Mai multe
|
Salut, Scriu pe acest forum in speranta ca exista cineva care sa cunoasca mai multe detalii despre chirurgul Dorobantu Dorin, de la Spitalul de Urgente din Targu Mures. Fratele meu a suferit un accident in urma cu 12 ani, in urma caruia tot tesutul, pana la os, de la incheietura uneia dintre maini, a fost taiat. A suferit numeroase operatii dupa accident, dar el nu a mai putut folosi mana de atunci. Acum si-a facut din nou sperante si a vorbit cu medicul mai sus amintit, care i-a promis ca va reusi sa-i faca mana functionabila din nou, dupa alte cateva operatii. Nu as vrea ca fratele meu sa-si faca sperante desarte si sa sufere alte interventii chirurgicale inutil, asa ca, va implor, daca aveti mai multe informatii despre acest medic, raspundeti-mi pe forum. Va multumesc anticipat. Alina |
||
|
aly_mid Postat pe 10 Iunie 2009 10:32 |
||
|---|---|---|
| Este un chirurg cu o buna reputatie! Daca ti-a promis , inseamna ca asa va fi! Doamne ajuta!Maria | ||
|
marialazar Postat pe 10 August 2009 13:56 |
||
| am fost si eu cu fiul meu care a suferit o interventie chirurgicala de reconstructie a unei urechi si nu am fost multumiti de rezultat,dar de la alti pacienti am auzit numai cuvinte de lauda. | ||
|
|
||
|
healthy002072 Postat pe 14 August 2009 12:21 |
||
| Este un bun profesionist si un om de omenie. Mi a operat baitul dupa o ruptura de tendon ahillian si chiar daca au intervenit multe complicatii nu a renuntat pana nu l a facut bine. A avut grija de el chiar si in timpul concediului si l a incurajat in momentele disperate ale baiatului meu, Multumiri si...respect! | ||
|
maria_novartis Postat pe 11 Iunie 2013 19:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Bioritmul | 2 | De la: tarot 19 Mai 2010 13:09 |
| Operatie pe inima | 2 | De la: kudika421339 3 Octombrie 2011 16:58 |
| endoscopie | 2 | De la: cris_tina_healthy 1 Aprilie 2011 12:18 |
|
|
||
| analize medicale | 14 | De la: office_salinasusesi_ro 16 Februarie 2010 08:16 |
| Va rog sa ma ajutati | 6 | De la: kudika_19040 17 Noiembrie 2012 00:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.