Mai multe
Vaginita bacteriana poate fi transmisa de partener sau nu? care ar fi cauzele aparitiei?multumesc
|
||
|
krystal_healthy Postat pe 21 August 2009 20:50 |
||
|---|---|---|
| Vaginita bacteriana este determinata de o pierdere a echilibrului dintre microorganismele ce alcatuiesc in mod normal flora existenta in vagin. In mod normal, aproximativ 95% din flora vaginala este formata din bacterii numite lactobacili. Gasesti mai multe detalii aici http://www.sfatulmedicului.ro/Infectii-genitale-feminine/vaginita-bacteriana_1030#Cauze | ||
|
porumbyta Postat pe 25 August 2009 11:04 |
||
mersi frumos
|
||
|
|
||
|
krystal_healthy Postat pe 27 August 2009 23:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau un sfat concret va rog mult .. | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 22 Februarie 2010 17:08 |
| Eu am un baietel de 7 ani,am auzit ca exista un vaccin contra meningitei?,ati facu careva copilului vostru?Eu am avut meningita si nu vreau sa patesca si baiatul meu la fel,eu am avut noroc in comparatie cu ce mi se putea intampla... | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 25 Iunie 2010 08:37 |
| folositi soda caustica arde tot intro zi pe urma tratati doar o rana | 31 | De la: alfredodecurtofreco 1 Decembrie 2010 20:34 |
|
|
||
| Infectie urinara | 10 | De la: kudika_942602 12 Decembrie 2013 15:24 |
| rana pe col | 1 | De la: healthy006677 22 Septembrie 2009 11:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.