Setari Cookie-uri

acneea ...cum scapam de ea?va rog ajutati-ma

buna am si eu o proble de 4 ani tot incerc sa scap de cosurui cu foarte multe remedi daca stiti cv mai special va-si fi recunascatoare daca mi-ati sp!:)
healthy005440
Postat pe 26 August 2009 12:21
Buna dimineata,
Acum zece ani,fiica mea s-a confruntat cu aceiasi problema:acnee vulgara din cauza careia risca sa ramina cu semne pe fata.
Isi aplica pe fata mult fond de ten pentru a masca imperfectiunile dar acneea cistiga teren.A facut diverse tratamente,roacutane si alte antibiotice,cu efectele secundare pe care le cunoastem cu totii.
Acum patru ani a facut o detoxifiere a organismului si extern a folosit LIQUID SOAP,FIRST,ALOE LOTION - produse care le foloseste de atunci zi de zi,care fac parte din viata ei(ele nu creeaza dependenta,ci o stare de bine).
Iti doresc multa sanatate.
alexxaclnsc@yahoo.com
healthy001662
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:32
Tu nu te confrunti cu acneele , ci cu cosurile? nu? prima data trebuie sa scapi de cosuri , si dupa acea incearca sa scapi de acnee, , eu fac un tratament foarte puternic , mergi la farmacie , si vezi daca gasesti sa cumperi crema Skinoren , este o crema data de doctorul meu dermatolog, poti sa incerci , daca vrei,eu zic ca da rezultate , sau daca vrei sa mai astepi o luna , si mai vorbim , ca sa iti spun concrect ce se intampla. Poti sa ma contactezi pe mes daca vrei sa vorbim. 'mirelachiva@yahoo.com ' .
healthy002806
Postat pe 23 Septembrie 2009 20:36
De la: healthy005440, la data 2009-08-26 12:21:37buna am si eu o proble de 4 ani tot incerc sa scap de cosurui cu foarte multe remedi daca stiti cv mai special va-si fi recunascatoare daca mi-ati sp!:)

Un control ginecologic sa vezi cum stai cu ovarele si apoi unul dermatologic....atunci t-i se va da diagnosticul potrivit suferintei tale.
asistenta_medicala
Postat pe 23 Septembrie 2009 23:29

AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru dumneavoastra
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:38
De la: healthy005440, la data 2009-08-26 12:21:37buna am si eu o proble de 4 ani tot incerc sa scap de cosurui cu foarte multe remedi daca stiti cv mai special va-si fi recunascatoare daca mi-ati sp!:)

Este un tratament naturist care da un rezultat foarte bun:

se bate albusul de la un ou si cand e bine batut spuma se amesteca cu drojdie cat o nuca, apoi se aplica pe fata si se tine 2 ore pe fata. In acest timp, cat este masca pe fata se sta inauntru, deci nu se iese afara.

Multa sanatate!
healthy005455
Postat pe 24 Martie 2010 20:40
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 25 Martie 2010 16:11
Iti recomand produse care au efect imediat:
http://www.sheabynature.co.uk
adika_healthy
Postat pe 8 Aprilie 2010 14:14
skinoren .este.un.unguent.foarte.bun.pt.acneea vulgara...asta folosea.verisoara.mea.la.prescriptia.dermatologului.am.folosit.si.eu.pe.perioada.ciclului.ca.doar.atunci.imi.mai.apare.cate.un."vulcan"
rubya_healthy
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 257 De la: marco918 3 Septembrie 2010 09:42
nodul in zona genitala 16 De la: kudika_13000 16 Ianuarie 2013 17:06
chist ovarian!!! 9 De la: ioanabobocea 23 Octombrie 2009 16:23
buna 3 De la: mizi 14 Martie 2010 19:53
roseata la san 7 De la: gigi_oprea 17 Noiembrie 2010 21:31