Setari Cookie-uri

dureri groasnice de sani de la yazmin

in luna iulie am facut un control la gineco datorita lipsei menstruatiei(de 3 luni)unde mi sa spus ca am ovar stg. micropolichistic si ovar drept polichistic mi sa recomandat sa merg la endocrinolog unde rezultatele analizelor au fost normale mi sa prescris yazmin in prima luna si a doua a fost ok dar acum sanii mi s-au umflat foarte tare sunt nodurosi la palpare iar de dureri nu mai spun in pimele 4 zile de cand am inceput folia noua nici nu-i puteam atinge.nici nu stiu ce sa fac sa renunt la pastile sa le iau pana termin folia?am auzit ca se gaseste in farmacii o crema progesteron? si ca ar fi buna ar disparea durerile?sa incerc sa ma programez iarasi la gineco.ce parere aveti?mersi
dtn
Postat pe 13 Septembrie 2009 00:04
Renunta imediat la anticonceptional. De acolo provin durerile. Mie mi-a prescris dermatologul, in urma cu 3 ani yasmin, si m-au durut inima, capul, bratul stang, picioarele, plus ca mi-a venit ciclul de 2 ori in aceeasi luna. Si asta de la a 2-a pastila, nu folie. E clar ca nu ti se potriveste tratamentul. Exista f. multi medici iresponsabili, care dau tratamente ca sa se afle in treaba. Eu am renuntat la serviciile lor si ma tratez cu plante. Doar in cazuri de operatii, analize de laborator sau radiografii apelez la medicul de familie pentru trimiteri. In rest, cand e ceva serios, merg la cabinete particulare, de biorezonanta, unde platesc si stiu ca sunt servita bine. Consulta cel putin 2 medici, de fiecare data cand ai o problema. Nu are niciun efect progestogelul. Renunta la anticonceptional, pur si simplu si schimba medicul. Iti recomand pentru dureri la sani o ecografie si masarea lor cu ulei de sunatoare. Se cumpara sunatoare de la piata, se pune la macerat 1-4 luni intr-un litru de ulei simplu, apoi, cu cat sta m mult la macerat, e mai puternic. Te poti masa in fiecare seara, dar sa porti ceva mai uzat, pentru ca se pateaza de la ulei. Dimineata te speli. Durerea dispare de la prima aplicare.
Blues
Postat pe 19 Septembrie 2009 13:17
Pentru probleme la ovare, tot uleiul de sunatoare e bun. Se maseaza abdomenul seara, mai ales in caz de dureri, si in cateva minute dispare durerea.
Blues
Postat pe 19 Septembrie 2009 13:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
clinici bucuresti 1 De la: alex1111 6 Martie 2012 22:43
spondilita 2 De la: vyogab2006 12 Februarie 2010 19:26
cum stopam intinderea vergeturilor 29 De la: lenia 11 Aprilie 2013 07:54
avort 666 De la: Dr_RodicaNegreanu 22 Octombrie 2014 23:58
chirurgical 4 De la: TF_ 8 August 2009 18:19