Setari Cookie-uri

SALOANE DE SLABIRE SI INTRETINERE CORPORALA

Eu am slabit 20 kg si am fost la un salon din Cotroceni, Kara Studio, fetele sunt foarte dragute si au aparate f misto, ele m-au ajutat sa slabesc si sa nu mi se lase piele....
Ligia7
Postat pe 17 Octombrie 2010 22:01
si eu am slabit.mai bine zis mi-am remodelat corpul -ca la kg nu se prea cunoste. fac de o luna electrostimulare vacum si impachetari cu paprika.pe langa faptul ca am scazut 2 numere la haine ma simt si mai relaxata.mie mi se pare super. eu nu sunt o ambitioasa sa tin cure sau sa fac sport.imi este mai comod sa ma duc la salon. in constanta chiar gasesti unde sa te duci si gasesti si preturi bune ca sa nu te usture la buzunar.asa ca va recomand celor mai comode sa mergeti la salon de remodelare.
nicolaeflotentina76
Postat pe 19 Octombrie 2010 10:24
Parafango
Tratamente corporale pentru slabit.Salon select zona tinetetului
programari la tel :0744171108
cociugmaria@yahoo.com
kudika325085
Postat pe 19 Octombrie 2010 16:26
eu merg frecvent la chic salon si sunt foarte multumita de serviciile celor de acolo.am un baiat care ma tunde foarte bine si care mi-a recomandat multe chestii care ma ajuta cand ma coafez acasa
eli_mihai
Postat pe 20 Octombrie 2010 15:48
In Ploiesti s-a deschis recent Hera Beauty & Body Center (fostul salon Hera 1)...pe langa serviciile de pana acum (unghii false, mani-pedi clasic, coafor, cosmetica) au adaugat si remodelare corporala...Va puteti programa la telefon: 0733981799
alexa_ph
Postat pe 6 Iulie 2011 16:23
Si eu am fost sceptica in legatura cu tratamentele de slabit, dar am avut placuta surpriza de a constata ca au efect. La recomandarea mai multor persoane ma duc la Egoist Wellness unde fac diferite impachetari. Asa am reusit sa scad in centimetri, sa scap de celulita, vergeturi.
andreeacodranu
Postat pe 8 Iulie 2011 14:25
Si eu am fost sceptica in legatura cu tratamentele de slabit, dar am avut placuta surpriza de a constata ca au efect. La recomandarea mai multor persoane ma duc la Egoist Wellness unde fac diferite impachetari. Asa am reusit sa scad in centimetri, sa scap de celulita, vergeturi.
andreeacodranu
andreeacodranu
si in Cluj Napoca (in caz ca intereseaza pe cineva se pot face tratamente de lipomasaj si lift masaj cu LPG CELLU M6 ENDERMOLAB- la BIG FITNESS in manastur(str bucegi ,nr 19)
kudika399088
Postat pe 19 Iulie 2011 12:34
Eu stiu de Vitarium Alpin Spa, din cadrul Hotel Alpin de la Poiana Brasov, au fost prieteni de-ai mei din zona si mi-au spus ca este foarte ok si ca tratamentele te si relaxeaza foarte mult, fiind unele foarte speciale. Ca programe de slabit puteti incerca programul slimfit sau un program de body reshaping.
corina_0087
Postat pe 21 Iulie 2011 13:49
Nu vreau sa imi recomandati vreun salon sau vreun tratament, vreau doar sa imi spuneti ce este mai eficiente? Electrostimularea? Vacuum? sau Impachetarile? Precizez ca nu pot sa le fac financiar pe toate 3 deodata...
RoxyRoxx
Postat pe 28 Iulie 2011 22:08
Salon Juliette de langa Cismigiu.
kudika_29475
Postat pe 27 Martie 2013 16:44
Recomand cu incredere Ra Form & Silhouette din sectorul 2 www.salonra-bucuresti.ro
AnastasiaS
Postat pe 28 Martie 2013 15:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cursuri unghii false si extensii gene 2 De la: alexa_ph 5 Iulie 2011 11:02
putin ajutor va rog:P 21 De la: rockk 26 Februarie 2011 13:27
Exfoliator si hidratant ptr acnee, piele foarte uscata, pigmentatii, rash cutanat 1 De la: romdesimed 13 Ianuarie 2009 09:55
antistres :))))))))) 11 De la: valy90 13 Decembrie 2010 17:55
solarele si efectele sale 24 De la: roxana_moon 9 Noiembrie 2010 13:24