Setari Cookie-uri

Buna! ma indruma cineva si pe mine?

de cateva luni,incerc cu sotul sa raman insarcinata,dar,fara rezultat.Mentionez ca am un ciclu regulat la 28 de zile si am incercat si in perioada fertila.As vrea sa merg la ginecolog in cluj la spitalul stanca dar nu stiu cu cat timp trebuie facuta programare si daca si sotul trebuie consultat.Va rog,daca stiti ceva,indrumati-ma.Va multumesc mult!
Marimar_healthy
Postat pe 19 Iulie 2009 12:44
stiu ca e DR .STAMATIAN dar e la clinica de pe str clinicilor dar am inteles ca are si o clinica privata numai daca afli nr de telefon , dar la clinica STANCA daca nu ai nici un medic cum sa faci?EU STIU UN DR DE LA STANCA CARE LUCREAZA INPREUNA CU SOTIA LUI DAR O SA FIE LA CLINICA NUMAI DUPA 10 AUGUST.EU L-AM INTALNIT PRIMA DATA LA POLICLINICA CU PLATA INTERSERVISAN.POT SA DAU NR CLINICI INTERSERVISAN PTR O PROGRAMARE SI DACA VA INTALNITI SI VORBITI O SA VEDETI CE SI CUM. SE NUMESTE DR.CIUCHINA E SI SOTIA SI DANSUL.SUCCES
belami
Postat pe 19 Iulie 2009 13:05
POLICLINICA INTERSERVISAN DR.CIUCHINA DACIANA SI CIUCHINA SEPTIMIU 0264414163
belami
Postat pe 19 Iulie 2009 13:08
belami
Postat pe 19 Iulie 2009 14:05
imi este mila de tine ....
healthy003132
Postat pe 15 Septembrie 2009 03:07
Dragele mele doresc sa va ofer cateva detalii despre absorbantele si tampoanele atat de necesare pentru igiena intima.
Stiati ca pentru albirea lor se utilizeaza DIOXINA .Stiati ca de obicei se pune ceva mai multa DIOXINA pentru a produce sangerare mai abundenta si pentru a cumpara in consecinta …noi si noi absorbante sau tampoane.

Dar stiati ca
DIOXINA PRODUCE CANCER DE COL UTERIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
asa se explica incidenta masiva a acestei grave afectiuni in lume.

Acum si in ROMANIA au aparut TAMPOANE ANIONICE CU PROTECTIE ACTIVA , produse care genereaza IONI NEGATIVI , in lume fiind deja un miliard de beneficiari

Acestea sunt ……….absorbantele active LOVE MOON ,

Aceste absorbante au incorporate in ele o banda dintr-un materal special (brevetat)care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.

Acesti Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative
distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea dvs. de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc.

Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.
In plus, elimina mirosurile.

Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin).
Produsele au certificate FDA-USA si UE.

Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa.

EXISTA :
• absorbantele pentru ciclu normal,
• ciclu abundent sau
• pentru uz zilnic,
dar si
• absorbante mini,
• absorbantele pentru bikini,

Acum despre alte produse utile pentru sanatatea dvs.:
Talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi
Si
Seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu
(ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal,
eliminarea durerilor si este ideal
pentru intretinerea ovarelor sau
ingrijirea dupa avort.

Nu trebuie sa devii DISTRIBUITOR daca nu vrei
dar poti cumpara aceste produse cu reducere de 25%
in calitate de CLIENT PREFERENTIAL.
Ce zici ,VREI ?


Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

…..atunci…. te rog citeste in continuare..









ACUM !
AICI (local ) !
ACOLO(distal) !
Pentru dumneavoastra
LIGHT& LEAVING WATER THERAPY
ENGLEZA & ROMANA & EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE & LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA , RAZE INFRAROSII SI HELIU.
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI & TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu “IUBIRE SI RECUNOSTINTA
”LEAVING WATER THERAPY”
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96




IOANA1947
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:08
amandoi trebuie sa mergati si sa va faceti analizele privind viabilitatea ap repoductiv. dar sa nu crezi ca se ramane atat de usor insarcinata cand vrei, in primul rand trebuie sa faceti sex cat mai des in perioda fertila si ai grij ca la fiecare difera perioda de fertilitate la unele este mai lunga deci continuati si dupa a 14 zi. eu am muncit 6 luni fara a avea nici o problema niciunul. ce varsta ai? ai mai fost insarcinata?
alia13
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:09

probabil este necesar in primul rind sa te duci la un ginecolog daca se poate cu ocalitate profesionala si competenta deosebita , ti se vor face investigatii privind starea de sanatate si teste privind posibilitatea de a ramine insarcinata tot acel medic va putea sa indice ce teste si investigatii trebuie sa faca si sotul tau am auzit ca laptisorul de matca este un remediu natuirist cu rezultate exceptionale dar e necesara si parerea unui specialist
arcdestinecomune
Postat pe 9 Iunie 2010 06:17
De la: Marimar, la data 2009-07-19 12:44:07de cateva luni,incerc cu sotul sa raman insarcinata,dar,fara rezultat.Mentionez ca am un ciclu regulat la 28 de zile si am incercat si in perioada fertila.As vrea sa merg la ginecolog in cluj la spitalul stanca dar nu stiu cu cat timp trebuie facuta programare si daca si sotul trebuie consultat.Va rog,daca stiti ceva,indrumati-ma.Va multumesc mult!

Intra pe www.doctorbun.ro si cauta adrese si nr. tel. cabinete medicale, din orasul tau. Te poti programa tel.
dorina27
Postat pe 9 Iunie 2010 07:15
Va pot ofeti o solutie.Sunt consultant de sanatate, prinicpii alimentare sanatoase.Are sticta legatura cu gresimile interne si cat de curatat este organismul.Eu am avut o doamna la 33 ani in program de slabire , ea se chinuia de mult timp sa ramana insarcinata cu tot felu de tratamente. Dupa cateva luni a slabit foarte bine (a facut si detoxifiere interna)si a ramas gravida. Acum are un baietel perfect sanatos aproape de aproape 1 an . Va las datele mele de contact .
Consultantii de sanatate principii alimentare sanatoase
Roxana si Sorin Porojan
tel 0748100741 sau 0726461445 mail: centruwellness_pitesti@yahoo.com
messenger: centruwellness_pitesti. SUCCES
sorinporojan
Postat pe 9 Iunie 2010 08:04
Mergi la clinica si cauti un doctor sau suni si te programezi, doar nu traim in evul mediu. Cred ca mai lucreaza la Stanca si dna. dr. Fulga, care este foarte priceputa. Cauti pe net un nr. de tel. sau pur si simplu mergi pana acolo si te indruma cineva(o asistenta), poti discuita si cu medicul de familie.Medicul ginecolog iti va spune ce e de facut , daca trebuie consultat si sotul ;)
ladycroft_healthy
Postat pe 9 Iunie 2010 08:36
eu am facut 20 de injectii cu polidin si am ramas imediat
mihaela_anita
Postat pe 9 Iunie 2010 08:58
Sper sa iti fie de ajutor urmatoarea informatie: la Stanca cel mai bun doctor e dr. Diculescu.
Iti voi oferi si cateva argumente: o femeie era in pragul unei operatii de scoatere a uterului dupa o cauterizare, insa dr Diculescu i-a propus solutia unui sterilet. Femeia nu mai are problem, merge la control anual , tot la el.
O alta femeie s-a dus la el cu sangerari puternice si cu alte simptome. Doar dupa o consultatie, fara alte analize a si trimis-o la oncologie, a doua zi a fost operata, avea cancer ovarian.
Ti-l recomand cu caldura.
Poti sa incerci si la dr Sbarciu. Dr Sbarciu are cabinet particular pe Emil Isac, intotdeauna e plin acolo.nr de tel: 0264.599.447.

In alta ordine de idei: FETELOR! Ce-i cu voi? In momentul in care cineva are o problema, va apucati si faceti reclama la absorbante si alte cele? DE CE???
Daca vine vorba de absorbante, atunci ar fi ok, dar Marimar are o problema ca nu poate sa ramana insarcinata. Deci, va rog frumos.
babi1984
Postat pe 9 Iunie 2010 09:10
cate 200 de grame de frunze de patrunjel,si 200 de grame de frunze de telina,macinate, facute marunt,5 linguri piper negru macinat.se amesteca cu drojdie de bere o parte si miere de albine doua parti, pana obtinem o pasta suficient de potrivita pentru a lua de 3 ori pe zi cate o lingura inainte de mesele principale.face-ti 10 zile de tratament fara sex.pentru conceperea copilului va cuplati o singura data pe zi in afara de vineri si duminica.de preferat ca luna sa fie in crestere,adica pe cer sa arate litera D.foarte important este ca in perioada tratamentului sa nu consumati tigari si alcool nici unul din soti.mai sunt retete dar sper sa va ajute asta.-anton-.
healthy005909
Postat pe 9 Iunie 2010 09:15
De la: sorinporojan, la data 2010-06-09 08:04:33Va pot ofeti o solutie.Sunt consultant de sanatate, prinicpii alimentare sanatoase.Are sticta legatura cu gresimile interne si cat de curatat este organismul.Eu am avut o doamna la 33 ani in program de slabire , ea se chinuia de mult timp sa ramana insarcinata cu tot felu de tratamente. Dupa cateva luni a slabit foarte bine (a facut si detoxifiere interna)si a ramas gravida. Acum are un baietel perfect sanatos aproape de aproape 1 an . Va las datele mele de contact .
Consultantii de sanatate principii alimentare sanatoase
Roxana si Sorin Porojan
tel 0748100741 sau 0726461445 mail: centruwellness_pitesti@yahoo.com
messenger: centruwellness_pitesti. SUCCES


ziceti ca tine de grasimile interne si de "curatenia" organismului
ma intreb atunci despre genul acela de tigani mizerabili si vai de ei,care manaca ce au si de unde gasesc,cum se face ca se inmultesc ca iepurii? ca doar n-or fi mai "curati" intern decat noi...dar,fiecare cu parerile lui.
aly_b
Postat pe 9 Iunie 2010 09:34
salut , in prima faza trebuie sa va faceti amandoi cateva analize standard pentru a determina cauza , apoi un tratament adecvat afectiuni depistate , fara un diagnostic precis nu prea ai ce sa tratezi , posibil problema sa nu fie la tine , multa sanatate
ungureanu88_gmail_com
Postat pe 9 Iunie 2010 10:06
De la: healthy003132, la data 2009-09-15 03:07:37imi este mila de tine ....


ce cretin esti
angelradios
Postat pe 9 Iunie 2010 10:12
buna.ioana ma numesc.as vrea sa iti sugerez sa incerci o tinctura se numeste branca ursului(o gasesti la plafar).tinctura care stimuleaza apetitul femeii si spermatozoizii barbatului.este din plante.te rog sa te interesezi si sa aflii mai multe despre acest produs.eu cunosc multe femei care au ramas insarcinate dupa ce au folosit branca ursului,printre care si sefa mea care are acum o mandrete de fata de 1 anisor.daca iti doresti cu adevarat,,incercati si varianta asta .te pup,,si sa auzim de bine
ioanalove
Postat pe 9 Iunie 2010 10:36
salut ! ... ai incercat si metode traditionale?... nu treb sa dai bani la nimeni sau consultatii la doctori !
..din prima zi cand iti vine ciclul numeri 10 zile .. din a 11-a pana in a 15-a ii posibil sa ramai insarcinata (mai sigur zilele 12, 13, 14 ) ... na..in zilele aste "trage tare". Eu asa am ramas insarcinata .. si chiar am avut probl :prima sarcina a fost un avort spontan iar a 2-a sarcina extrauterina ,rupta cu hemiperitoneu.. aproape era sa mor; eu pe partea dreapta nu mai am trompa.
Asa ca.. dc eu am reusit si tu o sa poti; poate va dura cateva luni pana ramai.. dar o sa reusesti.
Sau.. mai poti incerca metoda cu termometrul.. in fiecare dimineata , inainte sa te dai jos din pat iti iei temp in vagin ... macar o luna sau 2 ; in zilele cand temperatura e mai ridicata sigur esti la ovulatie ..si atunci poti sa incerci.(foloseste termometru digital ca ii mai rapid). Astea sa sti , sunt niste metode sigure.. numai treb sa ai rabdare !!
Daca nici asa nu merge , du-te la ginecolog sau endocrinolog sau pur si simplu fa-ti singura testul de prolactina (mergi la laborator si iti ia sange ) dc ai valori crescute e clar ca nu poti ramane insarcinata.. si atunci iti treb tratament hormonal.
in rest ce sa zic... bafta !! si don't stress , ai sa reusesti!
healthy013315
Postat pe 9 Iunie 2010 10:38
F buna si sugestia cu branca ursului, aduce fertilitate.
Topicul acesta apare k nou, dar este postat din iulie 2009. F corecta sugestia dnei dinainte, kre ti-a explicat perioada fertila. Iti mai spun ceva in plus - knd incepe perioada fertila, dak nu ai reusit sa ramai insarcinata de acum un an, de knd aipostat primna oara topicul, pleaca impreuna cu sotul/tatl copilului la Sovata, intr-o atmosfera relaxata, fara stres, trebuie sa faceti dragoste in perioada fertila, din a 10-a zi pana in a 19-a zi. Dak ti-a venit ciclul pe data de 6 iunie, perioada fertila este intre 15 si 25 iunie. Succes. Daca esti ortodoxa - daca o iubesti pe Maica Domnului, numai Ea te poate ajuta sa prinzi plod - intre Bucuresti si Ploiesti este manastirea Ghighiu, acolo este o icoana facatoare de minuni, Madona Neagra, pt k a fost pictata in Siria acum 550 de ani si adusa la Ghighiu in 1958. intra pe www.manastireaghighiu si vezi icoana Maicii Domnului - este intr-adevar facatoare de minuni.
lilienuta
Postat pe 9 Iunie 2010 10:59
la stanca daca vrei sa mergi , poti apela la dr.Mihu Dan(conferentiar), daca vrei pe cineva mai usor abordabil poti incerca la dr,Diculescu(conferentiar) sau la dr.Ciortea RAzvan....bafta...nu e cu programare, ar fi bine sa te interesezi cand sunt de garda si atunci sa- i abordezi...bafta oricum
mamaruta_healthy
Postat pe 9 Iunie 2010 13:02
nu inteleg
acesta este un sfat naturisto-regligios
ca ori ne luam dupa luna, ori ca e vineri
hmm
trebuie sa ma documentez
healthy004061
Postat pe 9 Iunie 2010 14:16
@MARIMAR..
Incearca sa faci o cura cu "laptisor de matca liofilizat" (Nu din import, ci autohton)
Din 7 amice care au incercat 5 au bebei..
EKaterina
Postat pe 9 Iunie 2010 14:38
buna!stai linnistita ca o sa ramai exact asa mi sa intamplat si mie si am ramas.tu ai increderee in dumnezeu si ai sa vezi ca o sa ramai.dar la mine sa intamplat o neneorocire dupa ce ca nil doream asa mult la 9 saptamani lam pierdut.......asa e viata..te pup si nu fi trista ca ai ramai ai sa vezi
kudika151434
Postat pe 9 Iunie 2010 14:47
buna in primul rand felicitari ptr.curajul de a nu abandona lupta ,sotul meu acum 23 ani dadea divort de mine ca nu ramaneam gravida ... acum fetele de 20 si 18 ani sunt ;fetele lui tata ; te rog mrrgi la un preot cu har trimite acatiste la manastiri si mergi ladr badea la municipal ,cu drag ,daniela
Georgeta_Ela
Postat pe 9 Iunie 2010 21:03
buna ,in cluj nu cunosc penimeni dar spermograma si-a facut sotul tau ?/
nicolciulei
Postat pe 9 Iunie 2010 22:01

incercati la dr.dr.Malutan Andrei-0744519144,la spitalul Stanca,e unicul nr.de ccadru medical de la spitalul Stanca pe care-l am
(e cu tz)
traiant
Postat pe 9 Iunie 2010 22:23
Daca nu ai facut gemeni intre timp, da-te la mine.
marinusz
Postat pe 9 Iunie 2010 23:48
De la: Marimar, la data 2009-07-19 12:44:07de cateva luni,incerc cu sotul sa raman insarcinata,dar,fara rezultat.Mentionez ca am un ciclu regulat la 28 de zile si am incercat si in perioada fertila.As vrea sa merg la ginecolog in cluj la spitalul stanca dar nu stiu cu cat timp trebuie facuta programare si daca si sotul trebuie consultat.Va rog,daca stiti ceva,indrumati-ma.Va multumesc mult!

Eu nu stiu un medic la Stanca dar cunosc la Ginecologie I pe toti care se ocupa cu probleme de infertilitate.
Nu spui foarte multe despre voi si in special de cand incercati sa faceti un copil, pentru ca pentru a face investigatii in infertilitate trebuie sa treaca cel putin un an in care va doriti un copil si nu vine.
Vizita la medic trebuie sa o faceti amandoi si pentru inceput sotul va trebui sa faca o spermograma si abia apoi se merge mai departe. Spermograma se poate face la orice laborator.
Ca medici de la Gine I recomand pe Stamatian care acum merge mai rar dar are cabinet in Gheorgheni, daca te intereseaza iti dau detalii, mai este dr. Micu si Surcel, cunosc toate datele de contact ale celor 3 medici atat de la Gine I cat si de la cabinete particulare.
De asemenea recomand Clinica particulara de pe strada Decebal a dr. Nanu Honorius.
Eu am facut 20 de ani tratamente si dupa 3 vitro am gemeni de 3 ani si 8 luni.
Daca crezi ca te intereseaza si pot sa-ti fiu de folos poti sa revii cu alte mesaje sau intrebari mai concrete si cu mai multe detalii.
crinam_healthy
Postat pe 10 Iunie 2010 10:19
Eu zic sa dai un telefon la Stanca, (nr il gasesti pe net) daca acolo vrei sa-ti faci programare, si sa nu te lasi impresionata de tot soiul de titluri. Cu cat sunt mai " profesori" cu atat au mai putin timp sa se ocupe de tine. Succes si ...Doamne ajuta!!!
healthy015887
Postat pe 11 Iunie 2010 09:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta cu....dulciuri! 29 De la: Smokey 20 Decembrie 2016 13:33
daca iau anticonceptionale pot sa beau ceai verde?astept raspuns urgent va multumesc 13 De la: Dyana-24 23 Martie 2010 17:42
jurnalul de slabire 74 De la: kudika_1012859 3 August 2016 08:29
Ati incercat kangoo jumps si aerobic? 3 De la: eleain 22 Martie 2010 17:22
Dieta hipotiroidie 5 De la: healthy013837 12 Martie 2010 12:52