Mai multe
|
Ma numesc Mihaela am 39 de ani si am fost diagnosticata cu dereglare hormonala,mi sa recomandat de medic sa fac tratament cu OGAMETRIL incepand di a 13 zi a ciclui menstrual timp de trei luni de zile. Dar am o intebare, stie cineva sa-mi raspunda daca pot sa fac acest tratament si in timpul menstruatie?Sunt putin nelamurita pt ca nu stiu cate zile pe luna trebuie sa-l fac? multumesc anticipat. mihaela |
||
|
avo36 Postat pe 10 Martie 2009 12:20 |
||
|---|---|---|
| Bun� sunt Daria.Am urmat acela�i tratament ,trebuie s� �numeri 13 zile �ncep�nd cu prima zi �n care ��i vine menstrua�ia,apoi s� �ncepi s� ei Orgametril,timp de 13 zile �i at�t.Aceasta este schema.Succes!Eu sincer nu m-am �mp�cat cu Orgametrilul �i m-a trecut medicul pe Dufaston, cu care am avut rezultate foarte bune.Ai grij� tratamentul trebuie foarte bine respectat, este vorba despre hormoni �i cu ei nu te joci, altfel mai r�u ��i faci. Exemplu, eu, am uitat s�-mi iau dufastonul �n a 13 zi, am trecut de luna asta, acum nu mai am ce face a�tept luna urm�toare.Spers s�-�i fiu de folos, pupice �i mult� s�n�tate. | ||
|
daria74 Postat pe 6 Aprilie 2009 06:47 |
||
|
Buna Daria, Multumesc de raspuns.Esti foarte amabila.Poti sa-mi spui cum te simti dupa tratamentul hormonal?Cat timp l-ai facut?Cum a debutat boala la inceput ce simtome aveai?sunt cam speriata putin. te pup miha |
||
|
|
||
|
avo36 Postat pe 12 Aprilie 2009 15:30 |
||
| Bun�!Eu am luat prima dat� Dufaston �n urm� cu 4 ani,rezultatul a fost spectaculos,sincer am crezut c� l-am apucat pe Dumnezeu de un picior m-am sim�it foarte, foarte bine timp de 3 luni,apoi organismul meu s-a obi�nuit cu medicamentul �i a revenit la vechile obiceiurii.Eu aveam durerii foarte mari �nainde de perioada menstrual�, repet timp de 3 luni nu m-a mai durut nimic ,apoi ma�in�ria ,asta numit� organism ,este foarte de�teapt� a v�zut c� prime�te hormonul din afar� �i nu a mai produs ea cine�tie ce hormonii,a �nceput iar�i s�-mi fie r�u �naintea menstrei �i uite a�a.Acum iau iar�i dufaston ,�ncerc s� p�c�lesc organismul.Dup� at��ia ani am �n�eles un lucru, cel mai important este s� ai o via�� echilibrat� din toate punctele de vedere �n special alimenta�ia, ea este secretul.Ai grij� nu face abuzuri din nici un punct de vedere,�tiu este greu,eu am o sl�biciune dulciurile �i �ti �i tu c�t de mult d�uneaz� excesul de zah�r �n organism.Te pup �i-�i doresc numai bine. | ||
|
daria74 Postat pe 13 Aprilie 2009 15:13 |
||
|
Buna Daria -Hristos a Inviat! Iti doresc multa sanatate fericire si multe bucurii alaturi de familia ta. Paste Fericit! Mihaela |
||
|
avo36 Postat pe 19 Aprilie 2009 16:01 |
||
De la: avo36, la data 2009-04-19 16:01:59Buna Daria -Hristos a Inviat! ADEV�RAT A �NVIAT! Pe salcii verzi si flori de m�r�Iisus s�-�i intre-n cas�S�-�i lase-n inim� si-n g�nd�LUMINA PRETIOASA! |
||
|
daria74 Postat pe 21 Aprilie 2009 08:44 |
||
| doamnelor! nu va intereseaza sa faceti tratament naturist pt echilibrare hormonala? garantat e mai putin nociv decat cel sintetic! | ||
|
camiflorea Postat pe 9 Aprilie 2010 09:07 |
||
| Eu sunt interesata, trimite-mi te rog un mesaj cu detalii pe [email protected]. Multumesc. | ||
|
healthy001947 Postat pe 9 Aprilie 2010 09:21 |
||
De la: avo36, la data 2009-03-10 12:20:50Ma numesc Mihaela am 39 de ani si am fost diagnosticata cu dereglare hormonala,mi sa recomandat de medic sa fac tratament cu OGAMETRIL incepand di a 13 zi a ciclui menstrual timp de trei luni de zile. Mergi la endocrinolog, fa-ti dozarile hormonale, nu fa tratament dupa ureche. Amenoreea primara, este un efect al cauzei. ai un hormon care nu se elimina. Trebuie tratata cauza. Dufaston sau duphaston se recomanda femeilor trecute de 45 ani, care nu le mai intereseaza reproducerea.Trebuie deasemeni investigata suprarenala probabil nu produce cortizon. Nu lipsa ciclului menstrual trebuie sa te alarmeze. Lipsa unui hormon, poate duce la efecte grave in timp. Personal am avut astfel de probleme. NU* recomand sub nici o forma tratamente fara investigatii amanuntite. Sunt f. periculoase.La dozari hormonale va fi calculata si doza care tu, trebuie sa o ei. Nu ginecologul poate sa prescrie un tratament exact. Fara dozari hormonale si alte investigatii specifice, poti sa te trezesti cu niste anomalii f. grave. |
||
|
dorina27 Postat pe 9 Aprilie 2010 09:24 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 19 Mai 2010 12:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| diagnostic? | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 07:41 |
| SA O AJUTAM PE PATRICIA | 2 | De la: kudika054517 19 Iulie 2010 12:48 |
| neonatalogie si pediatrie la municipal | 11 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:11 |
|
|
||
| ma puteti ajuta??? | 16 | De la: healthy001005 17 Decembrie 2012 17:41 |
| Medic familie | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 11:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.