Setari Cookie-uri

halena

as vrea sa stiu si eu care ar mai putea fi cauza respiratiei urat mirositoare, in afara de igiena. eu simt un miros urat care vine din gat sau din stomac. cu dantura nu am probleme.ma spal mereu pe dinti,imi curat limba, dar mirosul revine in cateva minute. am facut si exudat si rezultatul a fost bun. nu mai stiu ce sa fac.as vrea sa stiu macar ce analize sa-mi fac si ce medic trebuie sa consult.
kudika011071
Postat pe 14 Iulie 2009 15:42
buna ziua vad ca nu va raspuns nimeni am si eu aceiasi problema cu fetita mea care are numai 11 ani si sotul citeodata dar el este diabetic si fumeaza dar fetita nu stiu i-am facut analiza singelui coprocultura credeam ca are viermisori dar nimic totul este bine dar mirosul persista dv ati rezolvat in vreun fel?va multumesc anticipat dac cineva va raspunde
kudika078676
Postat pe 25 Iulie 2009 18:55
nu, nu am rezolvat. si tare as vrea sa gasesc o solutie. macar sa spuna cineva ce analize trebuie facute pt a depista cauza. daca aflati ceva, va rog sa ma anuntati si pe mine
kudika011071
Postat pe 30 Iulie 2009 15:47
De la: healthy002555, la data 2009-07-30 15:47:08nu, nu am rezolvat. si tare as vrea sa gasesc o solutie. macar sa spuna cineva ce analize trebuie facute pt a depista cauza. daca aflati ceva, va rog sa ma anuntati si pe mine
Mergi la un medic gastroenterolog,detoxifiere ai facut in toti acesti ani?
enemgabriel
Postat pe 30 Iulie 2009 15:51
Buna, va trimit un tratament care a dat rezultate in cazul meu si care este simplu de urmat:
1. dimineata pe nemancate luati aproximativ o lingura rasa de scortisoara amestecata cu miere de albina aproximativ o lingurita, timp de mai multe saptamani zi de zi.
2.faceti analize de sange pentru HELICOBACTER PYLORI, este in 80% din cazuri cauzator de halena si dureri de stomac.

Sper sa va fie de folos. Bafta!
gabrioprest@yahoo.com
Postat pe 12 August 2009 15:19
Buna, eu am rezolvat problema halenei la stomatolog,nu a fost nevoie decat de un detartraj si totul a fost superok...incearca si asta.
Bafta!
kar_yna
Postat pe 17 August 2009 20:57
De la: healthy002555, la data 2009-07-14 15:42:36as vrea sa stiu si eu care ar mai putea fi cauza respiratiei urat mirositoare, in afara de igiena. eu simt un miros urat care vine din gat sau din stomac. cu dantura nu am probleme.ma spal mereu pe dinti,imi curat limba, dar mirosul revine in cateva minute. am facut si exudat si rezultatul a fost bun. nu mai stiu ce sa fac.as vrea sa stiu macar ce analize sa-mi fac si ce medic trebuie sa consult.
sunt destule sanse ca sa fie infectat cu H. Pylori...pentru asta ar fi foarte bun TRANSFER FACTOR IMUNNE SPRAY si TRANSFER FACTOR PLUS
4Life
Postat pe 27 Septembrie 2009 01:46
Buna!M-am confruntat cu aceeasi problema cu fiica mea si am rezolvat-o cu pastilute din polen.Noi le-am folosit pe cele de la forever dar cred ca orice polen are aceleasi efecte chiar mai bun daca e natural 100%. cert e ca dupa ce a folosit pastilutele minune aprox o luna in aprox fiecare dimineata pe stomacul gol mirosul gurii,halena a disparut. Asta s-a intamplat acum 2 ani si de atunci nu am mai avut probleme!
pauluca
Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:14
ceva de genul acesta am avut si eu , nu asa pronuntat , dar exista.pe langa acest lucru aveam si o durere cu arsuri in gat.am fost la un ORL-ist si mi-a spus ca am candidoza bucala , o ciuperca.Mi-a dat tratament.este bine , dar trebuie sa am grija in continuare.medicul mi-a spus ca 60% din populatie o are.am cautat pe internet si am aflat ca este "boala secolului".se transmite prin saliva.sunt fel si fel de produse naturiste pentru asa ceva.eu am luat de la "calivita".
healthy008994
Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:10
nu am avut probleme, dar mirosul urat din gura e cauzat atat de dantura, ori de carii, ori de gingii afectate de vreo infectie, ori ai amigdalita netratata,ori daca e de la stomac s-ar putea sa ai probleme cu digestia, ori ai candida, una dintre cele mai raspandite infectii mai ales cand ai sistemul imunitar scazut si esti un mare consumator de fainoase si dulciuri. in primul rand ar trebui sa iei niste suplimente cu fermenti probiotici, cum ar Lactobacilul sau Bifidus. stiu ca se gasesc sub forma de pastile. incearca sa consumi iaurturi si chefir.
intr-adevar s-ar putea sa mai fie si alte cauze, poate suferi de constipatie, ori ai vreo infectie pe care doar medicul o poate depista. consuma mai multa apa.incearca cu extract de seminte de grapefruit, sub forma de capsule.
alexandra25
Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:11
Mesteca propolis solid ( se gaseste in piata , la vanzatorii de miere)- in loc de guma de mestecat- pe cat posibil sa fie de anul asta; ameliorari se vad inca din prima zi.
vgiurgiu
Postat pe 19 Noiembrie 2009 11:08
Buna ziua!
Faceti analiza singelui pt. HELICOBACTER PILORYS ,daca este ACTIV - cura 3 luni cu BEE PROPOLIS,ALOE VERA GEL,ALOE BLOSSOM HERBAL TEA,DACA NU ESTE ACTIV INCERCATI NUMAI CU BEE POLEN.Mai multe informatii maragind@yahoo.com
Multa sanatate!
kudika100110
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:46
Problema poate fi mai serioasa decat pare.Faceti investigatii la specialisti ORL, poate fi Klebsiella, sau poate fi Helicobacter pilory, sau cate altele. Puteti face un exudat si analize de sange si aflati, astfel veti face exact tratamentul potrivit.Neaparat luati masuri pentru ca pot afecta si alte organe...nu numai frumusetea.Sanatate.
Donamishi
Postat pe 5 Februarie 2010 10:04
Eu am luat tratament naturist pentru stomac, helicobacter pilori de pe okazii.ro cu broccoli, mastic gum si colostrum si ma simt bine acum, ma bucur ca a aparut ceva bun
semaka_boy
Postat pe 16 Iunie 2010 19:13
Eu sufeream de o halitoza de vreo 6 ani si habar nu aveam care e cauza pana cand am inceput sa eliimin niste bilute urat mirositoare.m-am uitat in gat nu se vedea nimic pt ca aveam amigdale atrofice f bine ascunse ,am mers la dr si mi-a pus diagnosticul de amigdalita conica cazeoasa si mi-a indicat operatia ca altfel o sa am probleme cu respiratia mereu pt ca nici o gargara sau tratament din lume nu pot elimina in totalitate acel cazeum care provoaca halena fetida.sincera sa fiu m-as fi operat si fara anestezie doar sa scap de aceasta problema stanjenitoare care imi afecta viata sociala,nu poti sa vorbesty langa cineva cu mana la gura sau sa mesteci mereu cate ceva si chiar si asa tot se simte.Devenisem pur si simplu frustrata pt ca sunt o persoana cu o igiena dentara riguroasa si sufeream de o astfel de problema si observam persoane cu carii si care se spala o data pe sapt pe dinti care nu aveau absolut nimic.Operatia a avut loc cu anestezie locala ,ce-i drept nu a prins prea bine in partea stg si am simtit cum mi-a scos amigdala dar gandindu-ma la efectul de dupa operatie nu mi-a mai pasat.Dupa 45 min s-a terminat interventia si au inceput durerile ,destul de mari dar dupa 2 calmante au cedat ,apoi la 4 ore au inceput iar si mi-au dat un algocalmin si au cedat iar ,seara am plecat acasa cu indicatiile de rigoare,m-am mirat ca de a doua zi am inceput sa inghit mai bine dar nu mai aveam dureri cel putin cum relatau unii de te urci pe pereti.Asa ca toti cei care au aceasta ptoblema sa isi infranga teama si sa recurga la operatie pt ca e cea mai sigura metoda.Dupa asta nu am mai avut nici o problema cu respiratia si pot sa vorbesc langa un om fara ca acesta sa isi puna mana la nas ,sa se distanteze sau sa se simta dator sa ma serveasca cu o guma.

kudika_8377
Postat pe 25 Mai 2012 11:29
Daca simtiti ca mirosul vine din gat si eliminati si acele bilute f urat mirositoare sau aveti secretii in gat mergeti la Orl pt ca sigur e de la amigdale.Nu e normal sa te speli pe dinti si apoi sa iti miroase in continuare respiratia,la mine amigdalele erau pline cu cazeum si stand acolo pt ca erau f bine ancorate in interiorul amigdalelor produceau un miros insuportabil toata ziua.nici o gargara ,pasta de dinti ,apa de gura sau spray nu ma ajutau pt ca si cum ai parfuma un c...t pe romaneste,odata ce nu e inlaturata cauza degeaba.acum pot sa zic ca traiesc cu adevarat fara sa mai stau cu jena mereu sa vorbesc in nasul cuiva,nici macar dim la trezire nu mai am probleme.urez succes tuturor in rezolvarea acestei nefericite probleme,cauzele sunt multe tb sa o depistati pe a voastra.
kudika_8377
Postat pe 25 Mai 2012 11:37
mergeti la ORL. puteti incerca si gargau sare sau trachisan. spalati-va pe dinti dupa fiecare mancare.
Irina_Ivan_2
Postat pe 18 Ianuarie 2017 01:06
Am vrut, de asemenea, să întreb
kudika_1045539
Postat pe 3 Aprilie 2023 14:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa sa fac sa nu mai uit asa repede? 7 De la: healthy016735 16 Ianuarie 2017 14:44
Tratament facial laser+marire buze doar 400 euro 1 De la: zabiela2002 23 Februarie 2011 11:04
HIPERTENSIUNE INTRACRANIANA 9 De la: camiflorea 27 Martie 2010 10:30
bradicardie 17 De la: Monicamm85 31 Mai 2010 11:00
1oo% PUR COLLAGEN tip II-Supliment alimentar (capsule) 0 De la: 22 Aprilie 2009 19:24