Noutati in boala Crohn

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
healthy004430 Avatarul lui healthy004430

1 mesaj
Membru din: 15/07/2009
Oras: pascani

Cine ma poate ajuta cu articole despre ultimele noutati despre tratamentul acestei afectiuni?
moliliana Avatarul lui moliliana

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Stiu ca poate fi tinuta in frau..dar trebuie mult sport si regim alimentar ..daca nu ma insel cantareata Anastacia ( sper ca am scris bine) are asa ceva ...si prin sport a reusit sa tina in frau boala ...!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika078676 Avatarul lui kudika078676

106 mesaje
Membru din: 2/11/2009

Buna am o cunostinta care se trateaza de aceasta boala,este in bucuresti CENTRUL MEDICAL NATURALIA ,STR,EROU MIRCEA MARINESCU NR,8 VOLUNTARI JUD,ILFOV TEL:021-3505133 e-mail:naturalia@digitech.ro ;naturalia@naturalia.ro;www.naturalia.ro iti doresc multa sanatate eu am vrut sa merg dar nu sa putut mi sa dat programare la fica dinsului suna sa ei programare cai foarte mula lume cunostinta mea sa facut bine de aceasta boala la acest doctor
Raporteaza abuz de limbaj
MARIO_LYON Avatarul lui MARIO_LYON

15 mesaje
Membru din: 5/11/2009
Oras: galati

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul bolii Crohn
In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru boala Crohn, oferita de Dr. Doina Teodora - medic rezident in MEDICINA FIZICA, RECUPERARE si BALNEOLOGIE din cadrul Spitalului Clinic JUDETEAN de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile BIOREZONANTE, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Boala Crohn este o afectiune inflamatorie la nivel gastro-intestinal ce apare datorita unor dezordini imunologice. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Immunaid (0-1-2 inainte de masa, 4 luni continuu, intareste sistemul imunitar regland sinteza haotica de imunoglobuline ce declanseaza si intretin boala).

- Green Care (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are efect protector asupra mucoasei gastrointestinale prevenind dezechilibrele tanzitului intestinal si alte simptome digestive).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza ph-ul si flora intestinala facilitant procesele de digestie si absorbtie).

- Shark Aid (1-2-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efecte imunomodulatoare si antiinflamatoare atenuand recidivele inflamatorii si distructiile mucoasei).

- Vital pe grupa sanguina (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, creste rezistenta organismului si imbunatateste starea generala printr-un aport optim de vitamine si minerale).

Observatie: Produsele recomandate mai sus se pot lua in paralel cu medicatia clasica.

0754541219 Leon Marian consilier Calivita International o336101586
WWW.CALIVITA.COM
Raporteaza abuz de limbaj