Mai multe
|
IL ROG PE DUMNEZEU SA NU MI-O IA! ATAT MI-A MAI RAMAS... COSMINA Doamne, nu mi-o lua pe Cosmina� Doamne, lasa-mi copilul, te rog� Poate ca eu sunt de vina pentru nenorocirea asta de boala, leucemia asta rea si tot ce a urmat, spune mama Cosminei privind �n gol. Acum un an, Cosmina era sanatoasa tun. Avea centura albastra la karate, facea sport de performanta. Acum nu poate merge nici la baie. C�nd s-a �mbolnavit, sansele ei de viata erau mici, asa mi-au spus medicii. Ca �ncearca sa o salveze, dar ca nu �mi garanteaza nimic. Inainte ca boala aceasta cumplita sa loveasca,Cosmina avea o familie, mergea la scoala, �nvata bine, facea sport, avea viata ei de copil, avea o casa, dar s-a �nt�mplat ceva... De atunci ne avem doar una pe alta. E bine si asa, numai Dumnezeu sa mi-o lase pe Cosmina� Aveam si noi o viata. Nu cine stie ce, viata obisnuita, cu munca multa, zi si noapte. Ne �ncropisem o mica afacere, duceam �n alt judet cereale cultivate de noi si aduceam �n schimb cartofi, pe care �i vindeam la piata. Aveam un ARO, primit mostenire de la tata, cu el am �nceput. Incercam sa ne facem o casa. �ntr-o noapte s-a �nt�mplat o nonorocire. O fata bolnava la cap dintr-un sat � avea schizofrenie, biata de ea � a fugit din casa, spre sosea. S-a aruncat drept �n fata camionetei noastre. Fata a murit pe loc, cu creierii �mprastiati pe asfalt. Sotul meu era �n dreapta soferului, dormea. C�nd s-a trezit brusc din somn si a vazut nenorocirea, a facut un soc. Din acel moment nimic nu a mai fost normal �n viata noastra. Am fost nevoita sa �mi iau copilul si sa plec. A fost greu. Eu m-am angajat v�nzatoare. Am �nchiriat o camera �n Mizil. Toata iarna am stat fara caldura, nu aveam nici gaze. Nu aveam dec�t niste haine mai groase. Apoi ne-am mutat la tara, la mama, �n casa batr�neasca, la Boldesti, Prahova. Tot ce am cladit o viata s-a prabusit in mai putin de un an. Din cauza situatiei in care eram, in primavara, cam pe 20 aprilie 2009, cu acordul Cosminei am plecat �n strainatate, femeie de serviciu la o familie. Vroiam sa str�ngem bani sa putem locui si noi ca oamenii. Nu mai suportam sa-mi vad copilul fara de nici unele. Trei saptam�ni am fost plecata. M-au anuntat ca i s-a facut rau la scoala, Cosmina a cazut din picioare si a fost dusa la spital. C�nd am ajuns la spital �n Bucuresti nu am mai recunoscut-o. Nu i se mai vedeau dintii, at�t de umflate �i erau gingiile. Am crezut ca o sa ma prabusesc si am sa mor pe loc. Am rezistat, Dumnezeu mi-a dat putere, ca sa �i fiu alaturi. Pe 13 mai 2009, Cosmina Andreea Paun, �n v�rsta de 14 ani, a fost internata �n sectia de Oncopediatrie a Spitalului M.S. Curie din Bucuresti, cu diagnosticul de Leucemie Acuta Mieloblastica M1. Pe 22 mai 2009 a �nceput primul tratament citostatic. �n urma primei etape de tratament a intrat �n aplazie medulara cu neutropenie febrila severa, trombocitopenie severa. Au urmat transfuzii de s�nge repetate. La �nceputul lunii septembrie a �nceput a alta cura de citostatice, apoi transfuzii de s�nge. Urmeaza �nca una, �n octombrie 2009. La momentul internarii, Cosmina era eleva �n clasa a VIII-a la Liceul Teoretic din Mizil. �ntre timp, Cosmina a �mplinit 15 ani, �n spital. Cosmina a fost repartizata �n clasa a IX-a la specializarea Matematica-Informatica de la Liceul Teoretic �Grigore Tocilescu� din Mizil, cu media de admitere 9.23. Pe 1 iulie 2009, de ziua ei, Cosmina si-a dorit un tort, dar a ramas cu dorinta. Din 13 mai si p�na �n septembrie 2009, Cosmina si mama ei au supravietuit �n spital din banii str�nsi de colegii de la scoala. CA SA TRAIASCA, COSMINA ARE NEVOIE DE UN TRANSPLANT IN VALOARE DE 150.000 EURO! Mama ei, sfatuita de c�tiva prieteni, a aflat ca sunt sanse �n strainatate. Diriginta Cosminei a scris unei clinici, �n Italia. Au cerut 150.000 de euro pentru tratament si transplant. �n spital, Cosmina a facut si un abcces cerebral din cauza unei sinuzite maxilare cu osteoliza severa de baza de craniu si a fost operata. A facut candidoza si aspergiloza. Doar tratamentul recomandat de medic �mpotriva aspergilozei, cu medicamentul Fungizone, costa 300 de euro. Rugamintea este sa ne ajutati in incercarea de a strange fondurile necesare, daca se poate prin donatii in contul de mai jos sau prin a face cunoscut acest caz cat mai multor persoane/firme dornice sa ajute: CONT: NEAGU STELUTA RON: RO 97 RZBR 0000 0600 1005 2891 Raiffeisen Bank Orice ajutor este bine venit, din pacate nu au nici venit, deoarece tatal a divortat cand a afalat de boala Cosminei si mama trebuie sa o supravegheze la spital. Confirmare diagnostic: http://www.paun-cosmina.eu/ |
|
crina_craciun Postat pe 8 Octombrie 2009 20:44 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cea mai buna ciocolata ? | 23 | De la: Ame_li 6 Martie 2012 12:56 |
| Vreau niste sfaturi sunt disperata.. | 11 | De la: card 10 Aprilie 2010 23:40 |
| -- | 1 | De la: karina_00 30 August 2011 15:11 |
|
|
||
| CAFEAUA SANATOASA | 3 | De la: Terra_Mater 27 August 2009 12:44 |
| cum sa ma ingras? | 29 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Iunie 2010 13:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.