Setari Cookie-uri

Medicamente naturiste se mai pot folosi dupa expirare?

Buna utilizatori,
am descoperit in dulapul de medicamente un tub de MEMOREX expirat de mai bine de un an; contine spirulina, ginkgo biloba si lecitina. Pe tub scrie a nu se consuma dupa expirare, e doar o formalitate sau chiar nu e de consumat? Ce credeti ca pot risca, sa nu aiba nici un efect sau sa aiba efecte nedorite de care ma cam indoiesc ca doar toate sunt plante??
Va multumesc.
Larii_m
Postat pe 16 Septembrie 2009 12:13
De la: Larii_m, la data 2009-09-16 12:13:34Buna utilizatori,
am descoperit in dulapul de medicamente un tub de MEMOREX expirat de mai bine de un an; contine spirulina, ginkgo biloba si lecitina. Pe tub scrie a nu se consuma dupa expirare, e doar o formalitate sau chiar nu e de consumat? Ce credeti ca pot risca, sa nu aiba nici un efect sau sa aiba efecte nedorite de care ma cam indoiesc ca doar toate sunt plante??
Va multumesc.

Pai tu maninci spre ex. carne expirata, tocana de legume, pateu, etc.?
Indiferent unde leai tinut, dupa expirare nu se mai consuma, indiferent din ce este facut produsul. In dulapior este destul de cald, daca erau tinute in frigider....te riscai dar asa NU.
dorina27
Postat pe 2 Octombrie 2009 08:09
De la: dorina27, la data 2009-10-02 08:09:24
Va multumesc.

Pai tu maninci spre ex. carne expirata, tocana de legume, pateu, etc.?
Indiferent unde leai tinut, dupa expirare nu se mai consuma, indiferent din ce este facut produsul. In dulapior este destul de cald, daca erau tinute in frigider....te riscai dar asa NU.

PS. daca le consumaianul trecut, acum nu mai uitai
dorina27
Postat pe 2 Octombrie 2009 08:10
niciodata sa nu consumi medicamente , expirate, fie ele si naturiste. ptr. ca nusi fac efectul, si mai ales iti fac rau, aruncale la gunoi si cumparati altele.
kudika098645
Postat pe 2 Octombrie 2009 08:33
Buna.NU este bine sa folosesti produse expirate,fie ele naturiste sau alopante
kudika026596
Postat pe 3 Octombrie 2009 18:11
Va multumesc.

buna teoretic nu se consuma nimic expirat,
dar eu am mai luata produse pe baza de plante chiar dak erau expirate si nu am patit nimic
ramane la aprecierea fiecareia
dianaeuroct
Postat pe 4 Octombrie 2009 19:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu disperati ! 10 De la: kudika_29927 8 Martie 2013 08:10
Tratament naturist pentru chisturi la sani 144 De la: el_ 3 Martie 2019 08:55
Ganoderma 97 De la: antzuca00 30 Ianuarie 2014 10:31
Reflexoterapie 1 De la: a_rebecca 6 Mai 2012 14:29
produs natural eficient in dereglari hormonale, chisturi, fibrom uterin etc 3 De la: ene_m_gabriel 22 Ianuarie 2010 15:52