Mai multe
buna.am firul de par subtire si ma "bate" gandul sa-mi fac breton si sa ma tund mai scurt.acum am parul pana la umeri si ma gandeam sa ma tund bob mai lung si breton drept,dar daca nu mi-ar sta bine cu breton oare merge prins pe spate?(adica e suficiente de lung).nu stiu daca mi-ar sta ok tunsa cum vreau eu am ochii migdalati,fata ovala si fruntea lata(nu foarte).ast parerile voastre
|
|
healthy000649 Postat pe 14 Aprilie 2009 18:41 |
|---|
|
Saliu! Iti trebuie mai degraba o tunsoare care sa iti dea volum, si bobul lung nu ti se potriveste daca ai fata ovala oricum; cel putin asta este parerea mea. Incearca o tunsoare in multe trepte pana la umeri cu un breton mai lung, cumnata mea e tunsa asa si e grozav. Iti da volum, si ti se aranjeaza frumos cu un spray-ceara, nici nu trebuie sa te chinui cu placa sau mai stiu eu ce. Sau o tunsoare pana la umeri in doua trepte maricele si iar iti da volum si se aseaza frumos, doar ca la fel ai nevoie de ceara-spray. Tu decizi pana la urma. Succese! |
|
hessome Postat pe 8 Mai 2009 12:40 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Estetician cu experienta sector 4 | 2 | De la: inna_grace 15 Octombrie 2010 17:18 |
| sani | 10 | De la: healthy001807 14 Octombrie 2009 11:14 |
| Ati auzit ca se lanseaza Mario Badescu Skin Care in Romania! | 1 | De la: kudika411367 4 Iulie 2011 23:55 |
|
|
||
| Bijuterii din argint pentru sarbatori | 3 | De la: kudika226898 14 Decembrie 2010 15:15 |
| nodul la san | 7 | De la: lrm_mariana 12 Aprilie 2010 09:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.