iti place fotografia???

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
FILISOARA Avatarul lui FILISOARA

30 mesaje
Membru din: 17/02/2009

Cred ca cea mai buna prezentare este a va ruga sa cercetati propriul lor site photodex.com unde veti gasi toate informatiile.Pretul insa este diferit ,este mult mai mic.Am o singura licenta si as vrea sa o pot vinde cat mai repede.urgent!!!!!pretul acesti soft pe site-ul lui este de 249$

ProShow Producer 4.0 este produs de cei de la Photodex.com ,un program cu care puteti creea slide-uri (prezentari).Pentru a explica mai pe intelesul tuturor , puteti adauga poze , o muzica care sa ruleze pe fundal si texte si pentru toate acestea fiind disponibile o multime de setari . Adaugarea elementelor in ProShow Producer 4.0 se face foarte simplu , prin drag & drop , adica trageti elementul cu mouse-ul direct in program .Deasemenea puteti adauga efecte de tranzitie pozelor , pentru un strop de stil si un aspect mai placut , iar rezultatul v-a fi unul peste asteptari . Dupa ce ati terminat de aranjat si setat , puteti exporta slide-ul in mai multe formate : DVD , Blu-Ray , il puteti uploada direct pe Youtube sau pe site-ul producatorului , Photodex , il puteti salva ca si executabil , sau intr-un format video. ProShow Producer 4.0 este compatibil cu sistemele de operare Windows Xp si Windows Vista.

pretul meu este numai 200lei!!!
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!