Setari Cookie-uri

Vanatai de la masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este un masaj dificil despre kre practicantul trebuie sa stie f.f bine adik sa fie pregatit in primul rand teoretic,ca stiinta si apoi practic pt.k implica anumite manevre kre sa nu traumatizeze pielea si capilarele,asadar nu trebuie sa doara iar vanatai EXCLU, iar la noi imi pare rau k trebuie sa afirm asta nu exista asa ceva si o spun din prea multe experiente si tepe.Sunt alte metode mult mai eficiente(nevorbind de pastile si prafuri care distrug ficat,stomac,colon,piele,etc) de a scapa de celulita pornind din profunzime,care sa nu implice traume si suferinte si care reusesc sa modeleze atat cat sa te placi cand te uiti in oglinda.
kudika081339
Postat pe 13 Iunie 2009 14:10
si eu am fost la un salon de masaj unde mi s-a efectuat un masaj anticelulitic,cu produse specifice,prin miscari de framantare,pentru ruperea si spargerea pungilor de grasime din profunzime.Am facut atunci vanatai mari, violacee, pe fese si pe picioare in special (pe unde insistase mai mult)de parca fusesem batuta, pe langa faptul ca suportasem dureri destul de mari.Am continuat, nu m-am speriat, iar in urmatoarele 3 sedinte de masaj (cam de 2 ori pe sapt cate o ora)vanataile s-au mai redus, la fel si durerile de la masaj.la urmatoarele sedinte nu mi-au mai aparut vanatai, exact asa cum ma asigurase maseorul,ma simteam f. bn,si am vazut efecte pozitive.
pisi007
Postat pe 17 Iunie 2009 09:16
Eu folosesc o crema anticelulitica extrem de eficienta care inlocuieste cu succes aceste masaje anticelulitice.

Mi-a fost recomandata la un salon si sunt extrem de multumita.

La inceput achizitionam de la ei aceasta crema, dar am gasit-o si online la pret de importator.

http://www.magazine-online.ro/romdesimed/


Prospect produs:

Crema anticelulitica cu hippocastanus (250 ml)-modeleaza silueta actionand asupra celulitei, chiar si asupra celei mai vechi instalate.

efecte:
-stimuleaza metabolismul
-stimuleaza drenajul si indeparteaza excesul de lichide din tesuturi
-elimina toxinele din tesuturi
-puternic efect lipido-reductor ca urmare a prezentei cafeinei si exctractelor de alge marine.
-relaxeaza tesuturile ca urmare a substantelor active de hedera si favorizeaza resorbtia edemelor din piele. efectul este simiar celui obtinut printr-un masaj profesional intens.

ingrediente active:

glycol hippcastanus extract
glycol ruscus extract
glycol hedera extract
centella glycol extract
caffeine
glycol bladder wrack extract
escin
iodio organico

mod de intrebuintare:

aplicaþi o cantitate corespunzãtoare de crema anticelulitica cu hippocastanus pe zonele afectate ºi masati energic, cu miºcãri circulare, de jos în sus, pânã ce crema este absorbita complet.

produs 100% natural.

kudika026211
Postat pe 23 Iunie 2009 08:26
buna ! stai linistita ca o sa treaca.si eu am avut vanatai de la masaj cind am facut fizioterapie si ma durut dar trec.poti sa iti dai cu crema diclofenac sau voltaren k este antiinflamatoare si ajuta
healthy002649
Postat pe 23 Iunie 2009 15:55
De la: mhteodora, la data 2009-03-29 16:47:09
De la: eleain, la data 2009-03-27 09:04:29schimba maseurul. cum e posibil sa ai vanatai dupa o sedinta de masaj. cred ca trebuie sa astepti sa treaca. poate un antiinflamator ar ajuta. si expunerea la soare. din pacate nu e sezonul


sau da-l in judecata


Sa o dau in judecata ar fi o prostie,pt ca dupa 3 sedinte se vad rezultatele.
Vreau doar ceva sa nu mai fie asa de dureroase


Pai ar trebui sa ii spui sa iti faca mai incet...
Dea03
Postat pe 7 Iulie 2009 00:31
se pun cpmprese reci stroppite cu otet de mai multe ori si dispar dar masajul cred ca trebue facut mai bland
kudika016454
Postat pe 7 August 2009 09:08
Foloseste unguent de arnica, trec foarte repede vanataile. Si eu fac masaj anticelulitic si mi s-a explicat ca la primele sedinte este posibil sa fac vanatai, dar am folosit arnica si mi-au trecut imediat.
hairpin
Postat pe 14 August 2009 08:36
Am avut si eu surpriza sa constat ca masajul anticelulitic m-a invinetit,inmovurit si innegrit.In cazul meu,frumoasele culori au aparut pe abdomen.Eu,insa nu am considerat asta ca fiind normal si am fost la urgenta.Acolo,medicul mi-a zis ca nici el,cand facea antrenamente la arte martiale nu reusea asa ceva.Si, ca ne lasam pe mana tutror neavizatilor ,asta pana o sa platim amarnic.Ai grija,asadar!'
La ce o sa-ti ajute sa fii frumoasa dar bolnava,fereasca Dumnezeu!
healthy001797
Postat pe 14 August 2009 08:42
referitor la vanatai:
nu e de vina maseurul; este metabolismul calciului deficitar la tine;
sunt maseuza; am invatat desptre asta;
imi pare rau pt tine; dar nu renunta la masaj
vanataile trec;
rezultatul ramane;
Elena
pupchen
Postat pe 14 August 2009 08:46
Draga mea eu iti recomand sa schimbi urgent maseurul!! Am facut si eu masaj anticelulitic si nu am avut o vanataie, chiar niciuna. Ma durea ce e drept in timpul sedintei, in anumite zone, dar nu m-am invinetit deloc. Nici nu trebuie, pentru ca prin masaj trebuie stimulati anumiti centrii, se dreneaza limfa, circula sangele mai bine si nu se sparg capilare si se fac hematoame.
Asa ca e bine ca masajul sa il faca un maseur care chiar stie meserie nu cineva pe mainile caruia te dai sa te "toaca" marunt...
epaminonda
Postat pe 14 August 2009 09:00
De la: mhteodora, la data 2009-03-26 10:28:28Buna,
Am vanatai f mari si dureroase pe picioare din cauza masajului anticelulitic.Cu ce pot sa imi dau sa-mi treaca mai repede sau macar sa nu mai ma doara/??


Normal ca ai vanatai. Daca ai fost intrebata daca te doare si tu ai spus nu, pt ca suportai sau nu era o durere prea mare..... e firesc sa ai vanatai.
enigmaticasolveig
Postat pe 14 August 2009 09:59
Draga mea! Si eu am facat masaj anicelulitic, nu mie ci altor persoane, insa fara vanatai. Exista in comert o perie speciala in acest sens, iar acolo unde muschiul este moale masajul se face cu mare grija, masaj circular; cu o mana se intinde bine muschiul(ex intre picioare si la axile) iar cu cealalta mana se maseaza usor fara a apasa tare. Cel ce face masaj, este necesar sa fie cat mai rabdataor, si ceea ce face sa o faca cu drag si placere( a nu se intelege gresit).
Muschiul doare , pana se obisnuieste, dar fara vanatai.
Zory
Postat pe 14 August 2009 10:27
draga mea, aceea este un maseur f bun, masajul anticelulitic se face in forta, astea sunt dezavantajele acestui masaj, insa ele se vor forma atata vreme cat exista celulita, in momentul in care ea se absoarbe nu mai este atat de dureros. daka o dai in judecata nu vei avea castig de cauza, ptr ca in cartile medicinale sau de reflexo este specificata aceasta invinetire. tot ce poti sa faci este sa te masezi usor cu un ulei ptr ca acele vanatai sa se vindece.
ANTONYA
Postat pe 14 August 2009 10:40
nu e prea bine sa faci vanatai de la masaj. mai intai se face o incalzirea zonei masate in prealabil tocmai pentru a relaxa muschii si pielea. s-ar putea totusi sa apara la cel anticelulitic, daca se preseaza exagerat si se traumatizeaza tesutul si vasele capilarele se sparg. mai exista si tendinta la anumite persoane sa se invineteasca mai usor. stiu ca vitamina C ajuta sa nu faci vanatai, marind elasticitatea vaselor de sange. probabil ca ai si o lipsa de calciu.
poate geresesc, dar eu stiu ca masajul, fie el si anticleulitic ajuta la drenajul limfatic, la imbunatatirea circulatiei si la eliminarae excesului de lichid din tesuturi. nu cred ca vine vorba de distrugerea celulelor adipoase, ele tot acolo raman poate doar sunt vatamate prin masaj. masajul doar intensifica circulatia in zona respectiva.
alexandra25
Postat pe 14 August 2009 11:01
Pentru vanatai, de orice fel, de la masaj sau de la altceva este indicata crema Lasonil sau Lioton
corina51
Postat pe 14 August 2009 11:06
De la: mhteodora, la data 2009-06-12 09:43:11Cat despre masajul anticelulitic a dat f mari rezultate si dupa ce mi-au trecut vanataile ma simt ca si cum m-as duce la unu de relaxare,nu ma mai doare deloc.Tipa care imi face masaj este f buna ,are progranari cu 2 luni inainte.
Dieta de mai sus este cea care o tin.
Spor la slabit


Caut de mult pe cineva care face masaj bine. Poti sa mi-o recomanzi? Vine si acasa sau e la un cabinet?
Multumesc
anileve1973
Postat pe 14 August 2009 11:13
De la: mhteodora, la data 2009-03-26 10:28:28Buna,
Am vanatai f mari si dureroase pe picioare din cauza masajului anticelulitic.Cu ce pot sa imi dau sa-mi treaca mai repede sau macar sa nu mai ma doara/??
BUNA DACA AI VANATAI INSEAMNA CA TE STRANGE PREA TARE POTI SA VEZI PE YOU TUBE CUM SE FACE CORECT MASAJU SI ACOLO ZICE EXPERTU DACA TE STRANGE PREA TARE FACI VANATAI DAR NU ESTE FACUT CORECT MASAJUL.
kalis27
Postat pe 14 August 2009 11:15
Buna. in legatura cu masajul anticelulitic,trebuie facut mai energic dar nu trebuie sa lezeze organismul.Se poate intampla sa faci in primele 2-3 sedinte dar nu mereu.Pa
madalinabnc
Postat pe 14 August 2009 13:34
Fetelor,acelasi lucru il patesc si eu,adica am cateva vanatai. Nu sunt plina, dar, cele pe care le am sunt destul de dureroase.
Din experienta stiu ca ma mai invinetesc o data,de doua ori,dupa care trece..In schimb,m-ar interesa sa imi dati( daca aveti) si alte alternative la masaj, pentru a scapa de celulita. Am 55 Kg si 1.73 si e incredibil la cat de slabanoaga sunt ca m-am invelit intr-un strat de celulita toata.De ex,deasupra genunchilor,vad strat gros de grasime, iar pe pulpe, celulita...
Help..................
danna_g
Postat pe 14 August 2009 13:52
De la: danna_g, la data 2009-08-14 13:52:39 Fetelor,acelasi lucru il patesc si eu,adica am cateva vanatai. Nu sunt plina, dar, cele pe care le am sunt destul de dureroase.
Din experienta stiu ca ma mai invinetesc o data,de doua ori,dupa care trece..In schimb,m-ar interesa sa imi dati( daca aveti) si alte alternative la masaj, pentru a scapa de celulita. Am 55 Kg si 1.73 si e incredibil la cat de slabanoaga sunt ca m-am invelit intr-un strat de celulita toata.De ex,deasupra genunchilor,vad strat gros de grasime, iar pe pulpe, celulita...
Help..................
floryadry
Postat pe 14 August 2009 17:33
se recomanda comprese reci stropite cu otet

ar fi bine masajul sa fie mai bland
kudika016454
Postat pe 15 August 2009 07:47
=))Buna..cum e posibil sa ai vanatai!!! S-au inventat diverse aparate care te-ar ajuta sa scapi de celulita fara astfel de "suferinte:..ESTE FOARTE IMPORTANT SA ALEGI UN SALON BUN SI UN MASEOUR BUN.
missteeq29
Postat pe 15 August 2009 13:48
Buna.
Si eu am avut vanatai de la masajul anticelulitic.Iti recomand gelul Stimuven,la orice farmacie,sau oricare alt unguent pe baza de castan si hamamelis.Mie au inceput sa-mi crape vasele de sange in urma acestui tip de masaj combinat cu vacuum.Mult succes!
ancutzapuiu1984
Postat pe 15 August 2009 20:18
De la: mada212005, la data 2009-04-02 13:19:05
De la: mhteodora, la data 2009-03-26 10:28:28Buna,
Am vanatai f mari si dureroase pe picioare din cauza masajului anticelulitic.Cu ce pot sa imi dau sa-mi treaca mai repede sau macar sa nu mai ma doara/??


Draga mea,
si eu tocmai ce am reinceput masajul anticelulitic...am niste vanatai la fel de mari, probabil, ca ale tale. de fiecare data cand am facut masaj, in primele sedinte, m-am invinetit...n-ai ce face. Eu pana acum nu am facut decat la o singura persoana masaj (cosmeticiana) si intr-adevar doare. Poate gresesc..dar cum se vad rezultate (spargerea pungilor de grasime) daca masajul este lin???
Nu stiu...insa ma gandesc cu groaza la sedinta de maine...:((..insa de abia astept sa vad rezultatele (desigur...masaj combinat cu muuuulllta sala si o dieta de om sanatos, nu rahitic)...te pooop

Andreea
ema25ema
Postat pe 16 August 2009 14:32
eu profesez meseria de maseor de 12 ani si sincer va zic ...nu am lasat vanatai decat la 2 persoane care erau super sensibile.in rest nu exista masaj anticelulitic cu vanatai,nu este normal.exista o tehnica de masaj speciala tocmai pt a evita vanataile.cine zice ca un masaj anticeluluitic trebuie sa se "vada" greseste:)
ema25ema
Postat pe 16 August 2009 14:37
acele vinatai pe care la ai este posibil sa nu fie de la masaj,cred ca ai trombofeblita asa se manifesta aceasta boala,cum te atingi putin te invinetesti
eu asa ceva am si fac tratament cu lipitori din clasa HIRUDO MEDICINALIS,am gasit pe cineva care ofera consultanta in vederea tratamentului si am cumparat cu 5 ron/buc.50 de bucati,fac sedinte 2 pe saptamina,cite 2 lipitori pe cite un picior
daca te intereseaza iti dau id hirudo_medicinalis@yahoo.com
iti doresc succes
naziru
Postat pe 16 August 2009 14:57
...in primul rand renunta la masajul anticelulitic la salonul la caremergi,asteapta sa-ti treaca vanataile pe care le tratezi cu venoruton,sau lioton gel,in 2 zile dispar.Consulta un medic flebolog caci s-ar putea sa ai fragilitate capilara,sau chiar varice si atunci este contraindicat masajul anticelulitic,ci se recomanda doar masajul venolimfatic,pe care putini specialisti terapeuti il insusesc.
Fetelor,tot ce trebuie sa stiti despre masajul anticelulitic este,ca el NU TREBUIE SA LASE VANATAI,cine va spune ca asa se face nu stie meserie.Un adevarat masaj anticelulitic se incepoe cu diagnosticarea amanuntita atat manual cat si termografic a ariei in care celulita este raspandita,pe urma se facetestul de snesibilitate,manual,si abia pe urma se stabileste in functie de suportabilitate nivelul de presiune si framantare,si intotdeauna un masaj anticelulitic bine exxecutat incepe si se finalizeaza cu deblocarea sistemelor limfatice,nu mergeti la saloane ieftine caci si personalul este de aceeasi talie calificata.Mai bine strangeti niste bani si mergeti la centre estetice de renume unde sunt persoane calificate cu cunostinte de anatomie si dermatologie....Va spun din experienta personala,am lucrat in domeniu ani,ah si cel mai important este sa alegetio un produs profesional,nu folositi geluri ieftine,mai bine strangeti niste bani si mergeti la un specialist al domeniului sa va recomande produsul specific tipului dvs de celulita.Va pup
andreaV
Postat pe 17 August 2009 09:41
nu-mi vine sa cred ce citesc. eu fac masaje anticelulitice si de relaxare de mai bine de un an la un salon (va spun si unde daca vreti/ nu fac reclama). dar fetele m-au studiat bine inainte (gradul de celulita, stratul adipos, etc) si au stiut cum sa imi faca masajul. la inceput mai incet si au crescut progresiv intesitatea. nu pot sa cred ca ati putut pati asa ceva. deci, macar puneti cateva intrebari la www.onyxspa.ro (fetele sunt super dragute) si o sa aflati cat de grav este sa faceti vanatai de la masaj. eu aveam o data o mica vanataie pe picior (nu de la masaj, pur si simplu ma lovisem) si fata care-mi facea masaj deja intrase in panica :)))) a studiat vanataia cateva minute bune si imi tot repeta ca se speriase si credea ca e la masaj

bafta!
anktalin
Postat pe 17 August 2009 22:55
Vreau sa intreb fetele care au facut masaj anticelulitic si nu au facut vanatai.Are vrun efect masajul ala?Se vede vreo ameliorare a celulitei?
mhteodora
Postat pe 19 August 2009 08:37
De la: mhteodora, la data 2009-08-19 08:37:37Vreau sa intreb fetele care au facut masaj anticelulitic si nu au facut vanatai.Are vrun efect masajul ala?Se vede vreo ameliorare a celulitei?



pentru mine masajul si-a facut cu varf si indesat efectul. vanataiele n-au ce cauta in ecuatia asta. asta inseamna ca s-au spart vase de sange! pentru eliminarea depozitelor de grasime circulatia trebuie sa fie foarte buna!
anktalin
Postat pe 20 August 2009 10:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am tenul foarte uscat 80 De la: kudika_1043270 3 Octombrie 2022 23:21
sunt foarte complexata.... 35 De la: R0MW4LD 2 Februarie 2011 05:24
Sarcina!! 4 De la: Calin_Marian_1 30 Septembrie 2012 12:00
cine a facut cursuri de coafor la christine valmy? 1 De la: Irina_Gheorghe_1 8 Iunie 2013 12:16
Oja permanenta 4 De la: kudika_1042283 10 Iulie 2021 20:00