Mai multe
buna am si eu o proble de 4 ani tot incerc sa scap de cosurui cu foarte multe remedi daca stiti cv mai special va-si fi recunascatoare daca mi-ati sp!:)
|
||
|
healthy005440 Postat pe 26 August 2009 12:21 |
||
|---|---|---|
|
Buna dimineata, Acum zece ani,fiica mea s-a confruntat cu aceiasi problema:acnee vulgara din cauza careia risca sa ramina cu semne pe fata. Isi aplica pe fata mult fond de ten pentru a masca imperfectiunile dar acneea cistiga teren.A facut diverse tratamente,roacutane si alte antibiotice,cu efectele secundare pe care le cunoastem cu totii. Acum patru ani a facut o detoxifiere a organismului si extern a folosit LIQUID SOAP,FIRST,ALOE LOTION - produse care le foloseste de atunci zi de zi,care fac parte din viata ei(ele nu creeaza dependenta,ci o stare de bine). Iti doresc multa sanatate. alexxaclnsc@yahoo.com |
||
|
healthy001662 Postat pe 23 Septembrie 2009 08:32 |
||
| Tu nu te confrunti cu acneele , ci cu cosurile? nu? prima data trebuie sa scapi de cosuri , si dupa acea incearca sa scapi de acnee, , eu fac un tratament foarte puternic , mergi la farmacie , si vezi daca gasesti sa cumperi crema Skinoren , este o crema data de doctorul meu dermatolog, poti sa incerci , daca vrei,eu zic ca da rezultate , sau daca vrei sa mai astepi o luna , si mai vorbim , ca sa iti spun concrect ce se intampla. Poti sa ma contactezi pe mes daca vrei sa vorbim. 'mirelachiva@yahoo.com ' . | ||
|
|
||
|
healthy002806 Postat pe 23 Septembrie 2009 20:36 |
||
De la: healthy005440, la data 2009-08-26 12:21:37buna am si eu o proble de 4 ani tot incerc sa scap de cosurui cu foarte multe remedi Un control ginecologic sa vezi cum stai cu ovarele si apoi unul dermatologic....atunci t-i se va da diagnosticul potrivit suferintei tale. |
||
|
asistenta_medicala Postat pe 23 Septembrie 2009 23:29 |
||
AICI ! (tratamente la cabinet) ACOLO ! (tratamente distale) Pentru dumneavoastra TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA. PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE. LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC , SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI CONSILIERE PSIHOLOGICA, REFLEXOTERAPIE , MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC, TRATAMENTE COSMETICE TRATAMENTE ENERGETICE CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) , RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM). dar si TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU, CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA LEAVING WATER THERAPY APA VIE =apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide . Cerem si oferim seriozitate. Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati. ioana.bobocea@yahoo.com 0744.300.432 (IOANA) Fix ; 021.420.80.96 |
||
|
IOANA1947 Postat pe 23 Octombrie 2009 09:38 |
||
De la: healthy005440, la data 2009-08-26 12:21:37buna am si eu o proble de 4 ani tot incerc sa scap de cosurui cu foarte multe remedi Este un tratament naturist care da un rezultat foarte bun: se bate albusul de la un ou si cand e bine batut spuma se amesteca cu drojdie cat o nuca, apoi se aplica pe fata si se tine 2 ore pe fata. In acest timp, cat este masca pe fata se sta inauntru, deci nu se iese afara. Multa sanatate! |
||
|
healthy005455 Postat pe 24 Martie 2010 20:40 |
||
|
||
|
Salina_SUSESI_Timisoara Postat pe 25 Martie 2010 16:11 |
||
|
Iti recomand produse care au efect imediat: http://www.sheabynature.co.uk |
||
|
adika_healthy Postat pe 8 Aprilie 2010 14:14 |
||
De la: healthy005440, la data 2009-08-26 12:21:37buna am si eu o proble de 4 ani tot incerc sa scap de cosurui cu foarte multe remediskinoren .este.un.unguent.foarte.bun.pt.acneea vulgara...asta folosea.verisoara.mea.la.prescriptia.dermatologului.am.folosit.si.eu.pe.perioada.ciclului.ca.doar.atunci.imi.mai.apare.cate.un."vulcan" |
||
|
rubya_healthy Postat pe 11 Aprilie 2010 17:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 257 | De la: marco918 3 Septembrie 2010 09:42 |
| nodul in zona genitala | 16 | De la: kudika_13000 16 Ianuarie 2013 17:06 |
| chist ovarian!!! | 9 | De la: ioanabobocea 23 Octombrie 2009 16:23 |
|
|
||
| buna | 3 | De la: mizi 14 Martie 2010 19:53 |
| roseata la san | 7 | De la: gigi_oprea 17 Noiembrie 2010 21:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.