fiindca sunt dulci si placute. Atentie granulele nu se ating se pun direct in capacul flaconului si apoi in gurita copilului fara sa fie atinse. Se poate repeta schema de tratament 3 luni consecutive.Sper ca sa descoperiti minunea si miracolele homeopatiei si astfel sa nu mai administrati antibiotice sau alte medicamente imediat ce copilul are nasul infundat, tuseste sau vecina va spune ca antibioticul X i-a facut bine altui copil. Bafta multa si sper sa fi inteles schema de tratament.
nu am inteles care-i faza cu serile cu luna plina,de ce sunt eficiente atunci si in alte seri nu?
esti prea prost ca sa intelegi
Ok,sunt prost,dar demonstreaza acest lucru.
ene_m_gabriel
Postat pe 28 Octombrie 2009 14:28
Imi pare rau ca pe forum exista oameni care au tupeul sa apostrofeze pe altii fara sa se cunoasca. Cel sau cea care te-a facut prost se vede ca are un ghimpe impotriva ta. Hai sa iti explic cum e cu luna plina. Ca orice parazit , giardia are o perioada de replicare, o perioada de maturare si o perioada de eliminare asa ca in perioadele respective conf studiilor facute de oamenii de stiinta in schema de tratament poti surprinde acesti paraziti cel putin in faza de maturare si eliminare. Asa cum si proba coproparazitologica se face prin recoltarea a 3 probe cu alternanta de 2 zile intre ele tocmai pt a putea surprinde acest parazit. Sa nu uitam ca sunt multe mame care zic nu stiu cum ca am facut de atitea ori analiza si nu a iesit nimic. Da dar ati facut corect?Scaunul se recolteaza din 2-3 locuri diferite asa cum am spus la interval de 2 zile. Bafta!
haralambie
Postat pe 29 Octombrie 2009 09:50
De la: haralambie, la data 2009-10-29 09:50:05Imi pare rau ca pe forum exista oameni care au tupeul sa apostrofeze pe altii fara sa se cunoasca. Cel sau cea care te-a facut prost se vede ca are un ghimpe impotriva ta. Hai sa iti explic cum e cu luna plina. Ca orice parazit , giardia are o perioada de replicare, o perioada de maturare si o perioada de eliminare asa ca in perioadele respective conf studiilor facute de oamenii de stiinta in schema de tratament poti surprinde acesti paraziti cel putin in faza de maturare si eliminare. Asa cum si proba coproparazitologica se face prin recoltarea a 3 probe cu alternanta de 2 zile intre ele tocmai pt a putea surprinde acest parazit. Sa nu uitam ca sunt multe mame care zic nu stiu cum ca am facut de atitea ori analiza si nu a iesit nimic. Da dar ati facut corect?Scaunul se recolteaza din 2-3 locuri diferite asa cum am spus la interval de 2 zile. Bafta!
draga , daca ii urmaresti postarile el pe toata lumea jigneste , asa ca acum am ajuns si noi sa ii raspundem cu aceasi moneda asa ca....e urat e adevarat dar...daca nu te lasa sa traiesti trebuie sa ii spui ceea ce simti ca trebuie sa ii spui
mihaelatrincu
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:32
buna tuturor si eu sunt in aceasi situatie am o fetita de 5 ani a slabit f mult am facut si analizele copro dar nimic nu are pofta de mancare o doare burtica i vine sa vomite nustiu ce sa fac datimi un sfat
kudika123671
Postat pe 18 Decembrie 2009 14:52
De la: emi_deni_aura, la data 2009-12-18 14:52:52buna tuturor si eu sunt in aceasi situatie am o fetita de 5 ani a slabit f mult am facut si analizele copro dar nimic nu are pofta de mancare o doare burtica i vine sa vomite nustiu ce sa fac datimi un sfat
mergi de urgenmta si fa-i niste investigatii complexe, aceste scaderui in greutate si lipsa poftei de manacare se pot datora multor factori....unii chiar pot pune serios in pericol viata unui om...nu vreau sa te sperii, dar este necesar sa mergi de urgenta sa-i faci investigatii complexe, nu este normal sa o doara burtica si sa aiba stari de voma mai mereu.
4Life
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
secretie vaginala branzoasa 153 De la: kudika227524 29 Ianuarie 2016 14:33
buna 4 De la: kudika330957 15 Martie 2011 21:26
REIKI 2 De la: healthy002409 18 Noiembrie 2009 10:26
Hello! 10 De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 06:23
Menstruatia 5 De la: MoneyKidu 18 Decembrie 2009 12:17