Setari Cookie-uri

Pana cand vom mai rezista???? La prostia mediatizata?

Victimele bolilor mintale se gãsesc, de fapt, printre fiinþele care par a fi normale. „Multe fiinþe sunt normale pentru cã s-au adaptat atât de bine la modul de existenþã al societãþii contemporane, deoarece glasul lor omenesc a fost redus la tãcere atât de devreme în cursul vieþii lor încât ei nici nu mai luptã sã nu mai sufere ºi nici nu mai manifestã simptomele unei revolte, aºa cum se manifestã în cazul nevrozatului.“
Pur si simplu, ma pregateam pentru licenta si ma gandeam zilele astea
ca pur si simplu in societatea nostra, in spiritul romanesc simt un foc care mocneste usor! si, aparent pare imposibil sa explodeze.Aveti mai jos discutia mea cu prietena mea, si vreau parerea voastra:
Ea: ohhooo
Ea de mult
Ea: ca pe vremea lui ceausescu
Eu: de ce oamenii culti nu mai au nimic de spus
Ea: ceva o sa se intample
Ea: mai devreme sau mai tarziu
Eu: de ce ne lasam murdariti de prostia asta
Ea e normal
Eu: cel putin cu mine simt ca e ceva
Eu: am o furie care incerc sa o calmez
Eu: sa o stapanesc
Eu: un dezgust
Eu: de ce ne lasam calcati in picioare
Ea: daca citesti pe ici pe colo commenturi ale oamenilor, pe bloguri, site-uri oficiale de ziare etc.....o sa vezi ca asta exprima, fie ca subtil sau fff direct
Eu: de ce nu ne putem uni
Ea: pt ca nu avem mentalitate si nici curaj......de a infrunta ceva
Eu: de ce nu putem sa luam atitudine sa facem ceva
Ea si pt ca romanul e fff comod, asa a fost dintotdeauna suntem putini, foarte putini cei care putem avea curajul de a spune macar ceva,nu mai zic de a face. Plus ca o metoda de comunicare pt o asemenea masa de oameni este ffff greu de gasit. forumuri=insuficient
gandeste-te ca 1 din 2 romani au acces la apa curenta,deci, de net nici nu se pune problema. Sunt inca ffff multi oameni invechiti in Romania, De asta e si guvernul lui peste. Iar, noi cei care avem curaj, ne-am dezvoltat prea repede, prea mult si prea putini. E o societate cu mentalitate invechita si predomina...
women_power
Postat pe 19 Martie 2009 16:30
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=3501
women_power
Postat pe 19 Martie 2009 16:50
ai dreptate, suntem comozi, prefer sa nu mai privesc la televizor, sa nu mai citesc ziare, desi asta presupune sa si pierd unele lucruri importante. invatatura crestina ne spune ca fiecare bine sau rau se va plati mai devreme sau mai tarziu si ma complac in a crede ca nu mai e nevoie sa fac nimic suplimentar. am intrat intr-un fel de rutina, munca si nimic mai mult, si cred ca deja creierul luceste de atata spalare, loc destul pt prostia generalizata ce ne inconjoara.
camiflorea
Postat pe 10 Aprilie 2009 09:21
...si lucrul cel mai grav care se intampla, mi se pare a fi "fabricarea" pe banda de falsi intelectuali! Niste analfabeti care termina (am aflat de curand cum) facultati particulare, ei inca nu stiu sa scrie corect...practic nu se schimba cu nimic, doar ca intra in posesia unor diplome si...sa te fereasca D-zeu de ei!! Nimeni nu mai este ca ei..pt. ca niciodata nu si-ar fi imaginat ca ei sa termine vreodata liceul! nu mai zic de studii superioare!
De curand am mai terminat un master...si mi-a ramas un gust atat de amar...Mereu m-am intrebat, in astia 2 ani, ce caut eu acolo printre ...(unele cazuri erau patologice de-a dreptul)...dar mai bine sa nu..........
Mi-a fost atat de rusine sa ma amestec printre ei................
EmaM
Postat pe 28 Mai 2009 15:30
UAU, in sfarsit un topic interesant pe care il sprijin. Eu ma simt sufocata de tot ce se intampla in tara noastra. As vrea sa fac ceva dar nu stiu ce si in nici un caz singura. Am atatea nemultumiri ca mi-ar trebuie 1 luna sa le spun. E ceva care ma macina. Eu - din pacate- nu am putut sa fac liceu si studii superioare la timpul meu DAR asta nu inseamna ca nu pot avea opinii bune si corecte. Daca aveti idei despre vreo actiune anuntati-ma si pe mine . Vreau sa schimb ceva in tara asta , pentru mine dar mai mult pentru copii mei.
Astept vesti,
intrigante
Postat pe 15 Iunie 2009 18:38
tarot_healthy
Postat pe 9 Iulie 2009 12:14
Pai....treaba e nasoala. Intr-adevar, cred ca din ce in ce mai multi renuntam la tv si alte forme de informatizare deoarece nu mai poti , te sufoci practic uitandu-te la ce iti ofera media in ziua de azi, te scarbesti, dar ideal ar fii ca CNAUL ala sa interzica chestiile astea, pentru ca daca se continua asa, o sa fie nasol, ne impartim in tabere, ne inraim mai mult decat suntem, nu stiu daca ati observat dar toti romanii sunt incruntati, suparati, strainii sunt cu zambetul pe fata, zambesc la straini pe strada.....noi????? de ce nu si noi?????
Daca as putea as pleca din tara dar daca ma duc in strainatate si zic ca sunt roman sunt tratat ca un hot mai nou, ca un criminal violator si tot ce poate fii rau adresat unui om.....
Solutia.....o aveti voi, ca eu m-am blocat, daca se intampla ceva hai sa o facem la nivel mare sa stim cu totii de ea....VA ROG....nu doar vorbe pe forum...
relibadulescu
Postat pe 24 Septembrie 2009 10:13
intreb si eu,cine te plateste sa te uiti la tv sau ca citesti ziarul?nu de alta dar daca plateste cineva ma bag si eu.a uitat lumea de carte si e mai comod sa ne uitam la tv,consecinte?ceea ce vezi la tv sau in presa aia ai sau aia mananci.
ene_m_gabriel
Postat pe 24 Septembrie 2009 15:40
Chiar !OAO, in sfarsit vorbim !!
Aveam impresia ca eu nu sunt in regula , stiti , la mansarda, pentru ca sunt sufocat de prostie si procesul asta de degradare psihointelectuala a ROMANILOR.
Ma bucur cand mai vad la tv( nu ca mi-as mai pierde prea mult timp cu asa ceva) firave urme de normalitate: Johnny Raducanu , Actori ,cate un ziarist etc, luind pozitie si indemnand la normalitate. Nu stiu cat mai e Marketing si cat nu !? Oricum nu se intampla nimic. Ce face-e-e-e-m !!!
Trec anii ne trece viata si lasam acesti HOTI - si stiu bine ce zic - sa DESFIINTEZE tot ce am avut!
Credeti-ma nu am nimic cu Globalizarea. Dar unde ma duc , vad ca peste tot este apreciat aspectul specific, valoros, -nu neaparat nationalist (?) dar care da bine.
Nicaieri nu vad Violenta , vulgaritatea din Romania. Peste tot se intampla CEVA , cu toata Criza , iar lupta pentru ciolan Nu e suprema politica, Furtul nu a ajuns ratiune, Respectul pentru aproapele este omniprezent. Politia isi face datoria foarte prompt.
Nici un sistem social nu a existat si progresat fara Ordine. America are 7 (SAPTE) sisteme de Ordine simultane.
Ar mai fi ceva de sperat ? Ma gandesc la copilul pe care il pregatesc si nu stiu pentru ce si cum sa o mai fac!
Ma simt vinovat si in egala masura nu am facut nicio data nimic altceva decat sa ma revolt , poate nu doar in sinea mea , dar fata nici un efect final!
Credeti ca trebuie , e normal sa dorim altcava ?! Mai e ceva de facut! Ce anume ,CINE si CAND?!
florindan
Postat pe 4 Octombrie 2009 09:39
Cam putin useri pe acest toic. Ce sa intelegem,oare? Ca-s mai importante tarfulitele care nu se abtin de la infidelitati cu fis'te cine,sau ca moralitatea a decazut in asemenea hal,incat ni se pare normal sa nu mai organizam actiuni cand suntem prostiti in fata cu zambetul larg afisat de "sistem"? Ce sa cautam in strainattate?
Majoritatea sunt mai zombi decat noi,care,macar,realizam ca cei care ne conduc nu valoreaza 2 bani.Tarile dezvoltatea,insa,traiesc in lumea lor iluzorie si valorile false impuse de "sistem" le guverneaza iremediabil vietile.
Solutia? Sa ne luam inima in dinti si sa protestam atunci cand este sau cand va fi cazul.Poate se vor mai trezi si altii.
kudika019386
Postat pe 4 Octombrie 2009 10:02
Asta stateam si ma gandeam si eu intr-o zi...bine...., gluma, gluma, audienta, audienta,si totusi...... se promoveaza taraturile astea pentru distractia cetatenilor....dar pana cand frate!!!!!!!????? De acum se da in atceva, se ia prostia si superficialitatea drept exemplu pozitiv. Peste tot parca e plin de pitipoanace si cocalari....si cu cat esti mai excentric,mai dezaxat, cu atat esti mai mult bagat in seama.

Si eu am renuntat sa ma uit la televizor, de citit ziare nici nu mai spun,..oricum nu stii pe cine sa mai crezi pe cuvant...peste tot interesul primeaza. E de ajuns sa deschizi televizorul 5 minute intr-o zi la ora stirilor si deja te ia cu dezgust , dar mai presus de asta, te cuprinde un sentiment de neputinta si o mare deznadejde cand realizezi ca a fi altfel si a dori sa traiesti intr-o lume mai buna pe viitor devine din ce in ce mai mult o iluzie. Cant te uiti in jur si vezi tampeniile ce se promoveaza si se iau ca exemplu, iti vine sa o iei razna, sa fugi undeva departe, sa te ascunzi de lumea asta rea.

Sunt atatea de spus...avea dreptate cineva de aici...daca ar fi sa ne apucam sa le insiruim, nu ne-ar ajunge o luna. Se intampla atatea lucruri care ne revolta, ne uluiesc, ne sufoca si ne secatuiesc , ne fac ne pierdem credinta in puterea lucrurilor cu adevarat valoroase.

Culmea este ca lumea critica si injura toata prostia si degradarea pe care o vad in media.. dar tocmai prin faptul ca staaaauu si se uita la emisiunile de 2 bani si citesc ziare si reviste de 0 lei...contribuie la dezvoltarea si promovarea lor!!! Exact cum spun versurile dintr-o melodie a lui Puya (fara pretentia de a fi o fana infocata a lui)..."Sunteti oripilati / Dar STATI, STATI, STATI SI VA UITATI!"
prier12
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:00
"Imi iubesc tara atunci cand nu ies pe strada si nu ma uit la televizor" (Octavian Paler).

Multe as avea de zis la acest topic, insa ma rezum la a spune doar ca de vreo 6 ani de zile nu ma mai uit la tv deloc. Eu personal consider ca situatia de degradare si prostie generalizata din Ro se datoreaza in mare parte mass mediei. Copiii, tinerii, adultii si batranii inca mai considera televiziunea ca fiind cel mai de incredere mediu de informare si divertisment. Iar de aici pana la indobitocirea in masa nu mai e decat un pas....Televiziunile la randul lor se scuza pentru mizeriile "distractive" pe care le produc prin eternul "rating" si "noi dam ce vrea poporul, astea sunt gusturile romanilor". Eu cred cu tarie ca gusturile se mai si cultiva.

Iar romanul se uita la tv la ce-i dai sa se uite ; iar daca tu ii dai sa vada mereu productii ce frizeaza limita pornografiei (tv shows, videoclipuri) si emisiuni cu invitati de o incultura crasa, atunci oamenii de rand si fara prea mult simt de discernamant vor ajunge sa creada ca asa e normal sa fie asa cum poate 90% dintre adolecentii de azi considera ca e normal ca la orice fel de party sa se danseze numai pe manele, nedand din start nicio sansa altor genuri muzicale. Trist.
Ma mai gandesc ca daca un strain s-ar uita doar putin asa, din curiozitate pe canale romanesti de genul Antenele, OTV si altele, ar ajunge poate la concluzia gresita ca tara noastra este in mare majoritate formata din pitzipoance, curvulitze ajunse mari vedete de carton si nu in ultimul rand, tigani.Multi.

Ramanand la show biz, asa vrea sa va dau si un exemplu graitor in acest sens : prietenul meu lucreaza in domeniu, face si videoclipuri printre altele.
Ca regizor si ca om cult si care are ceva idee despre arta, fie ea si pusa intr-un amarat de videoclip, a incercat mereu sa propuna idei si concepte artistice de bun simt producatorilor si muzicienilor cu care lucra. De fiecare data insa, se adopta ideea ca cea mai sigura cale spre succes este sa ai in videoclip multi sani, buze siliconate, make up de filme porno si in general, femei dezbracate. Dovada : deschideti putin Kiss tv si o sa recunoasteti imediat daca ceea ce vedeti este un clip romanesc sau strain. Prostitutie muzicala la cote maxime.
Partea proasta este ca generatiile care vin dupa noi ajung sa considere astfel de aparitii ca modele de urmat, indiferent de educatia pe care tu ca parinte constiincios i-o dai acasa, si uite asa ajung fetitele sa-si doreasca sa fie ca Monica Columbeanu atunci cand vor fi mari.

Gata, nu mai zic nimic, ma tem ca in curand vom fi in inferioritate numerica in propria noastra tara. Ma tem ca la un moment dat imi va fi rusine sa zic ca sunt romanca.
O zi buna va doresc !

raigam
Postat pe 4 Octombrie 2009 13:22
eu nu ma uit la programe, nici la stiri- sunt deprimante. daca in schimb zapand dau de vreun discurs politic ma amuza teribil gandindu-ma la cata lume poate face ochi mari sau e indignata de jocurile politice. obisnuiam sa ma uit la happy hour, a plecat bine programul, era usor si placut de urmarit, cand ajungeam acasa si aveam lucruri de facut pana cand a inceput dupa pauza estiva cu crime de elucidat si barfe marunte despre cine mai e cu cine si ce -a spus unul. mahalagisme de cancan sau "senzational". acerba concurenta la acces direct, la fel de prost. cred ca se fac astfel de programe pentru ca sunt urmarite, au un anumit target de spectatori. si-atunci prefer sa mai uit la documentare sau la programe de fictiune, filme.
eleain
Postat pe 4 Octombrie 2009 13:53
"Imi iubesc tara atunci cand nu ies pe strada si nu ma uit la televizor" (Octavian Paler).
Foarte bine ales citatul!! Spune totul!
prier12
Postat pe 4 Octombrie 2009 15:58
Am preluat din occident doar obiceiurle de proasta calitate.Conducatorilor le convine, avand la-ndemana barfa nu mai cerem si paine. Avem circ mediatizat in lumea politica, toata nonvaloarea e vedeta demna de urmat, ni se arata la TV cum se paote sparge un seif sau un apartamen, chipurile sa luam masurile de siguranta necesare nu sa dea idei noi borfasilor.TOti adolescenti viseaza sa fie manelisti sau candidate la miss, daca studiezi esti considerat bolnav mintal. nivelul de trai e in scadere, parintii sunt tinuti peste program la serviciu, ca sa fie vreme sa li se spele creierul la copii, este stimulata lenea dandu-se ajutor social la toti lenesi care nu au altceva mai bun de facut decat sa procreeze si sa faca scandal.Societatea incotro?.. auzeam pe cineva: " natura distruge omul"... fals, omul se distruge singur si distruge si natura.
camiflorea
Postat pe 4 Octombrie 2009 18:28
De la: camiflorea, la data 2009-10-04 18:28:44Am preluat din occident doar obiceiurle de proasta calitate.Conducatorilor le convine, avand la-ndemana barfa nu mai cerem si paine. Avem circ mediatizat in lumea politica, toata nonvaloarea e vedeta demna de urmat, ni se arata la TV cum se paote sparge un seif sau un apartamen, chipurile sa luam masurile de siguranta necesare nu sa dea idei noi borfasilor.TOti adolescenti viseaza sa fie manelisti sau candidate la miss, daca studiezi esti considerat bolnav mintal. nivelul de trai e in scadere, parintii sunt tinuti peste program la serviciu, ca sa fie vreme sa li se spele creierul la copii, este stimulata lenea dandu-se ajutor social la toti lenesi care nu au altceva mai bun de facut decat sa procreeze si sa faca scandal.Societatea incotro?.. auzeam pe cineva: " natura distruge omul"... fals, omul se distruge singur si distruge si natura.



Ai pus punctul pe "i"!
Terra_Mater
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:58
Buna ziua tuturor celor care nu se regasesc in lumea "de suprafata", cu "valori" fabricate din diverse motive, cu care suntem bombardati zilnic. Dati-mi voie sa imi spun si eu parerea. Nu cred in lupta si nu cred ca sunt defetista. Cred in impunere prin afirmarea propriilor valori. Parerea mea este ca ar trebui sa ne aratam parerile, dorintele, gusturile, mai simplu sa fim noi pe fata, nu sa ne retragem in coltul nostru, si sa ignoram pur si simplu aceste non valori( aici se pare ca deja suntem la unison).
doinadia
Postat pe 5 Octombrie 2009 11:12
Total de acord..nu trebuie nici sa incepem o lupta impotriva a ceva, nici sa ne retragem in coltul nostru.
In schimb,parerea mea este ca trebuie sa promovam, sa incurajam si sa ne inconjuram doar de ceea consideram bun si de valoare, iar nulitatile si nimicurile trebuiesc ignorate. Ignoranta e cea mai buna cale de a le stopa...si probabil si singura.Cu cat le bagam mai mult in seama si ne minunam de prostia lor, cu atat ele se vor inmulti si vor creste. Daca insa le ingnoram complet si scoatem in fata ceea ce e bun, ele vor disparea.
prier12
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:11
DOMNEZEU sa va binecuvanteze si sa va dea si mai multa intelepciune sa vedeti lucrurile la fel de clar cum le vedeti si acum.AM si eu o fata de 17 ani si jumatate si ma gindesc mult la alegerea pe care trebuie sa o facem peste doua zile.Ptr ca de aceasta alegere a noastra depinde si viitorul ei si al vostru cei care sunteti tineri.
interesanta si comica poza postata.
nelly_healthy
Postat pe 4 Decembrie 2009 18:07
Cand nu vom mai privii la televizor, cand vom invata sa fim uniti si sa ne spunem punctul de vedere si CAND PUNCTUL DE VEDERE AL NOSTRU VA FI PUNCTAT CU CEVA pentru ca de fapt noi nu contam...conteaza audienta...influenta...banii...
iupi24
Postat pe 8 Ianuarie 2010 08:25
Esti la varsta puterii de creatie ! Esti la varsta de inceput a adevaratei meturitati si doresti sa-ncepi sa-ti pui in aplicatie cunostintele dobandite pana-nprezent! Incepi sa-nveti si sa judeci analiza sociala cu toate subspectrele ei !Ex.Daca LEGEA TACERII- OMERTA -n-are fi existat,in Sicilia si in sudul Italiei s-ar fi mai trait asa,destul de decent acum?! Observi o "capacitate profesionala "sau o "entitate potentata" si de "referinta"comportandu-se atipic sau regizat,nu trebuie s-o caracterizezi studiindu-se simplist ! Tehnica regiei si actoriei la romani are state vechi d-ra studenta ! Si...trebuie sa fii un abil actor si...regizor sa stapanesti caile reusitei in viata ! Judecata " D-voastra" este BUNA dar nu in conditiile sociale actuale, ci in "STATUL IDEAL"conceput de idealistii inaintasi ! Multa "bafta"la licenta !
crysis
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:20
Buna fetelor !Ma bucur sa vad ca voi care duceti greul in aceasta socetate murdara , va ganditi sa schimbati ceva si cred ca aceste mesaje pot fi un inceput de rezistenta la prostie si manipulare in masa .Pentru inceput ar trebui sa ignoram TVR si sa cerem ca plata acelei taxe sa se anuleze. Nu cred ca acest post care s-a multiplicat sa se mentina pe banii nostrii iar cand trebuie sa dea o stire corecta sa se faca ca ploua.trebuie sa ignoram deasemenea antenele 3, 2, 1, si realitatea tv, care manipuleaza aceasta socetate , cu personalitati de doi bani ce sunt chemati sa spuna acelas lucru de dimineata pana noaptea .Ma uitam intr-o zi la ranjetul satisfacut al unei ziariste de la realitatea tv. care mie personal mi-a facut greata pentru modul sau unilateral de abordare si insistenta in subiect. Din pacate intr-o tara de suferinta , umilinta si manipulare a 50 si apoi 20 de ani , este foarte greu sa ne obisnuim ca doar noi toti putem schimba ceva , iar pomana batjocoritoare pe care incearca a ni se oferii de catre politicieni , trebuie refuzata sau aruncata acestora intre ochi , pentru a se vedea ca nu suntem un popor de asistati, obisnuinta deja a unora dintre semenii nostrii, si ca fiecare dorim sa traim mai bine , dar punand umarul la dezvoltarea aceste tari.....Trebuie ca vointa noastra se se manifeste cu indarjire ca secretele mortilor de la revolutie sa le cunoastem , iar vinovatii sa fie tratati fara mila .Mai vreau sa spun ca ajutorul nu il vom primi nici din america nici din alta parte , fiecare stat avand interesul lui , nu al nostru, asa ca ai sa muncim cu totii corect dar sa ne cerem drepturile Sa aveti o zi buna
nicusor
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:47
offffffffff....e asa usor de scris/spus dar fffff greu de facut....de ;a vorbe la fapte e cela ffff lunga...atata timp cat noi lasam ca lucruri minore dar de bun simt sa se intample in jurul nostru fara sa intervenim atunci degeaba s-au sacrificat atatia oameni acum 20 de ani...e usor sa zici/scrii ,dar de facut...la calculator multi vorbim,dam din gura ,dar cand iesim in lumea larga nu se intampla nimic din ceea ce a scris...degeaba daca atunci cand vedem un om cazut la pamanat nici nu il bagam in seama,ce daca e beat,drogat este tot un om,poate fi chiar o persoana draga noua care sa i se intample asa ceva, sau ca permitem soferilor sa parcheze pe trotuare ,care te mai si claxoneaza " misca-te mah mai repede" cand tu poate ai chef sa te plimbi pur si simplu,iar legat de parcarea pe trotuare, de nu ai loc ca si pieton si esti nevoit cu catel,purcel/copil in carut sa o iei pe strada unde circula masinile....cainii cu stapan care3 sunt lasa-ti sa isi faca necesitatiel pe unde apuca si trecatorul calca in ''pleasca'',asa ii lasa si in casa sa faca peste tot sau ei fac asa ceva in casa?...as mai putea da ffff multe exemple de genu acesta dar nu este timp si nici spatiu edstul...degeaba daca nu zice decat o sigura persoana ceva soferului respectiv si cei din jur il mai fac si nebun...am vazut multe cazuri de genu asta...deci asa cum am mai scris de la vorbe pana la fapte e cale ffff lunga....nu vom reusi nimic daca asa cum a mai scris cineva nu suntem uniti cu adevarat ,dar nu doar prin vorbe CI PRIN FAPTE... eu cred ca totul tebuie sa inceapa de la lucrurile acestea minore,sa fie asa cum zicea un politician cu care de altfel nici macar nu am votat sa fie o tara a bunului simt ...nu stiu cat de mult respecta el acest slogan ....
izab33lla
Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:33
Pentru inceput semneaza petitia pentru oprira proiectului Rosia Montana exprimandu-ti astfel refuzul ca Muntii nostri Apuseni sa fie decimati si transformati in lacuri de cianuri.
Citeste mai mult pe internet despre acest subiect. Documenteaza-te. Fii in cunostinta de cauza. Si transmite petitia mai departe, in numele unei Romanii curate, pentru sanatatea noastra si a generatiilor viitoare.
Aici este petitia:

http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/rosia_montana_amenintata_de_noul_guvern_emil_boc-p14215043.html?msg_ok=1
Cleo_patra
Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:42
nu se gaseste petitia respectiva. ar mai fi multe: straini care ne taie si cumpara padurile pe doi lei- ca la ei sunt devenite demult "parcuri naturale". braconaj- nu dam de mancare animalelor (cum se face in toata lumea si cum stiu ca se facea i la noi pana la revolutie) dar le ucidem sau ii invitam pe toti criminalii cu aere de vanatori sa le ucida.

mizeria pe care o lasam pe unde mergem- spune mult despre respectul fata de semenii nostri care ne urmeaza literalmente dupa ore sau zile de cum am plecat de la "iesirea in natura". nu mai vorbim de copiii nostri (mostenirea pentru viitor pe care le-o pregatim).

daca vreun strain descopera vreo oportunitate de afaceri, fireste ca noi le-o vindem pe un leu cinzeci, fara sa vedem ce este drept, corect si echitabil: nu avem simtul onoarei.

animalele de pe strada "sunt periculoase si fac mizerie", in loc sa le hranim, tratam si sa le adoptam daca avem posibilitati- nu exista sensibilitate.

am observat insa ca cei care se plang ca n-au destui bani si folosesc scuza asta sa nu-si plateasca angajatii, ce sa mai vorbim de opere caritabile, chiar sufera si ajung efectiv sa nu-i mai aiba.




eleain
Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:05
"am observat insa ca cei care se plang ca n-au destui bani si folosesc scuza asta sa nu-si plateasca angajatii, ce sa mai vorbim de opere caritabile, chiar sufera si ajung efectiv sa nu-i mai aiba."

Bine spus! pai de cele mai multe ori D-zeu da fiecaruia ceea ce merita! mai devreme sau mai tarziu primesti dupa fapta si rasplata!
sagara_laksami
Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:28
petitia exista. probabil a fost un bruiaj al site-ului (de ce nu ma mir oare?)
incearca din nou. Eu am intrat adineauri si accesul e permis acum. Iata din nou linkul:

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/rosia_montana_amenintata_de_noul_guvern_emil_boc-p14215043.html

chiar e important sa ne exprimam opinia in cazul unor astfel de subiecte mai grave chiar decat ne imaginam acum
Cleo_patra
Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:12
De la: Cleo_patra, la data 2010-01-08 17:12:26petitia exista. probabil a fost un bruiaj al site-ului (de ce nu ma mir oare?)
incearca din nou. Eu am intrat adineauri si accesul e permis acum. Iata din nou linkul:

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/rosia_montana_amenintata_de_noul_guvern_emil_boc-p14215043.html

chiar e important sa ne exprimam opinia in cazul unor astfel de subiecte mai grave chiar decat ne imaginam acum
nicusor
Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:13
pentru

sagara_laksami . cei care au intotdeauna se plang ca nu au .iar cel care nu are tace si inghite .
fata_healthy
Postat pe 29 Ianuarie 2010 12:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 3 De la: office_salinasusesi_ro 18 Februarie 2010 23:46
Puls marit 1 De la: cristinica27 18 Noiembrie 2009 17:52
Tratament cu ovule 6 luni? 3 De la: size_back 29 Noiembrie 2010 13:25
spondiloza cervical si discopatia lombara 15 De la: 51160 10 Februarie 2010 16:43
testicule barbati 3 De la: kyru 13 Martie 2010 21:42