Reputatie medic Dorobantu Dorin, Tg. Mures

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Reputatie medic Dorobantu Dorin, Tg. Mures: (3 din 2 voturi)
 
aly_mid Avatarul lui aly_mid

6 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Salut,

Scriu pe acest forum in speranta ca exista cineva care sa cunoasca mai multe detalii despre chirurgul Dorobantu Dorin, de la Spitalul de Urgente din Targu Mures.
Fratele meu a suferit un accident in urma cu 12 ani, in urma caruia tot tesutul, pana la os, de la incheietura uneia dintre maini, a fost taiat. A suferit numeroase operatii dupa accident, dar el nu a mai putut folosi mana de atunci. Acum si-a facut din nou sperante si a vorbit cu medicul mai sus amintit, care i-a promis ca va reusi sa-i faca mana functionabila din nou, dupa alte cateva operatii.
Nu as vrea ca fratele meu sa-si faca sperante desarte si sa sufere alte interventii chirurgicale inutil, asa ca, va implor, daca aveti mai multe informatii despre acest medic, raspundeti-mi pe forum.

Va multumesc anticipat.

Alina
Raporteaza abuz de limbaj
marialazar Avatarul lui marialazar

30 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: tg mures

Este un chirurg cu o buna reputatie! Daca ti-a promis , inseamna ca asa va fi! Doamne ajuta!Maria
Raporteaza abuz de limbaj
healthy002072 Avatarul lui healthy002072

3 mesaje
Membru din: 6/05/2009

am fost si eu cu fiul meu care a suferit o interventie chirurgicala de reconstructie a unei urechi si nu am fost multumiti de rezultat,dar de la alti pacienti am auzit numai cuvinte de lauda.
Raporteaza abuz de limbaj
maria_novartis Avatarul lui maria_novartis

3 mesaje
Membru din: 23/01/2008
Oras: buzau

Este un bun profesionist si un om de omenie. Mi a operat baitul dupa o ruptura de tendon ahillian si chiar daca au intervenit multe complicatii nu a renuntat pana nu l a facut bine. A avut grija de el chiar si in timpul concediului si l a incurajat in momentele disperate ale baiatului meu, Multumiri si...respect!
Raporteaza abuz de limbaj