breton sau nu?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
healthy000649 Avatarul lui healthy000649

8 mesaje
Membru din: 14/03/2009

buna.am firul de par subtire si ma "bate" gandul sa-mi fac breton si sa ma tund mai scurt.acum am parul pana la umeri si ma gandeam sa ma tund bob mai lung si breton drept,dar daca nu mi-ar sta bine cu breton oare merge prins pe spate?(adica e suficiente de lung).nu stiu daca mi-ar sta ok tunsa cum vreau eu am ochii migdalati,fata ovala si fruntea lata(nu foarte).ast parerile voastre
Raporteaza abuz de limbaj
hessome Avatarul lui hessome

11 mesaje
Membru din: 28/04/2009
Oras: bucuresti

Saliu! Iti trebuie mai degraba o tunsoare care sa iti dea volum, si bobul lung nu ti se potriveste daca ai fata ovala oricum; cel putin asta este parerea mea. Incearca o tunsoare in multe trepte pana la umeri cu un breton mai lung, cumnata mea e tunsa asa si e grozav. Iti da volum, si ti se aranjeaza frumos cu un spray-ceara, nici nu trebuie sa te chinui cu placa sau mai stiu eu ce. Sau o tunsoare pana la umeri in doua trepte maricele si iar iti da volum si se aseaza frumos, doar ca la fel ai nevoie de ceara-spray.
Tu decizi pana la urma. Succese!
Raporteaza abuz de limbaj
Live with intention! Dare! Listen. Rejoice! Love! Share with all your heart! Care! Practice wellness. Be your kind of beautiful! Smile! Laugh! Have no regret! Appreciate people! Always continue to learn! Do what you love! Live in the now! Feel and share love and gratitude!